Tienaa rahaa Affiliate Marketing:lla

freelancerina

Vaikeus

Vaikeus Keskikokoinen
Keski

Aika

Aika Keskikokoinen
Keski

Tulo

Tulo Iso
Iso
”ToimeentuloNinjan päätavoitteena on auttaa lukijoitamme parantamaan heidän taloudellista asemaansa. Olemme yhteistyössä muiden yritysten kanssa, joilla on samanlainen visio. Jotkut näistä linkeistä tässä julkaisussa voivat tulla kumppaneiltamme. Näin me ansaitsemme rahaa.”

Passiivinen tuottomahdollisuus sivustolla ToimeentuloNinja.fi

Tienaa rahaa affiliate marketing:llaKumppanuusmarkkinoinnista on tullut suosittu tapa yritysten keskuudessa hankkia asiakkaita ja kiistattomasti vielä suositumpi tapa “tavallisille ihmisille” tienata rahaa netissä.

Tästä löytyy esimerkkejä varsinkin nuorison keskuudessa, joista jotkut ovat onnistuneet tienaamaan jopa enemmän kuin 5000 dollaria vapaa-ajallaan. Jotkut aikuiset ovat tienanneet satoja tuhansia dollareita tällä tavalla. Kaiken voi tehdä kotoa!

Kasvaneesta internetin käytöstä johtuen yhä useammat yritykset ovat aloittaneet kumppanuusmarkkinoinnin. Ajatus on yksinkertainen: Aina, kun ohjaat maksavan asiakkaan tai rekisteröityjän yrityksen nettisivulle, sinut palkitaan tietyllä rahasummalla. Tämän tekee helpoksi se, ettei sinun tarvitse olla suorassa yhteydessä yritysten kanssa. Niin sanotulla kumppanuusmarkkinoinnilla on satoja ohjelmia, joista voit vapaasti valita sopivimman. Konsepti on suhteellisen helppo ja jopa taitamattomat tietokoneen käyttäjät voivat tienata kumppanuusmarkkinoinnilla. Jatka lukemista ja opi miten rahaa ansaitaan verkossa.

Mitä on kumppanuusmarkkinointi?

Tienaa rahaa affiliate marketing:lla

Ansaitaksesi rahaa, sinun tulee ymmärtää siihen vaikuttavat tekijät!

Esimerkki:

Yritys haluaa myydä puhelimen ja ottaa yhteyttä kumppanuusverkostoon löytääkseen ihmisiä markkinoimaan tuotetta. Kumppanuusverkosto laittaa mainoksen foorumille ilmoittaen, että tienaat yhden dollarin jokaisesta sivustolle ohjaamastasi kävijästä ja 35 dollaria jokaisesta ostoksesta, jonka ohjaamasi kävijä ostaa. Saat blogiisi, nettisivuillesi tai Facebook -sivullesi lisättävän mainoksen. Kuluttaja vierailee blogissasi – näkee mainoksen – klikkaa sitä ($1) – ostaa puhelimen ($35).

Erilaisia yhteistyökumppanuusohjelmia

Tienaa rahaa kumppanuusmarkkinoinnilla

Voit aloittaa yhteistyökumppanina näillä pienillä perustiedoilla. Avain menestykseen on olla motivoitunut ja keskittynyt.

Kumppanuusmarkkinointi voi tarjota paljon rahaa, joten keskittyminen ja omistautuminen palkitaan.

Löydä kumppanuusverkosto

Kuten jo mainittu, on mahdollista ottaa yhteyttä yritykseen suoraan ja pyytää kumppanuusohjelmaa. Emme suosittele tätä ennen kun sinulla on jo kokemusta yhteistyökumppanuudesta. Kaikkein viisain tapa on etsiä kumppanuusverkosto. Kumppanuusverkosto on netissä toimiva markkinointiyritys, joka antaa muiden yritysten markkinoida nettisivustojaan tai -kauppojaan yhteistyökumppanien kautta. Verkostolla on erittäin laaja kokoelma mainoksia eri yrityksiltä, joita sinä yhteistyökumppanina voit käyttää hyväksesi.

Suosittelemme käytettäväksi yhdestä viiteen kumppanuusverkostoa, jotta käytössäsi olisi mahdollisimman laaja kokoelma valittavia mainoksia. Jäsenyys on ilmainen ja rekisteröityminen helppoa.

Esimerkit verkostoista ovat:

Kokeile mainoksia ja valitse juuri se oikea

Yhteen kumppanuusverkostoon rekisteröitymisen jälkeen saat lukuisia mainosvaihtoehtoja, joista voit valita. Kolme tekijää vaikuttavat siihen, minkä mainoksen valitset.

Jos sinulla on jo menestyvä nettisivu, optimaalinen vaihtoehto on sivustosi teemaan sopiva mainos. Affiliate-markkinointi on täydellinen tapa tehdä rahaa blogilla. Relevanttien mainosten käyttäminen luo itsevarmuutta myös kävijöissä, mikä tuo lisää klikkauksia. Kuvitellaan, että blogisi keskittyy puhelimiin – siinä tapauksessa puhelimien kuoria myyvä yhteistyökumppani olisi mahtava. Lue lisää: Tienaa rahaa blogillasi

Jos sinulla ei ole blogia tai nettisivua, älä vaivu epätoivoon. Nettisivujen luominen on nykyään erittäin helppoa ilmaisilla ohjelmilla, kuten WordPress, Drupal jne. Oman nettisivun hankkiminen ei myöskään maksa paljon.

Aluksi kannattaa valita mainoksia, jotka kiinnostavat sinua. Oman nettisivun tai blogin luotuasi on paras keskittyä siihen, mikä sinua eniten kiinnostaa. Näin voit luoda paremman sivun, joka puolestaan houkuttelee enemmän kävijöitä. Ennen kaikkea tämä tekee rahan ansaitsemisen helpommaksi ja mukavammaksi sinulle.

Toinen tärkeä mielessä pidettävä asia on ansaitsemispotentiaali. Kiinnostavan ja sopivan mainoksen valitseminen on turhaa, jos sillä ei voi tienata. Siksi sinun tuleekin analysoida mainos tarkasti ja miettiä, voiko se mahdollisesti tuottaa sinulle rahaa.

Lopeta kamppailu oman taloudellisen tilanteesi kanssa. Löydä tapa ansaita rahaa jo tänään.

Liity tuhansien muiden joukkoon, jotka ovat muuttaneet elämänsä ansaitsemalla rahaa verkossa…
15 + Eri menetelmää, kaikki varmennettuja, kaikki kannattavia.

Haluatko ansaita ylimääräistä rahaa?

Meillä on sinulle lista parhaista tavoista rahan tienaamiseen verkossa.

Sinun tarvitsee vain valita yksi ja alkaa ansaitsemaan tänään.

Valmistautuminen

Kun olet valinnut tuotteen tai mainoksen, sinun työsi yhteistyökumppanina on luoda nettisivu tai blogi, jolla voit markkinoida tuotetta. Tässä on lyhyt kuvaus eri medioista:

Nettisivu

Nettisivu on kiistatta yksi tunnetuimmista tavoista markkinoida tuotteita ja syystäkin. Nettisivuilla on monia ansaitsemismahdollisuuksia ja sivuilla tehtävät asiat rajoittuvat vain omiin taipumuksiisi ja taitoihisi.

Yksi nettisivun luomisen esteistä on ajatus siitä, että sellaisen luomiseen täytyy olla ammattitaitoa web-suunnittelussa. Tämä EI pidä paikkaansa! Nykyään jokainen voi oppia tekemään nopeasti hyvännäköiset nettisivut kurssien, videoiden ja artikkelien avulla. ToimeentuloNinja.fi suosittelee nettisivujen luomiseen WordPressiä. Tämä täysin ilmainen tietokoneohjelma tekee nettisivujen luonnista erittäin yksinkertaista. Ohjelmaa käyttävät tuhannet ihmiset maailmanlaajuisesti ja sen on sanottu olevan paras ja helpoin ohjelma nettisivujen luontiin.

Jotta voit käyttää WordPressiä, sinulla pitää olla verkkotunnus, jolle voit tallentaa koko nettisivustosi sivuston nimestä (www.example.com) aina sisältöön saakka. UnoEuro on palvelu, jonka kautta voit rekisteröidä verkkotunnuksen. Hinnat alkavat 1 eurosta kuukaudessa. Käytämme itse tätä palveluntarjoajaa ja suosittelemme sitä!

Jos haluat oppia tekemään oman nettisivusi, löydät monia oppaita siihen etsimällä esimerkiksi Googlesta “WordPress”.

Bloggaus

Vaikka yhteistyökumppanilla ei olisikaan blogia, sen luominen on hyvin helppoa. Blogit tarjoavat hyvän mahdollisuuden kirjoittaa mainostettavaan tuotteeseen liittyvää materiaalia ja kirjoitukset usein vetävät puoleensa monia lukijoita. Voit luoda blogeja suhteellisen edullisesti ja ainoa kuluja aiheuttava seikka on verkkotunnus, eli verkko-osoite, jossa käyttäjäsi käyvät. Luodessasi blogia suosittelemme vahvasti, että otat kaiken mahdollisen hyödyn ilmaisesta WordPress -ohjelmasta. Voit myös pitää nettisivusi UnoEurossa. Edullisin palvelu maksaa vain 1 euron kuukaudessa – mekin käytämme heidän palvelujaan.

Myyntivideot

Tämänkaltaista kumppanuusmarkkinointia tapahtuu yleensä YouTuben tai Vimeon kaltaisilla sivustoilla. Kerrot oman mielipiteesi tuotteesta, näytät miten se toimii, puhut omista kokemuksistasi ja niin edelleen. Voit tarkastaa Toimeentuloninja-oppaamme rahan tekemisestä Youtubella

Jos haluat ymmärtää kokonaisuudessaan miten ansaita rahaa esimerkiksi Youtubessa, katso Toimeentuloninja-julkaisu YouTube-videoista.

Facebook

Käyttämällä Facebookia sinulla on mahdollisuus luoda sivuja ilmaiseksi, mikä auttaa sinua mainostamaan tuotettasi. Yksi tapa on luoda arvosteluja tai eri tuotteiden käyttöohjeita, sekä viittauksia sinulle tuottaviin mainoksiin ja yhteistyökumppaneihin sisältävä sivu. Jos sinulla on oma nettisivu tai blogi, suosittelemme sinua käyttämään myös Facebookia brändäystä varten, sillä Facebook tarjoaa hyvän keinon mainostaa.

Jos haluat tietää enemmän tienaamisesta Facebookissa, katso oppaamme Facebook-sivuista.

Instagram

Jos sinulla on Instagram-tili, jossa on paljon seuraajia, voit aloittaa muiden ihmisten tuotteiden tai tarjousten promotoimisen ja johtaa seuraajasi ostamaan niitä! Affiliate-markkinointi on myös hyvä tapa tehdä rahaa Instagramilla.

Arvostelut

Voit myös käyttää arvosteluja monista tuotteista kumppanuusmarkkinointiin. Ideana on siis testata eri tuotteita, jotka kuuluvat samaan kategoriaan kuin mainostamasi tuote. Voit tehdä tämän siihen suunnitelluilla sivustoilla, muilla foorumeilla tai blogeissa. Tämän tyyppinen kumppanuusmarkkinointi yleensä tavoittaa kaikkein helpoiten ne asiakkaat, jotka etsivät mainostamaasi tuotetta tai haluavat vain kuulla ihmisten kokemuksia siitä.

Seuraaminen – sivuston hiominen

Kun sivusto on valmiina käyttöön, tärkeintä on tehdä siitä niin tehokas kuin mahdollista. Sinun pitää siis varmistaa, että saat mahdollisimman monen kävijän vierailemaan sivullasi, klikkaamaan mainoksia ja ostamaan tuotteita, joita mainostat. Tätä kutsutaan seuraamiseksi ja sen voi tehdä monen eri ohjelman avulla.

Nämä joistakin kumppanuusverkostoista valmiina löytyvät ohjelmat tarkkailevat sivustosi vierailijoiden määrää, heidän siellä viettämäänsä aikaa, heidän tekemisiään, mainosten klikkauksia jne. Nämä ohjelmat auttavat sinua suunnittelemaan parhaalla mahdollisella tavalla toimivan sivuston sisältöineen. ToimeentuloNinja.fi suosittelee vahvasti käyttämään näitä ohjelmia, koska ne ovat välttämättömiä sivun menestyksen kannalta.

Me ToimeentuloNinja.fi:ssa toivomme, että nautit lukemisesta ja opit kuinka ansaita kumppanuusmarkkinoinnin avulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös
Lopeta kamppailu oman taloudellisen tilanteesi kanssa. Löydä tapa ansaita rahaa jo tänään.

Liity tuhansien muiden joukkoon, jotka ovat muuttaneet elämänsä ansaitsemalla rahaa verkossa …15 + Eri menetelmää, kaikki varmennettuja, kaikki kannattavia.

fi-recent-news-banner
ProfitFarmers tuotti meille voittoa 2.141€ vain muutamassa viikossa
Haluatko nähdä, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa ProfitFarmers vulla?