miten saada tykkää instagram

Miten saada tykkäyksiä Instagramissa: 20 vinkkiä, jotka toimivat!

miten saada tykkää instagram
”ToimeentuloNinjan päätavoitteena on auttaa lukijoitamme parantamaan heidän taloudellista asemaansa. Olemme yhteistyössä muiden yritysten kanssa, joilla on samanlainen visio. Jotkut näistä linkeistä tässä julkaisussa voivat tulla kumppaneiltamme. Näin me ansaitsemme rahaa.”

Miten saada tykkäyksiä Instagramissa on kysymys, joka varmasti mietityttää jokaista, jolla on profiili sivustolla. Teet kovasti töitä täydellisen Instagram-profiilin luomiseksi, luot mielenkiintoisia julkaisuja ja otat kiehtovia kuvia… mutta jostain syystä et saa haluamiasi tykkäyksiä. Mistä tämä johtuu? Onko jotain, mitä teet väärin tai et tee oikein?

Älä huolehdi, opastamme sinua tämän läpi!

On todella helppoa oppia, miten saada tykkäyksiä Instagramissa, ja voit tehdä sen heti. Aiomme jakaa kanssasi helpoimpia tapoja tehdä tämän. Itse asiassa aiomme antaa sinulle 20 ideaa, jotka ovat toimineet muiden kohdalla ja jotka varmasti TULEVAT toimimaan myös sinun kohdallasi.

Vielä tärkeämpää on kuitenkin se, että haluamme keskittyä siihen, että saat enemmän tykkäyksiä ihmisiltä, jotka todella seuraavat sinua ja välittävät tuotteestasi, palvelustasi tai vain siitä, kuka olet.

Tämä on ”kohdennettu” yleisösi, ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita ostamaan sinulta tai tilaamaan sosiaalisen median kanavasi.

Nämä ovat haluamiasi tykkäyksiä, koska tämä on sitä laadukasta liikennettä ja voit kääntää nämä ”tykkääjät” oikeiksi faneiksi, jotka antavat sinulle rahaa, jos jatkat hyvää työtä.

miten saada tykkää instagram

Aloitamme muutamilla ehdotuksella, jotka ovat vain tervettä järkeä ja jatkamme sitten joihinkin todella innovatiivisiin ideoihin, joita kannattaa kokeilla riippumatta toimialastasi tai harrastuksestasi.

käytä hashtageja jokaisessa julkaisussasi

1. Käytä hashtageja jokaisessa julkaisussasi

Ei ole edes syytä julkaista Instagramissa ilman hashtagia! Instagramilla on yksi sosiaalisen median parhaista hakutoiminnoista – jopa parempi kuin Facebookilla ja Twitterillä.

Heti, kun julkaiset jotain mielenkiintoista ja merkitset sen asiaankuuluvalla hashtagilla, saat tykkäyksiä Instagramissa. Muutamassa sekunnissa.

Kokeile sitä! Ehkä jotkut näistä ihmisistä automaattisesti tykkäävät kaikesta, mutta on se silti parempaa kuin nolla tykkäystä, eikö? Tämä on itsestään selvä asia, jolla saat enemmän tykkäyksiä.

keskity korkealaatuisten valokuvien ottamiseen

2. Keskity korkealaatuisten valokuvien ottamiseen

Instagram on tunnettu siitä, että siellä on joitain maailman kauneimmista valokuvista ja varmasti maailman ulkopuoleltakin, avaruudesta. Itse asiassa ammattilaisvalokuvaajat Instagramissa tietävät tämän yksinkertaisen totuuden: valokuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Monet Instagramin aktiivisista käyttäjistä huomaavat HQ-kuvien ja keskinkertaisten valokuvien välisen eron.

Jos käytät aikaa ja teet valokuvistasi kauniita (hyvän valaistuksen ja sommittelun avulla), estetiikasta kiinnostuneet ihmiset löytävät ne ja pitävät niistä.

Varmista, että lisäät kilpailukykyisiä hashtageja myös englanniksi, kuten #photography, #photographer, #photooftheday ja #fineart. Nämä valtavirran hashtagit auttavat sinua saamaan lisää katsojia ja myös lisää siinä, miten saada tykkäyksiä Instagramissa.

kerro tarina tekstillä

3. Kerro tarina tekstillä

instagram-tarina

Ihmiset lukevat kuvaan liitetyn tekstin varsinkin silloin, kun kuva on katseenvangitsija. Kysy itseltäsi: annatko yleisölle mielenkiintoisen tarinan mukavan kuvan lisäksi?

Ehkä jokainen valokuva ei tule olemaan taideteos, mutta jos kirjoitat hauskan tai emotionaalisen tarinan kuvan saatteeksi, Instagramissa surffailevat voivat pitää siitä jopa niin paljon, että ryhtyvät seuraajaksesi lukeakseen enemmän hyviä juttuja.

ole itsesi… mutta elä elämäsi vähän kovemmin

4. Ole itsesi… mutta elä elämäsi vähän kovemmin

On hyvä lähettää valokuvia tai selfieitä itsestäsi. Vaikka sinun ei pitäisi muuttua liian hulluksi niiden kanssa, voit vapaasti olla oma itsesi, näyttää jotain henkilökohtaisesta elämästäsi ja antaa yleisölle tutustua Aitoon Sinuun.

Jos luulet, että elämäsi on liian tylsä Instagramiin, suosittelemme seuraavia asioita:

elä elämääsi täysillä

Elä elämääsi täysillä. Mene ulos ja tee jotain mielenkiintoista. Valokuvaa jotain mielenkiintoista. Hanki uusi harrastus tai kiinnostuksen kohde ja dokumentoi matkasi löytäessäsi sitä.

näytä aito itsesi suhteessa muihin

KAIKKI ei koske vain sinua, vaan joskus kyse on siitä, mitä yhteistä sinulla on muiden kanssa. Näytä aito itsesi suhteessa muihin. On aina helpompaa kertoa tarina muista ihmisistä kuin itsestäsi.

alä pelkää kokeilla

Kauneutta on lähes kaikessa ja jokaisessa. Mieti tarkemmin ja löydä uusi näkökulma. Älä pelkää kokeilla.

Tarinan yhtenä erinomaisena elementtinä on inhimillisyys – esimerkiksi leikkauksen jälkeen otettu kuva Selena Gomezista taltioi inhimillisyyden ja tunteellisuuden käsinkosketeltavalla tavalla, ja se oli varmasti faneille hunajaa.

instagram ole oma itsesi

julkaise jotain sosiaalisesti kantaa ottavaa

5. Julkaise jotain sosiaalisesti kantaa ottavaa

Jos ideasi tuntuvat olevan lopussa, keksi jokin aate, josta olet kiinnostunut, tai jopa ”kannanotto” elämäntyyliin, uskomukseen, politiikkaan, uskontoon tai filosofiaan. Julkaise sen jälkeen dramaattinen kuva, joka osoittaa tukea tälle sosiaaliselle aatteelle tai protestoi sitä vastaan.

julkaise jotain myös suuremmalle kohdeyleisölle

6. Julkaise jotain myös suuremmalle kohdeyleisölle

Vetoa laajempaan yleisöön aina silloin tällöin. Tämä auttaa sinua saamaan uusia seuraajia (jotka muuten eivät koskaan löytäisi kapeaa erikoisalaasi), mutta myös löytämään uusia väestötieteellisiä ulottuvuuksia, joiden avulla voit oppia, miten saada jopa enemmän tykkäyksiä Instagramissa.

ole uniikki ja julkaise jotain ainutlaatuista

7. Ole uniikki ja julkaise jotain ainutlaatuista

instagram on ainutlaatuinen

Instagramilla on varsin tiukat säännöt siitä, mikä sisältö on sopivaa ja mikä epäsopivaa, joten, kun sanomme “shokeeravaa”, tarkoitamme sillä jotain epätavanomaista, “laatikon ulkopuolella olevaa” tai jopa “mitä ihmettä tämä on” -tyylisiä julkaisuja. Saadaksesi jonkun huomion, pistä heidät tuijottamaan kuvaa muutaman sekunnin ajan, ja saa heidät mahdollisesti nauramaan hillittömästi (tai sitten pudistamaan päätä hämmästyksestä).

Et pysty tekemään tätä jokaisen julkaisun kohdalla, mutta silloin tällöin tämä on erinomainen tekniikka.

Ei ole oikeastaan mitään ohjetta tämän toteuttamiseen (lukuun ottamatta Instagramin sääntöjä), sillä sinä itse määrittelet “brändisi” tai edustamasi hahmoa. Pidä vain mielessä, että tavoitteesi on edustaa sellaista, mitä yleisösi arvostaa myös.

Tuo kohdeyleisösi luoksesi.

Älä murehdi siitä, että vääränlainen kohdeyleisö hyljeksii sinua. Mikäli julkaiset homoavioliitoista, Jeesuksesta tai sarjakuvista, on se osa brändiäsi ja arvojasi, jotka ovat yhteisiä oikean kohdeyleisösi kanssa.

ystävysty ja tee ristikkäisjulkaisuja

8. Ystävysty ja tee ristikkäisjulkaisuja

Haluatko tietää, miten saada tykkäyksiä Instagramissa helposti? Ystävysty muutaman menestyneen (tai ainakin kohtalaisesti menestyneen) kanssa ja toimikaa toistenne vierasjulkaisijoina. Anna toiselle (väliaikaisesti) Instagram-tilisi kontrolli katso, mitä siitä seuraa.

Lopeta kamppailu oman taloudellisen tilanteesi kanssa. Löydä tapa ansaita rahaa jo tänään.

Liity tuhansien muiden joukkoon, jotka ovat muuttaneet elämänsä ansaitsemalla rahaa verkossa…
15 + Eri menetelmää, kaikki varmennettuja, kaikki kannattavia.

Haluatko ansaita ylimääräistä rahaa?

Meillä on sinulle lista parhaista tavoista rahan tienaamiseen verkossa.

Sinun tarvitsee vain valita yksi ja alkaa ansaitsemaan tänään.

seuraa minua

9. Tutki onnistuneita “seuraa minua”—tageja

Ollaanpas täysin rehellisiä – kun olet juuri aloittamassa, sinun kannattaa hankkia mahdollisimman monta seuraajaa, koska harva tykkää suuresta NOLLASTA.

Yksi helppo keino korjata tämä on julkaista #Like4Like -tagi ensimmäisille julkaisuillesi lukemattomine eri variaatioineen tästä pyynnöstä.

Tämä tarkoittaa, että saat seuraajan vaihtokaupaksi siitä, että seuraat heitä. Lisäksi on epäkohteliaista lopettaa seuraaminen heti, kun toinen alkaa seuraamaan sinua, joten yritä olla reilu.

tagaa vaikuttajia

10. Tagaa vaikuttajia

Saatat olla ystäviä monien eri vaikuttajien kanssa tai saatat jopa tehdä heille töitä. Tagaa heidät kuviisi tai mainitse heidät @-symbolilla julkaisuissasi. Lisääntynyt näkyvyys on aina hyvä uutinen sinulle ja auttaa sekä sinua että ystävääsi siinä, miten saada enemmän tykkäyksiä Instagramissa.

jaa paloja lavasteiden takana tapahtuvasta toiminnastasi

11. Jaa paloja lavasteiden takana tapahtuvasta toiminnastasi

instagram kohtauksen takana

Kun löydät, miten Instagramin vie saloihin, ymmärrät nopeasti, että olet osa suurta alaa, josta monet seuraajasi ovat kiinnostuneita.

Anna heidän nähdä vilaukselta kulissien takaisesta luovasta toiminnasta ja yrittämisen prosessista. Jaa kuvia, joita seuraajat ovat harvoin nähneet, tai edes ”edistymiskuvia” siitä, miten luovit läpi normaalin, päivittäisen rutiinisi. Tämä on pakollista niile Instagram-käyttäjille, jotka omistavat yrityksen!

seuraa muita ja ole vuorovaikutuksessa muiden kanssa

12. Seuraa muita ja ole vuorovaikutuksessa muiden kanssa

Sen selvitämineni, Miten saada enemmän tykkäyksiä Instagramissa, helpottuu, kun tulet tietoiseksi Instagramissa sijaitsevasta yhteisöstä. Älä ole saari… ole vuorovaikutuksessa seuraamiesi muiden käyttäjien sivustojen kanssa.

Älä vain kommentoi – kysy kysymyksiä ja aloita keskustelu!

Voit myös seurata joitakin alan toimijoita ja ravisuttajia – riippumatta siitä, seuraavatko he sinua vai eivät. Jotkut käyttäjät pyrkivät tietoisesti seuraamaan suurten persoonallisuuksien, julkkisten ja julkisten henkilöiden ”seuraajia”. Tietenkin, paras skenaario on se, että merkittävä vaikuttaja  mainitsee sinut nimeltä, mikä tuo taatusti paljon huomiota!

julkaise inspiroivia lainauksia ja saa vastauksen kysymykseen

13. Julkaise inspiroivia lainauksia ja saa vastauksen kysymykseen, miten olla nainen

instagram inspiroiva

Sinun ei tarvitse lähettää kuvia vain itsestäsi upeana luonnollisena ihmisenä jokaisessa julkaisussasi vain saadaksesi lisää tykkäyksiä Instagramissa. Hajota kaava joidenkin inspiroivien lainauksien avulla, jotka ovat sinulle tärkeitä, ja todennäköisesti  kosketat kohdeyleisöäsi juuri oikein.

Vältä tietysti kliseitä tai tarpeettomuuksia. Ihmiset eivät yleensä pidä liian kliseisistä julkaisuista.

järjestä arpajaiset tai anna jotain ilmaiseksi

14. Järjestä arpajaiset tai anna jotain ilmaiseksi

Yksi helpoimmista tavoista miten saada tykkäyksiä Instagramissa, on antaa palkintoja ja ottaa kauniita kuvia palkinnoista seuraajien odotusten lisäämiseksi. Ihmiset rakastavat ilmaisia ämpäreitä jopa jonotukseen asti.

On itsestään selvää, että yksi voittamisen edellytyksistä on painaa “tykkää” -nappia ja ryhtyä seuraajaksesi.

kuljeskele kotiympäristössäsi

15. Kuljeskele kotiympäristössäsi

Merkitse lähelläsi olevat sijainnit, joissa vierailet ja tutki myös suosittuja hashtageja kaupungistasi ja yritä muodostaa yhteys niihin. Voit myös valita ”Lisää sijainti” -vaihtoehdon, jonka avulla voit geo-tagata sijaintisi. Tämä on tehokas keino saada paikallisyhteisön huomion.

Tanskalaiskuvaaja Mikkel Beiter ehdottaa, että etsit paikallisia yhteistyökumppaneita seuraajiesi määrän alkaessa kasvaa, ja tarkastelisit samalla suosittuja, paikallisia hastageja hyödyntääksesi niitä.

tutki, miten saada tykkäyksiä Instagramissa erikoisominaisuuksilla

16. Tutki, miten saada tykkäyksiä Instagramissa erikoisominaisuuksilla

Instagramissa on muutamia erikoisominaisuuksia, joiden avulla voit erottautua muista.

instagram-kuva luoda videoita

Voit luoda videoita (“miten tehdään”, “kulissien takana” tai erikoistarina itsestäsi) tai jopa loopata videota käyttämällä Boomerang-vaihtoehtoa.

instagram-kuva menee live

Mene ”Live” -tilaan ja kerro kaikille online-käyttäjille, mitä sinulla on meneillään ja keskustele seuraajiesi kanssa. Vuorovaikutuksella saa tykkäyksiä Instagramissa, koska Instagram raportoi vuorovaikutuksista ystävien ja seuraajien kanssa ilmoitusten kautta.

instagram-kuva tarinoita

Instagram-tarinoiden avulla voit lähettää videon tai kuvan osaksi keskustelua.

instagram-kuvan karusellit

Voit myös valita ”Karusellin” ja luoda kertomuksen kuvista, joita voi selata. Tämä on hyvä tapa kertoa tarinasi ja johtaa katselijasi suoraan verkkosivustollesi.

käytä Instagramin mainoksia promotoidaksesi

17. Käytä Instagramin mainoksia promotoidaksesi parhaita julkaisujasi

Yksi parhaista tavoista, miten  saada lisää tykkäyksiä Instagramissa on käyttää maksullisia mainoksia. Instagram-mainokset ovat ihanteellisia uusien asiakkaiden ja yleisön houkuttelemiseksi tehostamalla näkyvyyttä reilusti enemmän kuin mihin hashtagit pystyvät.

ProfitFarmers: Helppo tapa ansaita rahaa verkossa.
Olemme kokeilleet sitä itse, ja mikä oli tuloksemme?
2,141 € voittoa. Alle 25 min päivässä.
Katso arvosteluvideo nähdäksesi, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa
fi-recent-news-banner
ProfitFarmers tuotti meille voittoa 2,141 € vain muutamassa viikossa.
Haluatko nähdä, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa ProfitFarmersin avulla?
sisällytä mukaan suurimmat fanisi

18. Sisällytä mukaan suurimmat fanisi

instagram-ohjelmassa on suurimmat fanit

Voit valokuvata suurimmat fanisi ja jakaa maailmalle upeita kuvia heistä (ihmiset rakastavat omakuvien julkaisemisen), mutta voit myös olla yhteydessä seuraajiisi ja pyytää heitä tuottamaan “käyttäjien luomaa sisältöä”.

Laita heidän luovuutensa virtaamaan pyytämällä heitä lähettämään brändiisi liittyviä kuvia, meemejä, taidetta tai valokuvia. Ole kuitenkin varovainen, ettet aseta liian paljon sääntöjä tai rajoituksia luovuudelle.

Ole kiitollinen yhteistyöstä ja palkitse suurimmat fanisi huomionosoituksilla. Nämä erittäin mahtavat fanit ovat niin tärkeitä yritysmaailmassa, että heitä on alettu kutsumaan  ”brändievankelistoiksi”, koska he levittävät sanaa sinusta.

Anna yleisösi loistaa yhdessä kanssasi. Haluat miettiä, miten saada lisää tykkäyksiä Instagramissa, ja he haluavat olla esillä Internetissä.

Tämä on molempia osapuolia hyödyttävä sopimus, ja se tekee jokaisesta tyytyväisen.

On olemassa myös Instagram-työkaluja, jotka voivat auttaa sinua uudelleenjakamaan julkaisuja Instagramissa, koska tämä ei kuulu sen ominaisuuksiin.

mene Instagramin ulkopuolelle promotoidaksesi Instagram

Mene Instagramin ulkopuolelle promotoidaksesi Instagram-tykkäyksiä

Älä rajoita ponnistelujasi vain oppiaksesi, miten tienata Facebookilla. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun kannattaa mainostaa Instagram-tiliäsi Facebookissa, Twitterissä, Tumblrissa, Pinterestissä ja missä tahansa muussa sosiaalisen median verkossa.

Joku, joka todella pitää sinusta Twitterissä, saattaa olla kiinnostunut myös siitä, mitä tuotat Instagramissa!

jos sinulla on sellainen

Ota kuvia tuotteestasi (jos sinulla on sellainen) KAIKKIALLA

Tämä menee hieman kikkailun puolelle, mutta jos kuva itsessään on laadukas, se toimii edelleen! Selvitä miten saat lisää tykkäyksiä Instagramissa valokuvaamalla itseäsi tai tuotettasi luonnon keskellä tai epätavallisessa paikassa.

Menetkö lomalle? Vierailetko ystäväsi luona? Menet nauttimaan tapahtumasta? Ota tuotteesi mukaan ja tuo se esiin eri tilanteissa sekä lavasteissa.

instagram ostaa tykkää

osta Instagram-tykkäyksiä

BONUS: Osta Instagram-tykkäyksiä

Tiesitkö, että voit lisätä tilillesi tulevien tykkäyksien määrää yksinkertaisesti ostamalla niitä? Kun opit, miten saat lisää tykkäyksiä Instagramissa, älä aliarvioi tätä menetelmää, mutta varmista, että teet sen turvallisesti ja laillisin keinoin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että avain sen oppimiseen, miten saat enemmän tykkäyksiä Instagramissa, on kokeilla paljon eri vaihtoehtoja, seurata tuloksia ja seurata trendejä, jotka toimivat parhaiten. Jatka hyvää työtäsi ja ennen kuin tiedätkään sinulla on lojaali seuraajajoukko, joka varmasti kasvaa ajan myötä! Ja tämä luonnollisesti auttaa sinua tienaamaan rahaa Instagramissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top