Osta Ethereum – Yksityiskohtainen Opas Sinulle

osta ethereum
”ToimeentuloNinjan päätavoitteena on auttaa lukijoitamme parantamaan heidän taloudellista asemaansa. Olemme yhteistyössä muiden yritysten kanssa, joilla on samanlainen visio. Jotkut näistä linkeistä tässä julkaisussa voivat tulla kumppaneiltamme. Näin me ansaitsemme rahaa.”

Toiseksi suurin kryptovaluutta Bitcoinin jälkeen on Ethereum. Ethereum on ainutlaatuinen kryptovaluutta, jonka tavoite on suunnattu enemmän kehittäjille kuin pelkästään ostamiseen ja myymiseen. Osta ethereum, sillä siinä on paljon potentiaalia. Jos vielä mietit, miksi sinun pitäisi tehdä se, olet tullut oikeaan paikkaan!

Osta Ethereum: Pieni yleiskatsaus

Kuten kaikkien krypt.ovaluuttojen kohdalla, älä osta ethereum ennen kuin olet tehnyt jonkun verran asentamista, jotta voisit ostaa ja tallentaa eettereitäsi.

Toimi näin:

luo etherium-lompakko

Luo Etherium-lompakko

haluamasi alusta ostamiseen

Valitse haluamasi alusta ostamiseen: suora kaupankäynti, kryptovaluutan välittäjä tai kaupankäyntialusta kuten Kraken

valitsemallasi alustalla

Vahvista henkilöllisyytesi valitsemallasi alustalla

määritä maksutapa

Valitse ja määritä maksutapa, kuten VISA, maksukortti tai PayPal

osta ethereum

Osta eetterisi!

Kerromme sinulle lyhyesti tämän kryptovaluutan taustasta, ja käymme sen jälkeen edellä mainitut vaiheet yksitellen läpi, jotta tiedät tarkalleen, mitä sinun tarvitsee tehdä.

Mikä on Ethereum?

osta ethereum

Ethereum lanseerattiin heinäkuussa 2015 käyttöjärjestelmänä ja hajautettuna tietokonealustana. Se perustuu samaan lohkoketjumalliin kuin Bitcoin ja Ethereum käyttää tätä tekniikkaa luodakseen älykkäitä sopimuksia, jotka helpottavat uskottavien transaktioiden luomisen ilman kolmansien osapuolten väliintuloa.

Yksi perustajista, Vitalik Buterin, kuvaili sen tavoitteeksi hajautettujen sovellusten rakentamisen lohkoketjuteknologian avulla.

Ethereumin kryptovaluutta eetteri (ETH) toimii julkisena lokikirjana, joka tallentaa transaktiot pysyvästi lohkoketjuun. Kun siis opit miten ostaa Ethereum, ostat itse asiassa kryptovaluutan tokeneita, Ether tai eetteri (ETH). Tässä on lyhyt yhteenvetotaulukko Ethereumin ominaisuuksista:

KäynnistettyHeinäkuu 2015
ValuuttaTokeni
TarjontatyyliInflatorariininen (Ei määritettyä rajaa)
Kolikoiden maksimimäärä18 miljoonaa ETH / vuodessa
Uuden tokenin julkaisemisaikaJoka 10 – 20 sekunti
LouhittavissaKyllä
Lohkopalkinto5 ETH / uusi lohko
Alkuperäinen palkinto5 ETH
Nykyisen lohkon palkinto5 ETH
Arvo Fiat-rahassa1 ETH = 120 EUR (Maaliskuu 2019)
KäyttötapaLuotu luomaan hajautettuja sovelluksia Etheriumin lohkoketjuun.
TavoiteToken luotiin älykkäiden sopimusten mahdollistajaksi

Ethereum eroaa muista kryptovaluutoista siinä, että se toimii yksiselitteisesti inflaatioasteella, joka on samanlainen kuin fiat-valuutoissa. Joten jos etsit Ethereumia, ja olet kiinnostunut kolikoiden tuottamisesta tai louhimisesta, tämä voi olla loistava tilaisuus.

Lompakon perustaminen Etheriumin ostamiseen

Kaikkien verkossa tehtävien töiden kanssa riippumatta siitä, työskenteletkö yritykselle vai sijoitatko kryptovaluuttaan, sinun on varmistettava, että pysyt turvassa käydessäsi kauppaa.

Kun teet bisnesta Ethereumin kanssa, sinun on ensimmäisenä hankittava verkkolompakko, jonka avulla voit siirtää eettereitäsi kryptovaluutan vaihtopörssistä turvalliseen säilytyspaikkaan.

Coinbase ja MyEtherWallet ovat suosittuja verkkolompakkovaihtoehtoja. Voit myös rekisteröidä Ether-verkkolompakon itsellesi Ethereumin verkkosivuilla! Osta ethereum, avaa verkkolompakko ja opi, kuinka voit siirtää ostoksesi lompakkoon talteen.

osta ethereum

On suositeltavaa, että online-lompakon rekisteröinnin lisäksi sijoitat myös offline-työpöytälompakkoon tai laitteistolompakkoon, jotta voisit säilyttää eettereitäsi turvallisesti. Vaikka verkkolompakot ovat yleensä suojattuja, eettereiden ottaminen pois verkosta suojaa sinua mahdollisilta hakkereilta.

Kun siis käytät online-lompakkoasi, pidä siinä vain sen verran mitä tarvitset ostamiseen ja myymiseen. Tämän jälkeen voit siirtää suurimman osan eetteri-sijoituksistasi offline- tai laitteistolompakkoon turvallista säilyttämistä varten.

Suosituimmat lompakot, joihin voit tallentaa eettereitä offline-tilaan, ovat Exodus tai sellainen laitteistolompakko kuin Ledger Nano S. Lue täydellinen opas siitä, kuinka tallentaa kryptovaluuttaa, ja millaiset online-, offline- tai laitteistolompakot voisivat parhaiten sopia tarpeisiisi.

Miten valita kaupankäyntialusta Ethereumia varten

Kun olet määrittänyt lompakon, seuraava vaihe,   on rekisteröityä vaihtoalustalle. Markkinoilla on monia kansainvälisiä vaihtoalustoja, mutta riippuen siitä, missä maassa asut, voit löytää myös edullisen ja suositun paikallisen vaihtoalustan, jonka kautta voit ostaa haluamaasi kryptovaluuttaa. Muista perehtyä tähän, sillä paikallinen vaihtoalusta saattaa sopia paremmin tarpeisiisi. Osta ethereum muutamien vaihtoehtojen avulla:

suora kaupankäynti (vertaisverkko)

Suora kaupankäynti
(Vertaisverkko)

Tämä vaihtoehto tarkoittaa yleensä Eetterin ostamista myyjältä suoraan ja ilman välittäjää kuten vaihtoalustaa. Tällöin myyjä myy eettereitä määrittelemällään valuuttakurssilla, ja sinun tulee sopia (tai olla eri mieltä) hinnasta. Tämän jälkeen myyjä siirtää sovitut eetterit suoraan lompakkoosi.

Yleensä ihmiset, jotka valitsevat tämän, tuntevat jonkun, jolta he voivat ostaa. Tietyissä maissa voi olla säännöksiä kryptovaluutan ostamisesta ja myymisestä, mikä tekee suorasta kaupankäynnistä kannattavamman vaihtoehdon.

Suoran kaupankäynnin haittapuolena on se, että ostajalla ei ole niin paljon määräysvaltaa Etheriumin valuuttakurssiin, mutta tähän ei myöskään sisälly mitään transaktiokuluja, mikä tekee prosessista yksinkertaisimman.

kryptovaluutan välittäjä

Kryptovaluutan välittäjä

Osta ethereum, mutta jos vasta opettelet asiaa, älä hyppää suoraa päätä markkinoille, sillä kryptovaluutan välittäjät tarjoavat helpon alustan.

Toisin kuin kaupankäyntialusta, jossa ostajat ja myyjät ilmoittavat hintansa, kryptovaluutan välittäjät asettavat kiinteän valuuttakurssin, joka perustuu siihen, mihin ostajat ja myyjät suostuvat. Pidä mielessä, että kryptovaluutan välittäjät veloittavat 5% – 10% transaktiosta palkkioksi, joten sinun on verrattava nämä kustannukset muihin vaihtoehtoihin.

Vaikka kryptovaluutan välittäjät eivät tarjoa yhtä joustavaa hinnoittelua kuin kaupankäyntialustat, ne tekevät kaupankäynnistä yksinkertaisempaa.

Tämä on palvelu, josta maksat. Osta ethereum, mutta monet, jotka vasta opettelevat tätä, valitsevat yksinkertaisemman vaihtoehdon ja rekisteröityvät sellaisille suosituille kryptovaluutan välittäjän sivustoille kuten Coinbaselle.

fi-recent-news-banner
ProfitFarmers tuotti meille voittoa 2,141 € vain muutamassa viikossa.
Haluatko nähdä, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa ProfitFarmersin avulla?
ProfitFarmers: Helppo tapa ansaita rahaa verkossa.
Olemme kokeilleet sitä itse, ja mikä oli tuloksemme?
2,141 € voittoa. Alle 25 min päivässä.
Katso arvosteluvideo nähdäksesi, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa
kaupankäyntialustat

Kaupankäyntialustat

Krakenin kaltaisia kaupankäyntialustoja pidetään kauppapaikkoina, joissa voi ostaa, myydä ja ansaita rahaa kryptovaluutalla: Tämä on se paikka, jossa ostajat ja myyjät voivat tehdä tarjouksia, joko tietystä hinnasta tai hintahaarukasta riippuen Ethereumin kaltaisten kryptovaluuttojen markkina-arvosta.

Näissä saatat joutua odottamaan muutamasta sekunnista jopa useisiin minuutteihin sitä, että joku hyväksyy tarjouksesi ja pääsisit käymään kauppaa. Käyttämällä kaupankäyntialustoja pääset myös perille siitä, kuinka paljon ihmiset ovat valmiita maksamaan eetterin kaltaisista kryptovaluutoista sijoitusnäkökulma huomioiden.

Sekä välittäjillä että kaupankäyntialustoilla voit ostaa eetteriä myös muilla kryptovaluutoilla, kuten Bitcoinilla, Litecoinilla tai Ripplella. Voit myös liittää maksu- tai luottokorttisi, pankkitilisi tai ehkä jopa PayPalin tilisi, jolloin voit ostaa eetteriä suoraan fiat-valuutalla.

Osta ethereum, mutta huomioi opetellessasi asiaa erityisesti transaktiokulut: kaupankäyntialustalla maksu on yleensä kerrottu kryptovaluutassa. Varmista, että vertaat kryptovaluutan arvon fiat-valuutan arvoon varmistaaksesi, että kulu on mielestäsi hyväksyttävissä.

Et varmastikaan halua käydä kauppaa 80 euron arvoisista eettereistä, joiden transaktiokulu on 30 euroa!

Tämä on kenties äärimmäinen esimerkki, mutta on tärkeää tarkistaa aina kaupankäyntialustan transaktiomaksun arvo ennen jatkamista.

Vinkit Ethereumin ostamiseen

Osta ethereum, mutta pidä mielessäsi muutamia turvallisuuteen liittyviä tärkeitä asioita. Muista, että vaikka ostaminen, myynti ja kaupankäynti ovat jännittäviä keinoja ansaita rahaa verkossa kryptovaluutalla ja eetterillä, et halua, että tilisi vaarantuu tai menetät kryptovaluuttasijoituksesi.

osta ethereum

miten saada rahaa

Lisää lompakkojesi ja vaihtoalustojen tilisi turvallisuutta

un määrittelet tilisi ensimmäisen kerran, lisää kaikki käytettävissä olevat turvallisuusasetukset, jotta voit pitää tilisi turvallisena.

Tähän sisältyy myös salasanan säännöllinen muuttaminen: On suositeltavaa tehdä tämä joka kuukausi. On myös erittäin suositeltavaa, että käytät lompakoita ja kaupankäyntialustoja vain yksityisesti. Vaikka tämä saattaa kuulostaa ylimitoitetulta, nämä ovat askeleita, joiden avulla voit varmistaa sijoituksesi turvallisuuden!

Monissa online-lompakoissa, offline-lompakoissa, laitteistolompakoissa ja vaihtotileissä on myös tarjolla 2-vaiheinen vahvistus. Ota tämä käyttöön ylimääräisenä tietoturvakerroksena sisäänkirjautumisen yhteydessä, jolloin tilillesi ei voi kirjautua ilman vahvistusta, joka tulee markapuheliesi tai tietokoneesi kautta.

rahaa nopeasti

Varmuuskopioi lompakkosi ja salli palautusvaihtoehdot

Turvallisuustoimien lisäämisen lisäksi varmista, että varmuuskopioit kaikki lompakkosi ja otat käyttöön palautustoiminnot offline- tai laitteistoverkkoihin.

Vaikka kaikki lompakot ja vaihtoalusta pyrkivät tarjoamaan parasta mahdollista tietoturvaa, siitä ei ole mitään hyötyä, jos tietokoneesi tai laitteistolompakkosi joutuu haittaohjelman kohteeksi, vahingoittuu, varastetaan tai katoaa. Voit palauttaa pääsysi kryptovaluutallesi tekemällä varmuuskopioita lompakosta ja ottamalla käyttöön palautusvaihtoehdot.

Vaikka nämä skenaariot kuulostavat varsin kaukaa haetuilta ja ehkä jopa lähes mahdottomalta, tee se, mitä tarvitaan eetterisi pitämiseksi tallella.

kuinka saada rahaa

Vahvista henkilöllisyytesi vaihtopörsseissä

Useimmat kaupankäyntialustat ja välittäjät tarjoavat sinulle ilmaisen rekisteröitymisen tilille. Et kuitenkaan voi ostaa ja myydä eettereitä tai muutakaan kryptovaluuttaa ennen kuin vahvistat henkilöllisyytesi.

Tämä johtuu muutamasta syystä: Ensimmäinen on kunkin tilin turvallisuus. Toinen on, että vaihtoalusta voi vahvistaa jokaisen käyttäjän olevan aito henkilö eikä botti tai väärennetty tili.

Useimmat vaihtoalustat edellyttävät 2 asiaa henkilöllisyytesi vahvistamiseksi: kopiota voimassa olevasta henkilöllisyyskortistasi ja tuoretta valokuvaa. Alustalla voi olla myös muita erityisvaatimuksia, kuten vaihtoalustan nimen kirjoittaminen paperille kuvasi viereen.

Joka tapauksessa, kun olet antanut tietosi ja tullut hyväksytyksi, sinulla on täysi pääsy vaihtoalustalle. Voit seuraavaksi lisätä maksuvaihtoehdon ja kartuttaa kokemuksesi, ja sitten edessä onkin hauskin vaihe: osta ethereum!

Yhteenveto

ostaa ethereumEthereum on tällä hetkellä toiseksi suurin kryptovaluutta, jolla käydään kauppaa markkinoilla. Sen rakenne perustuu sovellusten kehittämiseen, joten Ethereumilla on kasvuvaraa. Osta ethereum ja opettele tärkeimmät asiat, sillä se voi avata kaikenlaisia sijoitusmahdollisuuksia ja tarjota sinulle muhkeat tulot. Joten, mitä enää odotat? Osta eettereitä jo tänään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top