Näin teet töitä kotona opas

Mistä aloittaa, kun haluat tehdä töitä kotona? Mitä tarvitset, jotta voit tehdä töitä kotoa käsin ja kuinka voit saada lisätuloja kotona? Useimmat eivät tiedä, miten helppoa on alkaa ansaita kotona, mutta me ToimeentuloNinja.fi:ssä aiomme muuttaa sen! Tervetuloa lukemaan näin teet töitä kotona opasta.

Tällä sivulla voit lukea yksityiskohtaisen oppaamme, miten pääset alkuun tekemään töitä kotoa käsin. Tässä oppaassa kerromme sinulle miten teet päästäksesi alkuun, mitkä työkalut auttavat sinua onnistumaan ja mitä sinun ei todellakaan pitäisi tehdä.

Tulemme myös esittelemään sinulle valitsemiamme tapoja tehdä töitä kotona ja kerromme sinulle kotona työskentelemisen hyvät ja huonot puolet. Muista, että täällä Mistarahaanopeasti-sivustolla voit lukea yli 20 eri tavasta tienata rahaa ja kaikkia niitä yhdistää kotona tehtävä työ.

Katso sisällysluettelo alla saadaksesi käsitys siitä, millaisista asioista voit lukea täällä. Lupaamme, että olet valmis tekemään töitä kotoa käsin, kunhan olet lukenut tämän oppaan!

kotona tehtävä työ

Kolme parasta tapaa tehdä töitä koton

Ennen, kuin alat tienaamaan lisätienestiä kotona, sinun tulee tietenkin löytää itsellesi paras kotona tehtävä työ. Valitettavasti et voi odottaa, että kaikenlainen kotona tehtävä työ voi tuottaa sinulle lisätuloja kotona ja eri ansaintametodiemme välillä voi olla isoja eroja. Tämän takia on tärkeää, että sinulle löytyy sellainen kotona tehtävä työ, josta itse pidät. Alla näet sellaiset metodit, jotka Mistarahaanopeasti on todennut parhaita tapoja tehdä töitä kotona.

1. Lisätienestiä kotona bitcoin

töitä kotoa käsin

ToimeentuloNinja.fi – sivuston paras tapa ansaita rahaa vuonna 2018

Olet varmaankin jo kuullut Bitcoinista, maailmankuulusta digitaalisesta valuutasta, joka on tehnyt useista tavallisista ihmisistä miljonäärejä! Jos olisit vuonna 2011 investoinut Bitcoiniin 5€, niiden arvo olisi tänään yli 4,4 miljoonaa euroa! Näin pienellä sijoituksella olisit nykyään multimiljonääri!

Katso, miten David käyttää kaupankäyntijärjestelmää tienatakseen yli 7000€ 24 tunnissa

Saatat ajatella, että on liian myöhäistä lähteä mukaan, mutta se ei ole totta! Löysimme tavan, jonka avulla voit päästä lyhyessä ajassa samalle tasolle kuin Bitcoin-miljonäärit! Katso alla oleva video ja aloita tienaaminen kotonasi jo tänään!

Kuten näet, kaupankäyntijärjestelmän käyttö on helppoa ja sen käyttö ei vie edes 10 minuuttia. Hyödynnä mahdollisuus kun vielä voit!

Maarit Sihvonen
Olin aluksi vähän skeptinen, koska en voinut uskoa, että rahan ansaitseminen olisi niin helppoa. Mutta kokeilin sitä ja olen ansainnut jo 300 dollaria päivässä! Kiitos J
Jani Pulkkinen
Voinko nostaa kaikki tallettamani rahat? Ja miten saan ansaitsemani rahat?
Tuija Pellinen
Kyllä, voit nostaa tallettamasi rahat milloin tahansa! Voit nostaa ansaitsemasi rahat pankkitilillesi tai PayPaliin. Rahat näkyvät tililläsi yleensä 2 päivän kuluessa.
Esa Immonen
Toimiiko tämä järjestelmä oikeasti? Se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta.
Mikko Tanskanen
Kyllä, se toimii! Ansaitsin sillä rahaa 3 päivän ajan. Halusin nostaa rahat ulos, ja pankkitililleni talletettiin juuri 900 dollaria 😀
Marko Luukkonen
Hienoa. Minäkin rekisteröidyn ja talletan 250€
Hannu Kekäläinen
Toimiko se sinulla Esa?
Arto Mäkinen
Voin vain suositella järjestelmää! Se oli helppokäyttöinen ja kaikki toimii automaattisesti. Olen ansainnut jo yli 1000€. Kiitos Toimeentuloninja!
Vesa Hellman
Talletin tililleni 250 dollaria ja nyt minulla on 1300 dollaria. Alkuun pääseminen kesti vain 10 minuuttia! Upeaa
Kati Annika
Moi! Halusin vain jakaa kokemukseni tästä kaupankäyntijärjestelmästä… Aloitin reilu viikko sitten…

Tämä on ollut hullua! Olen tienannut yli 3000 dollaria viikossa. Nostin jo puolet siitä, ja rahat oli helppoa saada ulos.

Tein 300 dollarin sijoituksen, ja tänään minulla on 10-kertainen summa. Voin suositella tätä!

2. Tee töitä kotona virtuaaliassistenttina

töitä kotona

Erittäin suosittu kotona tehtävä työ on toimia virtuaaliassistenttina. Virtuaaliassistentti on lyhyesti ilmaistuna henkilö, joka toimii virtuaalisesti assistenttina yhdelle tai useammalla yritykselle. Virtuaaliassistenttina sinä voit tehdä töitä kotoa käsin tai mistä tahansa päin maailmaa, koska kaikki työ tehdään periaatteessa internetin, puhelimen, sähköpostin jne. välityksellä.

Joten vain sinä päätät, missä haluat tehdä töitä, jonka takia tämä on loistava tapa tehdä töitä kotona.

Voit lukea paljon lisää virtuaaliassistenttina toimimisesta täällä.

Asioita joita tarvitset + hyödyllisiä tarvikkeita:

 • Tietokone tai tabletti/iPad
 • Internet-yhteys
 • Kuulokkeet, joissa on mikrofoni
 • Web-kameran
 • Skypen tai vastaavan verkkopuhelusovelluksen

Hyviä linkkejä virtuaaliassistentille:

3. Tee töitä kotona bloggaajana

töitä kotoa käsin

Tämä kotona tehtävä työ on todella itsenäinen ja vaatii aika paljon kärsivällisyyttä. Bloggaaminen on erittäin suosittua muutamista syistä. Ensinnäkin, on todella hauskaa pitää blogia ja voit sitä kautta saada itsellesi, ansioluettelollesi ja muille asioille näkyvyyttä, samalla tienaten rahaa. Toiseksi, se on äärimmäisen itsenäistä työtä ja voit tehdä mitä vain itse haluat blogillasi ilman, että sinun tarvitsee vastata työnantajallesi tai pomollesi.

Voit tienata hyvin bloggaamalla, mutta se myös vaatii kohtalaisesti tietoa eri alueista. Sinun täytyy oppia tekemään verkkosivu, pystyä kirjoittamaan hyvää sisältöä ja löytää mainostajia sivullesi (tällä tavoin tienaat rahaa).

Kuten jo aikaisemmin olemme maininneet, nykyään on aika helppoa tehdä verkkosivu ja useimmiten se ei vie kovin paljon aikaakaan. Jos osaat kirjoittaa hyvää sisältöä, niin olet jo pitkällä saadaksesi tästä hyvä kotona tehtävä työ.

Seuraava etappi on mainostaa sivuillasi. Tässä voit hyödyntää kumppanuusmarkkinointia, mikä on hyvä ansaintametodi. Voit lukea lisää kumppanuusmarkkinoinnista täältä ja jos haluat lukea lisää siitä, miten hankit lisätienestiä kotona bloggaamalla, niin voit lukea tarkemman oppammee täällä.

Asioita joita tarvitset + hyödyllisiä tarvikkeita:

 • Tietokone tai tabletti/iPad
 • Internet-yhteys
 • Nettisivu tai blogi
 • Käyttäjätili kumppanuusverkostossa
 • Sivu Facebookissa, Instagramissa ja/tai Google+:ssa

Hyviä linkkejä bloggaajille:

 Aloittelijan opas, miten tehdä töitä kotona

Monet ihmiset haluavat stressitöntä elämää ilman huolia ja täydellisen vallan päättää, miten he käyttävät aikansa. Mutta miten voit päättää omasta ajastasi, mikäli nouse klo 7 ja olet työmaalla kello 8 ja olet kahlittuna sinne aina kello 5 saakka? Eikö kaikki olisi paljon helpompaa, jos tekisit töitä kotona?

Emme tietenkään halua laittaa kaikkia samaan lokeroon, mutta suurin osa ihmisistä, joilla on tasainen 9-5 työ haluaisivat olla oman aikansa valtiaita ilman, että he olisivat sidottuja työhönsä. Monet toivovat, että voisivat vain tehdä töitä kotona ja suurimmalle osalle tämä tekisi helpomman elämän. Joten, miksi eivät ihmiset vain lopeta tämän hetkistä työtään ja tee päätöstä ryhtyä tekemään töitä kotoa käsin? Yksinkertainen vastaus on, että se ei vain ole niin helppoa suurimmalle osalle.

Monella on korkea kynnys aloittaa kotona tehtävä työ ja se onkin haastava hyppy. Jos on tottunut toimimaan tasaisessa ympäristössä, toimistossa, kaupassa tai missä tahansa paikassa, jossa työnkuva on selkeästi asetettu sinulle, niin kotona tehtävä työ voi tuntua oudolta, kun vastuu ja työnkuva riippuvat vain sinusta. Tämän tyyppinen työ on kasvattanut suosiotaan viime aikoina, mutta sille on olemassa hyvä syy. Kun internetistä on tullut osa jokapäiväistä elämäämme, nuorten ja vanhojen, niin yhä useampi ihminen on huomannut enenevissä määrin ne hyödyt, joita kotona tehtävä työ on tuonut mukanaan.

Tämä artikkeli voi auttaa sinua selvittämään itsellesi, miten lisätienestiä voi ansaita tekemällä töitä kotona, mitä hyötyä siitä on ja miten voit tehdä töitä kotoa käsin. Kun olet lukenut tämän oppaan, olet valmis tekemään töitä kotona!

Aloita tästä!

Tämän artikkelin alussa voit nähdä parhaat tavat tehdä töitä kotona ja tämä voi olla sinulle hyvä lähtökohta lähteä tutustumaan kotona tehtäviin töihin. Mikäli et ole vielä löytänyt omaa tapaasi tehdä töitä kotona, joten olemme koostaneet alle listan, josta varmasti löytyy sinulle sopiva kotona tehtävä työ.

Suosittelemme, että valitset useamman kuin yhden tavan hankkia lisätienestiä kotona. Tekemällä näin, saat suuremman jakauman tuloihisi ja tuottopotentiaalisi on näin paljon suurempi. Mikäli kuitenkin haluat, voit tietenkin käyttää 100% ajastasi vain yhteen työhön.

Jos osaat enemmän, kuin yhden kielen, niin voit tarjota sekä yrityksille, että yksityishenkilöille käännöspalveluja teksteille, nettisivuille, äänitiedostoille ja monille muille asioille. Ja voit tehdä tämän kaiken kotona. Kysyntä käännöksille kasvaa päivittäin, kun maailmasta tulee globalisoitunut ja sinä voit todellakin tienata tällä.

Periaatteessa ainoat asia, mitkä tarvitset, ovat tietokone ja internet-yhteys. Kun sinulta löytyy nämä, niin useat sivustot helpottavat yhteydenpitoa sinun ja käännöksiä tarvitsevien asiakkaiden välillä.  Tämä on todellakin hyvä kotana tehtävä työ!

Lukeaksesi enemmän kääntämisestä kotityönä, katso oppaamme täältä.

Asioita joita tarvitset + hyödyllisiä tarvikkeita:

 • Hyvän kielitaidon kahdessa tai useammassa kielessä
 • Tietokone tai tabletti/iPad
 • Internet-yhteys
 • Word tai vastaava tekstinkäsittelyohjelmisto
 • Ulkoinen näppäimistö

Hyviä linkkejä kääntäjälle:

Ennen kuin ajattelet ”Web-kehittäjä? Minulla ei ole tuosta mitään kokemusta tai koulutusta”, niin sinun kannattaa ottaa huomioon, että nykyään voi tehdä verkkosivut 5 minuutissa. Viime vuosien aikana verkkosivuista on tullut jotain, jota jokainen voi luoda minimaalisella tiedolla tietokoneista. Tämä tarkoittaa myös sitä, että ilman koulutustakin on mahdollista tienata elanto tällä tavoin ja tehdä töitä kotona samalla.

Kysyntä verkkosivuille on suurta ja voit hyötyä tästä suuresti. Useimmat tavallisista sivuista menevät kaupaksi 700 ja 2500 euron välillä, joten ihan jo muutamallakin myynnillä tämä voi muuttua isoksi määräksi rahaa. Tämä on hyvä lisätyö kotona, johon et taaskaan tarvitse, kuin tietokoneen ja internet-yhteyden.

Asioita joita tarvitset + hyödyllisiä tarvikkeita:

 • Tietokone
 • Internet-yhteys

Hyviä linkkejä web-kehittäjille:

Kun soitat yritykseen pyynnön, valituksen tai jonkin muun asian yhteydessä, niin voi olla, että ensimmäinen asia, mikä tulee mieleen, on suuri toimisto täynnä asiakastukihenkilöitä.

On hyvin mahdollista, että henkilö joka vastaa puhelimeen voi yhtä hyvin olla joku joka tekee töitä kotona. Useammat ja useammat yritykset palkkaavat itsenäisiä asiakastukihenkilöitä tekemään töitä kotoa käsin. Tämä säästä yrityksiltä kuluja ja toimistotilaa sekä ajan mittaan tästä on tullut hyvin suosittua. Sinun tarvitsee vain vastata puhelimeen, sähköposteihin ja mahdollisesti chat-viesteihin yrityksen puolesta.

Kuten jo aikaisemmin mainittu, tämä on lisätyö kotona ja palkkaus on usein sama, ellei jopa parempi, kuin toimistossa työskentelevillä asiakastukihenkilöillä.

Asioita joita tarvitset + hyödyllisiä tarvikkeita:

 • Tietokone
 • Internet-yhteys
 • Puhelin
 • Hyvät kuulokkeet mikrofonilla
 • Sopimus yrityksen kanssa

Hyviä linkkejä jos haluat tehdä töitä asiakastukihenkilönä:

Jos sinulla on taipumusta kirjoitukseen tai omaat vain hyvän kirjoitustyylin, niin voit tienata hyvin copywriterinä. Kysyntä tekstisisällölle internetissä on kasvava, koska sivustojen määrä kasvaa koko ajan. Jos tämän päivän yritys haluaa kilpailua edelle, niin he tarvitsevat apua ulkopuolisilta copywritereiltä, jotka tekevät töitä kotoa käsin.

Jopa henkilöt, joilla ei hirveästi ole kokemusta voivat toimia copywritereinä, koska normaali ja luonnollisesti kirjoitettu tekstikin nähdään jo hyvänä. Kun teet lisätienestiä kotona tällä tavalla, niin kaikki, mitä tarvitset, on tietokone tai tabletti ja tietenkin internet-yhteys. Tuottopotentiaali on suhteellisen hyvä ja monet tekevät töitä kotona kirjoittajina.

Asioita joita tarvitset + hyödyllisiä tarvikkeita:

 • Tietokone tai tabletti/iPad
 • Internet-yhteys
 • Word tai vastaava tekstinkäsittelyohjelmisto
 • Hyvä näppäimistö

Hyviä linkkejä copywritereille:

Internet on tehnyt mahdolliseksi auttaa muita ihmisiä netin yli. Yksinkertaisesti se yleensä tarvitsee vain tietokoneen, jossa on web-kamera ja internet-yhteys, jotta voit aloittaa tekemään töitä kotoa käsin ‘tuutorina’ tai ‘opettajana’.

Voit opettaa toisille ihmisille loputtomasti eri asioita ja koska tieto on yksi arvokkaimmista asioista yhteiskunnassamme, niin voit tienata hyvinkin opettamalla asioita.

Jos osaat soittaa hyvin kitaraa, niin voit tarjota kursseja siinä. Jos taas olet hyvä tietyssä kielessä, niin voit auttaa sekä koululaisia, että aikuisia opettelemaan sitä ja mikäli sinusta tuntuu siltä, niin voit auttaa koululaisia heidän kotiläksyissään. Tällainen lisätyö kotona on suosittua ja tulevaisuudessa on varmasti enemmän ihmisiä jotka sekä tarjoavat opetusta, että haluavat sitä.

Asioita, joita tarvitset + asioita, joita sinulla on hyvä olla:

 • Tietokone internet-yhteydellä
 • Hyvät kuulokkeet
 • Web-kamera
 • Tarvittavat materiaalit, joita oppilaasi tarvitsevat

Hyviä linkkejä:

 • Udemy.com – Täällä voit myydä tietoasi

Tietenkin on olemassa myös tämä selkeä valinta ryhtyä itsensä työllistäjäksi. Tekemällä näin pääset hallitsemaan omaa aikaasi ja päätät teetkö töitä kotona vai et. Sinun kannattaa ottaa myös huomioon, että tässä on suuria riskejä ja vaikeuksia, mutta useissa tapauksissa, se on sen arvoista.

Kun toimit yrittäjänä, ei ole olemassa maksimaalista palkkaa ja suurin osa tuottamastasi tulosta tulee sinulle itsellesi. Voit yrittäjänä tehdä monia eri asioita samaan aikaan, mutta jos haluat tehdä töitä kotoa käsin, niin et voi valita ihan mitä vain. Esimerkkejä siitä, millainen on yrittäjälle hyvä kotona tehtävä työ, alla:

  • Aloita oma verkkokauppa
  • Pidä kotiparturia
  • Tarjoa hierontaa kotonasi
  • Freelancer
  • Telemarkkinointi
  • Taiteilija
  • Graafinen suunnittelija
  • Kirjanpitäjä
  • Muusikko
  • Konsultti
  • Tuotetestaaja

  Edellä mainitut metodit ovat vain joitain esimerkkejä ja jos olet vähän luovempi, niin voit helposti löytää muitakin tekemisenarvoisia asioita. Todellisuudessa vain mielikuvituksesi on rajana, kun kyseessä on lisätyö kotona!

Asiat, joita tarvitset + asiat, joita on hyvä olla (riippuen siitä, mitä teet):

 • Tietokone
 • Internet-yhteys
 • Puhelin

Hyviä linkkejä yrittäjille:

miten saada rahaa

 Hyviä vinkkejä kun teet töitä kotona

Kun olet päättänyt, miten haluat tehdä töitä kotoa käsin, niin on aika maksimoida kotona viettämiesi tuntien tehokkuus ja tuottavuus. Sinulla pitää olla hyvä työpiste, oikeat tarvikkeet ja sinun tulee olla tietoinen täysin eri asioista, kuin jos olisit tavallisessa 9-5 työssä.

Tässä muutamia neuvoja joita olemme keränneet tehdessämme töitä kotona.

Työpisteesi kotona

töitä kotona

Emme voi liikaa painottaa hyvän työpisteen arvokkuutta, kun kyseessä on lisätyö kotona. Suosittelemme, että määrität työnteolle oman huoneen talossasi tai asunnossasi. Erillinen työtila tai toimistotila tekee sinusta paljon tehokkaamman ja saa sinut katsomaan asioita paljon ammattimaisemmalla tavalla.

Pidä huoli, että sinulla on hyvä tuoli, pöytä ja ehkäpä jotain musiikkia, mikäli se on sinun juttusi. Muista myös hyvä valaistus. Kokoamalla näitä pieniä asioita yhteen, huomaat, että sinulla on ”työpaikka” ja tämä on tärkeää, sillä aivojesi täytyy pystyä erottamaan työaikasi henkilökohtaisesta ajastasi.

Se, miltä työpisteesi tulisi näyttää riippuu paljon siitä millaista työtä teet kotona. Siinä on iso ero miltä taiteilijan työpisteen tulisi näyttää verrattuna vaikkapa asiakastutkimuksia tekevän ihmisen työpisteeseen. Tärkein asia on, että tunnet tekeväsi työtä tehokkaasti ja ilman häiriötekijöitä.

Tosin, meillä on ehdotus että hankit ainakin nämä asiat, kun teet töitä kotoa käsin. Tässä tärkeimmät:

Suosittelemme, että pidät työpöytää, joka on tarkoitettu vain työntekoon. Monet valitsevat yksinkertaisesti ruokapöydän tai tv-pöydän, kun he tekevät töitä kotoa, mutta tämä ei ole suositeltavaa. Kun sinulla on pöytä, millä ainoastaan teet lisätienestiä kotona, niin osaat helposti jättää työsi työpisteellesi! Jos sijoitat rahaa pöytään, niin suosittelemme, että hankit pöydän jonka korkeutta voi säätää. On välillä mukavaa ja terveellistä tehdä töitä seisten.

Ei ole mitään kamalampaa, kuin hidas tietokone jossa on tuuletin, joka kuulostaa lentokoneen turbiinilta. Pidä huoli siitä, että sinulla on tietokone, jolla on mukava tehdä töitä! Usein pelkkä iPad tai muu tabletti ei riitä, koska niiden sovellusvalikoima on suppea.

Suurin osa kotona tehtävistä töistä tehdään tietokoneella, missä täytyy tietenkin olla internet-yhteys yhteydenpitoon ulkopuolisen maailman kanssa. Varmista, että sinulla on laadukas internet-yhteys, jotta kotona tehtävä työ ei tunnu matelulta.

Käytät varmasti useita tunteja aikaa työpisteelläsi, joten pidä huoli, että se on paikka, jossa haluat olla. Saattaa olla, että haluat kaiuttimet, joista voit soittaa kaunista musiikkia. Voit myös käyttää vain kuulokkeita, jotka ovat hyvät myös videopuheluihin. Jos teet töitä kotona virtuaaliassistenttina, freelancerina tai jollain muulla tapaa, niin voit kohdata tarpeen kommunikoida tietokoneella, joten hyvä mikrofoni kuulokkeissa on kätevä.

Voi vaikuttaa tyhmältä, että tämä edes päätyi suosituksiin, mutta vesipullo työpöydällä on erittäin tärkeä. Kun teet töitä, unohdat usein syödä ja juoda tarpeeksi. Kun sinulla on aina pullollinen vettä pöydälläsi, niin voit olla varma, että saat tarpeeksi nesteitä, kun teet intensiivistä ja keskittynyttä lisätienestiä kotona.

kotona tehtävä työ

Täältä löydät töitä, joita voit tehdä kotona

kotona tehtävä työ

Kohta, jossa moni töitä kotoa käsin tekevä jää jumiin on se, kun pitäisi löytää niitä töitä. Jotta pääsisit alkuun et voi valitettavasti vain istua paikoillasi, tehdä sitä mitä haluat ja odottaa, että palkkakuitti tipahtaa postiluukusta kerran kuussa.

Jotta voisit tehdä ylipäänsä töitä kotona, niin työsi täyty olla rahan arvoista ja joskus voi tuntua haastavalta löytää työtä, mikä maksaa hyvin.

Onneksi on olemassa erilaisia portaaleja, jotka toimivat yhdistävinä tekijöinä työntekijän ja asiakkaan välillä. Nämä portaalit yksinkertaisuudessaan auttavat työntekijää löytämään töitä ja ne ovat hyvä paikkoja aloittaa, jos etsit lisätuloja kotona.

Tee töitä kotona – näistä linkeistä löytyy lisätyö kotona sinullekin:

miten saada rahaa

Hyvän ja huonot puolet – lisätyö kotona

Kuten muissakin töissä, töitä kotona tekevällä on hyvät ja huonot puolet. Alla voit lukea hyvistä ja huonoista puolista, niin kuin me ne näemme:

Töitä kotoa käsin tekemisen hyödyt

Kun teet lisätienestiä kotona, huomaat kuinka paljon se antaa sinulle vapautta, kun voit hallita itse omia työskentelytuntejasi. Tämä ei koske vain sitä, kun teet töitä kotona, vaan antaa sinulle myös mahdollisuuden matkustella, elää ja tehdä töitä eri paikoissa.

Sinun täytyy etsiä todella paljon, jotta löydät jonkun joka oikeasti pitää ruuhkaisesta työmatkaliikenteestä, tööttäilystä ja stressaantuneista kuskeista, jotka kaikki yrittävät päästä kohteeseensa mahdollisimman nopeasti. Tai siitä täynnä olevasta junasta tai bussista, jossa on hikinen ilma ja se on täynnä väsyneitä työmatkalaisia. Kun teet töitä kotona, vältät käytännössä nämä ruuhkat kokonaan ja se on selkeästi erittäin mukava etu!

Koska olet omassa kodissasi, et ole pakotettu noudattamaan mitään pukukoodia, joten voit pukeutua niin kuin itse haluat, kun teet töitä kotona. Jos sinusta siltä tuntuu, niin voit hyvin tehdä töitä pyjamassa, kukaan ei ole kertomassa sinulle, että se olisi väärin!

Useimmille, kotona tehtävä työ antaa mahdollisuuden käyttää enemmän aikaa perheen ja ystävien kanssa. Kun teet lisätienestiä kotona, niin voit hallita omaa aikaasi ja päättää, milloin ja kuinka paljon käytät aikaa ystävien ja perheen kanssa.

Tekemällä töitä kotona, voit vapaasti valita missä päin kotiasi haluat tehdä töitä ja miltä työpisteesi näyttää. Riippuu vain sinusta, mitä asioita toimistossasi on, millä tuolilla istut ja mitä musiikkia kuuntelet.

Kun sinulla on lisätyö kotona, ulkopuoliset eivät useinkaan häiritse sinua ja tämä parantaa tuottavuuttasi huomattavasti. Ei ole kollegoita, joiden luona pitäisi käydä jutustelemassa ja hajottamassa oma työrytmi.

Kuten jo mainittua, olet täysin vapaa liikenteestä kun teet töitä kotoa käsin ja tämä säästää aikaa sekä rahaa. Kun teet töitä kotona, olet myös täysin vastuussa omasta ruuastasi, joten vältä kalliita pikaruokia.

töitä kotoa käsin

Kotona tehtävä työ ja huonot puolet

Kuten lisätyö kotona tuo mukanaan hyviä puolia, niin siinä on myös huonoja puolia. Alla voit lukea niistä huonoista puolista, joiden me uskomme olevan yhteydessä kotona tehtävään työhön.

Monet, jotka tekevät töitä kotona kokevat, että etenkin ystävät ja perhe kehittävät tietynlaisia odotuksia sinua kohtaan. Yhtäkkiä olet enemmän perheesi ja ystäviesi kanssa ja heidän mielestään sinulla on automaattisesti aikaa enemmän heille aina ja olet vapaa tekemään enemmän kotitöitä ja niin edelleen.

Toisille voi olla hankalaa ymmärtää, että teet oikeasti töitä kun olet kotona ja on erityisen tärkeää, että teet sen selväksi heille, jotka koittavat häiritä sinua.

Kun tekee töitä kotona, olet jotakuinkin eristyksissä etkä koe samanlaista vuorovaikutusta muiden ihmisten kanssa, kuin kokisit normaalissa työssä kaupassa tai toimistossa. On vaikeampaa pitää yllä kaverisuhteita kollegoiden kanssa, syöt yhtäkkiä lounasta yksin eikä ole ketään lähtemään oluelle töiden jälkeen.

Koska sinulla ei ole enää pomoa katsomassa perääsi tai tiettyä aikataulua jokaiselle päivälle, niin sinun täytyy organisoida työaikasi itse. On täysin sinusta kiinni olla tehokas ja keskittynyt, kun teet töitä kotonasi ja ainoa asia, joka tekee sinulle rahaa, olet sinä itse. Pidä huoli, että olet keskittynyt ja koita tehdä päivällesi aikataulu.

Tämä on yksi niistä isoista ongelmista, kun teet töitä kotoa käsin. Kotona tehtävä työ antaa huonommat mahdollisuudet erottaa työ ja vapaa-aika. Ennen, kuin teit töitä kotona et aloittanut töitä ennen kuin saavuit toimistolle ja lopetit työt kun lähdit sieltä. Valitettavasti asia ei ole samanlainen, kun olet kotona ja vapaa-ajan ja työn raja hämärtyy.

Voi olla hankalaa olla 100% poissa töistä ja saatat kokea, että ajattelet aina töitä. Jälleen kerran, hyvä keino välttää tätä on tehdä itselleen hyvä organisoitu aikataulu, jolla voit erottaa työn ja vapaa-ajan.

On riski, että tunnet olosi turhan rentoutuneeksi ja mukavaksi kun teet töitä kotona. Kun teet töitä kotoa käsin, olet erittäin rentouttavassa ja mukavassa ympäristössä, sänkysi on lähellä ja on helppoa vain istahtaa sohvalle ja katsoa televisiota. Kuten olemme aikaisemmin maininneet, on tärkeää että työpisteesi, toimistosi tai työhuoneesi on tarkoitettu vain työlle.

kotona tehtävä työ 
miten saada rahaa

Vielä viimeinen asia töiden tekemisestä kotona

Teet sitten jo kotona töitä, harkitset sitä tai olet valmistautumassa siihen, niin toivomme, että tästä ”Näin teet töitä kotona opas” on auttanut sinua jollain tapaa. Jos olet edelleen epävarma siitä, mistä tulisi aloittaa tai miten tehdä töitä mahdollisimman tehokkaasti, niin olet enemmän kuin tervetullut kirjoittamaan meille täällä, tai laita viestiä meille Facebook-sivullamme.

Jos sinulla on omia vinkkejä, miten tehdä töitä kotona, niin olet tervetullut jakamaan ne kommenteissa alla.

Toivotamme sinulle mahdollisimman paljon onnea töihisi kotona!