Kuinka tehdä Rahaa Bloggaamalla (... 30 päivässä ja alle)

ansaita rahaa bloggaamiseen
”ToimeentuloNinjan päätavoitteena on auttaa lukijoitamme parantamaan heidän taloudellista asemaansa. Olemme yhteistyössä muiden yritysten kanssa, joilla on samanlainen visio. Jotkut näistä linkeistä tässä julkaisussa voivat tulla kumppaneiltamme. Näin me ansaitsemme rahaa.”

Jos olet niin kuin useimmat ihmiset, sinulla on todennäköisesti joitain suosikkiblogeja, joita tykkäät lueskella. Nämä ihmiset saattavat jopa kertoa, että he lopettivat leipätyönsä bloginsa ansiosta. Ehkäpä haluat intohimoisesti itsekin oppia, kuinka tehdä rahaa bloggaamalla.

Mutta ajattelet kenties, että se vaatii liikaa aikaa, on vaivalloista, eikä kuitenkaan koskaan toteudu.

Se toimi HEILLÄ, mutta se ei koskaan toimisi sinun kohdallasi…

ansaita rahaa bloggaamisella

Vaikeus

Vaikeus Keskikokoinen
Keski

Aika

Aika Korkea
Korkea

Tulo

Tulo Iso
Iso

Tässä on kuitenkin salaisuus:

Niin kauan kuin sinulla on strategia ja tunnet vaiheittaisen prosessin rahan tekemisestä bloggaamisella, se tulee olemaan HELPPOA ja HAUSKAA. Voit aloittaa blogin alle 10 minuutissa ja liittyä niihin, jotka tekevät 30 000 € + joka kuukausi pelkästään omilla sivustoillaan!

Tässä artikkelissa käymme läpi mitä tarkalleen on blogi, kuinka paljon rahaa voit tehdä yhdellä sellaisella, ja siihen liittyvät tärkeimmät tulonsaamiskeinot. Sitten näytämme vaihe vaiheelta, mitä sinun tarvitsee tehdä aloittaaksesi TÄNÄÄN.

RYHMÄ 1

Mikä on blogi?

Blogi on kokoelma artikkeleita, jotka on järjestetty verkkosivuilla jostakin aiheesta. Sitä yleensä kirjoittelee yksi henkilö tai pieni ryhmä ihmisiä, ja sitä päivitetään säännöllisesti. ToimeentuloNinja on esimerkki blogista: Me kirjoitamme ja julkaisemme tietoja siitä, miten ansaita rahaa verkossa.

Kuinka tehdä rahaa bloggaamalla?

Useimmat blogit myyvät tuotteitaan lukijoilleen, kuten e-kirjoja ja kursseja, mutta jotkut myyvät jopa vaatteita, ravintolisiä ja paljon kaikkea muuta. Kaikki lopulta riippuu siitä, minkälainen lukijakunta blogilla on ja mitä he hakevat.

Voit myös mainostaa muita sosiaalisen median vaikuttajia ja heidän yrityksiään ja lisätä mainoksia, jotta voit rikastua bloggaamisella!

Aiomme kertoa sinulle täsmällisesti ne keinot, kuinka voit tehdä rahaa bloggaamalla ja käydä nämä läpi.

Mutta ensin…

Kaupallista blogisi

Miksi sinun kannattaa aloittaa bloggaaminen

Voitko kuvitella mitään parempaa kuin sen, että saat palkkaa siitä, että kirjoitat, puhut ja ajattelet joka päivä rakastamiasi asioita?

Tässä on blogin aloittamisessa kyse ja miksi sinun pitäisi oppia tekemään rahaa bloggaamalla: Luot arvokasta tietoa, rakennat lukijakuntasi ja myyt sitten heille tuotteita, joista he pitävät ja joita he haluavat ostaa.

Todellisuus on vieläkin parempi:

Blogin aloittaminen ei vain anna sinun tehdä mitä rakastat joka päivä, mutta saat myös näitä mahtavia etuja:

Luo oma blogisi ja ansaitse rahaa passiivisesti. Käytä näitä palveluja luodaksesi oma blogi helposti ja nopeasti:

Weebly
 • Intuitiivinen ja helppo käyttää
 • Edullinen
Wordpress
 • Erittäin mukautettavat muotoilut, ominaisuudet sekä toiminnot
 • Mahdollista sisällyttää kolmannen osapuolen työkaluja
Weblium
 • SEO-optimoitu sivusto
 • Optimoitu mobiilille ja kustannustehokas

RYHMÄ 2

Paljonko voin tehdä rahaa bloggaamisella?

Kun on kyse rahan tekemisestä bloggaamalla, jotkut ihmiset ajattelevat, he eivät koskaan opi ansaitsemaan penniäkään. Mutta me sanomme, että on MONIA menestystarinoita:

Miten tienata bloggaamisella

Esimerkiksi, parhaiten tienaavat bloggaajat voivat saada kuukaudessa jopa 5000 euroa, kertoo Kaleva. Joillekin bloggauksesta on siis tullut elinkeino. Bloggaamalla tehty raha on vieläpä usein PASSIIVISTA TULOA: he eivät istu päivät pitkin toimistolla työskennellen tietokoneen äärellä: kaikki tulee juuri sopivasti oman aikataulun mukaisesti.

Kaupallista blogisi

Voitko kuvitella mitään parempaa kuin sen, että vain istuu sohvalla, kun pankkitilin saldo kasvaa, ja blogisi takoo sinulle rahaa?

Toinen esimerkki Alexa Dagmar -blogin Alexa Aavarinne, 24, joka tienasi viime vuonna huimat 69565,86 euroa. Vuodesta 2011 saakka blogannut Aavarinne on kokoaikainen bloggaaja ja yrittäjä.

Voisitko päästä samoihin lukemiin heti? Et tietenkään. Mutta aloittaminen tällä menestyksen tiellä on helppoa ja sinäkin voit menestyä..

Blogin termisanasto

Ennen kuin keskitymme siihen, kuinka tehdä rahaa bloggaamalla, haluamme selventää joitakin yleisimpiä termejä, jotka kuuluvat blogin luomiseen, mikäli et ole perehtynyt terminologiaan.

Mutta älä huoli!

Jos sinulla on Facebook-tili, voit luoda blogin – se on helppoa. Seuraavassa on lueteltu muutamia sanoja, jotka tulet luultavasti kuulemaan uudestaan ja uudestaan:

Domain eli verkkotunnus tunnistaa blogisi ja verkkosivustosi ja etsii sen Internetistä. Esimerkiksi Googlen verkkotunnus (domain) on www.google.fi

Hosting-yritys tallentaa verkkosivustosi palvelimiinsa, jotka muodostavat yhteyden Internetiin. Kuvittele hostaamisen olevan kuin tietokoneesi ja kiintolevy, paitsi että maksat yritykselle sen pyörittämisestä verkossa, jotta sinulla voi olla lukijoita ja asiakkaita ympäri maailmaa.

Tämä on erinomainen hosting-yritys, joka tarjoaa sinulle turvallisen ja kustannustehokkaan hostauksen. Voit ostaa itsellesi myös verkkotunnuksen. Napsauta tästä saadaksesi lisätietoja.

Tämä on standardi blogin isännöintialusta, joka antaa paljon vapautta verkkosivuston suunnittelun osalta (mikä on sitä mitä haluat). Se on erittäin helppo käyttää ja aloittaa. Voit aloittaa maksutta ja päivittää maksulliseen versioon, jossa pääset valitsemaan oman verkkotunnuksesi. Saat lisätietoja tää
Erityinen linkki tuotteesta, jota olet tutkinut. Jos lukija napsauttaa tätä linkkiä ja ostaa linkin kautta jotain, saat siitä palkkion. Affiliate-linkit ja tuotteet ovat loistava tapa ansaita rahaa ja puhumme niistä myöhemmin tässä artikkelissa.

Myydään yleensä verkon kautta, kuten E-kirja tai verkkokurssi. Tällä tavoin moni bloggaaja tienaa bloggaamalla. Kun tiedät, ketkä vierailevat blogissasi, voit tutkia asiaa ja selvittää, mitä he haluavat oppia sinusta. Pakkaat tämän ratkaisun mukavaan muotoon ja myyt sen sitten. Voit myös harkita muiden kuin verkkotuotteiden, kuten vaatteiden, yksilöllisten fyysisten tuotteiden (kahvimukit ja – muut tavarat) ja paljon muuta myyntiä.

kokoelma tiedostoja, jotka toimivat yhdessä tuottamaan käyttöliittymän, jonka lukijat näkevät, kun he käyvät blogissasi. Nämä tiedostot antavat WordPressiin ohjeet siitä, miltä blogisi pitäisi näyttää. Saat lisätietoja tää

Kokoelma tiedostoja ja ohjelmistoja, jotka asennat blogiisi, mikä laajentaa sivustosi toimintaa. Yksi laajennus voi auttaa sinua näyttämään lisätietoja lukijoistasi ja toinen auttaa sinua näyttämään Instagram-kuviasi jossakin kohtaa sivustossasi. On lukemattomia laajennuksia ja mahdollisuuksia blogin muokkaamiseen, ja ne voivat auttaa sinua tekemään blogisi kutsuvaksi ja hämmästyttää lukijoita ja asiakkaita (€€€!). Saat lisätietoja tää

RYHMÄ 3

Miksi sinun pitäisi käyttää WordPress-alustaa blogin tekemiseksi

Nyt tiedät, mitä on blogi ja joitakin yleisiä termejä blogeista. Ennen kuin kerromme, kuinka tehdä rahaa bloggaamalla, saatat ihmetellä, miksi suosittelemme kaikille rakentamaan bloginsa WordPressin avulla.

Miten tehdä rahaa bloggaamisella

Tässä on syy:

WordPressin avulla voit ohittaa USEITA vaiheita, jotka saattaisivat maksaa sinulle tuhansia euroja mitä tulee sivuston rakentamiseen.

Yhteenvetona, WordPress on verkkosivustosi sisällönhallintajärjestelmä (CMS), joka antaa sinulle paljon kontrollia ja jonka avulla voit hallita koko sisältösi yhdestä paikasta. Tämä tarkoittaa, että voit helposti hallita blogikirjoituksia, otsikoita, sivuja ja paljon muuta blogissasi.

Tämä on juuri sitä, mitä haluat, koska aloittaessasi blogisi kaupallistamisen, haluat pitää asiat mahdollisimman yksinkertaisina. WordPress on suosituin CMS ja monet yritykset pienistä suuriin käyttävät sitä päivittäin.

Seuraavassa on muutamia tiedonjyväsiä WordPressista:

Kustannukset – Yleensä maksat alle 200 euroa vuodessa hostingista ja verkkotunnuksestasi (domain) sisältäen WordPressin käytön.

Teema – Voit aloittaa blogisi ja ladata monia teemoja ilmaiseksi. Suosittelemme kuitenkin yleensä päivittämään premium-teemaan, mikä vaatii kertaluonteisen maksun, joka on 20-100€. Premium-teemojen avulla voit tehdä paljon enemmän kuin ilmaisilla ja ne yleensä näyttävät paljon paremmilta. Tämän seurauksena on todennäköisempää, että lukijat haluavat pysyä sivustollasi, palata takaisin sinne ja ostaa sinun tuotteitasi.

Meillä on valmiina sinulle artikkeli, joka opettaa sinulle, miten voit luoda verkkosivusto ja miten järjestää se toimintakuntoon mukaan lukien verkkotunnuksesi, hostauksen ja vaikka mitä.

page divider

Luo ja hallinnoi blogiasi helposti näiden teemojen rakentamiseen tarkoitettujen työkalujen avulla WordPress:ssa:

Elementor
 • Helppokäyttöinen käyttöliittymä
 • Vedä ja pudota -rakennustyökalu
 • 49€ yhdelle sivustolle (1 vuoden lisenssi)
Elegant Theme Divi
 • Vedä ja pudota -rakennustyökalu
 • 89€ sisältää vuoden tuen ja päivitykset (rajoittamattomat sivustot)

RYHMÄ 4

Kuinka tehdä rahaa bloggaamalla? Tässä kolme päätapaa

3 yleisintä tapaa tehdä rahaa bloggaamalla ovat:

Kuinka tehdä rahaa bloggaamalla?

Olemme jo tutustuneet tuotteisiin ja affiliate-linkkeihin aiemmin, mutta käymme ne läpi uudelleen pikaisesti:

Mainonta ja sponsorit ovat kolmas tärkein tapa rikastumiseen bloggaamalla.

Mainostaessasi voit sijoittaa kuvia lukijoille mahdollisista tuotteista, joita he voisivat ostaa verkkosivustosi muilta myyjiltä. Haluat olla varovainen, ettet tee tätä liikaa, koska se voisi antaa sivustostasi sellaisen vaikutelman kuin olisit ammatiltasi käytettyjen autojen myyjä.

Sponsorit ovat toinen tapa tehdä rahaa, jossa yritykset maksavat sinulle siitä, että puhut tuotteista ja suosittelet niitä.

Näet tätä paljon YouTube-videoissa tai Instagram-valokuvissa: Vaatteet ja muotiyhtiöt maksavat tunnetuille bloggaajille mansikoita, jotta he esittelisivät tuotteitaan ja sanoisivat, että he käyttävät tiettyä brändiä.

Tosin sinulla ei ole vielä mahdollisuutta hankkia sponsoreita, kun olet vasta oppimassa kuinka tehdä rahaa bloggaamalla. Mutta kun blogisi kasvaa, saatat havaita, että sponsorit ottavat sinuun yhteyttä (tai sinulla on parempia mahdollisuuksia tavoitellessasi heitä).

ansaita rahaa blogissa

Lopeta kamppailu oman taloudellisen tilanteesi kanssa. Löydä tapa ansaita rahaa jo tänään.

Liity tuhansien muiden joukkoon, jotka ovat muuttaneet elämänsä ansaitsemalla rahaa verkossa…
15 + Eri menetelmää, kaikki varmennettuja, kaikki kannattavia.

Haluatko ansaita ylimääräistä rahaa?

Meillä on sinulle lista parhaista tavoista rahan tienaamiseen verkossa.

Sinun tarvitsee vain valita yksi ja alkaa ansaitsemaan tänään.

RYHMÄ 5

10 tapaa kuinka tehdä rahaa bloggaamalla

Nyt kun sinulla on hyvä yleiskuva siitä, mitä blogin tekemiseen sisältyy, kerromme seuraavaksi 10-vaiheisesta prosessista, jolla voit tehdä rahaa blogisi avulla:

Kuinka tehdä rahaa bloggaamalla?
miten saada rahaa

Valitse aihe tai joku erityinen kiinnostuksen kohde blogillesi ja pysy siinä

Yksi suurimmista virheistä, joita näemme ihmisen opiskellessa bloggausta, on aloittaa esimerkiksi urheilublogilla, mutta sitten vaihtaa suuntaa johonkin aivan muuhun.

Ehkä he näkivät, että kissat ovat nyt todella suosittuja, joten he ajattelevat, että heidän pitäisi kirjoittaa artikkeli kissoista heidän urheilublogisaan.

EI! Älä koskaan tee tätä!

Kun päätät blogisi aiheen, pidä siitä kiinni. Ei vain siksi, että lukijat odottavat lukevansa tästä aiheesta ja hämmästyvät, mikäli julkaiset jotain muuta, mutta myös sen vuoksi, että Googlen kaltaiset hakukoneet siirtävät blogisi alemmaksi hakutuloksissa ja maineessa, jos se ei ole keskittynyt yhteen aiheeseen. Tämä on todella huono asia, mitä tulee blogilla ansaitsemiseen.

Valitse jotain, johon haluat keskittyä, ja pidä siitä kiinni. Jos haluat kirjoittaa jotain muuta, voit aina aloittaa toisen blogin!

Luo oma blogisi ja ansaitse rahaa passiivisesti. Käytä näitä palveluja luodaksesi oma blogi helposti ja nopeasti:

Weebly
 • Intuitiivinen ja helppo käyttää
 • Edullinen
Wordpress
 • Erittäin mukautettavat muotoilut, ominaisuudet sekä toiminnot
 • Mahdollista sisällyttää kolmannen osapuolen työkaluja
Weblium
 • SEO-optimoitu sivusto
 • Optimoitu mobiilille ja kustannustehokas
rahaa nopeasti

Mieti kuka lukee blogiasi, ÄLÄ itseäsi

Liian monet bloggaajat kirjoittavat vain itsestään. He sekoittavat blogin päiväkirjan pitämiseen.

Kiinnitä tähän tarkasti HUOMIOTA:

Kirjoittaminen itsensä ilmaisemiseksi on hienoa, ja kyllä, osa blogistasi ilmaisee itseäsi…

Kuitenkin ainoa tapa houkutella ihmisiä ja tehdä rahaa on luoda sisältöä, jota LUKIJAT rakastavat.

Sinun tulisi aina asettaa itsesi lukijasi kenkiin ja kysyä ”Mitä he haluaisivat?” Luo blogisi sisältö vastauksen perusteella ja sinulle selviää, kuinka voit tehdä rahaa bloggaamalla.

Piste.

Emme tietenkään sano, että koska lukijasi haluavat jotain, josta et itse pidä tai johon et usko, sinun tulisi kirjoittaa siitä. Älä tee asioita, jotka ovat vastoin arvojasi tai jotka tuntuvat epäeettisiltä, mutta aseta aina lukijasi etusijalle.

kuinka saada rahaa

Aseta tavoitteita

Ilman tavoitteita, mistä tietää onnistuneensa?

Blogia varten sinun täytyy asettaa tavoitteita ja olla tosissasi niiden suhteen, jos haluat tienata rahaa blogilla. Kohtele blogiasi liiketoimintana, jonka avulla tienaat rahaa ja jolla voit mahdollisesti huolehtia itsestäsi ja perheestäsi lopun elämääsi.

Sisu löytyy, jos vain tekee asioita sen eteen!

Yhden päivän, yhden kuukauden, 3 kuukauden ja yhden vuoden aikana sinun tulisi miettiä tavoitteiden asettamista itsellesi. Tässä muutamiaa kysymyksiä hyvien ideoiden saamiseksi tavoitteiden asettamiseksi:

Mieti vastauksia näihin kysymyksiin ja kirjoita tavoitteesi ylös. Pidä ne jossain, jossa voit lukea ne aina halutessasi ja jatkaessasi blogin perustamisen prosessia.

rahaa nopeasti

Aloita yhdellä some-tilillä kerrallaan ja tee siitä menestynyt ennen kuin lisäät uusia

Mietitkö vielä, kuinka tienata rahaa bloggaamisella? Sosiaalinen media on voimakas ja ILMAINEN tapa löytää lukijoita, saada asiakkaita ja tienata rahaa. Sosiaalisella medialla tarkoitamme Instagramin, YouTuben ja Facebookin kaltaisia sivustoja.

Virhe, jota et halua tehdä, on yrittää luoda kaikki nämä tilit kerralla ja tehdä niistä suosittuja.

Näin ei vaurastuta blogilla

Valitse suosikkisi somesta ja keskity siihen. Sanotaan, että pidät kuvien ottamisesta ja julkaisemisesta, silloin sinun tulisi käyttää Instagramia. Ehkä pidät videoiden tekemisestä? Valitse sitten YouTube.

Oli tilanne mikä tahansa, valitse yksi ja ota tehtäväksesi julkaista sisältöä säännöllisesti ja saada seuraajia tai katselijoita. Kun tämä on tehty ja kanavasi kasvaa hyvin, voit lisätä toisen sosiaalisen median.

Lukijoiden kannalta on parempi, että he siirtyessään tilillesi näkevät, että sinulla on miljoonia seuraajia yhdellä kanavalla kuin se, että sinulla on ehkä 1000 seuraajaa kaikkialla, koska olet yrittänyt haukata liian ison palan kerralla.

miten saada rahaa

Valitse 1-2 affiliate-kumppania ja keskity niihin

Affiliate-linkit ja kumppanuustarjoukset ovat loistava tapa oppia vaurastumaan blogilla. Joku on ahertanut tehdäkseen tuotteen, sinä vain suosittelet sitä ja saat rahaa!

Suosittelemme keskittymään 1-2 ensisijaiseen tarjoukseen ja käyttämään niitä harkiten. Liian usean affiliate-linkin käyttäminen voi vähentää blogisi laatua ja saada sinut vaikuttamaan myyjältä lukijan mielestä.

Varmista myös, että valitset vain tuotteita, joihin uskot oikeasti ja joiden luulet auttavan lukijoitasi. Älä valitse tarjouksia toimeksiannon tai rahan perusteella

Aloita tuotteiden ja palveluiden mainostaminen ja ansaitse palkkioita liittymällä kumppanuusohjelmaan.

ShareASale
 • Erittäin aktiivinen kumppanuusmarkkinointiportaali
 • Uusia tuotteita lisätään joka päiv
 • Maksut tapahtuvat aina ajallaan
MaxBounty
 • Tunnetuimmat ‘Maksu-Per-Toiminta’ mainostoimistot maailmanlaajuisest
 • Koostuu tuhansista kampanjoista ja kumppanuuksista
 • Erikoistunut sekä mainostajien että kumppaneiden tuottoprosentin maksimointiin
kuinka saada rahaa

Keskity hyvään sisältöön. Laatu on tärkeämpää kuin määrä

Et voi vain kirjoittaa yhtä blogipostausta ja toivoa blogin tekemisen tienaavan sinulle miljoonia. Älä kirjoita viisi julkaisua päivässä, jos laatu tulee olemaan huono.

Tästä syystä:

On parempi kirjoittaa vähemmän todella hyvälaatuisia artikkeleita kuin monia huonosti kirjoitettuja ja viimeistelyjä

rahaa nopeasti

Luo oma tuotteesi

Suurin osa blogeista tienaa PALJON rahaa myymällä omia tuotteitaan. Vaikka voi tienata rahaa affiliate-linkeillä, niistä saattaa tienata vain 50% tuotteen hinnasta.

Kuvittele, että sinulla olisi oma 100 € tuote ja myisit 50, 100, tai 1000+ tuotetta päivässä.

Ero on VALTAVA.

Tämä on yksi ToimeentuloNinjan suosittelemista päätavoista tienata rahaa blogilla.

Kun olet kirjoittanut blogiasi jo jonkin aikaa ja sinulla on sähköpostilista, voit kysyä lukijoiltasi, millaisen tuotteen he haluaisivat. Ehkä he haluavat e-kirjan tai videokurssin? Jos sinulla on blogi pesäpallosta, ehkä he haluavat oppia heittämään palloa paremmin tai lyömään palloa kovemmin?

Sinun täytyy vain kysyä heiltä, jotta oppisit, miten voi todella menestyä.

Siitä puheen ollen…

miten saada rahaa

Luo sähköpostilista jo ensimmäisenä päivänä ja kerää sähköposteja niin monella tavalla kuin mahdollista

Kaikista ammattilaisbloggaajien katumista asioista koskien blogin perustamista, yhtä asiaa kuulee muita enemmän, “Olisinpa alkanut kerätä sähköposteja aikaisemmin.”

Sähköpostilistan tekemiseksi käytetään verkkolomakkeita sähköpostien (ja joskus nimien) keräämiseksi kaikilta blogista kiinnostuneilta.

Sähköpostilista on loistava tapa oppia tienaamaan rahaa blogilla ja se toimii myös ikään kuin rahasampona. Kun sinulla on uusi tuote tai tarjous, voit lähettää siitä tietoa suoraan valmiille listalle ihmisistä, jotka ovat osoittaneet mielenkiintoa puheitasi ja aikaisemmin myymiäsi tuotteita kohtaan. On paljon todennäköisempää, että nämä ihmiset ostavat sinulta kuin se, että joku satunnainen ihminen näkee blogisi Googlessa ja päättää ostaa jotain.

Suosittelemme ActiveCampaignin käyttöä sähköpostilistan laajentamiseen: tätä ohjelmistoa on todella helppo käyttää ja asentaa ja se voi kasvaa blogisi myötä. Lue tämä opas sähköpostilistan kasvattamisesta.

Eri tapoja kerätä sähköposteja sähköpostilistaasi varten

Voit kerätä sähköposteja blogissasi eri tavoin ja eri paikoissa. Huomaa, että kun sanomme ”opt-in” alla, tarkoitamme vain lomakekenttää, johon käyttäjät voivat kirjoittaa sähköpostiosoitteensa ja näin pyytää lisäämään se sähköpostilistallesi.

Tässä on ehdottamianne tapoja mietittäväksi, miten voi tehdä rahaa blogilla:

miten saada rahaa

Opt-in toimenpide valikon yläruudussa

Useimmilla bloggaajilla on erityinen valikkopalkki sivun yläosassa, joka tarjoaa ilmaisen oppaan tai jotain houkuttelevaa saadakseen lukijat napsauttamaan sitä. Kun he napsauttavat sitä, heidät viedään sivulle, jossa on ilmainen tarjous, jonka he saavat, jos he antavat heidän sähköpostiosoitteensa ja heidät lisätään sähköpostilistallesi.

rahaa nopeasti

Hello Bar WordPress plugin

HelloBar-liitännäinen sijoittaa vaakasuoran palkin verkkosivustosi yläosaan, jota lukijat voivat napsauttaa päästäkseen sivulle, jossa on ilmainen tarjous tai lähettää suoraan sähköpostinsa kentässä. Se näyttää tältä:

Kuinka tehdä rahaa bloggaamalla?

Tämä on helppo tapa saada lukijan huomio, koska se näkyy aivan sivustosi yläosassa. Saat lisätietoja Hello Barista napsauttamalla tätä.

kuinka saada rahaa

Opt-in laatikko jokaisen WordPress artikkelin lopussa

Kun lukija lukee hyvää blogikirjoitusta, josta he ovat nauttineet tai saaneet hyviä tietoja, he ovat valmiita lukemaan lisää. Artikkelin lopussa oleva laatikko on paras tapa hyödyntää tätä mahdollisuutta.

Helpoin tapa tehdä tämä on asentamalla liitännäinen Magic Action Box. Näin voit helposti suunnitella opt-in-lomakkeen, joka lisätään automaattisesti jokaisen julkaisemasi blogikirjoituksen loppuun.

rahaa nopeasti

Opt-in-laatikko jokaisen WordPress artikkelin sivulle

Voit myös käyttää Magic Action Boxia ja suunnitella jotain, mikä näkyy jokaisen blogiartikkelin sivulla, jotta lukijat voivat päästä mukaan.

miten saada rahaa

Pop-ups

Ponnahdusikkunat ovat yksi parhaista tavoista ”käännyttää” lukijat, kun blogilla tekee bisnestä. Tällä tarkoitamme suurta mahdollisuutta saada blogissa käyvä vierailija rekisteröitymään hänen nähdessään ponnahdusikkunan.

Kuitenkin jotkut ihmiset kokevat ponnahdusikkunat ärsyttävinä, koska varmasti olet kokenut näin itsekin. Se riippuu sinusta, haluatko käyttää ponnahdusikkunaa sivustollasi.

Voit asettaa ajastimen, kuinka kauan joku vierailee sivustollasi, ja esimerkiksi 10 sekunnin kuluttua, ponnahdusikkuna ilmestyy kertomaan heille, että he voivat rekisteröityä ilmaiseksi saadakseen lahjan, alennuksen jne. Suosittelemme OptinMonster-laajennuksen käyttämistä aloittaaksesi ponnahdusikkunoiden soveltamisen blogissasi.

miten saada rahaa

Poistumisintentio

Liitännäiset, kuten OptinMonster, antavat mahdollisuuden automaattisten ponnahdusikkunoiden luomiseen ja ne voivat tulla esille vain silloinkin, kun joku on poistumassa sivustoltasi.

Tämä on joskus viimeinen mahdollisuus saada lisää sähköpostiosoitteita, joten houkutteleva poistumistarjous tarjoaa todella hyvän mahdollisuuden sähköpostilistan kasvattamiseksi.

kuinka saada rahaa

Jatka tietämyksesi harjaannuttamista bloggaamisesta

Jotta voit oppia menestymään bloggaamisella, sinun täytyy aina opiskella ja oppia kirjoittamaan paremmin, sijoittua korkeammalle hakukonetuloksissa, parantaa tuotteitasi ja paljon muuta.

Ei ole mitään määränpäätä sille, kuinka paljon voit oppia, mutta ei myöskään ole rajaa, kuinka paljon voit ansaita, kun teet tätä!

rahaa nopeasti

Pysy uskollisena visiollesi

Lopuksi, pidä mielessäsi aina syy sille, miksi aloitit blogin pitämisen ja mitä se merkitsee sinulle. Älä anna kenenkään muuttaa aihettasi, strategiaasi tai mitä teet, jos todella uskot siihen! Lukijat tulevat ja ostavat sinulta, kun he tietävät sinusta jotain, pitävät sinusta ja luottavat sinuun. Ja ainoa tapa saada heidät uskomaan sinuun, on olla aito itsesi.

Luo oma blogisi ja ansaitse rahaa passiivisesti. Käytä näitä palveluja luodaksesi oma blogi helposti ja nopeasti:

Weebly
 • Intuitiivinen ja helppo käyttää
 • Edullinen
Wordpress
 • Erittäin mukautettavat muotoilut, ominaisuudet sekä toiminnot
 • Mahdollista sisällyttää kolmannen osapuolen työkaluja
Weblium
 • SEO-optimoitu sivusto
 • Optimoitu mobiilille ja kustannustehokas

RYHMÄ 6

Kuinka aloittaa blogilla tienaaminen

Voit alkaa oppia tekemään rahaa bloggaamalla, jos noudatat tätä opasta ja muita tietoja, joita olemme esitelleet sinulle tällä sivustolla.

Kuinka tienata bloggaamalla

Muista: Voit jatkaa tekemällä jotain, josta et todellakaan nauti elämässäsi, tai voit aloittaa blogin, joka perustuu johonkin, jota rakastat ja josta voit tehdä rahaa. Sinä pystyt siihen!

Olemme nähneet, että MONET lukijoistamme käyttävät opastamme ja menestyvät ja me haluamme sinun olevan yksi heistä.

Tässä on yhteenveto siitä, miten pääset alkuun:

rahaa nopeastiHanki verkkotunnus

miten saada rahaaLaita hostaustunnus kuntoon

kuinka saada rahaaAsenna WordPress käyttäen  hosting-tilin ohjeita

rahaa nopeastiAsenna haluamasi premium WordPress teema

miten saada rahaaAsenna OptinMonster, Hello Bar, ja Magic Action Box ohjelmistot

rahaa nopeastiLue lisää sivustoltamme, kuinka tienata blogilla

kuinka saada rahaaAloita ensimmäisen blogijulkaisun kirjoittamisella!

Tämän oppaan avulla tiedät, miten voit tehdä rahaa bloggaamalla, joten aloittaminen on vain sinusta kiinni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös
Lopeta kamppailu oman taloudellisen tilanteesi kanssa. Löydä tapa ansaita rahaa jo tänään.

Liity tuhansien muiden joukkoon, jotka ovat muuttaneet elämänsä ansaitsemalla rahaa verkossa …15 + Eri menetelmää, kaikki varmennettuja, kaikki kannattavia.

fi-recent-news-banner
ProfitFarmers tuotti meille voittoa 2.141€ vain muutamassa viikossa
Haluatko nähdä, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa ProfitFarmers vulla?