Osta Instagram Tykkäyksiä Turvallisesti Rikkomatta Käyttöehtoja

osta instagram tykkäyksiä

Instagramin huipulle kiipeäminen niiden joukkoon, jossa maailman suosituimmilla ihmisillä on miljoonia seuraajia, on vaivalloinen ja pitkä matka. Matka voi saada sinua miettimään, pitäisikö sinun vain ostaa Instagram tykkäyksiä ja vauhdittaa peliin mukaan pääsemistä.

Instagram uskoo, että se olisi hyvä idea – siksi he tarjoavat omaa Instagram Ads -ohjelmaa, jolla voi ostaa Instagram tykkäykset. Seuraavaksi sanomme: sinun ON ostettava Instagram tykkäyksiä, sillä sinun täytyy käyttää rahaa nähdäksesi tuloksia.

Todellinen kysymys on kuitenkin: mitä yritystä tai strategiaa käytät? Olet tehnyt upean profiilin. Miten voit nyt antaa sille vauhtia, jotta se pääsisi ulos maailmalle ja ihmisten silmien eteen mahdollisimman nopeasti? Tässä artikkelissa näytämme, miten ostat Instagram tykkäyksiä turvallisesti, kerromme siihen kuuluvasta prosessista ja mitä tehokkaampia (ja aitoja) ratkaisuja yritykset tarjoavat.

Onko sinun edes sallittua ostaa tykkäyksiä Instagramissa?

Mitä jos haluat ostaa Instagram tykkäyksiä, mutta pelkät, että profiilisi suljetaan käyttöehtojen rikkomisen takia? Vaikka on tärkeää selvittää yrityksen eettiset käytännöt, molemminpuolisessa hyötysuhteessa ei ole mitään vikaa. Sosiaalisessa mediassa tämä tarkoittaa: ”Seuraan sinua, jos seuraat minua”, tai vastaavasti tykkäysten kohdalla.

On tavallista ja täysin loogista, että tapaat ihmisiä alallasi, ihanteellisia asiakkaita tai ihmisiä, joilla on samanlaisia kiinnostuksen kohteita Instagramissa. Joten miksi et haluaisi seurata heitä, jos he ovat mielenkiintoisia? Miksi et haluaisi tykätä heidän julkaisuistaan ja toivottavasti rohkaista heitä tykkäämään julkaisuistasi vastineeksi? 

(Huomautus: Jos tarvitset joitakin ideoita, tutustu artikkeliin siitä, miten saat lisää seuraajia Instagramissa).

Tämä on vierasbloggaamisen ja vieraskommenttien koko pointti, ja se mitä monet tunnetut vaikuttajat käyttävät jatkuvasti – tämä on molempia hyödyttävä tekniikka. Ainoa asia, mikä voi saada tilin lukkoon, on se, että käyttämälläsi yrityksellä ei ole aavistustakaan siitä, mitä se tekee tai milloin se tekee. Varsinkin jos yritys julkaisee ja seuraa ketä tahansa äärimmäisen nopeasti.

osta instagram tykkäyksiä

Robotit, roskapostittajat ja väärennetyt profiilit tykkäävät ja seuraavat muiden julkaisuja jatkuvasti, se on niillä automaattinen prosessi. Ne eivät tee sitä realistisesti, kuten elävä ihminen tekisi. Tämän pitäisi olla ensimmäinen asia, minkä katsot yrityksestä eli miten heidän tykkäys/ seuraa -prosessinsa toimii ja millä aikavälillä voit odottaa tuloksia.

Mitä pidempi aika on, sen parempi. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että yritys käyttää inhimillisempää lähestymistapaa ja jakaa sisältöä todellisten ihmisten kanssa. Todelliset ihmiset eivät heti tykkää kaikesta, mitä he lukevat … he klikkaavat ja tutustuvat sisältöön yleensä ensin.

Toisaalta 50 000 seuraajan takuu päivässä kuulostaa aika automatisoidusta, eikö vain? Eikä ole sattumaa, että tämä temppu saattaa viedä sinut Instagram-poliisin eteen.

Kysymys kuuluu: ”Mikä yritys voi auttaa sinua eniten ja veloittaa kohtuullisen hinnan palveluistaan?” Tarjoavatko nämä yritykset vastinetta sille, mitä olet suunnitellut käyttäväsi vai  yrittävätkö ne aina nylkeä sinulta lisää kahisevaa?

Miten ostaa Instagram tykkäyksiä: 11 parasta yritystä ja sovellusta

Paras tapa löytää pieni vauhtia antava yritys on kiinnittää huomiota siihen, mitä se todella tekee ja miksi se on ainutlaatuinen. Tässä on 10 yritystä, jotka tarjoavat mahdollisuuden ostaa Instagram tykkäyksiä JA jotain muuta erityistä, mikä voisi auttaa sinua läsnäolosi vakiinnuttamisessa.

fiverr

Vaikka Fiverr ei välttämättä ole ”Instagram-tyyppinen” sovellus, on se freelancer foorumi, jossa on tuhansia freelancereita ja ammattimaisia markkinoijia. Näiden avulla voit parantaa profiiliasi, ostaa Instagram tykkäyksiä ja paljon muuta.

Plussat
Plussat

Monet eri markkinoijat sekä palvelut, joista voit valita.

miinukset
Miinukset

Vaikka Fiverrilta löytyy arvosteluja, sinulla ei ole täyttä takuuta valitsemasi freelancerin tai markkinoijan kokemuksesta.

2 Fame Boom

fame boom

Fame Boom on yksi suosituimmista sovelluksista, joilla voit ostaa Instagram tykkäyksiä, sillä sovelluksella on yli viisi miljoonaa latausta ja hyviä käyttäjäarvioita, jotka koostvat yli 700 000 arviosta.

Plussat
Plussat

Mikä tekee sovelluksen kannattavaksi, on se, että se todella laskee ajankohtaiset suosituimmat hashtagit ja neuvoo sinua käyttämään niitä.

miinukset
Miinukset

Yksinkertaiset vaihtoehdot ostaa Instagram tykkäyksiä alkavat 99 sentistä, mutta ne voivat nousta jopa 200 euroon joidenkin suurempien tavoitteiden kanssa… kuten 10 000 tykkäyksessä!

free like 4 likes

Jos haluat ostaa Instagramin tykkäyksiä, tämä sovellus on askel edellä muita: He mainostavat omistavansa ”todellisia käyttäjiä”, jotka pitävät valokuvistasi ja heillä on tosiasiallinen menetelmä tämän takaamiseksi. Sinun täytyy aloittaa prosessi ja tykätä muiden ihmisten kuvista vastineeksi ilmaisista kolikoista, joilla ”ostat” tykkäyksiä muilta käyttäjiltä.

Plussat
Plussat

Toisin kuin useimmissa muissa sovelluksissa, tämä on 100% ilmainen käyttää, eikä vaadi ostamaan Instagram tykkäyksiä – ei ainakaan rahallisesti. Aika on silti yleensä halvempi kuin raha!

miinukset
Miinukset

Vaihtoehdot ovat rajoittuneita, koska sovellus on ilmainen, mutta kolikoihin perustuva järjestelmä on hauska ja hyödyllinen tapa aloittaa!

followers insight

Followers Insight on hieman syvällisempi mitä tulee Instagramin markkinointipalveluiden tarjoamiseen, sillä se tutkii trendejä, kävijöiden käyttäytymistä ja vuorovaikutusta.

Plussat
Plussat

Voit hallita ja seurata useita tilejä, nähdä suosituimpien julkaisujen analytiikan, verrata julkaisuaikoja ja jopa mitkä käyttäjät näyttävät olevan ”haamuja” tai spämmibotteja. Tämän avulla voit tutkia käyttäytymistä ja oppia jotain yleistöstäi sen lisäksi, että valitset ostatko Instagram tykkäyksiä.

miinukset
Miinukset

Tämä sovellus on ilmainen voi olla yhtä tehokas kuin muutkin sovellukset, jotka kasvattavat tykkäyksiä/ seuraajien määrää nopeasti. Se keskittyy kuitenkin enimmäkseen havaintoihin ja analytiikkaan, ei nopeisiin tykkäyksiin.

5 Followers+

followers plus

Followers + tarjoaa mahdollisuuden ostaa Instagram tykkäyksiä ja saada seuraajia sekä muitakin perustoimintoja kuten suosittuja hashtageja ja julkaisujen nostoa esille.

Plussat
Plussat

Mielenkiintoisin piirre on uudelleenjulkaisuvaihtoehto. Tämän avulla voit julkaista uudelleen parhaat kuvat muilta Instagram-käyttäjiltä, jotka todella hyötyvät valokuvataidoistaan ja mielikuvituksestaan. Ainoa sääntö on, että joudut pyytämään lupaa alkuperäiseltä käyttäjältä ennen uudelleenjulkaisua. Maksut alkavat 99 sentistä, mutta nousevat jopa 80 euroon parhaimmista ominaisuuksista.

miinukset
Miinukset

Jotkut käyttäjät valittavat, että kaikkien luvattujen tykkäysten saaminen vie aikaa… mutta se on oikeastaan merkki siitä, että todelliset ihmiset käyttävät sovellusta ja että tykkäykset eivät ole robotin tekemiä. Uudelleenjulkaisuvaihtoehto ei ole kaikkien mieleen (monet palveluntarjoajat haluavat tuottaa omaa sisältöään muiden ihmisten valokuvien sijaan), mutta se voi auttaa sinua löytämään oman ainutlaatuisen teeman, kun pikkuhiljaa vakiinnutat asemaasi

upleap

Upleap ottaa yrityksesi tavoitteet vakavasti, kun on kyse vaikeasta valinnasta haluatko ostaa Instagram tykkäyksiä. Siksi yrityksen slogan on ”omistautunut tilinhoitopäällikkö”, joka ottaa yhteyttä Instagramin käyttäjiin ja kasvattaa orgaanisesti seuraajia, tykkäyksiä ja kokonaiskatselukertoja. Yritys kertoo toimivansa ainoastaan “todellisten tilien ja kohdeyleisöjen kanssa”.

Plussat
Plussat

Upleap tarjoaa ilmaisen kolmen päivän kokeilun ilman luottokorttia. ”Lite” -suunnitelma on 35 euroa kuukaudessa, kun taas vakiosuunnitelma kustantaa 69 euroa kuukaudessa ja kallein vaihtoehto on peräti 99 euroa kuukaudessa. Markkinointiyrityksiin verrattuna tämä tosin on vielä suhteellisen edullinen vaihtoehto.

miinukset
Miinukset

Luonnollisesti näin ”orgaaninen” lähestymistapa Instagramiin voi merkitä hitaampaa kasvua, koska todelliset ihmiset eivät automaattisesti pidä kaikesta, mitä he näkevät.

iconosquare

Sovellus auttaa sinua keskittymään yritykseesi ja yhteisöön. Tämä tarkoittaa kilpailijoitasi, sekä  myös kaikkia alan tärkeimpiä vaikuttajia, ennen kaikkea sellaisia vaikuttajia, joita haluat houkutella.

Plussat
Plussat

Enemmän vuorovaikutusta vaikuttajien kanssa tarkoittaa enemmän tykkäyksiä ja seuraajia. Voit kokeille sovellusta ilmaiseksi 14 päivän ajan ja valita sitten 25 eurolla kuukaudessa pro-palvelut tai 59 eurolla edistyneempiä ja enemmän mukautettuja lähestymistapoja yrityksille, joiden odotetaan maksavan suurempia hintoja. Erittäin edullinen, kun ottaa huomioon kaikki asiat

miinukset
Miinukset

Iconosquare voi olla vaikein sovellus käyttää, vaikka se olisi yksi parhaista vaihtoehdoista sinulle, kun haluat ostaa Instagram tykkäyksiä vanhanaikaisella tavalla hankkimalla aitoja faneja.

rocket social

Rocket Social on maailmanlaajuisesti vaikuttava markkinointiyhtiö, joka on erikoistunut ostamaan Instagram tykkäyksiä, nimittäin olemalla yhteydessä niihin vaikuttajiin, jotka auttavat sinua tulemaan huomatuksi.

Plussat
Plussat

Yritys keskittyy paitsi tykkäyksiin, myös sitoutumiseen, hashtageihin, kilpailijoiden kohdistamiseen ja tuotemerkkien esille tuomiseen oikeille ihmisille. Helppo sovellusliittymä ja manuaalinen markkinointi ovat suuria etuja.

miinukset
Miinukset

Haittapuolena on, että se on kalliimpi vaihtoehto, joka tarjoaa viikoittaisia tai kuukausittaisia palvelupaketteja, jotka ovat hinnaltaan 20 euroa viikko tai 40 euroa kuukaudessa. Löytyy myös 60 euroa kuukaudessa maksava Turbo Plan. Halvin suunnitelma kohdistuu 800 seuraajaan viikossa, kun Turbo-suunnitelma saavuttaa 5000 seuraajaa kuukaudessa.

rite tag

RiteTag on halvempi vaihtoehto ja auttaa sinua tee-se-itse lähestymistavassa ostaa Instagram tykkäyksiä.

Plussat
Plussat

Se tarjoaa reaaliaikaisen tiedon hashtageista ja ehdotuksia parhaista kuvistasi. Se voi myös toimia täydellisesti synkronoituna muiden sovellusten kanssa, kuten Hootsuite, Hubspot, TweetDeck, Buffer ja SproutSocial.

miinukset
Miinukset

Jos haluat ostaa Instagram tykkäyksiä, RiteTag on kalliinpuoleinen: se veloittaa eri hashtag-palveluista 12 euroa kuukaudessa rajoitetuista julkaisuista, 15 euroa kuukaudessa mainoksista linkeissä ja 49 euroa vuodessa ehdotuksista.

river

River maksaa 99 euroa kuukaudessa, mikä on kieltämättä kallista, mutta se keskittyy kohdennetun yleisön löytämiseen.

Plussat
Plussat

Ei väärennettyjä tykkäyksiä, väittävät sovelluksen luojat, mutta sen sijaan orgaaninen strategia. Tämä tarkoittaa, että River tykkää valokuvista, seuraa ja ei-seuraa kohdennettuja käyttäjiä, ja on vuorovaikutuksessa puolestasi. Tämä on orgaaninen demonstraatio siitä, miten ostaa Instagram tykkäyksiä ja se voi olla juuri sitä, mitä tarvitset aloittaaksesi.

miinukset
Miinukset

Hinta on korkea ja joistakin tilauksista ei ole takeita, mutta hyvien käytäntöjen käyttö on taattua, eikä tiliäsi tulla varmastikaan sulkemaan.

magic liker for instagram

Magic Liker on asialleen omistautunut sovellus, joka auttaa sinua ostamaan Instagram tykkäyksiä vuorovaikutusten avulla. Haluat lisää tykkäyksiä, joten sovellus auttaa sinua tavoittamaan muita käyttäjiä katsomalla valokuvia ja ansaitsemalla tähtiä. Voit käyttää näitä ”tähtiä” saadaksesi enemmän tykkäyksiä muilta todellisista ihmisistä.

Plussat
Plussat

Osta aitoja Instagram tykkäyksiä nopeasti ilman robotteja ja voit ansaita tähtiä myös katsomalla videoita tai täyttämällä tarjouslomakkeita. Voit kohdistaa jopa 5000 seuraajaan, jos olet valmis siihen! Magic Liker on ilmainen, mutta joillakin maksetuilla vaihtoehdoilla saat enemmän seuraajia tai enemmän ”tähtiä” kulutettavaksi. Tämä on yksi parhaista tavoista ostaa Instagram tykkäyksiä, koska käyttäjäarvostelut vahvistavat sen toimivan nopeasti.

miinukset
Miinukset

Sovellus on saanut käyttäjiltä sekalaisia arvosteluja mikä tarkoittaa, että heillä on ollut vaikeuksia saada luvattuja tuloksia, kun he ovat ostaneet Instagram tykkäyksiä.

Lisätietoa: 3 yleistä tapaa ostaa tykkäyksiä…

osta instagram tykkäyksiä

Useimmat ihmiset ovat kiinnostuneita ostamaan tykkäyksiä matkallaan tienaamaan rahaa verkossa ja kaupallistamaan Instagram tilinsä: he haluavat ansaita rahaa kotoa ja käyttää Instagram tiliään maksaakseen laskut!

Ensimmäinen asia, jota kannattaa harkita, kun ajatellaan vaihtoehtoa ostaa Instagram tykkäyksiä, on se, mitkä ostosmetodit toimivat sinulla ja mitä työkaluja liittyy Instagramiin, joita sinun kannattaa käyttää. Yleensä kun luemme ”maksetuista tykkäämistä ja seuraajista” (kuten tämä Ylen artikkeli), ne keskittyvät huonomaineisiin yrityksiin ja huonojen markkinointistrategioiden käyttöön.

Seuraavassa on muutamia vaihtoehtoja:

Vaihtoehto 1: Seuraa muita ihmisiä ensin

Tässä menetelmässä seurataan valtavia määriä ihmisiä ja toivotaan, että he seuraavat sinua takaisin. Voit myös tykätä heidän julkaisuistaan, jotta he tykkäisivät omistasi. Tässä tekniikassa ei ole välttämättä mitään vikaa, mutta jos liioittelet sillä ja seuraat satoja ihmisiä lyhyessä ajassa, monet sosiaalisen median sivustot, kuten Instagram, voivat antaa sinulle väliaikaisen jäähdyn.

Jotkut yritykset tarjoavat massaseuraamisia muille käyttäjille ja vaativat käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ottaakseen tilisi haltuun rajoitetuksi ajaksi. On selvää, että tämä on sinulle huono sopimus varsinkin, jos yritys onnistuu saamaan tilisi jäähylle massaseuraamisten seurauksena.

Vaihtoehto 2: Palkkaa yritys, joka myy “Osta Instagram tykkäyksiä”

Toinen vaihtoehto on työskennellä sellaisen yrityksen kanssa, jolla on omistautuneiden seuraajien verkosto, joka korostaa julkaisujasi, jotta saisi paljon tykkäyksiä. Tuntuu hyvältä ajatukselta…

KUNHAN yritys todella tietää, mitä se tekee. Tykkäysten ostaminen on kallista liiketoimintaa, ja taatut tulokset saattavat merkitä jotain automatisointia tai kohtuutonta riskiä erityisesti Suomessa. Käyttäjät voivat maksaa jopa 250 euroa 50 000 tykkäyksestä, tai jopa 1800 euroa 20 000 uudesta seuraajasta, halvin ja epärehellisin taitaa olla 100 tykkäystä 80 sentillä.

Monet ihmiset valittavat roskapostitileistä Instagramissa, mutta totuus on, että ellei nykyisen kaltaista spämmäystä tapahtuisi (kuten lukuisten ihmisten seuranta tai tykkääminen lyhyessä ajassa), Instagram ei todennäköisesti välittäisi siitä, mitä tapahtuu sivullesi. 

Tyhjä sisältö ja seuraajien puuttuminen on algoritmille paljon huonompaa, joten painopisteen tulisi olla joidenkin hienojen valokuvien julkaisemisessa ja tykkäyksien saamisessa millä tahansa laillisella tavalla. Meillä on sinulle valmiina artikkeli, jossa on hyödyllisiä vihjeitä siitä, miten saat enemmän tykkäyksiä valokuvilla luonnollisilla, orgaanisilla tavoilla.

osta instagram tykkäyksiä

Siinä ei ole mitään vikaa, että luottaa käyttäjien verkossa jakamiseen, ostaa Instagram tykkäyksiä ja on vuorovaikutuksessa muiden kanssa. Käyttäjäverkostot voivat koostua monista ihmisistä, joilla on yhteisiä mielenkiinnon kohteita ja jotka työskentelevät markkinointiyrityksessä. Tai se voisi olla väärennettyjen tilien ja roskabottien verkosto. Haasteena on tutkia yritystä ja varmistaa, että sen toiminta on rehellistä.

Miksi tämä on tärkeätä? Yksinkertainen, koska jos et toimi rehellisen yritysten kanssa, ei ole mitään suojaa sinulle – uudet seuraajat tai jopa maksulliset vastaavat saattavat kadota.

Vaihtoehto 3: Tee yhteistyötä muiden vaikuttajien kanssa

Kolmas vaihtoehto on ostaa Instagram tykkäyksiä mieluiten orgaanisesti tekemällä samaa, mitä suurimmat tuotemerkit ja suuret vaikuttajat tekevät: liittoutua toisen vaikuttajan kanssa luomalla yhdessä kampanja. Tämä tuo yleensä paljon tykkäyksiä ja seuraajia, koska siitä saa suuren uutisen. Joillakin ihmisillä on vain luonnollinen lahja löytää uusia seuraajia nopeasti. Etkö usko meitä? Tutustu 15 suosituimpaan Instagram-julkkikseen, joilla on hullu määrä seuraajia!

Mutta tämä on helpommin sanottu kuin tehty pienemmällä tilillä, eikö vain? Et voi yksinkertaisesti pyytää päästä työskentelemään suuren nimen, vaikuttajan tai brändin kanssa, koska he työskentelevät yleensä vain sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat jo menestyksekkäitä Instagramissa.

Ajattele ”muiden brändien kanssa yhteistyötä” tai suurten vaikuttajien kanssa touhuamista keskitason vaiheena, kun olet saavuttanut omalla panoksellasi jonkun verran menestystä. Voit kuitenkin ostaa Instagram tykkäyksiä tekemällä yhteistyötä toisen Instagram käyttäjän kanssa, jolla on vastaava määrä seuraajia kuin sinulla. Jos te molemmat teette yhteistyötä ja autatte toisianne kehittämällä sisältöä ja ehkä jakamalla ilmaisia palkintoja, voit ehkä ”osta Instagram tykkäyksiä” epäsuorasti, mikä voi itse asiassa olla tehokkaampaa.

Tutustu artikkeliimme kuinka tienata Instagramilla saadaksesi vinkkejä Instagram tunnuksesi kaupallistamiseksi

Yhteenveto: Miksi tykkäysten osto yleensä toimii

osta instagram tykkäyksiä

Maksullisesta markkinointityöstä ei ole todellista haittaa, sillä kaikki tekevät sitä ja investointien tuotto on ainoa asia, jolla on merkitystä. Siinä on monia etuja, kun päätät ostaa Instagram tykkäyksiä:

  • Tykkäysten ostaminen auttaa lisäämään tilisi auktoriteettia. Vaikkei Instagram sitä myöntäisikään, 0 seuraajaa EI hyödytä sinua millään tavalla. Sata seuraajaa on parempi kuin 0.
  • Kun todelliset kävijät näkevät sivustosi ja näkevät kymmeniä tai jopa satoja tykkäyksiä, he pitävät sinua jo vakiintuneena auktoriteettina ja ovat taipuvaisempia seuraamaan sinua tai lisäämään itsensä kokonaistykkääjien määrään. Tämä on sosiaalista uskottavuutta.
  • Näiden tykkäysten ostaminen ja työskentely pienempien yritysten kanssa on paljon halvempaa kuin markkinointiyrityksen kanssa työskenteleminen. Vakavasti puhuen markkinointiyritykset perivät tuhansia euroja kuukaudessa… se on miljardin dollarin teollisuus yritysmaailmassa
  • Tykkäykset ja vuorovaikutus ovat tärkeimpiä tavoitteita aloittaessasi ammattimaisen toiminnan. Jos yritys pystyy toimittamaan tarvitsemaasi vuorovaikutusta he ovat tehneet työnsä niin hyvässä kuin pahassa.
  • Välitön yleisö - vaikka se ei olisikaan parhaiten sopiva kohdeasiakas - se on edelleen "live-yleisöä", joka voi reagoida lähettämääsi sisältöön.

Mitä tulee päätökseen ostaa Instagram tykkäyksiä, muista, että aika on rahaa ja kaikki maksaa. Sinun ei tarvitse käyttää rahaa, jos sinulla on aikaa. Kaikilla ei ole vapaata aikaa, joten markkinoinnin ja mainonnan budjetointi on paras tapa ostaa Instagram tykkäyksiä ja kasvattaa liiketoimintaasi. Sinun on itse tehtävä päätös, ja voit tutustua tähän oppaaseen uudelleen, jos tarvitset lisää tukea.

Onneksi on monia sovelluksia, ilmaisia ja kokeiluversioita, jotka ovat valmiita auttamaan. Varmista, että käytät niitä, joita täällä mainitsimme, osta Instagram tykkäyksiä ja pysy poissa laittomista ja roskaposti roboteista, jotka voivat vaikuttaa tilisi tilaan Instagramissa. 

Jos olet kiinnostunut kasvattamaan IG-tiliäsi enemmän, suosittelemme, että tutustut oppaaseemme seuraajien turvallisesta ja laillisesta ostamisesta. Voit laajentaa verkkoprofiiliasi myös tekemällä rahaa bloggaamisella ja ansaitsemalla tuloja YouTube-kanavalla.

Vieritä ylös