Kryptovaluutta Sijoittaminen: Mitä Olisimme Toivonneet Tietävämme…

miten sijoittaa cryptocurrency
”ToimeentuloNinjan päätavoitteena on auttaa lukijoitamme parantamaan heidän taloudellista asemaansa. Olemme yhteistyössä muiden yritysten kanssa, joilla on samanlainen visio. Jotkut näistä linkeistä tässä julkaisussa voivat tulla kumppaneiltamme. Näin me ansaitsemme rahaa.”

Olet varmasti kuullut digitaalisista kolikoista, joita tunnetaan myös ”kryptovaluuttana”: ne ovat maailman kuumin trendi tällä hetkellä sekä veteraanisijoittajien että aloittelijoiden keskuudessa, ja tämä onkin saanut monet miettimään, mitä kryptovaluutta sijoittaminen on.

Monet ajattelevat, että kryptovaluutta on joko rikastu-nopeasti -keino tai huijaus tai vallankumouksellinen uusi valuutta ja seuraava suuri läpimurto rahoitusalalla ja teknologiassa. Olipa kyseessä mikä tahansa, on selvää, että kryptovaluutta on täällä jäädäkseen.

Joten, miksi et tutustuisi tapoihin hyötyä siitä?

Tässä artikkelissa kerromme sinulle, mitä kryptovaluutta sijoittaminen on, mitkä ovat mahdollisuutesi ansaita elantosi ja miten pysyä turvallisilla vesillä sijoittaessasi sillä.

Se ei ole pelkästään helppoa, se on myös hauskaa ja mahdollisesti erittäin palkitsevaa!

Myöhästyinkö mahdollisuudestani rikastua?

Monet ihmiset pohtivat, onko kryptovaluutta sijoittaminen  ja digitaalisiin kolikoihin panostaminen heille sopivaa. He saattavat ajatella olevansa jo myöhässä kultaisesta mahdollisuudestaan ansaita rahaa. Totta, Bitcoin nousi rakettimaisesti ja on sittemmin tullut alas, mutta kukaan ei pysty sanomaan, kuinka paljon nousuja on vielä edessä.

Sitä paitsi Bitcoin on vain yksi sadoista  muista kryptovaluutoista! Kenties olet jo kuullut Ethereumista, Litecoinista ja Ripplestä? Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä markkinoiden suosituimmista kryptovaluutoista. On viisasta pitää silmällä myös näitä, koska näistä löytyy takuulla piilevää potentiaalia!

Monet kryptovaluutat ovat joko yritysten tai yksityishenkilöiden perustamia, jotka pyrkivät koko ajan parantamaan sitä lohkoketjuteknologiaa, jonka Bitcoin aloitti vuonna 2009.

Tämä tarkoittaa sitä, että tulevaisuudessa voi vielä nousta ”löytymättömiä” kryptovaluuttoja, joilla on suuri mahdollisuus ylittää toiminnoillaan Ethereumin, Ripplen, Litecoinin ja ehkä jopa Bitcoinin!

Huolimatta monista kielteisistä asenteista kryptovaluuttaa kohtaan (useimmiten epävarmojen hallitusten ja vakiintuneiden rahoituslaitosten toimesta), se on muuttanut sitä, miten rahoitusmarkkinat ja teknologia voivat kehittyä vuorovaikutuksessa toistensa kanssa.

Tämän vuoksi monet sijoittajat, vaikka saattavatkin suhtautua varauksella kryptovaluuttaan sen raketin lailla muuttuvien trendien ja volatiliteetin vuoksi, ovat edelleen innoissaan kryptovaluutan tulevaisuudesta.

Oletko siis menettänyt tilaisuutesi tehdä kryptovaluutta sijoittaminen ja tehdä rahaa veteraanikolikoilla, kuten esimerkiksi Bitcoinilla ja Litecoinilla? Ehdottomasti ei!

Pitäisikö minun aloittaa juuri nyt?

sijoittaa cryptocurrency

Käyttämällä kryptovaluuttaa ja lohkoketjutekniikkaa, kryptovaluutta on muuttanut sen, miten näemme digitaalisen tietoturvan, hajautetut järjestelmät ja tiedon omistajuuden.

Vaikka tuntuisikin jännittävältä ottaa riski ja sijoittaa eri kryptovaluuttoihin, saat eniten hyötyä irti investoinnistasi, kun teet ensin hieman aivotyötä ja opettelet, mitä kryptovaluutta sijoittaminen viisaasti on.

Älä huoli, johdatamme sinut tämän läpi.

Kryptovaluutta sijoittaminen: Yleiskatsaus aloittamiseen

Seuraa näitä askeleita halutessasi oppia miten kryptovaluutta sijoittaminen toimii:

kryptovaluutta sijoittaminen

Tutustu kryptovaluutan historiaan ennen kuin alat sijoittamaan siihen: Kuka keksi valuutan ja milloin ja miten se alkoi?

sijoittaa cryptocurrency

Lue asiantuntijalausuntoja ja tutustu white paperiin, joka käsittelee kyseistä valuuttaa

kryptovaluutta sijoittaminen

Opiskele hintahistoriaa ja sitä, miten valuutan arvo on heittelehtinyt määritelläksesi trendit ja nähdäksesi sen, miten kryptovaluutta ylipäätänsä toimii.

miten sijoittaa cryptocurrency

Muista aina monipuolistaa investointisi (sinun ei pitäisi panostaa 100% käytettävissäsi olevista varoista yhteen valuuttaan)

sijoittaa cryptocurrency

Aloita yleisimmistä ja luotettavimmista kolikoista, kuten Bitcoin, Litecoin, Ethereum ja Ripple

miten sijoittaa cryptocurrency

Aseta itsellesi kryptovaluuttalompakko sijoituskohteena olevalle valuutalle

kryptovaluutta sijoittaminen

Valitse vaihtotapa, jolla ostat kolikoita. Vaihtoehtoja on kolme: kaupankäyntialusta, suora kaupankäynti tai kryptovaluutan välittäjä

sijoittaa cryptocurrency

Valitse strategiasi: pitkäaikainen tai lyhytaikainen sijoitus

Tarkastelemme nyt jokaista kohtaa yksityiskohtaisesti, jotta sinulla on selkeä opas siihen miten sinun tulisi toimia.

Kuinka tutkia niitä kryptovaluuttoja, joihin olet kiinnostunut sijoittamaan

miten sijoittaa cryptocurrency
miten saada rahaa

Historia

Tarkastele, kuka loi kryptovaluutan:

Ole erittäin varovainen tässä vaiheessa varmistaaksesi tutkimasi kehittäjät ovat hyvämaineisia ja luotettavia. Perehdy heidän LinkedIn -sivustoonsa ja tarkista heidän meriittinsä, jos koet sen tarpeelliseksi! Tärkeä osa kryptovaluutta sijoittamisessa on selvittää, kuka tai ketkä ovat toiminnan takana ja ovatko he luottamuksesi arvoisia.

rahaa nopeasti

White paper -raportit

Kaikilla hyvin tehdyillä ja hyvämaineisilla kryptovaluutoilla on ns. white paper, jossa selitetään kryptovaluutan toiminta, tavoite, strategia ja tarkoitus. Toisin sanoen se on liiketoimintasuunnitelma. Varmista, että valitsemasi kryptovaluutta on julkaissut white paperin ja mikä tärkeintä, LUE SE HUOLELLA LÄPI.

Raportissa pitäisi olla selkeä tavoite, määritelty strategia ja konkreettiset tavoitteet, jotka kryptovaluutalla halutaan saavuttaa tiettyyn päivämäärään mennessä.

Miksi?

Koska se antaa yritykselle uskottavuutta ja asettaa sen ennen kaikkea vastuuseen ostajia kohtaan. Se antaa myös sinulle paremman käsityksen siitä mitä odottaa, jos sijoitat yhteen kryptovaluuttaan verrattuna toiseen.

Jos tämä white paper puuttuu tai ei vaikuta ammattimaiselta, älä vaivaudu sijoittamaan aikaasi tai energiaasi kyseiseen kryptovaluuttaan.

kuinka saada rahaa

Kryptovaluutan hintahistoria

Kun olet löytänyt kryptovaluutan, johon olet kiinnostunut sijoittamaan, perehdy sen hintahistoriaan. Kryptovaluutan hintahistoria ja osakekurssit näyttävät nimittäin noudattavan samanlaista markkinakehitystä.

Tämä ei tarkoita, että hinnat nousisivat ja laskisivat samaan aikaan, vaan että voit soveltaa osakkeiden sijoitusstrategioita kryptovaluutan hintakehitykseen.

Miten tämä voi auttaa sinua? Kryptovaluutan hintajaksot nousevat ja laskevat nopeammin ja dramaattisemmin kuin osakemarkkinoilla. Mutta kryptovaluutan hintahistorian näkeminen voi antaa sinulle käsityksen siitä, miten se toimii, ja mitkä ovat mahdollisen arvon nousun tai laskun merkit.

Näin ollen voit tehdä valistuneita päätöksiä siitä, milloin ostaa (tai myydä) kryptovaluuttaa kunhan vain noudatat edellä mainittuja ohjeita.

Ammattilaisten vinkit kryptovaluutalla sijoittamiseen: Opi parhaimmilta

sijoittaa cryptocurrency

Monipuolisuus, monipuolisuus ja vielä kerran monipuolisuus

Jokainen kokenut sijoittaja käskee sinua pitämään ”monipuolista salkkua” sen sijaan, että ostaisit vain yhtä osaketta tai sijoitusta. Miksi? Jos osake tai sijoitus, johon olet laittanut kaikki rahasi, epäonnistuu, menetät kaikki rahasi!

Tästä syystä useimmat taitavat sijoittajat asettavat pienempiä sijoitusvarojaan eri osakkeisiin, joukkovelkakirjoihin ja yrityksiin. Tällä tavoin, vaikka yksi sijoitus epäonnistuisi, muut voivat silti onnistua riittävästi, jotta salkku kasvaisi.

Sama sääntö pätee, kun tehdään kryptovaluutta sijoittaminen: monipuolistaminen on elintärkeätä!

Ajattele jos olisit sijoittanut rahaa Bitcoiniin joulukuussa 2017, kun sen arvo oli korkeimmillaan 18 000 euroa. Tänä päivänä se on tasaisesti laskenut 3500 euroon, joten olisit menettänyt noin 80 % alkuperäisestä sijoituksestasi.

Mutta jos olisit investoinut Bitcoiniin, Ethereumiin, Rippleyn, Litecoiniin ja ehkä muutamaan muuhun kryptovaluuttaan, Bitcoinin romahdus ei olisi vaikuttanut kokonaissaataviisi niin pahasti – jopa päinvastoin.

Kun riskiä laajennetaan muiden kryptovaluuttojen avulla, pienennät viime kädessä riskiä menettää kaikki sijoituksesi yhdellä kerralla.

Varmista, että sinulla on laaja valikoima huolellisesti valittuja kryptovaluuttasijoituksia osakeportfoliossasi!

fi-recent-news-banner
ProfitFarmers tuotti meille voittoa 2,141 € vain muutamassa viikossa.
Haluatko nähdä, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa ProfitFarmersin avulla?
ProfitFarmers: Helppo tapa ansaita rahaa verkossa.
Olemme kokeilleet sitä itse, ja mikä oli tuloksemme?
2,141 € voittoa. Alle 25 min päivässä.
Katso arvosteluvideo nähdäksesi, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa

Kryptovaluutat, joilla aloittaa sijoitusseikkailusi

kryptovaluutta sijoittaminen

Jos olet vasta oppimassa salat tehdä kryptovaluutta sijoittaminen, kannattaa aloittaa suosituimmista. Huolimatta siitä, että niiden markkinahinnat ovat korkeammalla verrattuna muihin, on niistä kuitenkin paljon tietoa saatavilla. Vähemmän tunnettu kryptovaluutta voi olla halvempi, mutta on vaikeampaa työskennellä sellaisen kanssa.

Tässä on vähän tietoa suosituimmista kryptovaluutoista, joista meidän mielestämme kannattaa aloittaa:

Bitcoin

Luultavasti ensimmäinen ja suosituin valinta monille on Bitcoin. Taustatiedoksi: Bitcoin oli ensimmäinen kryptovaluutta, joka julkaistiin markkinoille vuonna 2009. Tänään sen suosio on räjähtänyt ja sen arvo vaihtelee huimasti.

Pitäisikö ostaa Bitcoinia?

Huolimatta Bitcoinin valtavasta noususta ja laskusta vuonna 2017, sillä on vielä paljon tilaa kasvaa. Bitcoin ei ole vielä saavuttanut kolikon maksimiarvoa, joka on 21 miljoonaa BTC:tä. Lisäksi Bitcoinin ollessa suosituin kryptovaluutta se merkitsee sitä, että sen onnistumisen eteen nähdään paljon vaivaa. Bitcoin ei ole vain ohimenevä tähdenlento, ja sillä on runsaasti resursseja ja tavoitteita parantaa teknologiaansa.

Joten tulisiko sinun ostaa sitä?

Ehdottomasti!

Jos olet aloittelija kryptovaluutan ostamisessa, on Bitcoin hyvä alku. Kyllä, sen markkina-arvo on hieman korkealla, sillä yhden Bitcoinin arvo on keskimäärin 3500 euroa. Mutta siitä löytyy paljon tietoa, jotta voisit seurata ja oppia tärkeimpiä kryptovaluuttatrendejä ja -merkkejä.

Bitcoinin louhinta on jopa mahdollista, jos olet kiinnostunut tekemään rahaa tällä keinolla.

Bitcoin ei ole pelkästään aloittelijoille vaan myös sijoittajille, jotka ovat innoissaan kryptovaluuttamaailmasta! Joten, jos haluat aloittaa varovaisesti pelkästään ostamalla ja myymällä kryptovaluuttaa, etkä käydä korkeampaa ja enemmän tietämystä vaativaa päiväkauppaa, soveltuu Bitcoin hyvin tähän tarpeeseen.

miten saada rahaa

Ethereum

Ethereum on lähes yhtä suosittu kuin Bitcoin, mutta se toimii hieman eri tavalla. Kun Bitcoin luotiin digitaaliseksi valuutaksi, rakennettiin Ethereum toimimaan samalla tavalla, mutta suuremmassa määrin. Ethereumia voi käyttää apuna myös hajautettujen sovellusten luomisessa ja ylläpitämisessä, joten se auttaa rahan tienaamisessa erilaisista töistä.

Mitä tulee Bitcoin vs Ethereum -keskusteluun, saatat pohtia, miksi Ethereumin markkina-arvo ei ole yhtä suuri kuin Bitcoininilla…

Bitcoinin kysyntä markkinoilla on korkeampi kuin Ethereumin. Vaikka Ethereumin kasvu ei välttämättä kiihdy yhtä nopeasti kuin Bitcoin, tämä saattaa kuitenkin muuttua tulevaisuudessa. Kehittäjät jatkavat koodin lisäämistä Ethereumiin luodaakseen lisää sovelluksia.

Joten, onko Ethereumin ostaminen aloittelijana hyvä idea?

Kyllä! Se ei ehkä tällä hetkellä ole paras valuutta päiväkaupankäyntiin, mutta tämä on hyvä vaihtoehto pitkän aikavälin sijoituksille. Jos haluat itse rakentaa sovelluksen, voi Ethereumin lohkoketjutekniikka auttaa sinua käynnistämään jotain mahtavaa!

miten saada rahaa

Litecoin

Litecoin on myös yksi neljästä suuresta kryptovaluutasta. Parantaen edelleen Bitcoinin puutteita, Litecoin luotiin Bitcoinin parannetuksi versioksi nopeampia, mutta silti turvallisia verkkotransaktioita varten.

Markkinoiden kysyntää tutkittaessa on Litecoin jatkuvasti kryptovaluuttojen huipulla ja kasvaa edelleen. Jotkut spekuloivat, että koska Litecoinin tarkoituksena on ollut parantaa joitakin Bitcoinin tekniikassa olevia puutteita, sillä on potentiaalia kasvaa jopa yli Bitcoinin mahdollisuuksien.

Jos siis kysyt, mitä on kryptovaluutta sijoittaminen, kannattaa Litecoin lisätä tähän luetteloon ehdottomasti.

miten saada rahaa

Ripple

Neljäs markkinoiden suosituimmista kryptovaluutoista on Ripple. Vaikka se on kryptovaluutta, se tunnetaan sen ainutlaatuisesta digitaalisesta maksutavasta, joka perustuu konsensusprotokollaan, joka on suunniteltu estämään kaksinkertaiset transaktiot.

Sen rakenne on suunniteltu tekemään kolme asiaa:

kryptovaluutta sijoittaminen
Nopeat transaktiot
miten sijoittaa cryptocurrency
Alhaiset transaktiokustannukset
sijoittaa cryptocurrency
Alhaiset transaktiohäiriöt

Tämä asetelma on tähän mennessä onnistunut helpottamaan Ripple-transaktioiden suorittamista valtion rajojen yli.

Tämän rakenteen takia kannattaa sijoittaa Rippleen, varsinkin jos haluat käyttää sitä kansainvälisissä maksuissa!

Kuinka ostaa kryptovaluuttaa

kryptovaluutta sijoittaminen

Luonnollisesti opetellessasi kryptovaluutta sijoittaminen, sinun täytyy myös tietää, kuinka ostaa kryptovaluuttaa. Tätä varten sinun on asennettava kaksi asiaa:

Tarkastellaan, mitä kukin on:

Kryptovaluuttalompakko

Ensimmäinen asia, mitä tarvitset ennen kuin voit aloittaa, on kryptovaluuttalompakko. Se on juuri se, miltä se kuulostaa: paikka, johon voit tallentaa kryptovaluuttasi aivan kuten tallentaisit tavallista rahaa lompakkoon.

Tarvitset sitä, jotta voisit tallentaa osan kryptovaluutastasi, kun ostat, myyt ja käyt kauppaa sillä.

On olemassa erityyppisiä lompakoita, mutta useimmat ihmiset aloittavat verkkolompakosta, sillä  tämä on yleensä ensimmäinen paikka, johon rekisteröidyt ja minkä liität vaihtopörssiin. Nämä ovat täydellisiä pienten valuuttamäärien ostamiseen, myymiseen ja vaihtamiseen.

Kuitenkin, jos aiot laittaa kryptovaluutan sijoitussalkkuusi enemmän pääomaa, kannattaa hankkia turvallisempi lompakko, jolla on pienempi todennäköisyys tulla hakkeroiduksi.

On ohjelmistolompakoita, joita asennetaan suoraan tietokoneeseen ja joita voidaan käyttää kryptovaluutan tallentamiseen offline-tilassa. Löytyy myös laitteistolompakoita ja paperilompakoita, jotka tallentavat kryptovaluuttasi täysin offline-tilaan, joten hakkeroinnin todennäköisyys on mitätön.

Sen päättäminen, minkä tyyppinen kryptovaluuttalompakko sopisi sinulle voi olla hankalaa, varsinkin jos haluat hankkia kaikista turvallisimman lompakon, joka myös vastaa tarpeitasi.

Vaihtopaikan valinta

Seuraava asia, mikä sinun tarvitsee tehdä, on valita kryptovaluutan vaihtopaikka, jossa voit itse ostaa ja myydä kryptovaluuttoja sekä vaihtaa fiat-valuuttaa kryptovaluutaksi.

Vaihtopaikan kautta voit myös saada käsityksen siitä, kuinka paljon kryptovaluutan markkinahinnat nousevat tai laskevat.

Vaihtoehtoja on kolme: kaupankäyntialusta, suora kaupankäynti tai kryptovaluutan välittäjät.

miten sijoittaa cryptocurrency

Kaupankäyntialusta

Tämä on kuin avoin markkinapaikka ostamiseen ja vaihtoon. Täällä ostajat ja myyjät kertovat, kuinka paljon he haluavat myydä ja millä kurssilla.

Jokaisella vaihtoalustalla on transaktiokulu, joka ilmaistaan yleensä kryptovaluutalla.

Sinun on varmistettava, että transaktiomaksu ei ole liian korkea, sillä alustalla voidaan veloittaa näennäisesti nimellinen määrä kryptovaluuttaa… joka saattaa kuitenkin olla satojen eurojen arvoista!

Kun olet tehnyt tarjouksen, ja joku muu vastaa tarjoukseesi, vaihto on valmis!

miten saada rahaa
sijoittaa cryptocurrency

Suora kaupankäynti

Tätä kutsutaan myös vertaisverkkokaupankäynniksi tai lainaamiseksi, jolloin ostat suoraan joltakin tutulta tai ystävältäsi ilman kaupankäyntialustaa tai välittäjää. Vaikka suora kaupankäynti on vapaa transaktiokuluista, kenellä tahansa myyjällä on vapaus myydä sinulle haluamallaan valuuttakurssilla.

Joillekin sijoittajille, jotka saattavat kohdata maarajoituksia, mutta haluavat tehdä kryptovaluutta sijoittaminen, tämä voi olla paras vaihtoehto.

miten saada rahaa
sijoittaa cryptocurrency

Kryptovaluutan välittäjä

Se on hyvin samantyyppinen kuin kaupankäyntialusta, useimmat kryptovaluutan välittäjäalustat siis näyttävät ihan kaupankäyntialustoilta. Mutta isoin ero on siinä, että yksilöiden sijaan välittäjä asettaa hinnan, jolla voi ostaa sekä myydä.

Tästä on se hyöty, että jos haluat irti epävarmuudesta etsiessäsi parasta osto- ja myyntihintaa, välittäjät tehostavat tätä järjestelmää. He ottavat myös palveluksestaan palkkion, joten varmista, että heidän pyytämänsä hinta toimii kohdallasi.

Jos haluat lukea lisää vaihtopaikoista, voit lukea siitä oppaassamme kryptovaluutan ostamiseen. Voit myös siirtyä suoraan ostamaan tiettyä kryptovaluuttaa seuraavien artikkeleiden avulla:

kryptovaluutta sijoittaminen
Kuinka ostaa Bitcoinia
kryptovaluutta sijoittaminen
Kuinka ostaa Litecoinia
miten sijoittaa cryptocurrency
Kuinka ostaa Rippleä
sijoittaa cryptocurrency
Kuinka ostaa Ethereumia
miten sijoittaa cryptocurrency
Kuinka ostaa Moneroa

Kryptovaluutan investointistrategiat: Pitkän aikavälin kaupankäynti verrattuna päiväkaupankäyntiin

Vaikka kryptovaluuttamarkkinat ovat volatiteetissään korkeahkoja, toimiiko pitkän tai lyhyen aikavälin kaupankäynti? Ovatko molemmat strategiat sellaisia, millä kryptovaluutta sijoittaminen on kannattavaa?

Kyllä. Molemmat voivat toimia samoin kuin osakesijoitukset riippuen siitä, mitä tarpeita ja odotuksia sinulla on rahan ansaitsemiseen verkossa.

Kuten aiemmin mainitsimme, kryptovaluuttamarkkinoiden syklit seuraavat samanlaisia trendejä kuin osakemarkkinoiden, paitsi että ne ovat epävakaampia ja myös lyhyempiä. Sekä pitkän aikavälin että päiväkaupan vuorovaikutukset ovat siten lyhyempiä.

miten sijoittaa cryptocurrency

Jos kryptovaluutta sijoittaminen on sinulla vasta hakusessa, sinun kannattaa ottaa hitaasti ja tehdä pitkän aikavälin kaupankäyntiä. Tämä on paras tapa kryptovaluutan salojen opettelussa ja auttaa sinua määrittelemään mikä on itsellesi paras ja ensisijainen kryptovaluuttakaupankäynnin sijoitusstrategia.

Oppiessasi lisää kryptovaluutasta ja kerätessäsi lisää kokemusta pitkäaikaisesta kaupankäynnistä tai siinä vaiheessa, kun sinulla on jo hieman kokemusta päiväkaupasta: lyhyen aikavälin päiväkauppakokeilu kryptovaluutalla voi olla sinulla toimiva idea.

Jos et ole varma, haluatko tehdä pitkän aikavälin kaupankäyntiä vai päiväkaupankäyntiä, voit kysyä itseltäsi muutamia kysymyksiä:

kryptovaluutta sijoittaminen

Oletko päättänyt, paljonko voittoa tavoittelet tai asettanut itsellesi tietyn päivämäärän, jolloin myyt kryptovaluuttasi?

Jos et ole asettanut tavoitteita ja rajoja itsellesi, suosittelemme, että mietit tätä läpikotaisin ennen kuin aloitat vakavan sijoitustoiminnan.

Kyllä, saatat katua, jos myyt valuuttasi ja seuraavana päivänä sen arvo onkin kaksinkertaistunut, mutta voit myös säästää tappioissa, mikäli päinvastaista tapahtuu. Näin varmistat salkkusi tasaista kasvua kryptoalalla, jossa trendit eivät ole ennustettavissa.

Emotionaalinen ja impulsiivinen ostaminen on koitunut monen innostuneen sijoittajan turmioksi. Ole tiukka ja kurinalainen sijoituksiasi kohtaan ja sinulla on paljon suurempi mahdollisuus onnistua.

kryptovaluutta sijoittaminen

Mikä on pitkän aikavälin ja lyhyen aikavälin aikaikkuna?

Pitkäaikainen kaupankäynti voi kestää viikon ja kuukauden tai mitä tahansa jopa vuoteen asti riippuen siitä, millaiseen kryptovaluuttaan sijoitat.

Päiväkauppa voi kestää muutaman tunnin tai jopa muutaman minuutin. Vaikka tämä voi olla samanlaista kuin osakepäiväkauppa, voi kryptovaluuttakaupankäynti toimia jopa nopeammin, joten pidä tämä mielessä.

kryptovaluutta sijoittaminen

Projekti tai voitto?

Useimmat sijoittajat, jotka ovat kiinnostuneita pitkän aikavälin kaupankäynnistä kryptovaluutalla, uskovat vahvasti myös kyseisen kryptovaluutan projektiin ja tavoitteisiin.

Yleensä kryptovaluutan white paperista kerätyt tiedot auttavat sijoittajia päättämään, haluavatko he käydä pitkän aikavälin kauppaa.

Vaikka voiton tekeminen on lopullinen tavoite, kun mietit, miksi kryptovaluutta sijoittaminen on tavoitteesi, pitkän aikavälin kaupankäynnissä sinun on otettava koko projekti tavoitteineen kokonaisuudessaan huomioon. Jatka asian tutkimista varmistaaksesi, että sijoituskohteesi on luotettava ja kallisarvoisen aikasi arvoinen!

Kryptovaluutan louhinta: Onko se tämän arvoista?

kryptovaluutta sijoittaminen

Riippuen siitä, missä olet, voi olla hyödyllistä pitää louhintaa yhtenä vaihtoehtona siihen, että kryptovaluutta sijoittaminen tuottaisi mukavasti voittoa. Kryptovaluutan louhinta voiton tavoittelemiseksi tapahtuu liittymällä louhijayhteisöön, jossa jokainen jäsen jakaa resurssejaan, kuten prosessointitehoaan, varaston- ja/ tai sähkön kustannuksia. Näin vahvistetaan transaktiot ja lohkoketjun turvallisuus.

Louhintaa voi tehdä myös yksin, mutta kryptovaluutan louhinnassa on kyse siitä, että joskus louhintakeskuksen hallintakustannukset eivät ole sen arvoisia. Jos teet työtä freelancerina louhinnan yhteydessä, tarvitset luotettavaa (ja mieluiten halpaa) sähköä sekä korkeatehoisen tietokoneen.

Jos et voi tai et halua mennä näin pitkälle, voit harkita pilvilouhintaa. Tämä käyttää erityistä louhintadatakeskusta ja vuokraa sen louhintalaitteita. Ohjelmistot ja laitteistot on jo asennettu, joten sinun täytyy vain maksaa pilvilouhinnan sopimusmaksu.

Yhteenveto

Monista kryptovaluutta sijoittaminen voi tuntua pelottavalta, mutta se on varmasti myös aikamoinen seikkailu. Teknologia muokkaa sitä, miten voimme edetä tulevaisuudessa! Kryptovaluuttamarkkinat ovat paljon epävakaampia kuin tavalliset osakemarkkinat, ja sinun on tehtävä tutkimustyötä selvittääksesi, minkätyyppiset sijoitukset ja strategiat toimivat parhaiten sinulle. Mutta onko kryptovaluutta sijoittamisen arvoista? Ehdottomasti! Ei ole liian myöhäistä aloittaa nyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top