Kyselytutkimus ja sillä Tienaaminen

Vaikeus

Vaikeus Matala
Matala

Aika

Keskiverto
Keski

Tulo

Pieni
Pieni
”ToimeentuloNinjan päätavoitteena on auttaa lukijoitamme parantamaan heidän taloudellista asemaansa. Olemme yhteistyössä muiden yritysten kanssa, joilla on samanlainen visio. Jotkut näistä linkeistä tässä julkaisussa voivat tulla kumppaneiltamme. Näin me ansaitsemme rahaa.”

Loistava tienaustapa ToimeentuloNinja.fi:ssa.

kyselytutkimus Rahan tienaaminen kyselytutkimuksilla on oikeastaan todella helppoa.kyselytutkimus Useille saattaa tuntua oudolta saada rahaa tekemällä kyselytutkimuksia, mutta niistä maksamiseen on hyvä syy.

Tietosi ja mielipiteesi ovat kullan arvoisia moderneille yrityksille, koska lisääntyvä tieto asiakkaista ja potentiaalisista asiakkaista voi olla suureksi avuksi yrityksille. Tarjoamalla sinulle mahdollisuuden tehdä kyselytutkimus voi yritys mahdollisesti lisätä tulojaan tulevaisuudessa, samalla kun sinä tienaat rahaa!

Rahan tienaaminen tekemällä kyselylomake on erittäin helppoa. Joillakin kyselynetti sivuilla voit tienata rahaa jopa täyttämällä kyselytutkimus, joka kestää vain 10 minuuttia.

kyselylomake 
1. Voit liittyä yhdelle tai useammalle suosittelemistamme kyselylomake sivuista.
kyselytutkimus

2. Varmista kirjautumisesi sähköpostin kautta (tarkista roskapostikansiosi, mikäli et saa viestiä)

kyselynetti 

3. Syötä tietosi, kuten ikä sukupuoli ja osoite kyselynetti sivulle

kyselytutkimus

4. Saa kyselytutkimus sähköpostiisi!

kyselytutkimus
5. Tee kysely lomake ja tienaa!

Parhaat kyselytutkimussivut

Eri kyselyntarjoajat eroavat huomattavasti ja jos et tiedä paljon aiheesta, niin voit helposti liittyä sivuille, joista ei ole hyötyä.

Alla näet listan niistä sivuista, joita me suosittelemme. Olemme testanneen näitä kaikkia ja olemme antaneet niille yhteispisteet seuraavien kriteerien mukaan:

Varmista, että liityt kaikille sivuille, koska näin voit saada maksimaalisen määrän kyselyjä ja näin tehdä hyvin rahaa.

mielipidemaailma.fi

Saat noin 2,5 euron jokaisesta kyselytutkimuksesta

Vieraile
fi.toluna.com

Tienaa jopa 3,5 euroa jokaisesta kyselytutkimuksesta!

Vieraile
mobrog.com

Hinnat välillä 0,5–3,3 euroa tutkimusta kohden

Vieraile
Nielsen

Vaihda ostoksesi palkinnoiksi.

Vieraile
mobrog.com

Osallistu kyselyyn ja ansaitse 15€ tunnissa!

Vieraile
kyselytutkimus

Top 4 parasta palkintosivustoa

1
Tienausmahdollisuus:

Mielipidemaailma on erittäin vakaa ja hyvin hoidettu portaali, joka on loistavan käyttäjäystävällinen ja tarjoaa hyvän tuen. Käyttöliittymä on erittäin yksinkertainen ja sinulta ei mene kahta minuuttia kauempaa päästäksesi alkuun tienaamaan rahaa kyselytutkimus työllä.

Saat kyselyjä sähköpostitse ja niitä lähetetään noin 10 kertaa kuussa. Kuten monet muut kyselysivut, Mielipidemaailma tarjoaa sinulle rahaa kyselytutkimuksista, mutta myös lahjakortteja jne. Arvioimme, että Mielipidemaailma:lla on suurin tuottopotentiaali kaikista arvioiduista sivuista, koska voit saada jopa 4 euroa jokaisesta tehdystä kyselystä.

Täten mahdollisuudet tienata kyselylomakkeista ovat erityiset, ja heillä on mutkaton maksutoiminta. Jos sinua ei kiinnosta tienata kyselyillä, niin voit lahjoitta tuotot hyväntekeväisyyteen.

Mielipidemaailma on yksi suosituista kyselynvälittäjistä rahan tienaamiseen kyselylomakkeilla. Yritys sijaitsee USA:ssa, mistä se saa myös suurimman osan asiakkaistaan. Kuten aiemmin olemme maininneet, tämä sivu tarjoaa jotkin parhaimmista tienausmahdollisuuksista kyselytutkimuksilla.

 • Maksuvaihtoehdot: PayPal, Skrill, Pankkisiirto
 • Kyselytutkimuksen korvaus suurin piirtein: 1 euron välillä
 • Kyselytutkimuksen kesto suurin piirtein: 10 minuuttia
 • Kotisivu: Mielipidemaailma
2
Tienausmahdollisuus:

Tämä on yksi todella hyvä sivu kyselytutkimuksille. Tolunan ulkoasu/käyttöliittymä on erittäin hyvin suunniteltu, näyttää hienolta ja on helppo navigoida. Täten paneelin jäsenen on helppoa löytää kyselylomakkeita ja yleisesti vain aloittaa rahan tienaaminen täyttämällä lomakkeita.

Yksi erityinen asia Tolunassa on se, että sinä voit ottaa yhteyttä muihin sivun käyttäjiin. Se on kuin sosiaalinen media paikoittain, mikä tekee siitä hauskan. Voit jopa tehdä omia kyselyjä ja keskustella niistä muiden käyttäjien kanssa.

Toinen ominaisuus joka erottaa Tolunan muista, on heidän älypuhelin/tablet applikaationsa. Sinulla on yksinkertaisesti mahdollisuus käyttää puhelintasi tai tablettiasi rahan tienaamiseen kyselytutkimuksilla, ja näin voit aina vastailla kysymyksiin. Kun olet tienannut tarpeeksi pisteitä kyselylomake työstä, saat lahjakortin.

 • Maksuvaihtoehdot: PayPal, Skrill, Pankkisiirto
 • Kyselytutkimuksen korvaus suurin piirtein: 3.5 euron välillä
 • Kyselytutkimuksen kesto suurin piirtein: 10 minuuttia
 • Kotisivu: Toluna
3
Tienausmahdollisuus:

Mobrog.com on tarjous tutkimusyritykseltä Splendid Research GmbH Hampurista (Saksa). Yhdistelmä klassisista markkinatutkimuspalveluista ja yksityinen online-kyselypaneeli yli 70 maassa, joissa on yli 2,5 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää, saavat yrityksen erotumaan. MOBROGissa käyttäjät voivat osallistua verkkotutkimuksiin monista aiheista ja ansaita helposti näkökulmastaan.

MOBROG tunnetaan alhaisesta nostorajasta (5,00 euroa) ja syntyneen saldon nopeasta nostamisesta PayPalin tai Skrillin kautta. Pisteitä virtuaalinen valuutta tai niitä ei tarjota. Tämä varmistaa uskollisuuden ja käyttäjien tyytyväisyyden mobrog.com. Tämän vahvistaa keskimääräinen luokitus 9: stä 10: stä yli 17 000 arvosteluun (trustpilot.com).

Lopuksi, Splendid Research on ESOMARin jäsen. Siksi yritys noudattaa ICC / ESOMARin kansainvälistä markkinoinnin ja sosiaalisen tutkimuksen säännöstöä ja noudattaa MRS-, CASRO-, MRA- ja ARF-ohjeita kansainväliselle markkinatutkimukselle.

 • Maksuvaihtoehdot: PayPal, Skrill, Pankkisiirto
 • Kyselytutkimuksen korvaus suurin piirtein: 3.5 euron välillä
 • Kyselytutkimuksen kesto suurin piirtein: 10 minuuttia
 • Kotisivu: Mobrog
4
Tienausmahdollisuus:

Surveyyeah on erittäin vakaa ja hyvin hoidettu portaali, joka on loistavan käyttäjäystävällinen ja tarjoaa hyvän tuen. Käyttöliittymä on erittäin yksinkertainen ja sinulta ei mene kahta minuuttia kauempaa päästäksesi alkuun tienaamaan rahaa kyselytutkimus työllä. Saat kyselyjä sähköpostitse ja niitä lähetetään noin 10 kertaa kuussa.

Kuten monet muut kyselysivut, Surveyyeah tarjoaa sinulle rahaa kyselytutkimuksista, mutta myös lahjakortteja jne. Arvioimme, että Surveyyeah:lla on suurin tuottopotentiaali kaikista arvioiduista sivuista, koska voit saada jopa 4 euroa jokaisesta tehdystä kyselystä. Täten mahdollisuudet tienata kyselylomakkeista ovat erityiset, ja heillä on mutkaton maksutoiminta. Jos sinua ei kiinnosta tienata kyselyillä, niin voit lahjoitta tuotot hyväntekeväisyyteen.

Surveyyeah on yksi suosituista kyselynvälittäjistä rahan tienaamiseen kyselylomakkeilla. Yritys sijaitsee USA:ssa, mistä se saa myös suurimman osan asiakkaistaan. Kuten aiemmin olemme maininneet, tämä sivu tarjoaa jotkin parhaimmista tienausmahdollisuuksista kyselytutkimuksilla.

 • Maksuvaihtoehdot: PayPal, Skrill, Pankkisiirto
 • Kyselytutkimuksen korvaus suurin piirtein: 4 euron välillä
 • Kyselytutkimuksen kesto suurin piirtein: 10 minuuttia
 • Kotisivu: Surveyyeah

Lopeta kamppailu oman taloudellisen tilanteesi kanssa. Löydä tapa ansaita rahaa jo tänään.

Liity tuhansien muiden joukkoon, jotka ovat muuttaneet elämänsä ansaitsemalla rahaa verkossa…
15 + Eri menetelmää, kaikki varmennettuja, kaikki kannattavia.

Haluatko ansaita ylimääräistä rahaa?

Meillä on sinulle lista parhaista tavoista rahan tienaamiseen verkossa.

Sinun tarvitsee vain valita yksi ja alkaa ansaitsemaan tänään.

Muut maksetut tutkimusyritykset

miten saada rahaa

Kuinka paljon voit tienata tekemällä kyselylomakkeita?

kyselytutkimus On tärkeää ymmärtää, että et tule rikastumaan täyttämällä kyselytutkimuksia. Kuitenkin on mahdollista tienata kohtalaista sivutuloa täyttämällä useampi kyselytutkimus, koska kaikki mitä sinulta vaaditaan on mielipide.

Asiantuntijamme tällä osa-alueella, Anton, on tienannut ennätykselliset 116 euroa kuussa, mutta useampina kuukausina hän tienaa 90 euroa täyttämällä kyselynetti tutkimuksia.

Kyselylomake työ voi tuoda kohtuun hyvät tulot ja jos käytät muutaman minuutin päivässä tienataksesi 3 euroa päivässä, niin voit tehdä 90 euroa kuussa!

Hyvä tietää, kun aiot tienata kyselyillä

Ennen, kuin voit alkaa tienata kyselytutkimus työllä niin sinun on hyvä tietää seuraavia asioita.

Hyvä tietää kyselylomake työstä:

1

Luo sähköpostiosoite, joka on tarkoitettu kyselytutkimus käyttöön

Tekemällä kyselylomake sähköpostiosoitteen saat hyvän yleisnäkymän saatavilla oleville tutkimuksille. Samaan aikaan vältät yksityisen sähköpostisi täyttymisen.

Kun aloitat kyselytutkimus tienaamisen, niin suosittelemme, että käytät Gmailia tai Live mailia uuden käyttäjän tekemiseen täysin ilmaiseksi. Ne ovat molemmat hyviä vaihtoehtoja.

2

Tarkista sähköpostisi sekä kyselynetti

Kaikki kyselysivustot eivät lähetä sinulle kyselykutsuja pelkästään sähköpostiin. Useiden sivustojen sivuilta voit löytää lisää kyselytutkimus työtä, joka auttaa sinua tienaamaan lisää rahaa.

Suosittelemme etsimään kyselylomake töitä ainakin kerran viikossa, mikäli haluat tienata hyvin kyselynetti sivuilla.

3

Liity niin useaan kyselynetti sivuun kuin vain voit

Mitä useammalle kyselynetti sivulle liityt, sitä enemmän kyselytutkimus töitä tulet saamaan ja siten sitä enemmän tienaat kyselylomake täyttämisellä.

Siksi suosittelemme, että liityt kaikille suositelluille kyselynetti sivuille, koska näin tienaat mahdollisimman paljon.

Vältä liiallista rahansäilyttämistä kyselysivustoilla

1

Vältä liiallista rahansäilyttämistä kyselysivustoilla

Kaikilla kyselyportaaleilla on usein minimi saldo, joka sinun pitää tienata, ennen kuin voit siirtää rahaa itsellesi. Varmista, että siirrät rahat heti kun olet saavuttanut minimin! Olisi sääli, jos tienaisit rahaa kyselyillä, mutta et myöhemmin saisikaan niitä.

2

Pysy erossa tarjouksista, jotka kuulostavat liian hyviltä

Missä on rahaa on myös huijareita. On olemassa tarpeeksi todellisia kyselypalveluja, mutta on olemassa myös kyselynetti toimijoita, jotka huijaavat sinua.

Jos sinulle kerrotaan, että tienaat enemmän, kuin 30 euroa per kyselylomake tai voit esimerkiksi voittaa auton, niin huijauksen todennäköisyys on suuri. Jos haluat tienata kyselytutkimus työttä netissä, niin suosittelemme, että käytät sivuja joita me täällä Mistrahaanopeasti.fi sivulla suosittelemme.

3

Pidä kirjaa tekemistäsi kyselytutkimus työstä

Jotta voit olla varma, että sinulle maksetaan tekemästäsi kyselynetti työstä, niin suosittelemme että pidät jonkinlaista lokia tekemistäsi kyselylomakkeista. Kun tienaat rahaa kyselytutkimus työllä, niin voi olla vaikeaa saada käsitys siitä, kuinka paljon olet tehnyt.

Ota ruutukaappaus tehdyistä lomakkeista, kirjoita lomakkeen nimi ylös ja kirjaa myös, kuinka paljon sinun pitäisi saada siitä.

4

Tee valitus jos sinua on mielestäsi huijattu

Valitettavasti, jotkin kyselytutkimussivustot huijaavat ainakin vähäsen numeroissa. Kun tienaat raha täyttämällä kyselylomakkeita, niin törmäät yrityksiin, jotka koittavat olla maksamatta sinulle. Jos tunnet, että sinua on huijattu, älä anna periksi. Aloita ottamalla yhteyttä kyselytutkimusyritykseen. 

Jos et saa toimivaa vastausta, niin mene sosiaaliseen mediaan kuten Facebookiin tai Twitteriin ja kerro muille kokemuksistasi. Tämän on todettu olevan toimiva keino, kun sinulle ei makseta tarpeeksi tai ollenkaan.

5

Älä koskaan maksa voidaksesi osallistua kyselyyn

Sinua voidaan pyytää maksamaan rahaa, jotta voit osallistua kyselyyn ja sinun tulee pysyä erossa tästä. Kaikki oikeat kyselytutkimuksen tarjoajat antavat jäsenyyden ja lähettävät kyselyt sinulle ilmaiseksi. Olisi myös outoa, jos sinun pitäisi maksaa saadaksesi täyttää kyselyjä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top