Miten Saada Lisäansioita?

lisäansioita
”ToimeentuloNinjan päätavoitteena on auttaa lukijoitamme parantamaan heidän taloudellista asemaansa. Olemme yhteistyössä muiden yritysten kanssa, joilla on samanlainen visio. Jotkut näistä linkeistä tässä julkaisussa voivat tulla kumppaneiltamme. Näin me ansaitsemme rahaa.”

Table of Contents

Jossain vaiheessa kaikki kokevat tarvitsevansa lisäansioita. Olipa se sitten jonkin hauskan tekemisen vuoksi, laskupinon selvittämistä varten tai jotain muuta, älä huoli… et varmasti ole yksin!

Vaikka on paljon hyviä tapoja tienata lisäansioita, monet ihmiset kokevat, että lisätuloja on vaikea hankkia ja se vie liikaa aikaa.

Olet ehkä jo harkinnut toisen työpaikan hankkimista, mutta ennen kuin menet liian pitkälle, sinun kannattaa lukea oppaamme, miten teet lisätienestiä kotona!

Seuraavassa oppaassa on vastauksia siihen, mistä löydät lisäansioita ja parhaat keinot tienaamiseen.

6 parasta tapaa saada lisäansioita verkossa

ansaitse ylimääräistä rahaa bitcoinilla

Meidän ykkösvalintamme

Bitcoin

 • Suurin tulopotentiaali
 • Tulevaisuuden maailmaan sijoittaminen commerce
 • Loputon katto rahalle
TOIMEENTULOMETODIYKSITYISTIEDOT
Parhainta
Aloittelijoille
MAKSETUT KYSELYTmaksetut tutkimukset

MAKSETUT KYSELYT
• Aloita alle 10 minuutissa
• Helpoin tapa aloittelijoille
• Monet kyselyalustat tarkoittavat enemmän mahdollisuuksia rahalle
Tee Rahaa
Tänään
FREELANCINGfreelancerina
(Tee Rahaa Tänään)
FREELANCING
• Saa rahaa tänään
• Valitse ja työskentele pitämiesi asiakkaiden kanssa
• Lopeta päivätyösi
Muuta Intohimo
Rahaksi
BLOGGAAMINEN ansaita rahaa bloggaamisella
(Muuta Intohimo Rahaksi)
BLOGGAAMINEN
• Tee rahaa kirjoittamalla intohimostasi
• Luo passiivista toimeentuloa
• Helppo aloittaa
InnostuneilleYOUTUBE -VIDEOTansaita rahaa youtubessa
(Innostuneille)
YOUTUBE -VIDEOT
• Tee rahaa kirjoittamalla lempiaiheistasi ja tule Youtube-tähdeksi
• Tee passiivista tuloa
• Kuumin mediakanava nyt, mikä kasvaa joka päivää ja enemmän ja enemmän rahaa syntyy mainoksista ja sponsoreilta

On monia tapoja löytää lisäansioita verkossa, mutta monet menetelmät eivät tarjoa hyvää tuottoa pääomalle, kun otetaan huomioon työn määrä ja siihen kuluva aika.

Tässä artikkelissa olemme poistaneet kaikki hyödyttömät tulotavat ja säilyttäneet vain parhaat keinot saada lisäansioita! Kun olet lukenut tämän artikkelin, tiedät tarkasti, kuinka ansaita ylimääräistä rahaa.

Tässä ovat 6 parasta ehdotuksemme:

Internet on helpottanut ylimääräisten tulojen saamista, koska se mahdollistaa rahan tekemisen missä tahansa. Voit ansaita lisäansioita tekemällä töitä kotona, tien päällä tai, missä tahansa, niin kauan kuin sinulla on internet-yhteys ja jonkinlainen laite, kuten tietokone, älypuhelin tai tabletti.

Kun teet lisäansioita verkossa, sinulla on tavallaan toinen työ netissä, jonka voit tehdä milloin tahansa. Tämä tarkoittaa, että voit helposti ansaita lisäansioita kotona ilman, että sinun pitäisi lopettaa nykyinen työsi tai lyhentää työaikaasi.

Sen lisäksi, että on kätevä saada lisäansioita missä ja milloin tahansa, on Internetissä työskentely myös kustannustehokasta, jos valitset oikeat tulotavat. Alkuun pääseminen ei nimittäin vaadi suuria summia, ja voittopotentiaali voi olla ERITTÄIN korkea! Jos käytät oikeaa työkalua, voit ansaita rahaa melko nopeasti!

Voit varmasti saada lisäansioita noudattamalla yhtä tai useampaa seuraavista tavoista tässä meidän oppaassaamme ”miten ansaita ylimääräistä rahaa”. Joten valmistaudu saamaan lisää rahaa lompakkoosi.

Muistathan, että järjestelmä on 100% ilmainen ja veloittaa vain 1% ansaitsemistasi rahoista.

miten saada rahaa

ylimääräiset tulot

Lisätyö kotona maksullisilla kyselyillä

Jos et jo tiennyt tästä, nykypäivänä on mahdollista saada lisäansioita pelkästään ilmaisemalla mielipiteensä.

Asiakkaista, potentiaalisista asiakkaista ja yleisesti kuluttajien tunteminen ovat arvokkainta informaatiota, jota yritykset voivat kerätä tänään. Yksi tapa oppia heidän kulutuskäyttäytymisestään on yksinkertaisesti kysyä heiltä suoraan, ja juuri näin voit tehdä lisäansioita!

Miten saada lisäansioita maksullisilla kyselyillä?

 • Liity kyselyitä tekevien yritysten sivustoihin
 • Vastaanota kyselyitä sähköpostitse
 • Vastaa kyselyihin verkossa
 • Vastaanota rahasi!

Kuten näet, on erittäin helppoa tehdä ylimääräistä rahaa tällä tavalla. On korostettava, että tämä ei ole tulotapa, joka tekee sinusta rikkaan, mutta se antaa mukavasti taskurahaa. Pystyimme helposti tienaamaan 150 euroa kuukaudessa, joten se on selvästi sen arvoista.

Alla näet parhaat paikat, joissa voit tienata rahaa kyselyillä. Muista, että mitä useampaan portaaliin kirjaudut, sitä enemmän kyselyitä saat ja sitä enemmän voit tehdä rahaa!

Voit myös lukea lisää maksullisista kyselyistä tässä artikkelissamme.

Parhaat portaalit rahan tekemiseen:

yougov.fi

Ansaitse 100 pistettä tervetuliaisbonusta heti!

Vieraile
mielipidemaailma.fi

Saat noin 2,5 euron jokaisesta kyselytutkimuksesta

Vieraile
fi.toluna.com

Tienaa jopa 3,5 euroa jokaisesta kyselytutkimuksesta!

Vieraile
mobrog.com

Hinnat välillä 0,5–3,3 euroa tutkimusta kohden

Vieraile
lifepoints

Ansaitse elämäpisteitä tutkimusta kohden,
että voit vaihtaa kaikenlaisiin palkintoihin!

Vieraile

Lisäansioita freelancerina

Käytännössä kaikki, mitä sinun pitää tehdä on löytää taitoja, joita sinulla on jo ja jotka ovat kysyttyjä tai oppia sellainen taito, josta olet kiinnostunut. Tulet olemaan yllättynyt, kuinka monenlaisilla taidoilla voit ansaita rahaa!

Tässä on muutamia taitoja rahan tekemiseksi:

 • Graafinen suunnittelu
 • Ohjelmointi
 • Kuvaeditointi
 • Videoeditointi
 • Asiakastuki
 • Virtuaaliassistantti
 • Artikkeleiden kirjoittaminen

Voit tutustua oppaaseemme siitä, miten aloittaa freelancerina työskentely.

Tee rahaa kaupankäynnillä

Kaupankäynti tai sijoittaminen on yksi parhaista tavoista ansaita rahaa passiivisesti ilman, että jouduttaisiin aktiivisesti näkemään vaivaa, kuten työpaikalla työskentely.

Vaikka monet ihmiset ajattelevat, että kaupankäynti on rajoittunut vain pörssiin, voit ansaita rahaa myös muilla asioilla, kuten kryptovaluutoilla, esimerkiksi Bitcoinilla.

miten saada rahaa

Rahan tekeminen bloggaamalla

Kenties pidät kirjoittamisesta ja sinulla on mielipide tärkeistä asioista. Etsitkö paikkaa, jossa voit jakaa ajatuksiasi? Tällöin bloggaaminen voi olla juuri sinua varten!

Blogin aloittaminen on ilmaista ja voit päivittää siihen erittäin halvalla erikoisominaisuuksia, kuten oman domainnimen (esim. www.omanimi.com)! Monet bloggaajat aloittavat kirjoittamalla asioista, jotka ovat heille tärkeitä, rakentavat lukijakuntaa ja ennen pitkää myyvät tuotteita, tietoa, koulutuspaketteja tai muuta.

Olemme luoneet  yksityiskohtaisen oppaan, jonka avulla voit aloittaa bloggaamisen.

Lisäansioita YouTube-videoita tekemällä

 lisätuloja youtubessa

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi YouTube on niin suosittu, on sen valtava videotietokantan, josta löydät melkein mitä videoita tahansa. Vuosien mittaan alustan suosio on kasvanut tasaisesti ja yhä useampia videoita on julkaistu siinä.

Yksi tärkeimmistä syistä videoille hauskojen muistojen ja informatiivisen sisällön jakamisen lisäksi on myös se, että voit tehdä rahaa niillä! Voit tienata rahaa YouTubessa ja jos haluat tietää tarkemmin miten näin tehdään, voit tutustu artikkelimme: Kuinka tehdä rahaa YouTubessa.

divider

Muita keinoja saada lisäansioita

Osallistu kilpailuihin ja ansaitse lisätuloja

Saatat jo sanoa, että kilpailut eivät ole “lisäansioita”, vaan enemmänkin “voittamista”. Siitä huolimatta kilpailuihin osallistuminen tarkoittaa lisätienestejä.

Joten, miten tienaat ylimääräisiä rahaa kilpailuilla? Voit joko olla tuurihaukka ja voittaa suuren jackpotin tai ehkä pienemmän summan. ToimeentuloNinjassa olemme luetelleet useita täysin ilmaisia kilpailuja, joihin voit osallistua vain kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja vastaamalla muutamiin kysymyksiin.

lisätuloja

Lisäansioita osakekaupalla

Yksi menetelmä, joka keskittyy huomattavasti enemmän pitkälle aikavälille kuin muut mainitut menetelmät, on osakekauppa. Tämä menetelmä ei anna sinulle lisäansioita pitkään aikaan, joten jos etsit nopeaa tapaa tehdä ylimääräistä rahaa, ei tämä ehkä ole paras tapa siihen.

Affiliate-markkinointi

Tämä on jälleen yksi tämän sivuston suosituimmista tulotavoista ja hyvästä syystä. Affiliate-markkinoinnilla voit ansaita hyvin ja tasaista tahtia ja tätä ansaintamenetelmää voidaan käyttää monin eri tavoin.

Ytimeltään affiliate-markkinoilla tarkoitetaan muiden tuotteiden tai palveluiden mainontaa. Tätä varten saat jonkinlaisen palkkion, eli se tarkoittaa rahaa! Lisätulojen tekeminen affiliate-markkinoinnissa vaatii jonkin verran työtä, mutta sitä kannattaa ehdottomasti yrittää. Voit oppia tarkasti, mitä sinun tarvitsee tehdä lukemalla ToimeentuloNinjan opasta affiliate-markkinoinnista täällä

Hyödynnä Fiverr-verkkosivusto lisäansioita varten

Fiverr.com on loistava portaali, jota voit hyödyntää, kun haluat ”myydä” taitojasi ja ”ostaa” muiden taitoja. Tämä taitojen myyminen ja ostaminen voi kuulostaa hieman oudolta, mutta se on täysin normaalia.

Fiverr.comissa kirjaudut käyttäjäksi, ja voit myydä erilaisia palveluja niille, jotka haluavat ostaa niitä. Samoin voit ostaa palveluja ihmisiltä, jotka voivat tehdä jotain tarvitsemaasi. Palvelut voivat olla mitä tahansa graafisesta suunnittelusta, kirjoittamisesta, ohjelmoinnista ja vaikka mitä muuta. Fiverr.com on äärimmäisen jännittävä portaali, joka nauttii suuresta menestyksestä maailmanlaajuisesti. Saat lisätietoja siitä, miten Fiverrista saat ylimääräistä rahaa lukemalla blogijulkaisumme täällä.

Käännä tekstejä

lisätulonlähdeUseimmat ihmiset osaavat puhua ja kirjoittaa useammalla kielellä kuin äidinkielellään, ja tämä tarjoaa mahdollisuuden tehdä lisäansioita verkossa. Rekisteröitymällä portaaleille, kuten Fiverr, Elance ja Upwork voit tarjota käännöspalveluita ihmisille ympäri maailmaa. Voit helposti ansaita ylimääräistä rahaa käyttämällä tätä menetelmää! Jos haluat lisätietoja siitä, miten voit tehdä ylimääräistä rahaa käännöstyöllä, voit lukea artikkelimme siitä.

Kirjoita artikkeleita

Aivan, kuten voit tehdä rahaa kääntämällä tekstejä, on myös suuria mahdollisuuksia tienata ylimääräistä rahaa kirjoittamalla artikkeleita. Kun kirjoitat artikkeleita yrityksille tai yksityishenkilöille, voit helposti saavuttaa 20-30 euron tuntitaksan ja jopa enemmän, tietysti riippuen siitä, kuinka hyvä olet. Tyypillisesti saat tietyn palkkion per sana, ja tämä voi vaihdella 0,02 € sanaa kohden, ja jos olet erittäin hyvä, aina jopa 0.15 euroon per sana. Aikaisemmin mainitsemillamme alustoilla Fiverr, Elance ja Upwork, useimmat käyttäjät/ kirjoittajat veloittavat 0.02 euroa sanaa kohti, mikä tekee siitä melko helpon tavan luoda lisäansioita.

Tee logoja ja myy niitä

Jos olet vähän luovempi ja osaat käyttää ohjelmia, kuten GIMP tai Photoshop, voit oppia luomaan kauniita ja hyödyllisiä logoja. Fiverr.com-sivustossa tai muissa vastaavissa portaaleissa voit myydä logot, joilla tienaat kohtuullisen määrän rahaa.

Käytä Facebookia

ylimääräiset tulot kotona

Kuten olet ehkä huomannut ainakin, jos sinulla on tai on ollut Facebook-tili, monet yritykset haluavat saada viestinsä Facebookissa läpi. Sosiaalisessa mediassa piisaa mainoksia, ja aina kun joku napsauttaa niitä, Facebook veloittaa tietyn summan mainostajalle.

Affiliate-markkinoinnin avulla voit saada mainoksia affiliate-verkostoista ja mainostaa niitä Facebookissa. Joka kerta, kun joku napsauttaa mainosta, saat tietyn rahapalkkion, kun lähetät asiakkaan mainosivustolle. On mahdollista, että käyttäjä ostaa tai tilaa jotain, mikä antaa sinulle tietyn palkkion.

Jos olet todella hyvä Facebook-mainoksissa, voit ansaita todella hyvin lisäansioita, mutta on tietysti myös mahdollisuus menettää rahaa. Jos haluat lukea lisää vähemmän riskialttiista tavasta ansaita rahaa Facebookissa, lue artikkelimme täällä: Tienaa rahaa Facebookilla.

Tee verkkosivustoja muille

Jos olet hyvä tekemään verkkosivustoja, voit myydä niitä sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Jos sinulla ei ole aavistustakaan siitä, miten voit tehdä verkkosivuston, tämä on tietysti taito, jonka voit oppia, jos sinulla on edes vähän kokemusta tietokoneista. Ei kestä kauan opetella perusteet.

Verkkosivuston myyntiin voi olla useita eri tapoja, ja jotkut niistä ovat parempia lisäansioita varten kuin muut. Voit aloittaa etsimällä mahdollisesti kiinnostuneita yrityksiä tai asiakkaita, ottamalla heihin yhteyttä ja kuuntelemalla, voisivatko he olla kiinnostuneita hankkimaan verkkosivuston.

Jos olet aloittelija, et voi veloittaa yhtä paljon rahaa kuin kokeneempi. Mutta se on hyvä lähtökohta, ja voit ansaita muutaman satasen ja sitten kokemuksen myötä myös yhä enemmän rahaa.

Toinen tapa, jolla voit tehdä tämän, on tarkastella eri yritysten verkkosivustoja ja päättää, tarvitsevatko he päivitystä. Jos luulet, että he saattavat olla kiinnostuneita ja sinulla on joitakin ideoita siitä, miten he voivat parantaa sitä, voit tehdä verkkosivuston etukäteen ja näyttää sen sitten yritykselle ehdotuksena mahdollisesta uudistuneesta verkkosivustosta. Tämä menetelmä on hieman riskialtis, koska työskentelet sellaisen eteen tietämättä, tuottaako se lopulta lisäansioita, mutta voi olla ÄÄRIMMÄISEN vakuuttavaa näyttää yritykselle suoraan sen, mitä he tulevat saamaan.

Tee oma verkkosivustosi

Jos olet oppinut tekemään verkkosivustoja, voit myös tehdä omia verkkosivustoja! Voit liittää näihin linkkejä tai AdSense-mainoksia ja ansaita rahaa siten mainonnalla. Voit myös luoda omia tuotteita, kuten e-kirjoja, verkkokursseja tai tarjota palveluja.

Myy valokuvia

Nykyään useimmilla ihmisillä on älypuhelimet ja kamerat, ja nämä ovat todella hyviä työkaluja, joilla voi tehdä lisäansioita. Monet sivustot, sanomalehdet ja muut mediat etsivät jatkuvasti valokuvia. Tämä tarkoittaa sitä, että voit myydä päivän aikana ottamiasi valokuvia heille, ja hienointa tässä on se, että sitä on melko helppo tehdä.

Tällä Możeebsite-sivustolla voit ladata valokuvia ja tarjota niitä myyntiin. Kun joku ostaa kopion kuvastasi, teet rahaa ja saat lisäansioita!

divider

Yhteenveto siihen, miten saada lisäansioita

lisätuloja

Saatat tuntea olosi hämmentyneeksi kaikenlaisista tavoista ansaita ylimääräistä rahaa ja olla epävarma siitä, mitä keinoa sinun pitäisi valita.

Paras neuvomme sinulle on etsiä 2-5 erilaista tulonsaamistapaa ja kokeilla niitä itse. Näin voit selvittää, mikä menetelmä sopii sinulle parhaiten.

Saatat myös huomata yrittäessäsi saada lisäansioita, että jokin menetelmä sopii sinulle paremmin kuin toinen. Kenties nautit bloggaamisesta enemmän kuin freelancerina työskentelystä tai haluatkin käydä kauppaa osakkeilla tai tehdä YouTube-videoita. Tässä tapauksessa sinun kannattaa harkita kaiken “likoon laittamista” ja keskittää huomiosi juuri sinulle mieluisaan tapaan. Mitä enemmän voit keskittyä tähän keinoon, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on menestyä siinä VALTAVASTI… ja tienata samalla paljon rahaa.

Onnea ansaitessasi lisätuloja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös