Osta Instagram-seuraajia ja Katso Tunnuksesi Suosion Nousua!

instagram-seuraajia
”ToimeentuloNinjan päätavoitteena on auttaa lukijoitamme parantamaan heidän taloudellista asemaansa. Olemme yhteistyössä muiden yritysten kanssa, joilla on samanlainen visio. Jotkut näistä linkeistä tässä julkaisussa voivat tulla kumppaneiltamme. Näin me ansaitsemme rahaa.”

Oletko työskennellyt kovasti sen parissa, että miten ostaa Instagram-seuraajia, muttet ole nähnyt vielä konkreettisia tuloksia? Olet samassa veneessä, kuten monet muutkin käyttäjät! Ei ihme, että monet ihmiset opiskelevat mahdollisuudesta ostaa todellisia Instagram-seuraajia ja päästä mukaan kilpailuun turbostartilla.

Nykyään rahan sijoittaminen kaikenlaiseen markkinointiin on vain osa Instagramia. Sinun on käytettävä rahaa nähdäksesi tuloksia, olipa se sitten alkuperäisen sisällön luominen tai jopa tykkäysten ostamista ja seuraajien hankkimista.

Olemme jo menneet läpi parhaita tapoja saada lisää tykkäyksiä Instagramissa, ja tässä artikkelissa näytämme, miten voit ostaa todellisia Instagrami-seuraajia kasvattamaan tiliäsi oikeutetusti! Noudata neuvojamme voidaksesi tehostaa Instagram-tulojasi tehokkaasti ja rehellisesti.

Tärkeät vinkit ostaako Instagram-seuraajia vai ei

Instagramilla on joitakin erittäin tiukkoja spammaamista/roskapostia koskevia sääntöjä, joten ensimmäinen huomio olisi se, että et ylitä sitä. Älä osta satoja tuhansia seuraajia 2 päivän ikäiselle tilille.

Sinun täytyy myös olla varovainen työskennellessäsi kyseenalaisten yrityksien kanssa, ketkä eivät tiedä, mitä he todella tekevät. Jos tuhlaat rahaa huonoihin käytäntöihin, voi tilisi päätyä jäähylle.

Jo somepelissä olevien kokeneiden firmojen mukaan ensimmäinen askel, miten oppia ostaa todellisia Instagram-seuraajia on ymmärtää, miten prosessi todella toimii. Instagram-seuraajista ja tykkäyksistä kannattaa maksaa vain, jos työskentelet todellisten Instagram-käyttäjien – aktiivisten ja mieluiten päivittäisten surffaajien kanssa. Huonot yritykset luottavat toistuviin spammibotteihin tai passiivisiin tileihin, jotka seuraavat sinua.

Älä siis jää rakastelemaan kuolleen hevosen kanssa.

IG-Tärkeitä-vinkkejä

Mitä sinun pitäisi oppia, ovat itse strategiat, joita nämä yritykset käyttävät. Parhaimmilla yrityksillä on varaa valita, mitä käyttäjiä he seuraavat tai keiden kanssa he ovat vuorovaikutuksessa. Nämä eivät ole pelkästään ”seuraa seuraamisen vuoksi” osumia, mutta ottavat huomioon tärkeämpiä yksityiskohtia, kuten sijainnin, hashtagit, tilin tyypin, sukupuolen ja niin edelleen.

Nykyään löytyy joitakin yrityksiä, jotka tarjoavat sitä, miten ostaa Instagram-seuraajia halvalla sinulle vain numeroiden perusteella. Joillekin ihmisille tämä on heidän tavoitteensa, joten kuolleet tai passiiviset tilit ovat juuri sopivia. Mutta sinun pitäisi olla varovainen, jos et osta todellisia Instagram-seuraajia.

Todellinen ongelma on siinä, että Instagram seuraa tulosmittareilla. Osallistuneisuus on välttämätöntä sinun kokonaisarvosanasi määrittämisessä – ja se vaikuttaa suoraan siihen, kuinka monta ihmistä näkee sivusi ja julkaisusi.

Jos siis ostat todellisia Instagram-seuraajia ja sinulla on paljon niitä, mutta sinulla ei ole myöskään yhteyttä aitoihin ihmisiin, Instagram tunnistaa kaikki nämä kuolleet tilit, jotka seuraavat sinua.

He saattavat rangaista sinua tai ainakaan ei auta sinua lisäämään ylimääräistä liikennettä. Instagram voi jopa estää julkaisujesi näkymisen seuraajien uutissyötteissä. Mikäli näin on, niin miksi tehdä edes sitä? Olet tässä ansaitaksesi ylimääräisiä euroja!

Kysymys sitten on: Mihin sivustoihin pystyy luottamaan?

Kymmenen parhainta sivustoa, joista ostaa todellisia Instagram-seuraajia

Tämän 10 parhaan listan osalta tarkastelemme kunkin yrityksen tarjousten etuja ja haittoja sekä hinnoitteluvaihtoehtoja. Jokaisen arvioinnin jälkeen voit tehdä tähän tietoon perustuvan päätöksen.

1. Charisma

charisma

Haluatko tulla ”suosikiksi” lyhyessä ajassa? Tämä on Charisma’s Ultimate Virality -seuraajatarjoajan myyntipuhe, ja sitä on kutsuttu suosiksi tulemisen ykkösvaihtoehdoksi. Charisma sanoo voivansa auttaa asiakkaita saamaan 50 000 todellista ja sitoutunutta seuraajia joka kuukausi.

plussikuvake

Plussat

Yhtiö tavoittelee ”Instagramin tutkistele” -sivua, jonne jokainen lähtee lähtökohtaisesti etsimään mielenkiintoisimpia käyttäjien luomaa sisältöä. Yhtiön ”suosikkikasvuhakkerit” ovat murtaneet koodin, millä voi olla näkyvästi, alleviivatusti esillä..

Ja me tiedämme, että se toimii … joka tapauksessa lue vain luettelomme suosikeiksi tulleista meidän Instagram-seuraajien luettelossamme!

miinukset-kuvake

Huonot puolet

Charisma on paras sivusto ostaa Instagram-seuraajia, mutta he ovat erittäin vakavissaan strategiansa suhteen. Tämän seurauksena työskentely Charisman kanssa on merkittävä investointi. Niiden hinnoittelu voi olla liian kallista aloittelijoille.

hintakuvake

Hinta

Valitse 1200 euroa kuukaudessa 21 %  osallistumisasteesta, 2000 euroa ja 3000 euroa kuukaudessa, tai jaa kukin niistä puoleen 14 päivän kokeiluaikaan.

instajool

Instajoolilla on enemmän automatisoitu lähestymistapa, mutta se kiinnittää huomiota älykkääseen markkinointiin. Yhtiö myöntää käyttävänsä ”bottitykkäystä”, mutta räätälöi jokaisen vuorovaikutuksen käyttäjille, jotka jakavat kiinnostuksesi tai sijaintisi.

plussikuvake

Plussat

Yhtiö tarjoaa rajoittamattomasti seuraajia sekä seitsemän päivän ilmaisen kokeilun. Voit laittaa botin käyttämään tykkäämistä, kommentointia ja seurantaa, mutta se perustuu yksinomaan tiettyihin hashtageihin ja maantieteellisiin kohteisiin. Ohjelmisto myös automaattisesti lopettaa niiden seuraajien seuraamisen, ketkä eivät seuraa sinua.

miinukset-kuvake

Huonot puolet

Jotkut käyttäjät näkevät edelleen Instajoolin lähestymistavan epämiellyttävänä. Jos olet huolissasi siitä, että joutuisit jäähylle, yritys lupaa myös turvallisuutta, koska se vähentää automaattisesti vauhtia varmistaakseen, ettei se ylittäisi roskapostirajoja.

hintakuvake

Hinta

Instajool on yksi parhaista tavoista ostaa todellisia Instagram-seuraajia halvalla, koska se tarjoaa peruspaketin noin 5 eurolla kuukaudessa ja edistyksellisen vaihtoehdon 10 eurolla kuukaudessa. Se on helposti parhain vaihtoehto, jos budjettisi on pikkuinen.

famoid

Famoidia on vaikea vastustaa, koska se tarjoaa markkinointitukea sekä Instagramissa että YouTubessa ja muissa sosiaalisen median sivustoissa. Itse asiassa, jos olet Instagramissa, ei ole ollenkaan huono ajatus tarkastella myös YouTubea keinona ansaita kahisevaa.

Erityisesti Famoid tarjoaa keinon ”ostaa todellisia Instagram-seuraajia” paketteja tykkäyksille, seuraajille ja videokatselukertoja.

plussikuvake

Plussat

Toimitus on nopeata, yksityistä ja turvallista. Vaikka yritys käyttää jotakin automaatiota, he lupaavat vain todellisia ja aktiivisia seuraajia; ei kuolleita tilejä.

miinukset-kuvake

Huonot puolet

Tämä vain perustuu numeroihin, joka tarkoittaa, että ne voivat taata aktiviteetin, mutta todellinen osallistuminen saattaa olla puutteellista, mikä voisi olla ongelmallista, jos sinulla on pitkän aikavälin tavoitteita sisällön luomisessa ja sen muuntamisessa.

hintakuvake

Hinta

Kuitenkin alkuperäisten kustannusten ollessa vain noin 3 euroa 100 seuraajalla, se ei ole ainakaan iso menetys. 150 eurolla voit saada 25-tuhatta seuraajaa, ja se on heidän kallein pakettinsa.

social empire

Social Empire Pro tarjoaa sekoitusta markkinointitaktiikkaa, eikä vain mahdollisuutta ostaa pelkästään seuraajia. He väittävät, että sillä on viisi miljoonaa käyttäjän verkosto.

plussikuvake

Plussat

Social Empiren ainutlaatuiset ominaisuudet sisältävät sponsoroituja sijoitteluja yli kuuden sadan verkkosivustopartnerin kanssa. He myös tekevät vaikuttajamarkkinointia, joka on suhteellisen uusi suuntaus markkinoilla.

Yhden vuoden säilytystakuuta on vaikeata voittaa, mikä on sisäänrakennettu suojaus seuraajien menettämistä vastaan heti, kun olet saanut ne.

miinukset-kuvake

Huonot puolet

Markkinointi on itse asiassa kalliimpaa kuin se näyttää, koska sinun täytyy maksaa erikseen ”laadukkaista” Instagram-paketeista, automaattisista tykkääjistä, seuraajista ja uusien näkymien osalta.

hintakuvake

Hinta

Skaalautuvuus on silti vaikuttava, koska paketit vaihtelevat erittäin halvoista (50 senttiä 100:sta automaattisesta tykkäyksestä tai 250:stä laatutykkäyksestä 5 eurolla ja 2.5 eurolla 250:stä katselukerrasta)

Kallein paketti on 2500 seuraajaa 25 eurolla.

5. Coin Crack

coincrack

Coin Crack tarjoaa välimarkkinointia siinä, miten ostaa todellisia Instagram-seuraajia standardipaketeilla, kuten laadulla, turvallisuudella (ettei päädy jäädylle) ja todellisilla Instagram-seuraajilla.

plussikuvake

Plussat

Nopean tuloksen lisäksi yhtiö tarjoaa myös rahat takaisin takuun sekä ”Päivittäiset seuraajat” -vaihtoehdon, joka todella tekee sitä, mitä Instagram itse ehdottaa: se hitaasti ”tiputtaa” seuraajia yksi kerrallaan, eikä kaikkea kerralla.

Yhtiö tarjoaa jopa 10 prosentin alennuksen, kun ostat todellisia Instagram-seuraajia kryptovaluutalla.

miinukset-kuvake

Huonot puolet

Nopeasti suosikiksi tulo ja sen markkinointi ei pelaa kovin hyvin. Coin Crackin erikoisuutena on myös kokonaisluku, ei siis ”aktiivisina” tileinä, kuten muiden yritysten kalliimmilla vaihtoehdoilla.

hintakuvake

Hinta

Saat 500 seuraajaa yhdeksällä eurolla, 2500 seuraajaa 35 eurolla ja 9000 seuraajaa 89 eurolla.

ProfitFarmers tuotti meille voittoa 2,141 € vain muutamassa viikossa.
Haluatko nähdä, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa ProfitFarmersin avulla?
ProfitFarmers: Helppo tapa ansaita rahaa verkossa.
Olemme kokeilleet sitä itse, ja mikä oli tuloksemme?
2,141 € voittoa. Alle 25 min päivässä.
Katso arvosteluvideo nähdäksesi, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa

6. Buy Cheap Followers Likes

cheap followers like

Buy Cheap Followers Likes – palvelussa on kyse suorasta lähestymistavasta, hetkellisistä ja suurista seuraajista alhaisella hinnalla. Ne tarjoavat myös nopean toimituksen ja säilytystakuun.

plussikuvake

Plussat

Rahat takaisin takuu tarjotaan, sekä muita paketteja, kuten tykkäyksiä, näkymiä, tarinanäkymiä, kommentteja, automaattisia tykkäyksiä JA elinikäistä säilyttämistä koskeva takuu! Yhtiö yrittää myös levittää tykkäyksiä ja seurauksia niin paljon kuin mahdollista paremman suorituskyvyn saamiseksi.

miinukset-kuvake

Huonot puolet

Tämä tarjoaja ei tarjoa yhtä monta ainutlaatuista strategiaa kuin muut yritykset, mutta keskittyy pelkästään numeroihin. Hinnoittelu voi myös monimutkaistua: halvasta erittäin kalliiseen.

hintakuvake

Hinta

Saat 1000 seuraajaa niin vähällä kuin 9 eurolla tai 5000 seuraajaa noin 40 eurolla. 20 000 seuraajaa maksaa sinulle siis 125 euroa. Paketit, jopa yltävät 200 000 seuraajaan 900 eurolla. Kaiken kaikkiaan tämä on yksi parhaista vaihtoehdoista ostaa todellisia Instagram-seuraajia halvalla.

audiencegain

Audience Gain lupaa todellisia Instagram-käyttäjiä, promotoitua profiilia uusille seuraajille ja rahat takaisin takuun. Valokuvamarkkinointia varten he tarjoavat tykkäyksiä käyttäen hyödykseen jo suosituiksi levinneitä kamppanjoita.

plussikuvake

Plussat

Audience Gain tarjoaa erittäin kilpailukykyisen hinnoittelun sekä tilien uudelleenrakentamisen (eli he jakavat vinkkejä kanssasi tarvittavista sivu-/profiilimuutoksista) ja jopa vuorovaikutusta; toisin sanoen otetaan huomioon palaute uusilta seuraajilta.

Jos otat tämän palvelun käyttöön, sinun kannattaa varmasti oppia lisää mahtavan Instagram-profiilin luomisesta ihan itse.

miinukset-kuvake

Huonot puolet

Audience Gain on paljon hitaampi tapa ostaa todellisia Instagram-seuraajia, joten varmista, että mitä enemmän seuraajia tai valokuvaustykkäyksiä ostat, sitä enemmän aikaa se kestää kokonaismäärän täyttämiseksi, joskus jopa 20 päivää.

hintakuvake

Hinta

Voit maksaa 8 euroa 500 seuraajasta tai 115 euroa 10000 seuraajasta. Kallein paketti on noin 220 euroa 20 000 seuraajasta. Valokuvatykkäyksien hinta on hieman alhaisempi: 7 euroa 500 tykkäystä tai 100 euroa 20 000:sta tykkäyksestä.

buzzoid

Buzzoid menee halvemmaksi, kun ne tarjoavat sinulle mahdollisuuden ostaa todellisia Instagram-seuraajia kolmessa luokassa: seuraajat, tykkäykset ja videonäkymät. Yksi näkökohta, joka tekee niistä ainutlaatuisen, on heidän oma asiantuntijaryhmä, joka arvioi sivusi ja antaa sinulle ”parhaan mahdollisen vaihtoehdon” alimmalle hinnalle.

Tällaiset konsultointivaihtoehdot ovat hyvä plussa näille palveluille, mutta sinulla on jo monia työkaluja, joiden avulla voit varmistaa, että et tarvitse niitä.

plussikuvake

Plussat

Kokonaislukujen lisäksi yhtiö tarjoaa myös laadukkaita tykkäyksiä ja nopeita tilauksia, toimitetaan 60 sekunnista viiteen minuuttiin.

miinukset-kuvake

Huonot puolet

Buzzoidilla ei ole paljon kilpailukykyisiä markkinointi-ideoita. Heille se on enemmän numeropeliä, vaikka laadukkaat käyttäjät taataan.

hintakuvake

Hinta

Voit ostaa 100 tykkäystä vain 3 eurolla tai 500 tykkäystä 6,9 eurolla. Jos haluat 5000 seuraajaa, hinta on hieman korkeampi 40 euroa. Videonäkymät hinnoitellaan eri tavalla. Saat 500 katselukertaa 2 eurolla tai 2500 katselukertaa 7 eurolla. Voit jopa tilata 25 000 videonäkymää 50 eurolla.

boostgram

BoostGram tarjoaa orgaanisempaa lähestymistapaa siinä, miten ostaa todellisia seuraajia Instagramissa.

Yhtiö tarjoaa kolmen päivän ilmaisen kokeilun sekä erittäin tärkeän ”kohdennetun” lähestymistavan, joka takaa enemmän osallistuneisuutta. Boostgram kohdistaa ihmisiin, jotka ovat taipuvaisia tykkäämään sivustasi. Muita ominaisuuksia ovat ominaisuus ajoittaa julkaisuja.

plussikuvake

Plussat

Kontrolloimisominaisuudet ovat vaikuttavia, joten voit valita täyden valikoiman toimintoja, joiden avulla voit kohdistaa tiettyihin faneihin, esimerkiksi sukupuolen ja sijainnin mukaan.

miinukset-kuvake

Huonot puolet

Kohdentamisen ohella korkea hinta raapaisee. Vaikka se on tuskin kallein vaihtoehto, se voi olla aloittelijoille liian edistynyttä.

hintakuvake

Hinta

90 euroa kuukaudessa, jonka havaitset ilmaisen kokeilun jälkeen.

mr. isnta

Mr. Insta -palvelussa on paljon erityisiä kohdistusominaisuuksia sekä ainutlaatuinen tarjous älykkäille Instagram-markkinoijille tai Instagramille-yrityskäyttäjille. Avausmyyntipuhe on, että voit saada ilmaisia seuraajia vain kyselyn täyttämisellä (tai heidän sivujensa tykkäämisestä). Saat 24 tunnin kuluessa seuraajat.

plussikuvake

Plussat

Mr. Insta tarjoaa useita paketteja seuraajilta, vain pelkästään Yhdysvalloista kotoisin tulevista seuraajista, mies- tai naisseuraajiin, automaattiset tai ”todelliset” valokuvaustykkäykset, miehille tai naisille suunnatut tykkäykset, katselukerrat ja kommentit.

Jos et kykene päättämään, voit tilata parhaan pakettitarjouksen ja saada yhdistelmän kaikista näistä ominaisuuksista.

miinukset-kuvake

Huonot puolet

Kun ostat todellisia Instagram-seuraajia, tulokset eivät ole välittömiä ja saattavat kestää jopa 72 tuntia. Palvelut vaihtelevat myös halvasta erittäin kalliiseen suunnitelmiesi mukaan.

hintakuvake

Hinta

Voit saada peruspaketin 80 eurolla (2000 seuraajaa, 1000 katselukertaa, 500 tykkäystä, 10 muokattua kommenttia) tai kuluttaa 140 euroa 5000 seuraajasta, 2500 näkymästä, 1000 tykkäyksestä ja 25 muokatusta kommentista.

Korkein pakettitarjous on 200 euroa 10 000 seuraajasta 5000 näkymästä, 2000 tykkäyksestä ja 50 kommentista, jotka on jaettu 1-10 julkaisulle.

Lisää affiliate-ohjelma

Kaikkien näiden vaihtoehtojen lisäksi voit liittyä affiliate-ohjelmaan lisämahdollisuuksia varten. On monia tapoja ansaita rahaa verkossa verkkotöillä ja tekemällä sitä esimerkiksi Instagramin avulla voit ansaita palkkioita ja löytää muita apuvälineitä, kuten suoraa prosessin seurantaa.

Paras affiliate-vaihtoehto on Mr. Insta, koska se tarjoaa kilpailukykyisen hinnoittelun 10 prosentillaan, toistuvat palkkiot, jotka jatkuvat loputtomiin, ja vähintään 30 euron maksun. Affiliate-markkinointivaihtoehtoja löytyy kaikkialta, joten jos haluat mennä Instagramista edemmälle, niin on paljon tiedettävää.

instagram-seuraajia

Sinulle on aina olemassa resursseja, joskus hyvinkin halvalla, joten on aika aloittaa kokeilu! Tarkastele ja tutki ilmaisia kokeilujaksoja sekä vakuuksia, jolloin voit poistaa riskit.

Conclusion

Rahan tekeminen Instagramilla voi olla pelottava tehtävä ensi silmäyksellä, mutta se voi olla todella hauskaa ja palkitsevaa. Muista tutkia, mikä on toiminut muilla, mukaan lukien Instagram-tähdet, joilla on eniten seuraajia.

On olemassa resursseja, joiden avulla voit lisätä seuraajia (ja tuloja), joskus hyvin halvalla, joten on aika aloittaa kokeilu! Katsele ilmaisia kokeiluversioita ja takuita, jotta voisit ottaa riskitekijän ulkopuolelle.

Nyt kun ymmärrät, miten ostaa todellisia Instagram-seuraajia, mitä yrityksiä suosittelemme, ja mitä ne kaikki voivat tehdä hyväksesi, on aika suunnitella Instagram-maineesi kasvua, jotta rahasi on hyvin käytetty ja sinustakin voi tulla myös Instagram-tähti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös