Miten Tienata Rahaa Kotona

Missä tunnet olosi kaikkein mukavimmaksi? Nykyisessä työssäsi kylmässä tai hikisessä toimistossa vai omassa kodissasi? Vastaus tähän kysymykseen on useimmiten, että tietenkin kotonasi, mikä on luonnollisesti paikka, jossa voit rentoutua ja tehdä mitä itse haluat ja milloin haluat. Eikö olisi hienoa tienata rahaa kotona?

Olet varmasti jo joskus ajatellut, miten olisi mahdollista tienata rahaa kotona, koska rahan tienaaminen kotona yhdistyy usein vapauteen ja itsenäisyyteen. Tienaa rahaa kotona ja saat lisätuloja, joita maksetaan sinulle usein ja käteisenä, jolloin sinulla on heti lisää rahaa käytettävissä. Kuvittele, että saisit vaikka vain 300 euroa lisää kuukaudessa, jonka voisit laittaa säästöön, jolla voisit maksaa pois velkasi tai kuluttaa ihan mihin haluat!

Mutta, miten jollekulle olisi mahdollista tienata rahaa kotona?

Oppaamme siihen, miten kuka tahansa voi tienata rahaa kotona

Kovin moni ei vielä tienaa rahaa kotona, koska monelle on vaikeaa hahmottaa mistä kannattaa aloittaa. Ennen kuin voit oikeasti tietää, miten voi tienata rahaa kotona, haluat varmasti tietää, mikä tapa on sinulle paras siihen, miten kuka tahansa voi tienata rahaa kotona. Ennen kuin olet itse kokeillut eri tienaustapoja, on sinun on hankalaa tietää, mikä niistä sopii sinulle parhaiten.

Meillä on kuitenkin loistavia uutisia kaikille innokkaille, jotka haluavat tienata rahaa kotona. On olemassa lukemattomia erilaisia tapoja ansaita rahaa kotona, mikä tarkoittaa, että mahdollisuutesi tienata ovat loistavat.

ToimeentuloNinja on kokeillut käytännössä kaikkia tapoja tienata rahaa kotona ja olemme löytäneet mielestämme kaikki parhaimmat. Eri ansaintametodiemme asiantuntijat auttavat sinua siinä, miten sinunkin on mahdollista tienata rahaa kotona, mikäli olet vielä epävarma.

Lyhyesti, mikäli haluat tienata rahaa kotona, olet saapunut oikeaan paikkaan!

tienaa rahaa kotona

Viisi parasta tapaa, jolla on mahdollista tienata rahaa kotona

Eri tavoilla, joilla tienaa rahaa kotona, on suuria eroja keskenään ja mikäli sinulle ei ole tästä kokemusta, voit jäädä helposti jumiin koittaessasi vääriä tapoja tienata rahaa kotona. ToimeentuloNinja on kokeillut melkein kaikkia tapoja, joilla voi tienata rahaa kotona, ja on kerännyt alle juuri ne, joiden uskomme olevan parhaimpia. Mikäli haluat tutkia kyseistä kohtaa tarkemmin, olemme luoneet jokaisesta tavasta, miten voi tienata rahaa kotona erillisen oppaan, joihin löydät myös linkit.

Olemme varmoja, että tiedät, miten on mahdollista tienata rahaa kotona, kunhan olet lukenut näistä metodeista!

1. Tienaa rahaa kotona Bitcoin-kaupoilla

“Tämä on ToimeentuloNinjan ehdottomasti ja epäilemättä kaikkein paras tapa, jolla voi tienata rahaa kotona – Mikko”

tienaa kotona

Jos et ole vielä kuullut Bitcoinista mediassa, on se aikamoinen saavutus! Digitaalinen valuutta nimeltään Bitcoin on erittäin suosittu, jota jopa Bill Gates on kutsunut tulevaisuuden valuutaksi ja hyvästä syystä!

Bitcoin on tehnyt normaaleista kaduntallaajista miljonäärejä! Jos olisit investoinnut Bitcoiniin vuonna 2011 vain viidellä eurolla, sinulla olisi nykypäivänä miljoonia euroja!

Saatat ajatella, että on jo liian myöhäistä hypätä Bitcoinin kelkkaan, mutta se ei ole totta. ToimeentuloNinjassa olemme löytäneet keinon, jolla voit tienata rahaa kotona Bitcoinilla niin, että voit päästä miljonääriklubiin jo muutamassa kuukaudessa!

Katso, kuinka David käyttää Bitcoinin-kauppasysteemia tienatakseen 1,110 euroa 24 tunnissa!

Käyttämällä automaattista Bitcoin-kauppajärjestelmää, voit käydä kauppaa Bitcoinilla voitollisesti ilman, että sinun täytyy tutkia kaavioita tai edes tehdä sitä itse! Kaupankäyntijärjestelmä ostaa Bitcoinin edulliseen hintaan yhdestä Bitcoin-valuuttakurssista ja myy sen toisella Bitcoin-vaihtoalustalla korkeampaan hintaan. Voit käyttää tätä järjestelmää, ja ansaita rahaa osto- ja myyntihinnan erotuksella, ja kaikki tämä tapahtuu automaattisesti! Eikö teknologia olekin mahtava?

Katso tämä video ja näet tarkalleen, kuinka voit tienata rahaa vain kymmenessä minuutissa!

Voit lukea Bitcoinilla ansaitsemisesta oppaastaamme.
Voit saada ilmaisen kaupankäyntitunnuksen täältä.

Kommentit:

Facebook-käyttäjän kuva
Facebook-käyttäjän kuva
Jenni Järvinen
En uskonut, että se toimisi. Automaattinen kaupankäyntikone? Ei varmasti ole totta. Et kuitenkaan koskaan tiedä, kunnes todella kokeilet haha, joten tein sen! Ja olen iloinen siitä, että kokeilin, koska vaikka panin vain minimitalletuksen, olen ansainnut reilusti yli 1300 euroa viikossa, vaikka olen ollut varovainen kaupankäynnissäni sijoituskohteiden suhteen.
Facebook-käyttäjän kuva
Emmi Ikäheimo
Kun haluan nostaa rahaa, kuinka tehdä se? En nähnyt sitä johdatuksessa…
Facebook-käyttäjän kuva
David Mattila
Hei Emmi, olen pahoillani siitä. Se on erittäin helppo tehdä, sinun täytyy vain pyytää nostoa itse järjestelmän sisällä, ja he voivat tehdä sen pankkisiirrolla 48:n tunnin sisällä. Toivon, että tämä auttaisi 😃
Facebook-käyttäjän kuva
Annika Virtanen
Olen miettinyt tapaa ansaita rahaa vapaa-ajallani, ja tämä järjestelmä on paljon parempi kuin, mitä toivoinkaan … koska se ei vaadi ollenkaan aikaani! Etenkin pidän siitä, kuinka välittäjät antavat sinulle kaupankäynnin asiantuntijan yhteystiedot manuaalisten kauppojen tekemiseksi! Mukava asia 😋 Kiitos paljon viestistäsi, parhaimmat rahavinkit, jotka olen löytänyt verkosta 😄
miten saada rahaa

Se tarjoaa mahdollisuuden suurten summien tienaamiseen kotona, voit tehdä tuhansia euroja minuuteissa.

Se on yksi innostavimmista tavoista tehdä rahaa, ja jos seuraat suosittelemiamme strategioita, sinulla on hyvät todennäköisyydet rahan ansaitsemiseen.

Voit tehdä sitä kaikkialla ja se riippuu vain sinusta, milloin teet sitä.

2. Täytä maksullisia kyselyitä

Tjen penge hjemmefra

Haluaisitko jakaa mielipiteesi pesuaineista, politiikasta tai siitä, mitä tapahtuu lakanoidesi välissä? Mikäli vastasit kyllä, on meillä sinulle jälleen hyviä uutisia, sillä voit tienata rahaa kotona jakamalla mielipiteesi!

Tämä on yksi helpoimmista keinoista ja vähiten vaativa tapa, jolla voi tienata rahaa kotona ja se on sinulle sopiva varsinkin silloin, kuin sinulla on ylimääräistä aikaa, jolloin et ole oikein varma mitä tekisit.

Yritykset tarvitsevat tietoja tuotteidensa jatkokehittämiseen ja tuottaakseen uusia tuotteita. Se on yksi arvokkaimmista tiedoista, johon ne voivat päästä käsiksi.

Ne ovat siis halukkaita maksamaan SINULLE mielipiteestäsi, ja voit ansaita rahaa jo kymmenessä minuutissa.

Miten voit tienata rahaa kotona täyttämällä kyselyjä?

Kaikki, mitä sinun tarvitsee käytännössä tehdä, on rekisteröityä yhdelle suosittelemallemme kyselyportaalille ja odottaa, että kyselyjä ilmestyy postilaatikkoosi ja täyttää ne. Lomakeportaali maksaa palkkiosi tilillesi. Helppoa!

Jos käytät vain vähän aikaa tähän, voit helposti tienata jopa lähes 5000 euroa vuodessa tällä tavalla. Olemme nähneet jopa joitain, jotka ovat tienanneet yli 1000 euroa, mikä on aika mukavasti ottaen huomioon sen, että tässä kysytään vain mielipidettäsi.

On selkeästi vaivan arvoista kirjautua useammalle, kuin yhdelle kyselyportaalille ja tästä syystä olemme suositelleet 4 parasta kyselyportaalia täällä.

4 parasta kyselyportaalia:

yougov.fi

Ansaitse 100 pistettä tervetuliaisbonusta heti!

Vieraile
mielipidemaailma.fi

Saat noin 2,5 euron jokaisesta kyselytutkimuksesta

Vieraile
fi.toluna.com

Tienaa jopa 3,5 euroa jokaisesta kyselytutkimuksesta!

Vieraile
mobrog.com

Hinnat välillä 0,5–3,3 euroa tutkimusta kohden

Vieraile
lifepoints

Ansaitse elämäpisteitä tutkimusta kohden,
että voit vaihtaa kaikenlaisiin palkintoihin!

Vieraile

Jotta voit tehdä rahaa

Nykyään yhtiöt haluavat kuluttajien dataa ja mielipiteitä, ne haluavat tietää, mikäli mahdollista, kaiken mahdollisen asiakkaistaan ja vielä enemmän potentiaalisista asiakkaistaan. Yritysten kysyntä kuluttajatietojen osalta tarkoittaa kultaa sinulle palkkaa saavana kyselytutkimuksiin vastaajana, ja se tarkoittaa, että voit ansaita rahaa!

Erilaiset kyselyportaalit tarjoavat maksun vain mielipiteesi jakamisesta, ja kaikki voidaan tehdä kotoa. Sinun tarvitsee vain vastata kysymyksiin tietokoneella, tabletilla tai matkapuhelimella. Sen jälkeen, ja usko tai älä, sinun tarvitsee vain odottaa, että rahat maksetaan pankkitilillesi.

3. Tienaa rahaa kotona olemalla freelancer

miten tienata rahaa kotona 

Freelancerina työskentely on yksi helpoimmista tavoista, jolla voi tienata rahaa kotona. Sinun tarvitsee vain käyttää taitojasi, joita sinulla jo on. Mene verkossa töitä tarjoavalle sivustolle ja etsi asiakkaita, jotka tarvitsevat apuasi! Voit työskennellä erittäin mielenkiintoisissa projekteissa ja ansaita hyvin rahaa jo samana päivänä, kun aloitat!

Sinun tarvitsee vain löytää taito, jota ihmiset mielestäsi tarvitsevat sinulta (tai opettaa itsellesi sellainen MONIEN ilmaisten verkko-oppaiden avulla), luoda itsellesi profiili verkossa ja hakea työpaikkoja!

Älä huolestu, jos luulet, että oppiminen on vaikeaa: Yksi helpoimmista freelancer-taidoista on artikkelin kirjoittaminen, ja veikkaamme, että jos luet tätä artikkelia, voit myös kirjoittaa sellaisen! Tiesitkö, että voit saada palkkaa vain kirjoittamalla joitakin sanoja?

Hyviä freelancerin taitoja ovat:

  • Ohjelmointi
  • Verkkosuunnittelu
  • Copywriting
  • Datan syöttö
  • Virtuaaliassistentin työ
  • Sosiaalinen media
  • Sisällön tuotto

Voit jopa työskennellä freelancerina edistyneemmillä taidoilla tai sellaisilla asioilla, joita tarvitaan tyypillisessä ”työpaikassa”, kuten: markkinointi, suunnittelu, laki ja kirjanpito. Mahdollisuudet ovat rehellisesti sanottuna loputtomia!

Voit tutustua oppaaseemme siitä, miten voit aloittaa freelancer-työskentelyn oppiaksesi lisää.

4. Aloita blogi

Blogit ovat yksi hauskimmista tavoista, joilla voi tienata rahaa kotona. Jos haluat kirjoittaa, sinulla on mielipiteitä tärkeistä asioista tai haluat jakaa ajatuksiasi muille, voi bloggaaminen olla juuri oikea ala sinulle!

Blogin aloittaminen on ilmaista, ja voit helposti päivittää siihen maksullisia ominaisuuksia (kuten oma verkkosivu osoitteella www.omanimi.com) hyvin halvalla.

Miten joku tienaa rahaa kotona bloggaamalla?

Bloggaajat tekevät yleensä rahaa rakentamalla uskollisen yleisön, joka lukee, mistä he kirjoittavat. Loppujen lopuksi bloggaaja voi myydä lukijoilleen tuotteita, informaatiopaketteja, konsultaatioita aiheesta, josta he kirjoittavat, ja vaikka mitä. Bloggaajat voivat myös käyttää affiliate-markkinointia suosittelemiensa tuotteidensa myymisessä, eli siitä, mistä he saavat palkkion, kun lukija klikkaa artikkelissa olevaa erityistä linkkiä, jolla hän ostaa toisen yrityksen tuotteen.

Vaikka bloggaaminen ei ehkä ole nopein tapa, jolla tienaa rahaa kotona, se voi varmasti olla kaikista passiivisinta ja nautinnollisinta, kun aloitat bloggaamisen. Kun sinulla on yleisö ja tuotteet, sinun tarvitsee vain antaa Googlen hakua käyttävien henkilöiden löytää luoksesi ja ostaa tuotteitasi! Voit tämän aikana jopa tienata enemmän rahaa tarjoamalla ihmisille konsultaatioita ja valmennuksia asioista, joista rakastat puhua muutenkin.

Olemme luoneet kokonaisen yksityiskohtaisen oppaan siitä, miten voi aloittaa bloggaamisen, ja voit lukea lisää siitä, miten voit tehdä rahaa blogaamisella.

5. Miten tehdä rahaa kaupankäynnillä

Kaupankäynti tai sijoittaminen on yksi parhaista tavoista tienata rahaa automaattisesti. Toisin kuin töihin menemisellä tai tuntipalkalla työskentelyllä, ansaitset rahaa sijoittamalla passiivisesti (tai nukkuessasi). Voit lähettää rahat automaattisesti takaisin sijoittaaksesi uudelleen.

Ajan myötä sinulla on yhä enemmän rahaa joka päivä!

Vaikka monet ihmiset ajattelevat, että kaupankäynti on rajoitettu vain osakkeisiin, voit käydä kauppaa myös muilla asioilla, kuten kryptovaluutoilla. Kaupankäynti kryptovaluutoissa, kuten Bitcoin, voi tuottaa parempia tuottoja kuin osakkeet, kun käytät erikoistunutta kaupankäyntijärjestelmää, joka tekee automaattisesti hyvät sijoituspäätökset sinulle.

Asiantuntijamme David käyttää tätä aivan samaa kauppajärjestelmää, ja olemme tehneet videon, josta käy ilmi, kuinka hän ansaitsi reippaat 1110 euroa vain 24 tunnissa!

Katso lisätietoja alla olevasta videosta:

Aloittaaksesi klikkaa “Aloita klikkaamalla Tätä”

miten saada rahaa

4 Muita tapoja, joilla voit tienata rahaa kotona

tienaa kotona

1. Tee Instagram-tunnus ja ryhdy vaikuttajaksi

Instagram on yksi hienoimmista uusista tavoista ansaita rahaa verkossa. Aloita etsimällä jotain, josta rakastat ottaa kuvia, rakenna seuraajakunta ja lopulta sponsorin ja bränditarjouksia. Tämä tarkoittaa sitä, että voit saada palkkioita vain mainitsemalla tiettyä tuotetta julkaisussasi! Voit myös luoda omia tuotteita tai myydä jonkun toisen.

Joka tapauksessa Instagram on hyvä tapa kääntää upeiden kuvien ottamisen intohimo keinoksi ansaita rahaa. Lue lisää oppaastamme, joka koskee rahan tekemistä Instagramilla.

2. Tee YouTube-videoita

YouTube on toinen hauska ja luova tapa ilmaista itseäsi ja ansaita rahaa. Videosisältö on nopeiten nouseva tähti juuri nyt, ja se on povattu suosituimmaksi sisällöksi verkossa lähitulevaisuudessa. Miljoonat ihmiset katsovat YouTubessa videoita, ja jos tiedät, miten nämä katselut muunnetaan riihikuivaksi käteiseksi, on sinulla hyvä tapa, jolla voit tienata rahaa kotona. Tässä on yksityiskohtainen opas, jolla voit tehdä rahaa YouTubessa.

3. Käytä affiliate-markkinointia

Affiliate-markkinointi on erittäin suosittu menetelmä, jossa voit tehdä johdonmukaisesti suuria määriä rahaa sen jälkeen, kun kaikki on pistetty kuntoon.

Mikä on affiliate-markkinointi? Se on sitä, kun mainostat jonkun toisen tarjoamaa tuotetta tai palvelua. Jos käyttäjä klikkaa mainosta ja ostaa tuotteen tai palvelun, saat palkkion, joka on yleensä rahan muodossa!

Vaikka affiliate-markkinointi ei ole yhtä helppoa kuin muut tulotavat, voi se tuottaa hyvin suuria summia, jotka tulevat tilillesi joka kuukausi, ja se on kaikki passiivista ansiotuloa. Jos olet kiinnostunut affiliate-markkinoinnista, olemme kirjoittaneet yksityiskohtaisen oppaan, jolla pääset alkuun siitä, miten tehdä rahaa affiliate-markkinoinnilla.

4. Liity Fiverr-palveluun

Fiverr on freelance-portaali, jossa voit myydä omia taitojasi ja ostaa muiden taitoja. Nämä taidot voivat olla: graafinen suunnittelu, kirjoittaminen, ohjelmointi ja paljon muuta!

Parasta Fiverrissa on se, miten helppoa on aloittaa: Luot vain itsellesi profiilin, haet töitä tai odotat, että ihmiset pyytävät palveluitasi, ja alat ansaitsemaan rahaa! On olemassa muutamia temppuja ja asioita, jotka auttavat sinua menestymään Fiverrissa.

Olemme laatineet täydellisen oppaan Fiverrille, jotta voisit päästä alkuun ja oppia kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Tienaa rahaa kotona – vältä näitä

tienaa kotonaKun haluat tienata rahaa kotona, on olemassa muutamia tapoja joita sinun tulisi välttää. Oletetaan, että et todennäköisesti ole vielä kokeillut, miten tienata rahaa kotona, etkä ole vielä ehtinyt joutua eri sivustojen ”huijausten” kohteeksi, jotka yrittävät hyötyä viattomista ihmisistä.

Olemme lisänneet tähän pienen listan asioista, joita sinun erityisesti tulisi varoa kun haluat tienata rahaa kotona. Nämäkin tavat olemme testanneet, mutta useammassa kuin yhdeksässä kymmenestä tapauksissa keinot ovat olleet täyttä huuhaata.

Asennat ohjelman vain ohjelman, joka laittaa tietokoneesi takomaan sinulle rahaa. Kuulostaa vähän turhan hyvältä ollakseen totta, eikös?

"Klikkaa tästä, tienaa rahaa kotona, ja rikastu!" -- Sinulla saattaa mennä vähän enemmänkin, kuin vain yksi klikkaus tullaksesi rikkaaksi!

"Onneksi olkoon, olet voittanut!" - Kun yhtäkkiä voitat jotain internetistä tai saat yllättäen vaikka sähköpostin vieraalta lähettäjältä, niin voit olla varma, että et voittanut muuta, kuin matkan eroon rahoistasi! Tämä ei todellakaan ole mikään tapa tienaa rahaa kotona!

Edellä mainitut metodit esiintyvät yhä enemmän internetissä, joten ole varovainen, ettet hairahda näihin ”tienaus metodeihin”. Mikäli epäilet, onko jokin keino miten tienaa rahaa kotona oikea, niin olet enemmän kuin tervetullut kysymään asiasta meiltä, joko kommenttiosiossa alla tai lähettämällä meille sähköpostia.

Muista, että voit aina kirjoittaa meille, jos olet edelleen epävarma, siitä miten joku tienaa rahaa kotona!

miten saada rahaa

Syitä, miksi sinunkin tulisi tienata rahaa kotona

miten tienata rahaa kotona 

Monet ihmiset ovat huomanneet, että 8-16 työ on jatkuvasti taloudellisesti riittämätöntä eikä anna mahdollisuuksia toteuttaa haaveita ja unelmia. Tienatakseen lisätuloja he voivat etsiä uuden työn, tehdä lisää tunteja tai pyytää lisää palkkaa, mutta nämä keinot eivät välttämättä aina ole kovin tehokkaita tai edes realistisia.

Eikö olisi hienoa, jos sinulla olisi käytössä vaikkapa vain 300 euroa lisää kuukaudessa? Tai jos vaikka pääsisit 8-16 työstäsi kokonaan eroon?

Jos vastasit kyllä yhteenkin näistä kysymyksistä, on sinulla nyt loistava mahdollisuus tienata kotona! Tekemällä tätä voit luoda itsellesi uuden tulonlähteen, ja päästä vähän lähemmäksi omia unelmiasi ja halujasi!

Eri tavoista tienata rahaa kotona on tullut enenevissä määrin yleisempää viime vuosien aikana etenkin, kun yhä useammat tietävät miten sitä voi tehdä. Olemme listanneet tässä 5 hyvää syytä, miksi kannattaa tienata rahaa kotona!

Kun alat tienata kotona, sinulle avautuu yllättäen aivan uusi tulonlähde. Sen lisäksi, että tienaat vain töissä, voit nyt myös tienata rahaa kotona. Voit lukea lisätulojen hankinnasta täällä.

Tämä artikkeli on tarkoitettu erityisesti kertomaan, miten voi tienata rahaa kotona, mutta todellisuudessa sinun ei oikeastaan tarvitse olla kotona tienataksesi rahaa. Niillä metodeilla, joita me itse käytämme ToimeentuloNinjassa ja joita suosittelemme sinulle, voit tehdä rahaa mistä tahansa päin maailmaa, mistä vain haluat. Kun olet matkoilla, kun istut junassa, tai ihan mistä tahansa.

Pitkässä juoksussa ja oikeilla tuloilla on mahdollista tienata elanto tekemällä töitä vain kotona. Tämä toki vaatii sen, että tienaat suhteellisen hyvin ja tiedät tarkalleen, miten tienata rahaa kotona, mutta se on mahdollista ja monet ihmiset ovat tehneet juuri näin! (Emme todellakaan neuvo sinua lopettamaan työtäsi JUURI NYT! Kerromme vain, että jos työskentelet suosittelemiemme tulon ansaitsemistapojen avulla, on täysin mahdollista tehdä tarpeeksi rahaa kotoa ja jossain vaiheessa lopettaa päivätyösi!)

Kun alat tienata rahaa kotona, voit itse päättää paljonko ansaitset ja tämä jos mikä tekee työstä hauskempaa ja jännittävämpää, mutta myös palkitsevampaa. Sinusta tulee yhtäkkiä itsenäisempi ihminen ja työn haastamana kehityt vielä lisää.

Yksi parhaista puolista kotona tienaamisessa on se, että ei ole mitään rajaa, kuinka paljon voit tienata. Kun teet ”normaalia” työtä, siinä on yleensä ainakin jonkinlainen, rajoitus siihen, kuinka paljon voit ansaita. Voit välttää tämän ja tienata rahaa kotona! Kun sinusta tulee erittäin taitava tässä ja tiedät yhä paremmin, miten tienata rahaa kotona, ei potentiaalisille tuloillesi ole mitään rajaa!

Nyt sinun pitää vain päästä alkuun!

tienaa kotona

Mikäli et ollut vielä ajatellut, että voisit tienata rahaa kotona toivomme, että olet nyt varma luettuasi oppaamme ”Miten tienata rahaa kotona”! Toivomme myös, että sinulle on nyt selvää, miten tienata rahaa kotona.

Kuten olet varmasti lukenut, suosittelemme vahvasti, että ryhdyt tienaamaan rahaa kotona, koska se voi tuoda sinulle mukavasti lisätuloja – ja pitkällä tähtäimellä parantaa elämääsi!

Tässä artikkelissa käsittelemämme keinot ovat ne, joita suosittelemme alkuun pääsemiseen. Voit helposti kokeilla niitä kaikkia ja löytää se, mikä sopii sinulle parhaiten.

Jos et vieläkään tiedä, miten tienata rahaa kotona, kannattaa sinun tutustua myös yleiskatsauksemme tienaustavoista.

Paljon onnea ja menestystä uusiin seikkailuihisi!

Vieritä ylös