Kryptovaluutan Louhinta [Yksityiskohtainen opas]

kryptovaluutan louhinta
”ToimeentuloNinjan päätavoitteena on auttaa lukijoitamme parantamaan heidän taloudellista asemaansa. Olemme yhteistyössä muiden yritysten kanssa, joilla on samanlainen visio. Jotkut näistä linkeistä tässä julkaisussa voivat tulla kumppaneiltamme. Näin me ansaitsemme rahaa.”

Kryptovaluutta on osoittanut, että se on tullut jäädäkseen. Se tulee olemaan yhä tärkeämmässä asemassa tulevaisuudessa, joten saatat miettiä itseksesi, kuinka saisit osasi siitä. Ensinnäkin voit ostaa kryptovaluuttaa, mutta tiesitkö, että sinun on myös mahdollista louhia kryptovaluutta? Ja mitä ”louhinta” tarkalleen on? Onko tällä tavalla mahdollista tehdä voittoa? Tässä artikkelissa käymme läpi kaikki nämä kysymykset, jotta tietäisit artikkelin loppuun mennessä, josko louhinta olisi sinua varten!

Kryptovaluutan louhinta (esimerkiksi Bitcoinin tai Ethereumin) tarkoittaa periaatteessa transaktion vahvistamista lohkoketjussa, jonka jälkeen se lisätään julkiseen lokikirjaan, mutta tämä on paljon enemmän kuin vain prosessi, jolla varmistetaan, että koko järjestelmä pysyy turvallisena… Se on myös keino sijoittaa teknologiaan samalla, kun siitä palkitaan.

Paras osa kryptovaluutan louhinnassa on, että se on osa hajautettua järjestelmää, joten voit liittyä yhteen muiden louhijoiden kanssa lähes kaikkialla maailmassa saavuttaaksesi hämmästyttäviä asioita ja tehdäksesi rahaa.

Tässä artikkelissa näytämme, kuinka helppoa on aloittaa, mitä tarvitset ja mitä kannattaa miettiä ennen kuin aloitat louhinnan.

Kryptovaluutan louhinta: täydellinen tarkistuslista

Vaikka kuka tahansa voi vapaaehtoisesti ryhtyä kryptovaluutan louhijaksi, on muutamia asioita, joita sinun on otettava huomioon ennen kuin hyppäät pää edellä digikolikkorahasäiliöön.

Tähän sisältyvät laitteet, käsittelyteho sekä muutamia muita näkökohtia, kuten lakisääteiset vaatimukset. Seuraavassa on täydellinen tarkistuslista:

miten saada rahaa

Tarkista, että sinulla on tarvittava laitteisto

kryptovaluutan louhinta

Tietokoneet

Riippuen valitsemastasi kryptovaluutasta voi olla parasta, että sijoitat suuritehoiseen ja suorituskykyiseen tietokoneeseen. Tietokoneen on oltava käynnissä 24/7 jatkuvaan transaktioiden prosessoimiseen.

Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on käytettävä 100% resursseista louhintaan, jolloin louhinta henkilökohtaisella tietokoneella ei ehkä ole paras vaihtoehto.

Muista kuitenkin, että edellä mainittu ei välttämättä aina pidä paikkansa, sillä jotkut kryptovaluutat on suunniteltu toimimaan tehokkaammin ja yksinkertaisemmin, jolloin louhinta on mahdollista jopa kotoa käsin tavallisella tietokoneella. Sinun kannattaa itse tutkia, mitä kryptovaluuttaa haluat louhia ja selvittää, mitä teknisiä vaatimuksia tämä edellyttää.

krypto louhinta

Sähkö

Yksi niistä asioista, joita tulet pian oppimaan kryptovaluutan louhinnasta, on se, että louhiminen vaatii jatkuvasti tasaista sähköä ilman keskeytyksiä. Louhijoille sähkön kulutus merkitsee säännöllistä yleiskustannusta, joka on kohdattava ja otettava huomioon.

Mikäli asut maassa, jossa sähkö on halpaa ja helposti saatavilla, voi louhinta olla sinulle hyvä sijoitusmahdollisuus kohtuullisin kustannuksin!

kryptovaluutta louhinta

Ohjelmisto

Jokaisen louhijan on asennettava koneelleen erityinen kryptovaluutan louhintaohjelmisto, jotta tietokoneet käsittelisivät louhinnan oikeat algoritmit. Jos suunnittelet esimerkiksi rahan ansaitsemista Bitcoinilla, Bitcoiniin liittyvä ohjelmisto ei ole yhteensopiva Ethereumin louhintaohjelmiston kanssa ja päinvastoin. Varmista siis, että sinulla on asianmukaiset ohjelmistotyökalut!

rahaa nopeasti

Aseta itsellesi kryptovaluuttalompakko kolikoiden säilyttämistä varten

Jokaiselle louhitulle kryptovaluutalle pitää olla sille asetettu lompakko, jotta voit tallentaa lompakkoon kolikkosi. Jokaiselle kryptovaluutalle on oma lompakkonsa, joten sinun on määritettävä jokaiselle kolikolle oma lompakko.

kuinka saada rahaa

Tarkasta, että olet linjassa kohdemaan lainsäädännön kanssa

Pidä mielessä, että kryptovaluutan suosiosta huolimatta se on edelleen hyvin uusi käsite, joten hallitukset ovat luonnollisesti kiinnostuneita siitä, kuinka sitä tulisi säädellä tai kuinka siihen tulisi suhtautua.

Jotkut maat ovat asettaneet rajoituksia sille, miten ihmiset voivat toimia kryptovaluutan kaupankäynnin ja louhinnan kanssa, kun taas toiset ovat kieltäneet nämä kokonaisuudessaan. Joten ennen kuin opettelet kryptovaluutan louhinnassa on se, että varmista, ettei lainsäädäntö estä sinua kokonaan tässä.

Toinen asia, missä sinun on louhijana oltava tarkkana, ovat paikalliset lait. Sinun tulee varmistaa, että noudatat mahdollisia säännöksiä sähkön kulutuksen suhteen.

Jos aiot rakentaa itsellesi laajemman louhintakaivoksen, sinun on varmistettava, että paikallinen sähköyhtiösi pystyy toimittamaan tarvitsemasi sähkön, ja ettei se ole asettanut rajoituksia sen suhteen, paljonko voit kuluttaa sähköä.

Lopuksi, kun aloitat louhinnan ja ansaitset kryptovaluuttaa louhimalla, tarkista hallituksen asetukset siitä, miten kryptovaluuttatulot tulee käsitellä verotuksessa.

kryptovaluutta louhinta

rahaa nopeasti

Varmista, että sinulla on selkeitä tavoitteita kryptovaluuttayrityksellesi

Asia, jota emme voi tarpeeksi korostaa ennen kuin aloitat sijoittamisen tai liityt kryptovaluutan louhinnan maailmaan, on kunnollisen selvitystyön tekeminen! On olemassa monenlaisia kryptovaluuttoja ja jotkut niistä saattavat olla juuri nousemassa huipulle, kun taas toiset eivät ihan vielä ole päässeet sinne.

Sinun on kuitenkin varmistettava, että olet lukenut kryptovaluuttatekniikasta ja sen tavoitteista varmistaaksesi, että tämä on sellainen asia, johon mielestäsi kannattaa sijoittaa.

Kyllä, on sellaisia kryptovaluuttoja, joiden louhiminen maksaa ainakin aluksi enemmän. Mutta jos kryptovaluutta saavuttaa tavoitteensa ja sen arvo kukoistaa, kaikki kolikot, jotka saat louhinnasta, voivat olla arvoltaan satoja tai tuhansia euroja!

Päästäksesi tähän pisteeseen sinun tulee tehdä asiat huolellisesti ja perinpohjaisesti ja päättää, mikä kryptovaluutta toimii sinun kohdallasi ennen kuin alat sijoittamaan aikaasi ja rahaasi siihen.

miten saada rahaa

Käytä kryptovaluutan louhintalaskinta varmistaaksesi, että kolikoiden tuottomäärä on riittävä kulutuksesi nähden

Yksi työkalu, joka auttaa sinua päättämään, maksavatko louhintakustannukset itsensä takaisin, on käyttää kryptovaluuttalaskinta (tämä ei ehkä ole käytettävissä kaikissa kryptovaluutoissa, ainakaan uudemmissa).

Jos etsit Bitcoin-, Ethereum– tai Litecoin-laskinta, voivat nämä auttaa sinua selvittämään, auttavatko mahdolliset voitot sinua saavuttamaan sijoitustavoitteesi, ja mikä olisi paras kryptovaluutan louhinnalle, jotta saisit sijoitetulle pääomalla eniten voittoa.

Jotta saisit mahdollisimman tarkan laskelman, varmista, että otat nämä huomioon:

Jos aiot liittyä louhintayhteisöön, sinun on tarkistettava keskimääräiset palkkiot ja selvitettävä, kuinka paljon saisit yhteisestä rahapotista liittyessäsi mukaan.

fi-recent-news-banner
ProfitFarmers tuotti meille voittoa 2,141 € vain muutamassa viikossa.
Haluatko nähdä, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa ProfitFarmersin avulla?
ProfitFarmers: Helppo tapa ansaita rahaa verkossa.
Olemme kokeilleet sitä itse, ja mikä oli tuloksemme?
2,141 € voittoa. Alle 25 min päivässä.
Katso arvosteluvideo nähdäksesi, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa
kuinka saada rahaa

Päätä, haluatko louhia yksin, osallistua louhintayhteisöön tai louhintapilveen

Jotta saisit mahdollisimman tarkan laskelman, varmista, että otat nämä huomioon:

Jokaisella vaihtoehdolla on omat etunsa ja haittansa, joihin paneudumme nyt:

kryptovaluutan louhinta

Louhinta itsenäisesti

Itsenäinen louhinta tarkoittaa yleensä sitä, että sinulta löytyy oma kokoonpano, joka on tarkoitettu vain tietyn kryptovaluutan louhintaan. Sinun täytyy ostaa yksi tai useampi tietokone, jotta voisit perustaa kryptovaluutan louhintaan keskitetyn järjestelmän, jonka ainoana tehtävänä on louhia sinulle rahaa.

Tulet tienaamaan kryptovaluuttaa sen mukaan, kuinka usein laitteesi vahvistavat transaktion. Eli jos sinulla on vain yksi tietokone suurten kryptovaluuttojen kuten bItcoinin louhintaa varten, mahdollisuutesi vahvistaa lohko niin nopeasti kuin joku, jolla on varasto täynnä 100 louhintaan keskittynyttä konetta, ovat varsin minimaaliset.

Mutta jos työskentelet sellaisen kryptovaluutan parissa, jossa ei ole niin kovaa kilpailua louhijoiden kesken, voi tämä olla sinulle järkevä vaihtoehto.

Tietysti tämä toimii myös, jos sijoitat 100 tietokoneeseen ja sopivaan varastotilaan, jossa voit louhia koneiden avulla. Jos haluat lähteä tälle tielle, on tärkeää varmistaa, että varastosi on hyvin tuuletettu tai ilmastoitu, sähkö- ja virtajohdot on asianmukaisesti turvajohdotettu ja sertifioidun sähköasentajan säännöllisesti tarkastamia, ja että louhintaan erikoistuneet tietokoneet ovat turvallisia.

Kukaan ei halua sellaista investointia, joka voidaan varastaa tai joka voi vahingoittua tai jopa tuhoutua viallisen johdon takia!

miten saada rahaa
krypto louhinta

Louhintayhteisö

Suosituin ja suositeltavin vaihtoehto ihmisille, jotka edelleen oppettelevat, kryptovaluutan louhintaa, on louhintayhteisöön liittyminen. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että liityt kryptovaluutan louhintayhteisöön ja jaat voitot muiden kanssa joka kerta, kun lohko tulee vahvistetuksi.

Miten voit tehdä sen?

Yksi tapa on, että sinä ja joukko tuntemiasi ihmisiä pistävät pystyyn oman louhintakellarin. Samoin kuin itsenäisessä louhinnassa jaat kustannukset ja resurssit oman louhintakeskuksen rakentamiseen ja ylläpitoon. Jos louhintasi on onnistunut, niin louhintakeskittymässäsi jaetaan voitot jokaisen vahvistetun lohkon jälkeen.

Toinen tapa tehdä tämä on liittyä yhteen suuremmista loihintayhteenliittymistä. Tämä tarkoittaa, että yhdistät louhintaresurssisi olemassa olevaan ja suurempaan altaaseen, ja voitot jaetaan aina, kun lohko vahvistetaan.

Louhinta-altaat ovat hyvä idea, jos haluat louhia arvokkaampia kryptovaluuttoja ja sinulla on rajalliset resurssit louhimiseen. Tämän haittapuoli on se, että tulosi eivät välttämättä ole yhtä korkeat, jos liityt isoon altaaseen, mutta ainapahan varmasti maksetaan säännöllisesti palkkioita.

Kun etsit louhintayhteenliittymää, niin nämä kannattaa ottaa huomioon: maine tai hash-teho, maksut ja palkkiot. Hash-teho määrittää, kuinka paljon kaiken kaikkiaan kryptovaluutan louhinta kykenee tuottamaan kykenee louhimaan kryptovaluuttaa. Yleensä mitä korkeampi hash-teho on, sitä suurempi on menestys. Louhintayhteisön palkkiot ja maksut vaihtelevat jokaisen yhteisön kohdalla.

kryptovaluutan louhinta

Pilvilouhinta

Sen sijaan, että ostaisit itse kaikki erikoisvarustellut ja kalliit välineet, eikö olisi mukavaa, jos voisit vain vuokrata sitä?

Se on juuri sitä, mitä pilvilouhinta on!

Pilvilouhinnan tarjoaja toimittaa vuokralouhintalaitteistonsa ja ohjelmistonsa maksua vastaan halukkaille. Ostat siis periaatteessa hash-tehoja. Tämä on paljon halvempaa, koska et joudu käyttämään runsaasti rahaa laitteiden ostamiseen.

Tämä prosessi tekee sinusta yhden pilvilouhinnan osallistujista, ja se on varmasti ylivoimaisesti paras vaihtoehto kryptovaluutan louhimiseksi, sillä pilvilouhinta on hyvin helposti ymmärrettävää, eikä sinun tarvitse keskittyä teknisiin yksityiskohtiin päästäksesi alkuun.

Kaksi tarjoajaa, joita voimme suositella, ovat Genesis Mining ja Hashflare. Ne ovat erittäin helppokäyttöisiä ja vaativat vain vähän työpanosta. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä johonkin suunnitelmaan, istua alas ja seurata kryptovaluutan tuloa.

Paljonko kryptovaluutan louhinta voi tuottaa?

krypto louhinta

Jos mietit, kuinka paljon voit tienata louhinnalla, se riippuu siitä, kuinka paljon olet valmis sijoittamaan siihen. Jotkut ihmiset ansaitsevat 15 euroa päivässä vain sijoittamalla hieman tehoja kryptovaluuttalouhintaan.

Samaan aikaan toiset voivat ansaita jopa 700 euroa päivässä! Joten jos olet vakavissasi ja haluat oppia louhimaan kryptovaluuttaa, voi tämä olla erinomainen sijoitus rahan tienaamiseen verkossa.

Vaatiko kryptovaluutan louhinta fyysistä työpanosta? Ei, lukuun ottamatta tietokoneiden asentamista. Kun olet saanut louhintasammon käyntiin, annat tietokoneesi tehdä työn. Se on todella helppo tapa ansaita passiivisia tuloja!

Louhinnassa on parasta se, että sinun ei tarvitse ostaa kryptovaluuttaa aloittaaksesi rahan ansaitsemisen: louhintaprosessista saat palkkion kryptovaluutassa! Se on myös erinomainen vaihtoehto kryptovaluutan kaupankäyntisalkun rakentamiseen ja markkinakäyrien seuraamiseen joka päivä.

Kryptovaluuttalouhinta ja lohkoketju

Joten kryptovaluutan louhinnassa, ja miksi se on kasvanut niin onnistuneeksi ja kannattavaksi toiminnaksi? Osasyy siihen on varmastikin vallankumouksellinen tekniikka ja kryptovaluutan takana oleva koodaus!

Ennen kryptovaluuttaa tietojen omistajuus ja turvallisuus on ollut pitkään tekniikan alan ongelmana. Krypto- (salaustekniikka) ja lohkoketjutekniikan käyttö on mahdollistanut turvallisuuden ja hajautetun omistuksen, mitä ei oltu aikaisemmin saavutettu. Tämän vuoksi kryptovaluutta ja kysymys kryptovaluutan louhinta ovat kuumia aiheita tänä päivänä.

Lohkoketjuteknologian hajautetun järjestelmän kauneus on siinä, että se on rakennettu vapaaehtoisvoimin. Vapaaehtoiset haluavat käyttää työpanostaan ja resurssejaan siihen, jolloin kryptovaluutan louhinta on täynnä mahdollisuuksia sijoittajille.

Kryptovaluutan louhimisen oppiminen ja panostaminen louhintaan eivät vain edesauta kryptovaluutan kasvua, vaan voivat myös olla palkitsevia sijoituksia, jotka auttavat sinua hankkimaan lisäansioita.

Kaksi asiaa kaipaavat vielä lisäselvitystä:

kryptovaluutta louhinta

Turvallisuus ja vahvistaminen

Lohkoketjutekniikan turvallisuus perustuu pysyvien ”lohkojen” luomiseen koodiksi, joita voidaan aina käyttää viittaamaan tapahtumien aitouteen.

Jos joku ostaa pizzaa käyttäen kryptovaluuttaa ja hän painaa ”osta”, kryptovaluutan lohkoketjukoodi, jota käytetään kuluttamisen yhteydessä, tullaan vertaamaan itse vahvistukseen.

Tämä tarkoittaa, esimerkiksi sitä, että 10 louhijaa, joilla on tämän kryptovaluutan koodi, vertailevat toistensa koodeja ja vireillä olevaa transaktiota.

Kun sekä koodi että transaktio on vahvistettu, ”osto” hyväksytään, ja uusi transaktio lisätään ”lohkoon” kryptovaluutan lohkoketjuun.

Lohkoketjun suunnittelusta johtuen, jos joku yrittäisi hakkeroida järjestelmää, hakkeroija joutuisi hakkeroimaan yli 50% louhijoiden tietueista saadakseen transaktion hyväksyttyä. Teoriassa tämä on mahdollista, mutta niin on aikamatkustaminenkin.

Mutta hajautettu järjestelmä, jossa miljoonat vapaaehtoiset ympäri maailmaa työskentelevät yhdessä vahvistaakseen transaktioita, mikä tekee satojen satunnaisten tietokoneiden hakkeroimisen aikalailla mahdottomaksi.

miten saada rahaa
kryptovaluutan louhinta

Kuinka kryptovaluuttaa luodaan

Yksi keino kannustaa louhijoita vapaaehtoistyöhön ja opettelemaan kryptovaluutan louhintaan, on palkitsemissysteemi. Koska samojen transaktioiden parissa työskentelee useita louhijoita, louhija(t), joka vahvistaa lohkon, palkitaan ennalta määrätyllä määrällä digikolikoita.

Kun ajatellaan pitkän aikavälin sijoitusrahaston rakentamista, sinun tulee ottaa huomioon kaikki mahdolliset vaihtoehdot ja kustannukset tietääksesi lopullisen palkkiosi ja palkintosi.

ToimeentuloNinjan yksityiskohtaiset kryptovaluutan louhintaoppaat

Seuraavassa on lista kaikista ToimeentuloNinjan kryptovaluuttojen louhintaoppaista. Voit selata kuhunkin kolikkoon liittyvät yksityiskohdat napsauttamalla linkkiä:

krypto louhinta
Bitcoinin louhinta
kryptovaluutta louhinta
Litecoinin louhinta
kryptovaluutan louhinta
Ripplen louhinta
krypto louhinta
Ethereumin louhinta
kryptovaluutta louhinta
Moneron louhinta

Miksi sinun pitäisi louhia kryptovaluuttaa?

Joten kaiken tämän valossa, miksi sinun pitäisi oppia kryptovaluutan louhintaa?

kryptovaluutta louhinta

Onko se sijoittamisen arvoista? Monille, jotka osallistuvat kryptovaluutan louhimiseen, eivät näe sitä vain kannattavuuden kannalta, vaan kokevat olevansa synkassa myös tämän teknologian kanssa.

Lohkoketjuteknologian vallankumous on saanut monet innostumaan siitä, mitä tulevaisuus voi vielä tuoda tullessaan. Joten kryptovaluutan louhimisen opettelu merkitsee aktiivista osallistumista paremman tulevaisuuden rakentamiseen.

Taloudellisesta näkökulmasta katsottuna louhinta on ehdottomasti hyvä vaihtoehto rahan tienaamiseen kryptovaluutalle. Tietokoneiden kokoelma tekee työn puolestasi ja tahkovat digivaluuttaa, joten sijoittajan ei tarvitse osallistua tähän niin paljon alkuperäisen investoinnin jälkeen. Jos olet innoissasi kryptovaluutasta, voi tämä olla hyvä vaihtoehto lisättäväksi sijoitusstrategioihisi.

Kaiken kaikkiaan, kryptovaluutan louhinta ja sen opettelu on enemmän kuin pelkkä sijoitus. Se on myös askel kohti kasvavaa lohkoketjuteollisuutta ja sen valoisaa tulevaisuutta jatkuvasti muuttuvassa maailmassa. Joten jos haluat löytää ainutlaatuisen tavan luoda passiivisia tuloja, olet valmis jakamaan joitakin resursseja muiden kanssa ja haluat osallistua johonkin jännittävään, voi louhinta olla juuri sinulle oikea vaihtoehto!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös
Lopeta kamppailu oman taloudellisen tilanteesi kanssa. Löydä tapa ansaita rahaa jo tänään.

Liity tuhansien muiden joukkoon, jotka ovat muuttaneet elämänsä ansaitsemalla rahaa verkossa …15 + Eri menetelmää, kaikki varmennettuja, kaikki kannattavia.

fi-recent-news-banner
ProfitFarmers tuotti meille voittoa 2.141€ vain muutamassa viikossa
Haluatko nähdä, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa ProfitFarmers vulla?