Instagram Työkalut, Joita et Vielä Käytä… Mutta Sinun Pitäisi

instagram työkalut

Luultavasti on ollut tuhansia ns. parhaat Instagram työkalut, ja suositulle sosiaaliselle verkostolle luotuja sovelluksia, ja vuoteen 2018 asti sinulla on ollut vapaa pääsy niihin. Tämä siis siihen asti, kunnes Instagram “vetäytyi pois” niistä ja jätti monet kehittäjät puille paljaille!

Mitä se merkitsee sinulle, suurelle luovalle ajattelijalle, joka yrittää saada julkisuutta Instagramissa? Itse asiassa se tarkoittaa, että parhaat sovellukset muuttuivat entistä paremmiksi ja luultavasti myös huomattavasti luotettavammiksi mitä tulee yksityisten tietojen suojaamiseen.

Ei enää salaista käyttäjätietojen jakamista kolmansien osapuolien kanssa, koska ne lisäävät lisäominaisuuksia ja toivovat voivansa lisätä myös sovellustensa sisäisiä ostoksia ja selviytyä seuraavalle vuosikymmenelle.

Aloitamme käsittelemällä parhaat ilmaiset työkalut ja siirtymällä sitten keskustelemaan parhaista maksullisista työkaluista, jotka saattavat olla rahansa väärti.

Mitä kehittäjille tapahtui?

Facebook/Cambridge skandaalin takia Instagram sanoi sopimuksensa irti monen sovelluksen kanssa ja monet niistä lakkasivat toimimasta.

Jotkut kehittäjät ovat kohdanneet tietojen vähentymistä Instagramissa. Koko fiasko saavutti pisteen, jossa jopa Twitterikin lakkasi toimimasta kunnolla ilman kolmansia osapuolia.

Tämän takia Instagramin viralliset työkalut ovat saaneet monia uusia ominaisuuksia, kuten ”tarinat”, suodattimia ja Boomerangin. On kuitenkin monia muita sovelluksia, jotka voivat auttaa sinua suunnittelussa, aikatauluttamisessa, tilastoinnissa ja videon muokkaamisessa.

On aika tutkia markkinoiden parhaat Instagram työkalut, ja onneksi suurimmaksi osaksi ”parhaat sovellukset” ovat edelleen olemassa ja toimivat, vaikka markkinat ovatkin muuttuneet.

ilmainen kuvake

Ilmaiset Instagram työkalut

Jotkut näistä ilmaisista sovelluksista tekevät ihmeitä profiilisivullesi, liikenteeseen, tykkäyksiin ja seuraajien saamiseen. Pidä mielessä, että jotkut niistä tarjoavat maksullisia palveluja, joilla on parannettuja ominaisuuksia. Käydään ensin ilmaiset työkalut (maksu valinnainen) läpi.

Aina on tietysti myös mahdollista ostaa Instagram tykkäyksiä, jotta pääset alkuun.

picplaypost

Voit tehdä samoja hienoja muokkauksia video- ja GIF-animaatioihin joita voit tehdä valokuviin PicPlayPost kaltaisen sovelluksen kanssa. Voit myös lisätä ääniä videoon, luoden loistava ”kohtaus” tai Instagram tarina, joka lisää liikennettä sekä seuraajien ja tykkäysten määrää. Tämä ohjelma on täysin ilmainen!

repost

Muistatko, kun väitettiin, että Instagram ei ole sosiaalista jakamista varten, vaan tarkoitettu alkuperäisten valokuvien julkaisemiseen? No, tämä kyseenalaistetaan aina, kun sovellustekijät tulevat kuvioihin mukaan. Repost-sovelluksen avulla voit jakaa muiden Instagram käyttäjien valokuvia. Mutta toisin kuin Facebook, Instagram pyrkii olemaan herkempi, mitä tulee  ”käyttäjien kuvien varastamiseen”. Siksi tämä sovellus tekee jakamisen näkyvästi – kertomalla aina alkuperäisen omistajan ja pyytämällä lupaa sähköpostitse tai suoralla viestillä Instagramissa.

quick

Quickin avulla voit lisätä tekstiä kuvaan. Tämä voi helpottaa tuotteiden myymisessä, inspiroivien lainausmerkkien luomisessa tai jopa hauskojen meemien tekemisessä. Voit muuttaa kirjainten tekstin, koon, fontin ja värin sijoittelua ja jakaa sitten valmiita valokuvia, joihin on liitetty tekstiä vain muutamalla klikkauksella Instagramiin.

Vaikka sovelluksen sisäisiä ostoksia on mahdollista tehdä, ovat useimmat tekstitoiminnot ilmaisia.

feed them social

Erittäin kätevä ominaisuus verkkosivuston omistajalle ja sellainen, jonka voi löytää vain suoran linkin kautta, toisin kuin WordPress Plug-In -haku, joka ei aina toimi. Feed Them Social on laajennus, joka näyttää useita sosiaalisen median syötteitä suoraan sivustollasi, mukaan lukien Instagram. 

Loistava tapa yhdistää kaikki yhteen ja saada lisää Instagram tykkäyksiä.

stories ads

Tämä sovellus on toistaiseksi ilmainen ja kannattaa hyödyntää kaikkia sen ainutlaatuisista ominaisuuksia videon parantamiseksi ja helpottaa täten tarinan kertomista Instagramin brändillesi. Käytä ammattitason videosuunnittelua, lisää tekstiä tai luo kollaasi liikkuvista valokuvista.

magic likes meter

Yksi parhaista Instagram työkaluista on myös ilmainen, vaikka sovelluksessa on sisäisiä ostoksia. Tämä Instagram tykkäykset sovellus auttaa sinua analysoimaan, miksi kävijät ja seuraajat tykkäävät tietyistä viesteistä. Sovellus auttaa sinua tutkimaan yleisösi tapoja sekä käytöstä.

shortstack

ShortStack on Instagram työkalut tarjoava mielenkiintoinen ilmainen sovellus. Se tarjoaa ilmaisia kilpailuja Instagramissa ja auttaa sinua järjestämään käyttäjien luomia sisältötapahtumia, joissa seuraajasi ja muut kävijät voivat osallistua hashtagilla.

dollari merkki-kuvake

Maksulliset Instagram työkalut

Ensinnäkin sinun ei tarvitse rationalisoida meille, miksi olet haluton antamaan rahaasi API-kehittäjille. Meillä kaikilla on hyviä aikoja ja huonoja aikoja, eikä jokainen sovellus ole rahansa väärti.

Jos sinulla ei ole varaa tuhlata jokaiseen uuteen sovellukseen, olemme listanneet sinulle tehokkaimmat sovellukset, jotka ovat rahanarvoisia ja johtavat todennäköisesti kohtuulliseen tuottoon.

afterlight

Miksi stressaisit oppiaksesi jotain monimutkaista, kuten Adobe Photoshopin käyttöä, kun voit helposti turvautua valokuvien käsittelyohjelmaan kuten Afterlightiin ja aloittaa kokeilemalla erilaisia suodattimia, valotehosteita ja erilaisia kehittyneitä säätötyökaluja. Hinta on halpa, vain 99 senttiä, ja sillä pääset käsiksi monenlaisiin ammattitason muokkaustoimintoihin.

superimpose

Jos olet taiteilija tai haluat vain tulla suosituksi, voit kokeilla tehdä myös surrealistisia kuvia käyttämällä Superimpose-ohjelmaa. 

Jos sinulla ei ole kuvankäsittelytaitoja, voit ottaa kuvan, poistaa taustan ja kiinnittää sen toiseen kuvaan tavalla, mikä saa jopa Salvador Dalin katsomaan teostasi kahdesti. Voit myös kiertää kuvaa tai muuttaa kuvioita helposti. Tämä kustantaa myös vain 99 senttiä, mikä on edullinen hinta sovelluksesta, joka tarjoaa paremmat Instagram työkalut.

vintagio

Mitä Superimpose voi tehdä kuviin, sen Vintagio tekee videoillesi. Voit kuvata kohtauksen ja muokata videota tai lisätä suodattimia antamaan sille vintage- tai retro-ulkoasun. Sovelluksella on myös mahdollista lisätä äänitehosteita tai kappaleita videon päälle. Kustannukset ovat melko alhaiset, 3,99 euroa.

foursixty

Tiedätkö, mikä on todella vaikeaa tehdä? Ensin myydä tuote Instagramissa, sitten ohjata asiakas verkkosivustolle ja myyntisivustolle. Heräteostoksilla olevat ostajat haluavat kaiken heti, joten jos olet myymässä tuotteitasi, haluat varmastikin tarjota heille mahdollisuuden ostaa tuotteita saman tien. Tässä FourSixty voi auttaa sinua.

Voit itse asiassa myydä tuotteita Instagramissa yhdistämällä ne tuotesivulle, josta tulee helposti yksinkertainen verkkokauppa.

Ostajan ei tarvitse selata Internetiä etsiäkseen myymälää. Tilaukset ovat kalliita, mutta jos tavoitteenasi on ansaita rahaa joka päivä, tuntuu 50,100 tai 300 euron sijoitus eri ominaisuuksiin lopulta melko pieneltä summalta.

Tämä on yksi kilpailukykyisimmistä Instagram työkalut tarjoava sovellus markkinoilla ja tarkoitettu erityisesti sellaisille tuotemyyjille, jotka haluavat oman Etsyn tai eBayn kaltaisen myyntitilan.

soldsie

Soldsie menee askeleen pidemmälle ja tekee ostoprosessista naurettavan helppoa. Älä ole yllättynyt, jos monet ostajat eivät ymmärrä, miten lähteä ulos ja ostaa tuotetta. He haluavat impulsiivisesti sanoa kyllä… joten miksi et löisi kauppaa lukkoon heti silloin, kun ne kirjoittavat sanan ”MYYTY!” Instagram-kommentteihin

Tämä on ihanteellinen toimintatapa tietyntyyppisille tuotteille, koska ostajalla ja myyjällä on oltava sovellus asennettuna. Mutta jos yleisösi ostaa usein Instagramissa (kuten naiset demografisesti tai erityisen muodin harrastajat), tämä helpottaa kaikkien elämää.

Heti kun he sanovat sanan, lähettää Soldsie heille laskun maksettavaksi PayPalin tai luottokortin kautta. Sovellus veloittaa 49 euroa kuukaudessa sekä 5,9 prosentin palkkion.

hashtagify

Tämä auttaa sinua löytämään ideoita hashtagien käyttöön, jotta voisit käyttää niitä tehokkaasti sen sijaan, että vain arvaisit mahdollisesti sopivat.

Tutki eri alustojen trendejä, ja etsi sitten erityisiä niihin sopivia avainsanoja. Hanki kiinnostuksen kohteestasi sanaideoita hastag-pilvestä ja perehdy vielä syvemmälle aiheeseen avainsanojen avulla. Tämä on paljon helpompaa kuin Googlen avainsanatutkimuksen käyttäminen ja visuaalisten kuvien tutkiminen on myös paljon yksinkertaisempaa. Palvelu maksaa 59 euroa kuukaudessa.

gleam

Gleam on yksi Instagramin parhaimmista sovelluksista ja täydellinen, jos haluat aloittaa kilpailujen ja muiden interaktiivisten tapahtumien järjestämisen. Sovelluksen avulla voit lisätä Instagram-widgetin sivustollesi välitöntä seuraamista varten tai ohjata huomiota tiettyyn Instagram julkaisuun.

Parhaat lisäominaisuudet (mukaan lukien räätälöinti ja houkutteleva etusivukuva) maksavat 10 eurosta 95 euroon kuukaudessa.

hootsuite

Viimeisimmät tutkimukset osoittavat, että kuvien jakaminen kannattaa ajoittaa kuuden ja puoli kahdeksan väliin illalla. Sen sijaan viikonloppuna kuvat kannattaa puskea ulos aamupäivällä, noin kello yksitoista.

Mitä HootSuite tekee on, että se järjestää kaikki tilisi ja viestisi yhdeksi yksinkertaiseksi kojelaudaksi ja ajoittaa ne sitten ihanteellisen julkaisuajan mukaisesti.

Se puskuroi ylimääräiset julkaisut jonoon ja sen voi integroida Facebookiin, Twitteriin, Instagramiin, Google+, LinkedIniin ja YouTubeen. Näin voit julkaista uutta sisältöä ihanteellisella julkaisuajalla aina oikeaan aikaan, kellontarkkuudella.

Tämä on strategisempi lähestymistapa, joka tuottaa tuloksia. Yleisö alkaa ennakoimaan, kun julkaiset uusia ilmoituksia ja linkkejä ja osaa odottaa niitä. Voit myös analysoida joitakin viesteistäsi tulevia tietoja koskien sitoutumista ja jakamista.

Yhteenveto

instagram työkalut

Et varmastikaan ole pitänyt Instagramia vakavasti otettavana rahan ansaitsemiskeinona tai liiketoimintana ennen kuin aloitat hyödyntämään mainitsemiamme sovelluksia. Instagram työkalut on suunniteltu tehokkaaseen liiketoimintaan ja niiden tarkoituksena on auttaa sinua tekemään sivustostasi ammattimaisen, sekä verkkosivustosi ja sosiaalisen median verkostosi.

Tämän kaltaiset sovellukset eivät pelkästään suurenna seuraajiasi määrää yhdellä napsautuksella, vaan ne auttavat sinua löytämään kohdeyleisösi ja muuttamaan ne todellisiksi seuraajiksi- todellisiksi faneiksi.

Nämä ovat ihmisiä, joita haluat, koska ne antavat jakauksia ja levittävät sanaa eteenpäin kaikkea julkaisemaasi uskonnollisesti ja aina haluavat olla vuorovaikutuksessa kanssasi.

Käyttämällä ja tutustumalla ihanteellisimpiin Instagram työkalut kategoriaan, josta osa on ilmaisia ja osa maksullisia, varmistat, että Instagram-urasuunnitelmasi on järjestäytynyt ja onnistunut!

Vieritä ylös