Kuinka tienata Kryptovaluutalla (ilman kokemusta)

ansaita rahaa kryptovaluutalla
”ToimeentuloNinjan päätavoitteena on auttaa lukijoitamme parantamaan heidän taloudellista asemaansa. Olemme yhteistyössä muiden yritysten kanssa, joilla on samanlainen visio. Jotkut näistä linkeistä tässä julkaisussa voivat tulla kumppaneiltamme. Näin me ansaitsemme rahaa.”

Olet luultavasti kuullut kryptovaluutoista (tai virtuaalivaluutoista), ja olet kiinnostunut oppimaan, kuinka tienata kryptovaluutalla. Kryptovaluutat ovat yksi kuumimmista sijoitusaiheista juuri nyt. Monissa medioissa kerrotaan siitä, miten ihmiset tulivat miljonääreiksi sijoitettuaan altcoineihin.

ylimääräiset tulot kotona

Vaikeus

Vaikeus Keskikokoinen
Keski

Aika

Aika Matala
Matala

Tulo

Tulo Iso
Iso

Olet ehkä tutkinut jo asiaa, mutta ajatellut, että se on liian teknistä tai monimutkaista. Olemme täällä kertomassa sinulle, että tämä ei pidä lainkaan paikkansa! Kuka tahansa voi tienata kryptovaluutalla ja tämän artikkelin loppuun mennessä voit aloittaa ihan itse rahan ansaitsemisen. Autamme sinua myös luokittelemalla erilaisia tienaamisen menetelmiä, jotka perustuvat seuraaviin asioihin:

kryptovaluutat

Lue lisää, kun käymme yhdessä läpi näitä menetelmiä, joilla voit tienata kryptovaluutalla tuloja.

– 1 – 

Osta ja pidä

miten tehdä rahaa cryptocurrency
virtuaalivaluutta

Ostaminen ja pitäminen on menetelmä, jonka moni tuntee varmasti parhaiten mitä tulee kryptovaluutalla tienaamiseen ja sijoittamiseen. Ostat jonkinlaista omaisuutta (kuten osakkeita), annat koron kasaantua ja sitten myyt omaisuutesi pois.

Kryptovaluutan ostamisessa ja pitämisessä on sama ajatus, mutta odotat valitsemasi valuutan hinnan nousemista, jotta voit myydä sen korkeammalla hinnalla kuin olet itse ostanut sen. Tämä on yksi parhaimmista ja helpoimmista tavoista päästä alkuun siinä, miten tienata kryptovaluutalla.

Osta Bitcoinia tai muita kryptovaluuttoja vain muutamassa minuutissa näillä alustoilla!

Esimerkiksi Bitcoin oli arvoltaan noin 12 euroa vuonna 2013, ja sen korkein hinta, jonka olemme nähneet tähän mennessä, oli lähes 20 000 euroa vuonna 2018. Tämä tarkoittaa sitä, että jos olisit ostanut 200 eurolla bitcoineja vuonna 2013, niiden arvo olisi ollut yli 300 000 euroa, jos ne olisi myyty niiden hinnan ollessa huipulla! Tämä tarkoittaisi siis 1500-kertaista tuottoa rahoillesi, mikä on lähes ennenkuulumatonta niin lyhyessä ajassa osakemarkkinoilla. Tämä osoittaa todellakin sen potentiaalisen voiman, millä voi ansaita rahaa kryptovaluutalla.

Jos haluat tietää, miten voit tienata kryptovaluutalla ostamalla ja pitämällä, meillä on joitakin artikkeleita sinulle tutustuttavaksi, jotta voit aloittaa tätä projektia ja pääset ansaitsemaan kolikoita!

kryptovaluutalla
Kuinka ostaa bitcoineja
kryptovaluutalla
Kuinka ostaa litecoineja
kryptovaluutalla
Kuinka ostaa etheriumia
kryptovaluutalla
Kuinka ostaa ripleä

kryptovaluutta bitcoin
Vaikka on MONIA erilaisia virtuaalikolikoita, suosittelemme, että käytät jotain yllä mainituista neljästä. Nämä ovat kaikista turvallisimpia ja ovat olleet jo jonkin aikaa olemassa. Jos sijoitat uuteen kolikkoon, voi olla halpaa ostaa niitä paljon, mutta kolikoilla on myös hyvin suuri mahdollisuus vain yksinkertaisesti kadota. Kolikot, jotka ovat olleet jo jonkin aikaa kierrossa, eivät ole niin riskialttiita.

– 2 – 

Osta ja pidä osinkoja

tehdä rahaa cryptocurrency
Kuinka tienata kryptovaluutalla

Edellä mainitut strategiat ja valuutat ovat tuottoisia sinulle silloin, kun ennemmin tai myöhemmin myyt omaisuutesi korkeammalla hinnalla kuin olet sen ostanut. Jotkut valuutat maksavat kuitenkin sinulle vain niiden pitämisestä, mikä tekee siitä erittäin kannattavan menetelmän rahan tienaamiseksi. Et itse asiassa osta tai omista kryptovaluuttaa… pidät sitä ja säilytät sen liikenteessä. Esimerkkejä näistä kolikoista ovat:

neo
kucoin
cryptobridge
neblio
komodo

– 3 –

Kryptovaluuttojen steikkaaminen eli osallisuus niissä

tehdä rahaa kryptovaluutta
Kuinka tienata kryptovaluutalla

Tämä strategia yhdistää kaksi ensimmäistä mainitsemaamme menetelmää. Tässä sinulla on oikeus osallisuuteen louhintaverkostossa, joten ostat valuuttaa, pidät sitä, ja aiot myydä sitä voitollisena myöhemmin. LISÄKSI saat myös osinkoja siitä vain säilyttämällä valuuttaa. Tämä on kryptovaluutalla tienaamisen hieno salaisuus.

Joitakin esimerkkejä näistä valuutoista ovat:

neblio
komodo
PIVX
decred
navcoin

 – 4 – 

Louhiminen

tehdä rahaa cryptocurrency
Kuinka tienata kryptovaluutalla

Harkitessasi sitä, miten tienata kryptovaluutalla, louhiminen on yksi niistä menetelmistä, jotka aina nousevat esiin. Kryptovaluutan louhiminen on yksi parhaista tavoista tehdä rahaa altcoineilla, koska se on äärimmäisen passiivista: investoit vain laitteeseen, asennat sen ja annat sen louhia.

Mutta ainoa mahdollinen ongelma on laitteisiin investoiminen. Voit louhia kryptovaluuttaa ilman mitään huippuluokan laitteistoa. Siitä huolimatta: mitä parempi laitteisto, sitä nopeammin se pystyy luomaan enemmän kolikoita sinulle ja sitä paremmat mahdollisuudet sinulla todella on tehdä rahaa. Louhiminen toimii niin, että tietokone ratkaisee monimutkaisia matemaattisia ongelmia laskemalla, ja kun ne ratkaistaan, siitä palkitaan kryptovaluutalla.

NiceHash
Käytä Nicehash aloittaaksesi kryptovaluutan louhimisen minuuteissa.

Asian juju on siinä, että kun kryptovaluuttaa louhitaan enemmän, myös matemaattiset ongelmat vaikeutuvat. Jos sinulla ei ole huippuluokan järjestelmää käytössäsi, voi kestää KAUAN ratkaista näitä ongelmia. Saatat tarvita myös jäähdytysyksiköitä, ylimääräistä virtaa ja paljon muuta louhimisen tukemiseksi.

Myös MONET eri ihmiset yrittävät ratkaista samaa ongelmaa samanaikaisesti. Jos tietokoneesi on liian hidas ja joku muu ratkaisee ongelman ensin, et saa mitään. Tämän vuoksi sijoittaminen huippuluokan järjestelmään on lähes aina tarpeen.

– 5 –

Päiväkauppa

miten tehdä rahaa cryptocurrency
Kuinka tienata kryptovaluutalla

Tämä menetelmä on hieman edistyneempi, ja siihen sisältyy eri kuvioiden etsimistä virtuaalivaluuttakaavioita selailemalla joka päivä. Koska kryptovaluutta on varsin epävakaa, hinta voi muuttua jyrkästi päivän aikana. 

Sellainen, joka jatkuvasti seuraa valuutan hintaa päivän aikana, voi tehdä jopa erittäin suuren tuoton investoimalla ensin joitain kolikoita ja myymällä ne tunnin kuluttua uudelleen.

päivän kaupankäynnin kryptovaluutta

Emme suosittele tätä, jos olet aloittelija tai jos et halua seurata kaavioita joka päivä. Kannattaa siis ennemmin harkita muita vaihtoehtoja. Mutta jos sinulla on kokemusta kaupankäynnistä tai aiempaa kokemusta kryptovaluutasta, tämä saattaa olla JUURI SE tapa, jolla voit käyttää kryptovaluuttaa hyödyksesi.

Kaupankäynti on yksi suosituimmista tavoista ansaita kryptovaluuttaa. Käy kauppaa näillä alustoilla ja ansaitse enemmän rahaa!

Profitfarmers

Suosikkityökalu

  • Puoliautomaattinen kaupankäynti
  • Kopioi asiantuntijoita ja algoritmeja
Binance
  • Käy kauppaa yli 150 eri kryptovaluutalla
  • Mahdollisuus ostaa kryptoja luottokortilla
NAGA
  • Sosiaalisten sijoitusten verkosto
  • Kaupankäynti osakkeilla ilman palkkiota

– 6 – 

Mikrotehtävät

tehdä rahaa kryptovaluutta
kryptovaluutat

Jos mietit, miten voit tienata kryptovaluutalla, kannattaa harkita mikrotehtäviä. Nämä ovat pieniä palveluita, joita teet jollekin ja joista maksetaan kryptovaluutassa. Voit täyttää online-kyselyitä, testata sovelluksia, korjata sivustoja tai jotain muuta vastaavaa.

Cointasker arvioi, että yksi mikrotehtävä tuottaa keskimäärin 0,00001426BTC eli noin 0,85 euroa (heinäkuusta 2018 alkaen) ja vaatii noin 10 minuuttia työtä.

Tässä joitakin sivustoja, joista voit löytää mikrotehtäviä ja jotka maksavat virtuaalivaluutassa:

b bituro
coinbucks
bitcoin reward

Voit myös hakea töitä freelancerina sivustoilta, kuten Upwork, ja pyytää maksu virtuaalivaluutassa. Varmista kuitenkin, että noudatat sivuston käyttöehtoja tehdessäsi niin.

fi-recent-news-banner
ProfitFarmers tuotti meille voittoa 2,141 € vain muutamassa viikossa.
Haluatko nähdä, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa ProfitFarmersin avulla?
ProfitFarmers: Helppo tapa ansaita rahaa verkossa.
Olemme kokeilleet sitä itse, ja mikä oli tuloksemme?
2,141 € voittoa. Alle 25 min päivässä.
Katso arvosteluvideo nähdäksesi, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa

– 7 – 

Kryptovaluutalla työskentely

tehdä rahaa cryptocurrency
virtuaalivaluutta

Kuten mainitsimme mikrotehtäväosiossa, monet työnantajat maksavat mielellään kryptovaluutalla. Jos työskentelet verkossa tai sinulla on työ, jonka kautta voit toimia näin, tämä on hyvä tapa ansaita kryptovaluutalla.

Blogit, jotka on nimenomaan omistettu kryptovaluutoille maksavat myös mielellään kirjoittajille, jotka haluavat työskennellä virtuaalivaluuttojen parissa.

Seuraavassa on joitain sivustoja, joita voit selata:

jobs4coins
xt freelancer
coinality
bitwage
coinworker
angel co
earn

– 8 –

Valuutta-arbitraasi ja vaihtokurssi

miten tehdä rahaa cryptocurrency
kryptovaluutat

Kryptovaluutan kaupankäyntialustat ovat yksinkertaisesti verkkoympäristöjä, joiden avulla voit tehdä tilejä ja kirjautua ostamaan, myymään ja vaihtamaan kryptovaluuttoja. Mutta valuutan hinta yhdessä kurssissa voi olla erilainen kuin toisessa valuutassa, ja kaikkien valuuttojen hinnat muuttuvat myös aina.

Kun seuraat näitä numeroita, voit siis tehdä voittoa: Saatat ostaa pienellä hinnalla yhdessä alustan kurssissa ja myydä korkeammalla toisessa alustassa. Voit myös ostaa yhtä kryptovaluuttaa ja sitten sijoittaa toiseen, jossa on alhaisempi euro per kolikko -arvo. Tällä tavoin omistat enemmän kolikoita ylipäätänsä sillä odotuksella, että suurempi määrä kolikoita tekee enemmän voittoa sen sijaan, että olisit jäänyt muiden kolikoiden pariin ja omistanut niitä vähemmän.

– 9 –

Hanat

tehdä rahaa kryptovaluutta
Kuinka tienata kryptovaluutalla

Sinun tulee tietää, että on olemassa useita sovelluksia ja verkkosivustoja, jotka tarjoavat bitcoineja palkkiona tehtävän suorittamisesta. Nämä verkkosivustot tai sovellukset tunnetaan bitcoin-hanoina ja niitä on verkossa tuhansia. Ainoa ongelma on siinä, että niiden antamien bitcoinien määrä on hyvin pieni ja se vaihtelee 100 Satoshista (0,000001 BTC) – 10 000 Satoshiin (0,0001 BTC).

Tehtävät, joita yleensä suoritat, vaihtelevat esimerkiksi mainosten napsautuksesta videoiden katsomiseen ja kyselyjen täyttämiseen. Tässä on luettelo bitcoin-hanoista, joita voit tarkastella.

– 10 – 

Affiliate-markkinointi

miten tehdä rahaa cryptocurrency
virtuaalivaluutta

Jos sinulla on verkkosivusto tai yritys, tämä voi olla hyvä tapa tehdä ylimääräistä rahaa. Yksinkertaisesti sanottuna, affiliate-markkinointi on sitä, että saat palkkion, kun joku sivustollasi vieraileva napsauttaa toisen yrityksen linkkiä ja ostaa jonkin heidän tuotteistaan. Jos yhtiö tarjoaa maksuja virtuaalikolikoissa, voit valita tämän maksuvaihtoehdon perinteisten sijaan.

– 11 –

Kauppabotit

tapoja tehdä rahaa kryptovaluutta
kryptovaluutat

Päiväkauppastrategioita varten on tarkasteltava kaavioita ja tietokonetta jatkuvasti, ostamalla ja myymällä manuaalisesti, kun aika on oikea. Tähän liittyy paljon työtä ja omien aivojen käyttöä, jotta saataisiin aikaan ennusteita, jotka perustuvat dataan… puhumattakaan monimutkaisten taloudellisten kaavioiden tuijottamisesta tuntikausia.

Kun olet oppimassa, miten t ienata kryptovaluutalla, tämä voi varmasti olla uuvuttavaa ja tylsää.

Kuten useimmiten nykypäivän maailmassa, tämä prosessi on automatisoitu hienolla tavalla: tietokoneet voivat suorittaa tuhansia laskelmia paljon nopeammin kuin sinä tai minä, ja käyttää algoritmeja sekä tietojenkäsittelyä ennustamaan kryptovaluutan hinnoittelustrategioita.

Investoimalla kryptokaupankäyntibottiin, voit saada koneen automaattisesti ostamaan ja myymään oikeaan aikaan tuhansien datajyvästen perusteella sen sijaan, että sinun pitäisi manuaalisesti arvata tai katsoa näyttöä 24 tuntia vuorokaudessa. Botti hoitaa kaupankäynnin puolestasi.

ProfitFarmers: Helppo tapa ansaita rahaa verkossa.
Olemme kokeilleet sitä itse, ja mikä oli tuloksemme?
2,141 € voittoa. Alle 25 min päivässä.
Katso arvosteluvideo nähdäksesi, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa

Seuraavassa on kolme bottia, joita voit tarkastella, kun harkitset rahan tekemistä kryptovaluutalla:

– 12 – 

Jos olet liikemies, myyjä, tai freelancer, hyväksy kryptovaluutta maksuvälineenä

tapoja tehdä rahaa kryptovaluutta
kryptovaluutat

liiketoiminnan kryptovaluutta

Vaikka saatat etsiä työnantajia, jotka suostuvat maksamaan sinulle kryptovaluutassa, voit myös hyväksyä maksun kryptovaluutassa, mikäli myyt tuotteita verkossa. Monet verkkoalustat tarjoavat nykyään mahdollisuuden laittaa virtuaalivaluuttalompakkosi tiedot esille ja vastaanottaa maksut suoraan sinne.

page divider

Etkö omista kryptovaluuttalompakkoa? Aloita kryptovaluutan vastaanottamisen maksuksi seuraavien lompakoiden avulla:

Ohjelmistolompakko
Laitteistolompakko

– 13 –

Lainaaminen

miten tehdä rahaa cryptocurrency
virtuaalivaluutta

Jos ostat ja pidät joitain kolikoita, tämä voi olla hyvä tapa tehdä rahaa verkossa. Käyttämällä useita vertaisverkkoja voit lainata kolikoita. Voit yleensä ansaita sijoituksellesi 10%: n tuoton, kun toimit näin.

Kuitenkin, kuten tiedät, kryptovaluutta ei ole minkään hallituksen tai instituution sääntelyn alaisuudessa. Samoin kuin luotonannon puolella sinun on oltava erittäin varovainen, kun lainaat rahaa ja varmistaa kenelle lainaat sitä.

– 14 –

Masternoodit

tehdä rahaa cryptocurrency
kryptovaluutat

Masternoodi saattaa kuulostaa joltain, mikä on otettu suoraan scifi-elokuvasta, mutta se on yksinkertaisesti tietokoneserveri, joka pitää koko kopion kryptovaluutan lohkoketjusta saatavilla ja jota päivitetään jatkuvasti reaaliajassa. Lohkoketju on vähän kuin digitaalinen kirjanpito, jossa kaikki transaktiot (osto ja / tai myynti) tallennetaan digitaalisesti aikajärjestyksessä ja julkisesti näkyville.

Masternoodin ylläpitäminen on hyvä vaihtoehto, kun harkitset rahan tienaamista kryptovaluutalla. Riippuen kryptovaluutan verkosta, jota ylläpidät, itse verkko maksaa sinulle tietyn määrän kolikoita. Sinulla on kuitenkin oltava vähimmäismäärä kolikoita ennen kuin voit ylläpitää masternoodia, joka voi vaihdella 1 000 – 25 000 kolikon välillä valitsemasi kryptovaluutan mukaan.

Masternoodin asianmukainen ylläpito vaatii jonkin verran teknistä tietämystä siitä, miten esimerkiksi palvelin asennetaan, joten se on suositeltavaa kokeneemmalle käyttäjälle.

kryptovaluutta masternode

Kuinka tienata kryptovaluutalla: Tässä lisätietoa siitä, miten pääset alkuun

Ennen kuin todella alat tienata rahaa kryptovaluutalla, suosittelemme, että tutustut seuraaviin oppaisiin, joiden avulla voit oppia lisää ja syventää tietämyksesi aiheesta. Tieto on valtaa ja toivottavasti… vaurautta.

tehdä rahaa kryptovaluutta
tapoja tehdä rahaa kryptovaluutta

Kryptovaluutan ostaminen on kaikkein yleisin tapa aloittaa kokeilu kryptovaluutan parissa. Vaikka et aikoisi ostaa kryptovaluutta suosittelemme, että luet tämän artikkelin ja ymmärrät, miten voisit ostaa kryptovaluuttoja, koska se opettaa sinulle paljon siitä, miten kryptovaluutat toimivat. Tässä toinen opas kryptovaluutan maailmaan suomeksi.

miten tehdä rahaa cryptocurrency
Vaikka kykenisit ostamaan kryptovaluuttoja, saatat pohtia, mitä strategioita sinun pitäisi käyttää? Täytyykö sinun ilmoittaa kryptovaluuttavarantosi verottajalle? Sinulla voi olla myös muita ajankohtaisia kysymyksiä. Miten voit pitää kolikkosi kryptovaluutassa turvassa? Tässä toisessa suomenkielisessä artikkelissa käydään läpi vastaukset kaikkiin näihin kysymyksiin ja paljon muuta.
miten tehdä rahaa cryptocurrency

Kryptovaluutta on kokonaisuudessaan digitaalista, joten et säilytä sitä perinteisessä kivijalkapankissa. Sen sijaan sinulla on oma turvallinen digitaalinen lompakko, jossa kolikot pidetään. Lompakko voi olla tiedosto tietokoneellasi, USB-muistitikku tai jopa tulostettu ja viivakoodilla merkattu paperi käytettäväksi. Tarvitset lompakon, jonka avulla voit siirtää tienaamasi tai tekemäsi kolikot, joten suosittelemme, että luet myös tämän artikkelin suomeksi ja hankit sellaisen lompakon, joka kiinnostaa ja sopii sinulle.

Yhteenveto

tapoja tehdä rahaa cryptocurrency

Tässä pieni yhteenveto keinoista, joilla tienata kryptovaluutalla.

Vaikka me puhuimme paljon kehittyneemmistä menetelmistä, aloittamisen ei kuitenkaan tarvitse olla vaikeaa ja voit aloittaa sen jo tänään. Voit aloittaa pienellä sijoituksella ja sijoittaa hiljalleen lisää. Noudattamalla tätä opasta ja menetelmiämme tulet olemaan hyvillä vesillä sen suhteen, miten voit tienata kryptovaluutalla ja päästä sisälle uusiin investointimahdollisuuksiin ja siten tienaamaan itsellesi riihikuivaa rahaa! Lisätietoja kryptovaluutoista ja siitä, miten sitä käytetään, tutustu meidän erinomaiseen kryptovaluuttaoppaaseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top