Kuinka Tienata Bitcoineilla: 5 Askelta Taloudelliseen Vapauteen

Kuinka ansaita rahaa bitcoineilla
”ToimeentuloNinjan päätavoitteena on auttaa lukijoitamme parantamaan heidän taloudellista asemaansa. Olemme yhteistyössä muiden yritysten kanssa, joilla on samanlainen visio. Jotkut näistä linkeistä tässä julkaisussa voivat tulla kumppaneiltamme. Näin me ansaitsemme rahaa.”

Bitcoin on tulevaisuuden valuutta. Se on luotu monipuolisesti rahan tienaamiseen ja kuluttamiseen monin tavoin. Sen lisäksi, että pystyt ostamaan bitcoineja suoraan markkinoilta haluat varmasti tietää, kuinka tienata Bitcoineilla?

freelancerina

Vaikeus

Vaikeus Matala
Matala

Aika

Aika Keskikokoinen
Keski

Tulo

Tulo Iso
Iso

Tässä artikkelissa ToimeentuloNinja näyttää viisi tapaa kuinka tienata Bitcoineilla ja kuinka helppoa se on aloittaa jo tänään. Ne ovat:

Kuinka tienata Bitcoineilla
RYHMÄ 4

Bitcoineilla kaupankäynti

Kuinka tienata bitcoin
RYHMÄ 5

Bitcoineista kirjoittaminen

RYHMÄ 1

Palveluiden sekä tavaroiden myyminen

Tavaroiden ja palvelujen myyminen vastineeksi Bitcoinista on se itse alkuperäinen tarkoitus, miksi kryptovaluutta on luotu.

Kuinka tienata Bitcoineilla

Monet ihmiset ansaitsevat rahaa bitcoineilla juuri tällä tavoin. Miksi et myisi luomuksiasi, rakastamiasi kirjojasi tai palvelujasi verkossa ja pyydä maksua Bitcoinilla? Se on vain yksi pieni muutos siihen, mitä me teemme Etsyllä, Amazonissa tai lukuisissa Facebookin myyntiryhmissä.

Jotkut ovat jo hyväksyneet Bitcoinit maksutapana, joten miksi et käyttäisi tätä tehokkaana keinona tehdä rahaa kryptovaluutalla?

Jos etsit lisää tuloja ja olet kiinnostunut saamaan maksuja bitcoineina asiakkailta, on sivustoja, jotka auttavat sinua myymään tuotteitasi potentiaalisille asiakkaille.

Online-markkinat, kuten Bitify ja Purse.io voivat myös auttaa sinua! Voit ostaa tai myydä elektroniikkaa, kirjoja tai jopa omia luomuksia. Eli samoin kuin Etsyssä ja Amazonissa, lukuun ottamatta niillä ei ole mahdollisuutta tehdä bisnestä bitcoineilla. Tämä on myös erinomainen tapa oppia työskentelemään kotona.

Tai ehkä haluat tarjota asiantuntemustasi palveluna vastineeksi bitcoineista? Voit myös tehdä senkin. Bitcoinin käyttäminen maksuvälineenä on varsin yleistä freelancereilla.

Itse asiassa, miksi ei olisi täysin oikeutettua palkata ja maksaa bitcoineilla? Voit käyttää sivustoja, kuten Upwork tai Freelancer.com, saadaksesi maksun tavallisessa valuutassa tai voit käyttää BitGigs– ja Coinality-verkkosivustoja saadaksesi palkkasi kryptovaluuttana ja täten kasvattaa bitcoin-lompakkoasi!

Ei ole mitään syytä sille, miksi perinteisiä ostamis- ja myyntimenetelmät eivät voisi olla keino, kuinka tienata bitcoineilla. Se on itse asiassa yksi tehokkaimmista keinoista tehdä rahaa bitcoinilla, ja sillä voi olla jopa korkein tuotto-odotus

RYHMÄ 2

Faucetit, mikrotehtävät, mainokset ja lainat

Jos etsit ylimääräistä rahaa, on muita luovempia menetelmiä bitcoineilla tienaamiseksi. Nämä menetelmät tuottavat kuitenkin aikaan nähden suhteellisen vähän tuloja tai vaativat suurempaa alkuinvestointia niiden aloittamiseen. Katsokaamme siis lyhyesti näitä muita Bitcoinin käyttötapoja rahan ansaitsemiseksi:
Tienaa bitcoin

Bitcoin-hanat & Mikrotehtävät

Bitcoin-hanat ja mikrotehtävät ovat yleensä yhdistetty käsitteeseen ”mini-tulot”, koska maksut ovat pieniä määriä Satoshia (Bitcoinin murto-osia), kun käyttäjä on vuorovaikutuksessa verkkomainosten kanssa. Niille, jotka ovat aloittamassa tätä ja oppimassa lisää bitcoineista, nämä saattavat olla hyvä alku tälle.

Ansaitsemismenetelmä voi vaihdella mainosten napsauttamisesta lyhyiden videomainosten katselemiseen tai  minipelien pelaamiseen.

Tämän haittapuolena on se, että et ehkä ansaitse kovinkaan paljon alussa tai kestää kauan ennen kuin alat tienaamaan Bitcoin-hanoilla ja mikrotehtävillä. Kuitenkin, jos sinua ei haittaa käyttää muutamaa minuuttia näihin säännöllisesti, tämä on hauska pieni lisäkeino siihen, kuinka tienata bitcoineilla.

Muutama suositus Bitcoin-hanoille ja mikrotehtäville löytyy täältä:

Hanat

moon-bitcoin

Moon Bitcoin

bitcoinaliens

Bitcoin Aliens

BTC-clicks

BTCclicks

Mikrotehtävät

bituro

Bituro

bitcoinreward

Bitcoin Reward

coinbucks

Coin Bucks

Napsauta ja tienaa Bitcoin-hanalla

Jos sinulla on verkkosivusto tai olet aloittamassa sellaista, voit lisätä Bitcoin-hanan sivullesi ja ansaita enemmän. Jos mietit, kuinka tienata bitcoineilla, on tämä luultavasti tehokkaampi tapa, koska voit ansaita enemmän passiivista tuloa.

Koska Bitcoin-hanat on rakennettu mainoksiin, jotka maksavat sinulle ollakseen sivustollasi, voit tehdä maksullisen napsautusvaihtoehdon, ja yritys maksaa sinulle summan bitcoinissa tavallisen valuutan sijaan.

Sinun on otettava huomioon, kuinka paljon sinun täytyy maksaa kokonaistuloistasi niille, jotka todella napsauttavat mainoksia, mutta kaiken kaikkiaan voit ansaita enemmän.

Jos haluat oppia, miten voit asentaa hanoja ja kuinka tienata bitcoineilla, tarkista tämä sivusto, koska se on hyvä tutoriaali asian oppimiseksi.

Lainat

Jos sinulla on jo jonkin verran bitcoineja käytettävissäsi ja olet kiinnostunut investointisi kasvattamisesta, lainat ovat toinen vaihtoehto bitcoineilla tienaamiseen. Ajatus on sama kuin tavallisessa lainassa: sinusta tulee pankki, joka lainaa bitcoineja toiselle henkilölle, joka puolestaan maksaa sinulle takaisin korkojen kera.

On olemassa muutamia etuja ja haittoja, joista kannattaa olla tietoinen, kun lainaa bitcoineja. Yksi etu on se, että kryptovaluutat ja luotonanto ovat suurelta osin sääntelemättömiä, ja siksi korkotaso voi olla korkea, mikä puolestaan hyödyttää lainanantajaa. Kuitenkin sääntelyn puute merkitsee myös sitä, että on vaara, ettet saa lainaasi takaisin. Muista, että tätä voi tapahtua myös säännellyssä järjestelmässä, sillä se on yksi riski lainaamisessa ylipäätänsä.

Muista, että lainaaminen on myös jännittävä mahdollisuus kryptovaluuttayhteistyölle. Kun yritykset ja yksityishenkilöt löytävät muita menetelmiä, joilla voidaan aloittaa ja kasvattaa liiketoimintoja bitcoinin avulla, lainaaminen voisi olla tuottoisa vaihtoehto tienaamiseksi Bitcoinilla.

Yksi suositeltava vertaisluottosivusto on Bitbond.

fi-recent-news-banner
ProfitFarmers tuotti meille voittoa 2,141 € vain muutamassa viikossa.
Haluatko nähdä, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa ProfitFarmersin avulla?
ProfitFarmers: Helppo tapa ansaita rahaa verkossa.
Olemme kokeilleet sitä itse, ja mikä oli tuloksemme?
2,141 € voittoa. Alle 25 min päivässä.
Katso arvosteluvideo nähdäksesi, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa

RYHMÄ 3

Bitcoinien louhiminen

Voit ansaita bitcoineilla ja lainata bitcoineja, mutta entä jos voisit olla myös osa Bitcoinin blockchain-runkoa?

Tienaa bitcoin

Toinen tapa bitcoineilla tienaamiseksi on bitcoinien louhiminen. Tämä tapahtuu investoimalla suuritehoisiin tietokoneisiin, jotka takaavat Bitcoin-lohkoketjun turvallisuuden, mikä on auttanut tekemään Bitcoinista alun alkaen niin onnistuneen.

Ellei sinulla kuitenkaan ole suurta varastoa ja useita suuritehoisia tietokoneita käytettävissä, Bitcoin-louhimista ei ole helppoa aloittaa tuosta vain. Mutta, jos haluat mukaan toimintaan muutamalla tietokoneella ja osallistua yhteisöön, jossa työskentelet muiden kanssa yhdessä Bitcoinin louhinnassa, tämä voisi olla hyvä tilaisuus tienata Bitcoinilla.

NiceHash
Käytä Nicehash aloittaaksesi kryptovaluutan louhimisen minuuteissa.

Muista vain, että koska tämä on koko ajan käynnissä oleva prosessi, siinä tulee olemaan hallinnointi- ja muita kuluja, kuten sähkömaksut, jotka vaikuttavat voittoihisi.

Palkinto sisältää sen, että kun lohkoketju on vahvistettu, voittava louhija(t) vastaanottaa yhden Bitcoinin (jonka arvo on ollut tähän mennessä parhaimmillaan lähes 18 000 euroa). Jos olet mukana tietyssä louhintaketjussa, tulot jaetaan kaikkien osallistujien kesken. Joten riippuen louhintaketjusi onnistumisesta, tämä voi olla tehokas tapa tienata Bitcoinilla.

 ansaita bitcoineja

Jos haluat osallistua Bitcoinin-louhintakeskukseen etänä, voit myös liittyä pilvilouhintapalveluihin, joissa datakeskus on erillisessä paikassa, mutta kaikki poolissa olevat jakavat prosessointitehonsa.

Tämä merkitsisi kuitenkin sitä, että saatat mahdollisesti joutua tekemään korkeamman alkuinvestoinnin sekä hallinnointipalkkiot, koska et osta laitteistoa tai ohjelmistoja osallistumiseen. Tämä kannattaa pitää mielessä, kun arvioit kustannuksia ja hyötyjä.

Tämä artikkeli, joka koskee bitcoin-louhintaa, opettaa sinulle enemmän aiheesta, jos olet kiinnostunut. Tässä myös toinen erittäin valaiseva artikkeli aiheesta.

RYHMÄ 4

Bitcoineilla kaupankäynti

Aivan kuten, minkä tahansa muun käteisvaluutan kanssa, voit myös käydä kauppaa Bitcoinilla keinona tuottaa rahaa tällä kryptovaluutalla. On olemassa useita vaihtoehtoja kaupankäyntiin pitkän aikavälin investoinneista jopa bitcoineilla uhkapelaamiseen. Olemme tarkistaneet ne kaikki sinulle valmiiksi:

Tienaa bitcoineja

Osta & Pidä

Koska Bitcoinin markkina-arvo vaihtelee muihin tavallisiin valuuttoihin nähden, voit ostaa ja säilyttää kolikoita haluamasi ajan. Kun markkinat heittelevät rajusti, jotkut saattavat tulla miljonääreiksi yhdessä yössä ja toiset puolestaan voivat suunnitella saavansa pitkän aikavälin investoinnilleen tuloja surfaamalla kursseilla.

Osta Bitcoinia tai muita kryptovaluuttoja vain muutamassa minuutissa näillä alustoilla!

Bitcoinien ostamisessa ja säilyttämisessä on selvä riski, koska Bitcoinin arvo voi kasvaa paljon lyhyessä ajassa ja sitten yhtäkkiä laskea seuraavana päivänä jopa rajustikin. Mutta jos ostat ja pidät markkinoita silmällä, tiedät, miten ja milloin käydä kauppaa. Silloin tämä on todella hyvä tapa tienata kryptovaluutallasi.

Sinun tarvitsee vain ostaa ja pitää bitcoineja Bitcoin-lompakossasi. Valitse vain aika ja arvo, kun haluat investoida Bitcoiniin ja muista pitää tiukasti silmällä markkinoita!

 ansaita bitcoineja puhelimellasi

Kaupankäynti

Yksi askel eteenpäin Bitcoinin ostamisesta ja säilyttämisestä on kaupankäynti markkinoilla. Bitcoin ei ole ainoa markkinoilla oleva kryptovaluutta! Ehkä olet kuullut myös Ethereumista, Litecoinista tai muista altcoineista. Kuten muidenkin fiat-valuuttojen kohdalla, kunkin arvo joko nousee tai laskee verrattuna toisiinsa.

Jos tykkäät seurata kryptovaluuttamarkkinoita, tämä voi olla täydellinen vaihtoehto Bitcoinilla tienaamiseen. Älä kuitenkaan unohda suunnitella kaupankäyntistrategiaasi valmiiksi! Kryptovaluutta on edelleen hyvin epävakaata, joten jonkinlainen kaupankäyntistrategia on välttämätön varmistaaksesi, että tienaat sijoituksellasi.

Kaupankäynti on yksi suosituimmista tavoista ansaita kryptovaluuttaa. Käy kauppaa näillä alustoilla ja ansaitse enemmän rahaa!

Profitfarmers

Suosikkityökalu

  • Puoliautomaattinen kaupankäynti
  • Kopioi asiantuntijoita ja algoritmeja
Binance
  • Käy kauppaa yli 150 eri kryptovaluutalla
  • Mahdollisuus ostaa kryptoja luottokortilla
NAGA
  • Sosiaalisten sijoitusten verkosto
  • Kaupankäynti osakkeilla ilman palkkiota

Binääriset vaihtoehdot

Riskialttiimpi vaihtoehto Bitcoin-kaupankäynnille on binääristen vaihtoehtojen käyttäminen tuoton tekemiseen. Kaupankäynti perustuu yhteen asiaan eli vetojen tekemiseen. Periaatteessa siis ainoa asia, josta tulet spekuloimaan on se, tuleeko Bitcoinin arvo nousemaan tai laskemaan. Jos ennustuksesi osuu oikeaan, sinut palkitaan, ja jos ei, menetät vetosi. On selvää, että tämä on haasteellisempi vaihtoehto, koska siihen sisältyvät kaikki vedonlyönnin riskit. Mutta, jos olet suurempien haasteiden perässä, tämä voi olla täydellinen vaihtoehto! Tässä on etuna se, että suurempi riski tarkoittaa myös korkeampaa tuottoa, joten voit mahdollisesti tienata Bitcoin-kaupankäyntiä enemmän binäärivaihtoehtojen avulla, kunhan pelaat korttisi oikein!

Uhkapelaaminen

Viimeinen esittelemämme korkean riskin menetelmä, joka kertoo kuinka voit tienata bitcoineilla, on uhkapelaaminen bitcoineilla! Itse asiassa on olemassa verkkokasinoita, joissa voit pelata bitcoineilla valintasi mukaan. On luonnollisesti itsestään selvää, että verkkouhkapeleihin liittyy myös riskejä.

Älä unohda varmistaa, että pelaaminen ei ole laitonta alueellasi ennen kuin aloitat pelaamista. Vielä tärkeämpää on, että asetat pelaamisellesi sopivat rajoitukset, jotta et menetä kaikkia Bitcoin-investointejasi!

Seuraavassa on muutamia vaihtoehtoisia sivustoja, jos haluat käyttää uhkapelaamista suosimanasi menetelmänä:

startcoin

Starcoin

cryptogames

Crypto Games

betking

BetKing

vdice

vDice

RYHMÄ 5

Bitcoineista kirjoittaminen!

Tykkäätkö kirjoittamisesta? Pidätkö Bitcoinista? Miksipäs et kirjoittaisi Bitcoinista ja tavoista miten bitcoineilla voi tienata! Blogeista artikkeleihin ja foorumeihin on monia tapoja, joilla muuttaa kirjoituksesi ja intosi Bitcoinista keinoksi takoa rahaa.

Kuinka tienata bitcoin

 ansaita rahaa bitcoineilla

Yksi tapa on aloittaa oma blogi ja ohjata liikennettä blogiisi. Voit myös lisätä sivustollesi oman Bitcoin-hanan, josta aiemmin mainitsimme ja näin lisätä tulojasi entisestään!

Toinen tapa on kirjoittaa artikkeleita Bitcoin-sivustoille. Verkkosivustot itse asiassa maksavat kirjoittajille panoksestaan verkkosivustolle. Hinnat vaihtelevat sanojen lukumäärän, kokemuksen ja kuinka monta mainosta saatat joutua lisäämään artikkeliin. Yleensä sivustot maksavat käteisenä, mutta he voivat myös maksaa Bitcoinissa, jos haluat! Lyhytkäisyydessään, jos tykkäät kirjoittaa ja haluat tehdä rahaa freelancerina, niin tämä on hyvä tapa tienata Bitcoinilla.

Yhteenveto: Kuinka tienata Bitcoineilla

Kaiken kaikkiaan, sen tietäminen kuinka voit tienata bitcoineilla on enemmän kuin vain osta & pidä -trendi, jota olemme nähneet viime aikoina. Koska Bitcoin luotiin digitaaliseksi valuutaksi, on monia eri tapoja, joilla voit ansaita ja tietenkin myös erinomaisia tapoja käyttää sitä!

Olemme vasta raapaisseet pintaa siitä, kuinka voit ansaita bitcoineilla sen sijaan, että vain muunnat sitä tavallisesta valuutasta!

Voit jatkaa tutkimuksiasi perehtymällä tähän artikkeliin digitaalisista kolikoista, kuten Litecoin, Ethereum ja monia muita. Kryptovaluutan maailma on jännittävä paikka, ja saatat uppoutua kokonaan tähän kokemukseen … ja tehdä sen avulla vakuuttavia tuloja samaan aikaan!

1 ajatus aiheesta “Kuinka Tienata Bitcoineilla:<span class="pt_splitter pt_splitter-1"> 5 Askelta Taloudelliseen Vapauteen</span>”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top