Kuinka tehdä rahaa Instagramilla: Yksityiskohtainen opas (päivitetty 2021)

ansaita rahaa Instagramissa
”ToimeentuloNinjan päätavoitteena on auttaa lukijoitamme parantamaan heidän taloudellista asemaansa. Olemme yhteistyössä muiden yritysten kanssa, joilla on samanlainen visio. Jotkut näistä linkeistä tässä julkaisussa voivat tulla kumppaneiltamme. Näin me ansaitsemme rahaa.”

Katselet ja selailet upeita kuvia Instagramissa päivittäin. Olet kuullut tarinoita ihmisistä, joille maksetaan matkustelusta ja joita hienot brändit sponsoroivat. Sinä haluat mukaan samaan peliin. Haluat oppia tekemään rahaa Instagramissa, mutta se vie liian paljon aikaa, on liian vaivalloista, ja tämän vuoksi se ei koskaan tietenkään toteudu.

Se toimii muilla, mutta ei voi mitenkään toimia sinun kohdallasi, eikö niin?

Haluatko tietää jotain uskomatonta?

Niin kauan kun sinulla on strategia ja tiedät, millaisia menetelmiä kannattaa käyttää, rahan ansaitseminen Instagramilla on HELPPOA ja HAUSKAA.

5 keinoa kuinka tienata rahaa heti:

mielipidemaailma.fi

Saat noin 2,5 euron jokaisesta kyselytutkimuksesta

Vieraile
fi.toluna.com

Tienaa jopa 3,5 euroa jokaisesta kyselytutkimuksesta!

Vieraile
mobrog.com

Hinnat välillä 0,5–3,3 euroa tutkimusta kohden

Vieraile
Nielsen

Vaihda ostoksesi palkinnoiksi.

Vieraile
mobrog.com

Osallistu kyselyyn ja ansaitse 15€ tunnissa!

Vieraile

ansaita rahaa bloggaamisella

Vaikeus

Vaikeus Keskikokoinen
Keski

Aika

Keskiverto
Keski

Tulo

Tulo Iso
Iso

Sinun tarvitsee vain käyttää näitä menetelmiä samalla, kun julkaiset säännöllisesti tietyn aikataulun mukaisesti Instagramissa, ja voit tehdä rahaa kotoa käsin tai missä ikinä tahansa haluatkaan IG-tilisi kanssa. Voit kirjaimellisesti aloittaa tyhjästä ja tienata TUHANSIA euroja lisäämällä yksittäisiä kuvia tilillesi!

Tässä artikkelissa kerromme sinulle, miksi nyt on täydellinen hetki päästä sisään Instagram-peliin. Lisäksi perehdymme siihen, kuinka nopeasti ala kasvaa, ja kerromme muutamia menestystarinoita sellaisista ihmisistä, jotka ovat aloittaneet nollasta ja jotka nyt tienaavat elantonsa IG-tileillään. Kerromme sinulle myös neljästä menetelmästä (ja yhdestä bonuksesta), joita suosittelemme rahan tienaamiseksi sovelluksen avulla. Lopuksi annamme sinulle hyödyllisiä työkaluja ja tekniikoita, joiden avulla saat ihmiset rakastumaan tiliisi.

Tämän artikkelin loppuun mennessä sinulla on kaikki mitä tarvitset tietääksesi, miten voit tehdä rahaa Instagramissa.

RYHMÄ 1  Menestystarinoita Instagramissa – Kuka tahansa voi tehdä sen!

Kenties mietit, onko sinun oltava kovakuntoinen fitness-malli tai saatava jäätävän paljon verkkoliikennettä tilillesi oppiaksesi tekemään rahaa Instagramissa? Pitääkö sinun olla julkkis menestyäksesi Instagramissa?

Ehdottomasti ei. Tässä on kolme menestystarinaa Instagramissa tienaavista, jotka aloittivat tyhjästä ja ovat nyt jotain todella suurta:

Menestystarinat Instagramissa

Natasha St. Michael – Terveysvalmentaja

Natasha opettaa Instagram-tilinsä @theclearscinessentials kautta naisille, miten saada nuorekas ja terve iho asianmukaisen ravitsemuksen, rutiinien ja itsehoidon kautta. Hän aloitti lähes tyhjästä ja hienojen työkalujen sekä metodien avulla hänen tilinsä kasvoi yli 14 000 seuraajan kokoiseksi alle neljän kuukauden aikana. Tämän jälkeenkin hänen tilinsä seuraajien määrä kasvoi ja hän arvioi nyt saavansa 1000 uutta seuraajaa joka viikko.

Natasha ei ole kuuluisa julkkis. Mutta nyt hän myy omia tuotteitaan tilinsä kautta ja tekee rahaa myymällä niitä. Hän myös tienaa rahaa valmentamisen ja e-kirjojen avulla. Jos hän voi tehdä sen niin sinäkin voit myös!

Natasha Michael Instagram-tili

Jack Moriss ja Lauren Bullen – ammattina täysipäiväisesti matkustelu

Jack ja Lauren ovat pari, jotka näyttävät sinulle, että mikä tahansa on mahdollista, kun työskentelet jatkuvasti tilisi eteen. Sen jälkeen, kun he olivat opetelleet rahan tienaamista Instagramissa, heidän tulonsa ovat kasvaneet kuusinumeroisiksi, ja heidän on mahdollista ansaita tuhansia dollareita yhdestä sponsoroidusta postauksesta tilillään.

Jack Morris ja Lauren Bullen Instagram-tili

Pei Ketron – Opettaja, joka vaihtoi työnsä kokopäiväiseksi sosiaalisen median konsultiksi

Pei aloitti postaamisen Instagramissa lokakuussa 2010 melkein heti sovelluksen aloitettua toimintansa. Hän työskenteli kokopäiväisenä opettajana ja tekee hääkuvauksia somessa. Mutta kun hän alkoi postata kuviaan Instagramissa, yritykset alkoivat ottaa häneen yhteyttä. Tämän seurauksena hän oppi tekemään rahaa sovelluksen kanssa samaan aikaan kun hän työskenteli kotona. Nykyään hänellä on lähes 800 000 seuraajaa.

Pei Ketron Instagram-tili

Nämä kolme tiliä ovat vain muutamia esimerkkejä henkilöistä, jotka tekevät rahaa Instagramilla. He eivät olleet kuuluisia tai somejulkkiksia. Itse asiassa heillä ei ollut edes mitään erikoista, jolla aloittaa.

Joten, mitä he tekivät tarkalleen?

He käyttivät vain tuntemiaan menetelmiä ja oppivat ansaitsemaan rahaa Instagramissa (vaikka voit toki tarkistaa raportista, kenellä on eniten Instagram-seuraajia, mikäli haluat tietää kenen tili on kaikista suosituin).

RYHMÄ 2 Kuinka tehdä rahaa Instagramilla

Rahan ansaitseminen Instagramissa ei ole vitsi. Itse asiassa Yle osoitti, kuinka eräs tavallinen norjalaisnainen tienaa uskomattomia summia rahaa jopa yksittäisillä postauksilla.

Kuinka ansaita rahaa Instagramissa

Mikä siis on salaisuus?

Kuten yleensäkin rahan tekemisessä ja siinä, kuinka paljon voit ansaita, tuloksesi riippuvat kokemuksistasi sekä siitä kuinka monta seuraajaa sinulla on ja tietenkin itsevarmuudestasi.

Vaikka kaikki aloittavat eri lähtökohdista, on neljä päätapaa, joihin suosittelemme tutustumaan, mikäli haluat rikastua Instagramissa.

Sinä voit:

Saatat käyttää yhtä tai jokaista näistä neljästä samanaikaisesti rahan tekemiseen Instagramissa  – se riippuu sinusta!

Oletko valmis aloittamaan?

Seuraavassa on tarkempaa tietoa kustakin menetelmästä.

Lopeta kamppailu oman taloudellisen tilanteesi kanssa. Löydä tapa ansaita rahaa jo tänään.

Liity tuhansien muiden joukkoon, jotka ovat muuttaneet elämänsä ansaitsemalla rahaa verkossa…
15 + Eri menetelmää, kaikki varmennettuja, kaikki kannattavia.

Mietitkö, mistä voit ostaa esillenostoja, myydä tilisi ja kerryttää Instagram seuraajien määrää?

Suosittelemme sinua rekisteröitymään näille sivustoille:

Osta esillenostoja
Lisää vuorovaikutusta Instagram seuraajiesi kanssa
Myy Instagram tilisi

RYHMÄ 3 4 metodia rahan tekemiseen Instagramissae

4 tapaa ansaita rahaa Instagramissa

1 Affiliate markkinointi

Affiliate-markkinointi on yksi helpoimmista tavoista rikastua Instagramissa.

Yksinkertaisesti sanottuna affiliate-markkinointi on sitä, että sinulle maksetaan palkkio, kun joku napsauttaa toisen yrityksen linkkiä tilisi kautta ja ostaa jotain sieltä. Yleensä saat palkkion, kun joku ostaa yrityksen tuotteen tai jopa vain siitä, kun joku napsauttaa linkkiä.

Affiliate-markkinointi on todella helppoa. Sinun tarvitsee vain esitellä tietty tuote videon tai viestin avulla ja lisätä pieni tekstinpätkä mukaan ja lisätä se sitten Instagram-tilillesi. Sinulla voi olla käytössäsi myös oma verkkosivusto, josta käsin voit opettaa ihmisille lisää kyseisestä tuotteesta.

Muista, että kun suosittelet jotain, liität nimesi ja maineesi siihen. Tämän vuoksi suosittelemme aina mainostamaan vain sellaisia tuotteita, joita tunnet ja joihin luotat.

Affiliate-markkinointi on ajankohtainen aihe, josta olemme aiemminkin kirjoittaneet. Voit lukea aiheesta lisää Toimeentuloninja-oppaasta koskien affiliate-markkinointia.

Voit myös selata seuraavia affiliate-hakemistoja löytääksesi affiliate-ohjelmia tarjoavia yrityksiä ja tuotteita. Kenties joku näistä voi auttaa sinua vaurastumaan Instagram-tilisi kautta:

2 Myy valokuviasi

Käytät paljon aikaa ja vaivaa luodaksesi hieno valokuvaushetki täydellisellä valaistuksella ja saadaksesi kaikki muut valokuvaamiseen liittyvät asiat oikein … joten miksikäs et muuntaisi tätä työtä rahaksi IG-tilin kohdalla?

Verkossa on monia sivustoja, joiden avulla voit hallinnoida valokuviasi ja myydä niitä.

Seuraavassa on joitakin sivustoja, joita kannattaa käydä läpi:

3 Sponsoroidut viestit

Sponsoroidut viestit ovat toinen tapa tehdä rahaa Instagramissa, ja vuoteen 2020 mennessä on ennakoitu, että sponsoroituja Instagram-viestejä tulee olemaan peräti 32,3 miljardia.

Voit ottaa osaa tähän toimintaan ja päästä ansaitsemaan rahaa Instagramissa.

Mitä ovat sponsoroidut viestit? Se alkaa siitä, kun kasvatat seuraajiesi määrää tai erikoistut johonkin terveyteen, miesten tai naisten kiinnostuksen kohteeseen, kissoihin tai johonkin muuhun kiinnostavaan. Jos joku sponsori pitää siitä mitä teet, hän voi pyytää sinua antamaan näkyvyyttä tuotteilleen.

Sponsorit eivät yleensä maksa sinulle pelkästään siitä, että kerrot heistä, vaan haluavat yhdistää tekstiin myös affiliate-linkin. Näin ollen sinulle maksetaan siitä, että joku IG-tilisi kävijöistä ostaa sponsoriltasi!

Miten ihmiset tienaavat Instagramilla? Jotkut ihmiset ajattelevat, että sponsorointi ja rahan ansaitseminen koskevat vain niitä, joilla on miljoonia seuraajia, mutta se ei ole totta. Sponsorit eivät ole tyhmiä. He tietävät, että voit helposti ostaa ”väärennettyjä seuraajia” nostaaksesi keinotekoisesti seuraajiesi määrää ylös.

Se, mitä sponsorit todella etsivät, ovat todellisia, sitoutuneita ja luotettavia seuraajia. Sponsori haluaa mieluummin 1000 ihmistä, jotka ovat valmiit ostamaan sen, mitä vaikuttaja suosittelee, verrattuna 2 miljoonaan tiliin, jotka eivät tarkoita kerrassaan mitään.

Kyse on luottamuksesta ja sitoutuneisuudesta.

Lopeta kamppailu oman taloudellisen tilanteesi kanssa. Löydä tapa ansaita rahaa jo tänään.

Liity tuhansien muiden joukkoon, jotka ovat muuttaneet elämänsä ansaitsemalla rahaa verkossa…
15 + Eri menetelmää, kaikki varmennettuja, kaikki kannattavia.

Haluatko ansaita ylimääräistä rahaa?

Meillä on sinulle lista parhaista tavoista rahan tienaamiseen verkossa.

Sinun tarvitsee vain valita yksi ja alkaa ansaitsemaan tänään.

Paljonko voit veloittaa?

Kun pohdit Instagram-tilillä rahan tekemistä, saatat ihmetellä, kuinka paljon sinun pitäisi veloittaa sponsoroidusta postista.

Ellet ole äärimmäisen kokenut Instagram-vaikuttaja, riippuu itse brändistä paljonko se on valmis maksamaan sinulle. Myös veloitettavan rahan määrä saattaa muuttua, jos lähetät kuvan, videon, tarinan. Lisäksi sillä on vaikutusta, kauanko itse video tai tarina kestää.

Suosituimmat suomalaiset instagram-vaikuttajat veloittavat sponsoroidusta postauksesta 100€-500€. Tämän pitäisi antaa sinulle jotain käsitystä siitä, mitä tuotemerkit ovat valmiita maksamaan ja mihin veloitettavaan summaan kannattaa tähdätä.

Kuinka löytää sponsoreita?

Yksinkertaisin tapa löytää sponsoreita testatessasi keinoja tienata Instagramissa on tehdä luettelo kiinnostavista yrityksistä tai tuotemerkeistä ja kirjoittaa heille sähköpostiviesti, jossa kerrot, kuka olet, miksi pidät heistä, ja miten promootiosi voi auttaa heidän liiketoimintaansa.

Seuraavassa on tarkempia neuvoja sponsorien lähestymiseen, joita kannattaa tarkastella ja hyödyntää.

Toinen tapa on listata itsesi ja tilisi sosiaalisen median vaikuttajamarkkinoilla, joilla tuotemerkit voivat ”shoppailla”  itselleen tilin, jota he haluavat sponsoroida tai ottaa yhteyttä.

Suosittelemme tutustumaan alla oleviin linkkeihin, kun opettelet menestymään Instagramissa:

Kuinka välttyä olemasta kuin käytettyjen autojen kauppias (tai miksi olla käyttämättä liian montaa sponsoroitua viestiä)

Vaikka se voi tuntua houkuttelevalta, että jokainen viesti on sponsoroitu, kannattaa silti säilyttää tasapaino julkaisuissasi. Muista, että yleisösi liittyi mukaan alun perin tuottamasi sisällön takia ja koska he pitävät sinusta, ei siksi, että he haluaisivat nähdä mainoksia koko ajan.

Suosittelemme, että lisäät #sponsoroitu ja #sponsored hashtagit ilmoittamaan sponsoroiduista viesteistä. Jos olet huolissasi sen käyttämisestä, emme halua sinun murehtivan! Tutkimusten mukaan jopa 69% somevaikuttajista ilmoitti, että läpinäkyvyys sponsoroinnissa ei vaikuttanut siihen, miten kuluttajat kokivat suosituksen. Alla olevassa esimerkissä näet somettajan laittavan #sponsored-tagin ensimmäiseksi näyttämään sen, kuka tarjosi asun.

Instagramissa sponsoroituja hashtageja

Instagramilla on nyt myös ”maksettu kumppanuus” -tunniste, joka tunnistaa sponsoroidut viestit. Jotkin brändit vaativat, että käytät tätä. Voit lukea tästä tagista lisää täältä.

Sinun tulisi aina aloittaa pikkuhiljaa sponsoroiduilla viesteillä eikä päinvastoin. Kokeile esimerkiksi julkaista sponsoroitua sisältöä kerra viikossa. Voit jopa luoda gallupin ”Tarina” -ominaisuudessa kysyäksesi yleisöltäsi mitä mieltä he ovat sponsoroidusta materiaalista ja pitävätkö he suosittelemistasi tuotteista.

Aina kannattaa julkaista mieluummin vähemmän sponsoroituja viestejä kuin liikaa. Näin tulet varmistamaan, kuinka tehdä rahaa Instagramissa.

4 Luo omat tuotteesi

Omien tuotteiden luominen on loistava tapa muuttaa Instagram-tili rahasammoksi.  Se voi olla uskomattoman hauskaa ja palkitsevaa!

Tuotteesi voivat olla:

fyysinen tuote

Fyysisiä

kuten t-paidat, mukit kanavasi logolla, suunnittelemasi lautapeli tai jotain muuta

digitaalinen tuote

Digitaalisia

kuten e-kirjat ja verkkokurssit

Maksulliset palvelut

Maksulliset palvelut

kuten valmennukset ja konsultaatio

Tutustutaanpa jokaiseen niistä:

Maksetut palvelut

Monet Instagramissa rahaa takovat aloittavat maksullisilla palveluilla, koska näistä on helpointa aloittaa. Sinä periaatteessa hyödynnät niitä taitoja, joita sinulla jo on, ja työskentelet freelance-konsulttina jollekulle! Jos haluat lisätietoja tästä, tutustu oppaaseen, kuinka aloittaa freelancerina työskentely.

Digitaaliset tuotteet

Jos haluat ansaita rahaa Instagramissa, kannattaa maksettujen palveluiden jälkeen miettiä esimerkiksi jotain e-kirjaa lempiaiheestasi. Voit myydä tuotettasi suoraan verkkosivustollasi verkko-ostoskoriohjelmalla.

Online-tuotteet ovat suosikkejamme, koska sen jälkeen kun olet pistänyt verkkosivustosi ja ostoskorisi pystyyn, ”kauppa” on aina auki, ja voit saada rahaa tiedoistasi jopa nukkuessasi!

Sijoituksen tuotto voi olla VALTAVA!

Aloittaaksesi suosittelemme, että kirjaudut sisään ja käytät SendOwl-ohjelmaa online-ostoskorissasi, jolla voit myydä verkkotuotteita.

Fyysiset tuotteet

Voit seuraavaksi siirtyä fyysisten tuotteiden pariin sellaisten sivustojen avulla, kuten Shopify, jotka auttavat sinua luomaan verkkokaupan.

Fyysiset tuotteet voivat olla haastavia, koska sinun on huolehdittava tehtaassa valmistettujen tuotteiden laadusta. Onneksi sellaiset palvelut kuten Printful ja Teelaunch voivat tehdä kaiken työn puolestasi, kun haluat muuttaa haluamasi kuvat t-paitoihin ja mukeihin. Ne myös käyttävät hyväksi havaittuja tehtaita tuotteiden valmistamiseen.

Jos valitset tämän vaihtoehdon, suosittelemme aina ottamaan itsellesi näyte tuotteistasi ennen kuin annat yleisön ostaa niitä. Mikään ei ole pahempaa kuin nimesi liittäminen huonolaatuisiin tuotteisiin.

Spocket
Etsitkö helppoa tapaa tehdä suoratoimituksia eli dropshippingia?

Spocket -sivusto tarjoaa paljon erilaisia tuotteita, laadukasta asiakaspalvelua sekä nopeaa toimitusta. Se on meidän ensisijainen valintamme.

RYHMÄ 4  Miksi sinun kannattaa tehdä rahaa Instagramissa

Nyt olemme käyneet läpi menestystarinoita sekä erilaisia menetelmiä rahan tekemiseen … mutta et vieläkään ole vakuuttunut. 

Luepa tämä:

Miksi pitäisi ansaita rahaa Instagramissa

Kesäkuusta 2018 alkaen Instagramilla oli 1 miljardia kuukausittaista aktiivista käyttäjää, ja luku kasvaa yhä! Katso tätä kaaviota suomalaisten määrästä Instagramissa:

Suomalainen kaavio Instagramissa

Mitä tämä tarkoittaa sinulle sitten?

Miljardi mahdollisuutta kuukaudessa tehdä paljon rahaa

Lisäksi ennustetaan, että Instagramin sosiaalisen median vaikuttajamarkkinat tulevat olemaan 2,3 miljardia euroa vuoteen 2019 mennessä, ja Instagramissa vietetty aika kasvaa vuosittain 80 prosenttia.

Toisin kuin esimerkiksi maksullisten tutkimusten tekemisessä, joissa rahan ansaitseminen on melko alhaista, taivas on pohjimmiltaan rajana vaurastumiseen  Instagramissa. Kaikki riippuu siitä, kuinka paljon panosta laitat mukaan, ja kuinka monta eri menetelmää käytät alustalla rahan tahkomiseen.

Kerromme sinulle näitä tiedonjyväsiä rahan tekemisestä Instagramissa, koska alusta kasvaa nopeasti. Samalla kasvavat myös mahdollisuudet ansaita rahaa.

Mietitkö, mistä voit ostaa esillenostoja, myydä tilisi ja kerryttää Instagram seuraajien määrää?

Suosittelemme sinua rekisteröitymään näille sivustoille:

Osta esillenostoja
Lisää vuorovaikutusta Instagram seuraajiesi kanssa
Myy Instagram tilisi
fi-recent-news-banner
ProfitFarmers tuotti meille voittoa 2,141 € vain muutamassa viikossa.
Haluatko nähdä, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa ProfitFarmersin avulla?

RYHMÄ 5 Kuinka monta seuraajaa tarvitset tehdäksesi rahaa?

Saatat lukea tätä innoissasi, mutta sitten ajattelet: ”No, tämä on kaikki kivaa, mutta voinko tehdä rahaa Instagramissa? Tämä ei koske minua. Minulla ei ole monta seuraajaa … Kuinka minun pitäisi tehdä rahaa toisin kuin kuuluisuudet, joilla on MILJOONIA seuraajia?”

Kuinka monta seuraajaa ansaita rahaa?

Voit tehdä näin:

On totta, että ehkä et aloita Instagramissa ansaitsemista rokkitähden statuksella, mutta et itse asiassa tarvitse niin monta seuraajaa kuin luulet rahan ansaitsemiseen Instagramissa. Seuraajien määrä riippuu siitä mitä myyt, minkälainen yleisösi on, missä kategoriassa olet Instagramissa ja niin edelleen.

Mikä on paljon tärkeämpää kuin se, onko sinulla 0 tai 1 miljoonaa seuraajaa, on AKTIIVISUUS: Kuten mainitsemassamme artikkelissa, kuinka saada lisää seuraajia Instagramissa: vaikka sinulla on 2 miljoonaa seuraajaa, se ei merkitse mitään, jos he eivät seuraa aktiivisesti, mitä sinä kirjoittelet tai jos he eivät luota suosituksiisi. Jos he eivät luota sinuun, he eivät KOSKAAN osta sinulta mitään.

On PALJON parempaa, että sinulla on 1000 uskollista seuraajaa, jotka todella luottavat sinuun ja pitävät tilistäsi. Nämä uskolliset ihmiset ostavat sitä, mitä esittelet ja suosittelet. Voit joko:

Ajattele vaikka näin:

Jos kirjoitat lyhyitä artikkeleita ja julkaiset niitä helpossa muodossa esimerkiksi e-kirjana, jota yleisö rakastaa ostaa parilla eurolla, siitä tulee 2 000 euroa jo 1000 uskollisella seuraajalla. Saatat ehkä kirjoittaa vain yhden artikkelin kuukaudessa, mikä olisi ylimääräiset 24 000 euroa vuodessa.

Mitä voisit tehdä ylimääräisellä 24 000 eurolla taskussa?

Kuvittele, jos kirjoitat artikkelin joka viikko. 104 000 euroa vuodessa. Tai mitä tapahtuu, jos luot kalliimpia kursseja, esimerkiksi 200 euron arvoisia? Luulen, että ymmärrät mitä tarkoitamme :).

Suosittelemme lukemaan Virve Veen blogikirjoitusta, jossa verrataan feikkiseuraajia aitoihin seuraajiin oppiaksesi lisää tästä. Keskity laadukkaan sisällön luomiseen ja lojaalien seuraajien hankkimiseen ja tulet tienaamaan rahaa. Jos haluat vauhdittaa prosessia, voit lukea oppaamme siitä, miten voit ostaa (legitiimejä ja turvallisia) tykkäyksiä

RYHMÄ 6 Bonus: 8 kätevää neuvoa rahan tekemiseen Instagramissa

Lopuksi tässä on joitakin hyödyllisiä vinkkejä siihen, miten voit rikastua Instagramissa. Lue näitä ja valitse itsellesi sopivat menetelmät:

8 vinkkiä ansaita rahaa Instagramissa

1 Tutki Instagramia bisnesmielessä

Jos haluat todella rikastua Instagramissa, sinun tulee kohdella tiliäsi kuten rahaa tuottavaa yritystä. Tiesitkö, että voit luoda tietyn tilin bisnesmielessä Instagramissa ja saada ylimääräisiä työkaluja, joiden avulla voit selvittää, kuka esimerkiksi katsoo sivuasi? Meillä on artikkeli koskien Instagramia bisnesmielessä, joten voit oppia kaiken mitä tarvitset tietää.

2 Sisällytä mukaan call-to-action (CTA) ja hyvä tarjous biossasi

Sinun Instagram biosi on paikka, jossa sinulla pitäisi olla CTA (call to action) -linkki mainostamassa yleisöllesi tarjous, jolla he voivat saada jotain hienoa ilmaiseksi tai halvalla sinulta. Monet ihmiset käyttävät sitä paikkana, jolla aloitetaan sähköpostilistan luominen yleisöstä, jotta heille voidaan markkinoida myöhemmin eri tuotteita.

Sinun tulisi myös käyttää emojija ohjaamaan lukijan silmää suoraan sinun CTA:han, jotta he todennäköisemmin näkevät sen ja ryhtyvät toimiin.

Esimerkki siitä, mitä tarkoitamme on tämä bio aikakauslehdeltä. Helsingin Sanomat:

Aikakauslehti Bio Helsingin Sanomat

3 Pidättäydy suositelluissa kuvatekstipituuksissa ja hashtag-numeroissa

Sprout Socialin mukaan Instagram-kuvatekstien ihanteellinen pituus on 138-150 merkkiä. He myös raportoivat, että hashtagien optimaalinen määrä on 5 – 10, vaikkakin 20+ on mahdollista, mutta ei suositeltavaa.

Jos käytät paljon hashtageja, Instagram voi ”varjobannata” postauksesi, jolloin sinua ei näy tiettyjen hashtagien hauissa. Tämä vähentää mahdollisuuksiasi tehdä rahaa Instagram-tililläsi.

4 Käytä suosittuja filttereitä saadaksesi kuvillesi LUKUISIA tykkäyksiä Ja jakoja

Instagramin kuvasuodattimia kannattaa ehdottomasti hyödyntää, sillä ne lisäävät tykkäysten määrää. Maailman suosituimmat suodattimet ovat: Clarendon, Juno, Valencia, Gingham ja Lark.

Suosittelemme, että pidättäydyt näissä edellä mainituissa suodattimissa, jotta yleisösi pysyy tyytyväisenä ja saat enemmän tykkäyksiä.

ProfitFarmers: Helppo tapa ansaita rahaa verkossa.
Olemme kokeilleet sitä itse, ja mikä oli tuloksemme?
2,141 € voittoa. Alle 25 min päivässä.
Katso arvosteluvideo nähdäksesi, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa
fi-recent-news-banner
ProfitFarmers tuotti meille voittoa 2,141 € vain muutamassa viikossa.
Haluatko nähdä, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa ProfitFarmersin avulla?

5 Opi luomaan mahtava profiili​

Saatat olla suosituin ihminen maailmassa, mutta jos sinulla ei ole hienoa viestiä, teemaa tai profiilia, et tule menestymään Instagramissa.

Onneksi olemme luoneet yksityiskohtaiset ohjeet siitä, miten luoda hieno Instagram-profiili, joka ei ainoastaan tee rahaa, vaan mahdollistaa profiilisi pysyvän aitona sille, kuka todella olet.

Mietitkö, mistä voit ostaa esillenostoja, myydä tilisi ja kerryttää Instagram seuraajien määrää?

Suosittelemme sinua rekisteröitymään näille sivustoille:

Osta esillenostoja
Lisää vuorovaikutusta Instagram seuraajiesi kanssa
Myy Instagram tilisi

6 Ole aktiivinen muilla alustoilla​

Vaikka emme suosittele hajauttamaan huomiotasi liikaa, kun olet saanut Instagramisi käyntiin kunnolla, harkitse siirtymistä myös muihin sosiaalisen median alustoille.

Haluat ehkä tutkia: suoratoistoa, videoiden luomista, oman verkkosivuston luomista ja muuta.

Kun olet oppinut tekemään rahaa Instagramilla, suosittelemme tutustumaan YouTubeen ja oman blogin luomiseen, kun on kyse rahan tekemisestä verkossa. Voit lukea näistä lisää seuraavista oppaista:

7 Rakenna lojaali ja vahva seuraajakunta​

Kuten aiemmin mainitsimme, miljoonat seuraajat eivät merkitse mitään, jos he eivät ole uskollisia tai eivät kiinnitä huomiota sinuun. On siis parasta rakentaa vahva seuraajakunta täynnä sitoutuneita faneja, jotka rakastavat kuulla sinusta, kun olet menossa kohti rahan tekemistä Instagramissa.

Mutta, miten voit rakentaa tämän seuraajakunnan?

Veikkaamme, että yrität luoda ja ylläpitää hyvät suhteet ystäviisi ja perheesi? Ja miten voit tehdä sen? Viettämällä aikaa heidän kanssaan, puhumalla siitä, mitä tapahtuu toistenne elämässä, ja kuuntelemalla heitä!

Instagram on TÄSMÄLLEEN sama asia.

Se on sosiaalisen median sovellus, joten sinun on kohdeltava sitä kuin loisit sosiaalisia yhteyksiä, mutta seuraajiesi kanssa.

Tietenkään suhteesi seuraajiisi ei ole sama kuin suhteesi perheesi kanssa, mutta ajatuksena on kohdella heitä kuin ystäviäsi ja näin olla heidän kanssa vuorovaikutuksessa.

8 Postaa usein ja oikeina hetkinä​

Instagram-postausten analysointi osoittaa, että aktiivisuus on synonyymi seuraajien korkeammalle sitoutuneisuudelle.

Instagram-postikaavio

nopeasti kasvava Instagram-kaavio

Se on järkevää: et voi rakentaa suhdetta henkilöön, jos puhutte toisillenne vain kerran vuodessa. Mitä enemmän olette yhteydessä, sitä syvempi on keskinäinen suhteenne.

Salaisuus siihen, kuinka voit vaurastua Instagramissa, on varmistaa, että postailet usein, mutta luonnollisesti uhraamatta laatua. On suositeltavaa julkaista 1-2 kertaa päivässä, jotta seuraajasi ei huku julkaisujesi määrään ja jotta sinulla on aikaa laatia tarpeeksi laadukkaita viestejä.

Independentin tutkimuksen mukaan paras lähetysaika postauksille on seuraavanlainen:

paras aika lähettää Instagram-kaavioon

Tutkimustulosten mukaan arkena kuvien jakaminen kannattaa ajoittaa kuuden ja puoli kahdeksan väliin illalla. Sen sijaan viikonloppuna kuvat kannattaa puskea ulos aamupäivällä, noin kello yhdentoista aikaan. Sinun ei kuitenkaan tarvitse istua tietokoneellasi odottaen näitä aikoja. Olemme tehneet luettelon parhaimmista Instagram-työkaluista, jotka auttavat sinua tekemään tällaisia asioita.

Johtopäätös

Rahan tekeminen Instagramissa on helppoa ja voit aloittaa jopa tänään. Älä pelkää kokeilla erilaisia tekniikoita. Ennen kuin huomaatkaan, olet keksinyt, mikä toimii juuri sinun kohdallasi. Muista pitää hauskaa, kun teet sitä!corper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top