Osta Litecoin: Yksityiskohtainen Opas Sinulle

litecoin
”ToimeentuloNinjan päätavoitteena on auttaa lukijoitamme parantamaan heidän taloudellista asemaansa. Olemme yhteistyössä muiden yritysten kanssa, joilla on samanlainen visio. Jotkut näistä linkeistä tässä julkaisussa voivat tulla kumppaneiltamme. Näin me ansaitsemme rahaa.”

Litecoinin suosio, suunnittelu ja toimintatapa ovat kaikki johtaneet siihen, että Litecoin ostaminen on monen ihmisen mielessä. Sillä on potentiaalia ohittaa lähitulevaisuudessa jopa Bitcoinin. Tässä artikkelissa opit tarkalleen, mitä tarvitset päästäksesi alkuun Litecoinilla!

Osta Litecoin: yleiskatsaus

Litecoin on yksi neljästä tällä hetkellä suosituimmasta kryptovaluutasta. Samalla konseptilla rakennettu kuin sen edeltäjä, Bitcoin, Litecoin (LTC) pyrkii toimimaan tehokkaammin ja parantamaan Bitcoinissa olevia puutteita.

Ostaaksesi Litecoinia sinun tulee toimia näin:

osta litecoin

Avaa lompakko, johon voi tallettaa Litecoinia

litecoin ostaminen

Valitse yksi kolmesta menetelmästä Litecoinin ostamiseen: kaupankäyntialustat, kryptovaluutan välittäjät tai suora kaupankäynti

litecoin ostaminen

Siirry valitsemasi menetelmän avulla tarvittaviin suojaus- ja henkilöllisyystunnistusvaiheisiin

osta litecoin

Liitä pankkitilisi tiedot!

osta litecoin

Osta Litecoinia!

Kerromme ensin lyhyesti Litecoinin taustaa ennen kuin käymme yksityiskohtaisesti läpi kaikki askeleet Litecoinin ostamiseen:

Litecoinin lyhyt historia

Osta Litecoin kunhan olet ensin tutustunut hieman sen historiaan:: Litecoin on digitaalinen kryptovaluutta, jonka Charles Lee loi vuonna 2011. Seurattuaan Bitcoinin lanseerausta, onnistumisia ja ongelmia mitä tulee rahan ansaitsemiseen verkossa, Litecoin luotiin Bitcoinin teknologian ympärille parantamaan sitä.

Monin tavoin, Litecoin suunniteltiin Bitcoinin kilpailijaksi.

Se on suunniteltu deflaatiomallin mukaan eli kolikoiden enimmäismäärälle on katto. Tämä tarkoittaa, että LTC:ta tulee olemaan enintään 84 miljoonaa. Fiat-valuutat eivät noudata tätä standardia ja keskusinstituutiot, kuten julkisyhteisöt, voivat yksinkertaisesti painaa lisää rahaa, mikä vaikuttaa suoraan sen arvoon.

Toinen huomioitava asia on, kuinka nopeasti transaktioita käsitellään. Litecoin hyödyntää nopeaa algoritmia, jota kutsutaan Scryptiksi, mikä parantaa sen transaktioaikoja. Kuten Bitcoinilla, Litecoinilla kestää tällä hetkellä keskimäärin noin 10 minuuttia transaktioiden käsittelyyn ja vahvistamiseen.

Muista, että Litecoin ostaminen on vain yksi keino, sillä voit myös louhia Litecoinia.

Osta Litecoin: yksityiskohtainen opas

osta litecoin

Litecoin-lompakon luominen

litecoin ostaminen

Ensimmäinen asia, joka sinun täytyy tehdä, on luoda lompakko. Tämä toimii tallennustilana ostamillesi tai myymillesi Litecoineille.

Voit lukea aiheesta lisää artikkelistamme, jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti lompakon asettamisesta ja parhaan vaihtoehdon valitsemisesta.

Yleisimmät ja yksinkertaisimmat lompakot ovat verkkolompakot, kuten Coinbase. Kun olet luonut itsellesi lompakon, voit käyttää LTC:tä ostaaksesi tavaroita ja käydäksesi kauppaa aivan kuten millä tahansa muulla ”tavallisella” lompakolla. Tämä on täydellinen vaihtoehto pienille, päivittäisille transaktioille.

Toinen vaihtoehto on Electrum-ohjelmalompakko. Tämä asennetaan tietokoneeseen ja sitä käytetään offline-tilassa, mikä tekee siitä turvallisemman ja tehokkaamman vaihtoehdon hakkerointia vastaan. Kolmas ja turvallisin vaihtoehto on laitteistolompakko, kuten Ledger Nano.

litecoin ostaminen

Valitse yksi kolmesta vaihtoehdosta ja osta Litecoin

Litecoinia voi useimpien kryptovaluuttojen tavoin hankkia käytännössä lähes jokaisesta laadukkaasta kryptovaluutan vaihtoalustasta. Tähän kuuluvat kaupankäyntialustat, suora kaupankäynti ja kryptovaluutan välittäjät.

Seuraavassa on yhteenveto näistä ja siitä, miten ne toimivat:

osta litecoin

Kaupankäyntialusta

Kaupankäyntialustaa voisi kuvata parhaiten markkinapaikaksi, joka yhdistää kaikki rahan ansaitsemisesta kiinnostuneet. Yleensä kaupankäyntialustoilla löytyy jatkuvasti päivittyvä markkinakaavio, josta voit seurata tunti- tai minuuttikohtaisesti, kuinka paljon ihmiset ostavat ja myyvät sinä päivänä.

Tämä on loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat upottaa kätensä kaupankäyntiin kryptovaluutalla. Monet pitävät näitä kaupankäyntialustoja parhaimpana keinona tehdä voittoa. Lisäksi voit seurata koko ajan markkinoiden reaaliaikaista arvoa Litecoinista.

Kun haluat ostaa tai myydä LTC:tä, voit asettaa sille joko tietyn hinnan tai vähimmäis- ja enimmäistarjouksen. Kun joku muu vastaa tarjoukseen, kauppa solmitaan. Sen jälkeen sinun tarvitsee vain odottaa kaupankäynnin käsittelyä ja vahvistamista. Vahvistuksen jälkeen pääset käyttämään LTC:tä.

Osta Litecoin Krakenin kaltaisilta kaupankäyntialustoilta, jotka voivat tarjota muutamia hyviä vaihtoehtoja. Jotkut sallivat luottokortin, pankkitilin tai PayPal-tilin käytön suoraan vaihtoalustalla, jolloin voit siirtää määrätyn summan fiat-valuuttaa ostaaksesi Litecoinia suoraan. Voit myös käyttää muita kryptovaluuttoja, kuten Bitcoinia ja Ethereumia ostaakseesi Litecoinia Litecoin-lompakkosi kautta.

Muista, että useimmiten kaikissa kaupankäyntialustoissa veloitetaan myös transaktiomaksu, joka maksetaan kryptovaluutalla. Kun tarkastelet transaktion kustannuksia, muista muuttaa kryptovaluutassa oleva kulu fiat-valuutan arvoksi varmistaaksesi, että summa on sinusta sopiva.

Jos esimerkiksi transaktiomaksu on 1 LTC, tämä saattaa kuulostaa halvalta, kunnes muunnat sen euroiksi, jolloin se vastaa suunnilleen 50 euroa!

fi-recent-news-banner
ProfitFarmers tuotti meille voittoa 2,141 € vain muutamassa viikossa.
Haluatko nähdä, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa ProfitFarmersin avulla?
ProfitFarmers: Helppo tapa ansaita rahaa verkossa.
Olemme kokeilleet sitä itse, ja mikä oli tuloksemme?
2,141 € voittoa. Alle 25 min päivässä.
Katso arvosteluvideo nähdäksesi, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa
litecoin ostaminen

Kryptovaluutan välittäjät

Jos et ole niin innokas seuraamaan live-markkinoita ja odottamaan, että tarjoukseesi vastataan, etkä halua luoda omaa sijoitusstrategiaa, voi kryptovaluutan välittäjä olla sinulle helpompi vaihtoehto. Vaikka tällä on monia samoja ominaisuuksia kuin kaupankäyntialustalla, välittäjä määrittää tietyn valuuttakurssin Litecoinin ostamiselle ja myymiselle. Ostaja ja myyjä eivät siis neuvottele hinnasta keskenään.

Välittäjät veloittavat myös 5–15 prosentin suuruisen palkkion riippuen välittäjästä. Joten, jos vasta opettelet, mitä on Litecoin ostaminen ja avoin markkinapaikka tuntuu sinusta liian monimutkaiselta, sellainen välittäjä kuten Coinbase voi olla sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto, mutta tämä on tietysti kalliimpaa kuin jos tekisit kaiken itse.

litecoin ostaminen

Suora kaupankäynti

Toisin kuin kaksi ensimmäistä vaihtoehtoa, toimii suora kaupankäynti tai vertaisverkkokauppa ilman välittäjää tai vaihtoalustaa.

Tavallisesti suora kaupankäynti tapahtuu kahden ihmisen välillä, jotka saattavat jo tuntea toisensa: yksi henkilö myy Litecoininsa valitsemallaan valuuttakurssilla, ja ostajan on päätettävä, hyväksyykö hän hinnan. Vaikka myyjälle annetaan tässä enemmän valtaa kuin ostajalle, tähän ei sisälly mitään muita transaktiokuluja tai palkkioita.

osta litecoin

Viimeinen askel Litecoinin ostamiseen

osta litecoin

Olipa kyseessä kaupankäyntialusta, kryptovaluutan välittäjä tai suora kaupankäynti, on sinun varmistettava, että transaktiot ovat mahdollisimman turvallisia ja suojattuja. Osta Litecoin hyvämaineisilta vaihtopaikoilta, joiden tulisi kysyä sinulta ainakin seuraavia asioita:

litecoin ostaminen

Vahvista henkilöllisyytesi

Monet hyvämaineiset vaihtopaikat tarjoavat ilmaista rekisteröintiä, mutta eivät salli kryptovaluutan ostamista ennen kuin olet vahvistanut henkilöllisyytesi. Yleensä tämä edellyttää valokuvallista henkilöllisyystodistusta ja kenties myös tuoretta valokuvaa. Kun henkilöllisyytesi on vahvistettu, voit käyttää vaihtoalustan kaikkia ominaisuuksia.

Vaihtopaikat vaativat tällaisia varmistuksia taatakseen, että ostavat ja myyvät ihmiset ovat todellisia henkilöitä, eivätkä botteja tai väärennettyjä tilejä, joiden tarkoituksena on sabotoida vaihtopörssiä.

osta litecoin

Aseta ylimääräinen suojaus

Jos vaihtopaikka tarjoaa 2-vaiheisen todennuksen, on suositeltavaa ottaa se käyttöön. Näin voit lisätä toisen suojakerroksen sen varalta, että joku muu yrittää kirjautua tiliisi.

osta litecoin

Määritä maksutapa

Riippuen siitä, missä Litecoin ostaminen käytännössä tapahtuu, sinua pyydetään valitsemaan maksutapa. Voit halutessasi ostaa suoraan fiat-valuutalla tai muilla kryptovaluutoilla kuten Bitcoinilla.

Sinun on mahdollista yhdistää tilisi luottokorttiin, PayPaliin, pankkitiliin tai jopa Litecoin-lompakkoon.

divider

Valitsemastasi maksutavasta riippumatta hyvämaineinen vaihtopaikka tarjoaa laajan valikoiman maksuvaihtoehtoja. Huomaa, että jotkut eivät voi tarjota PayPalia turvallisuussyistä. Henkilöllisyyden vahvistamisen ja ylimääräisen suojauksen jälkeen selkeä valikoima maksuvaihtoehtoja tulisi olla ilmiselvä vaihtopaikkaa valitessa.

litecoin ostaminen

Viimeinen askel: Osta Litecoinisi!

Siinäpä se! Nyt tiedät, mitä on Litecoin ostaminen! Erittäin helppoa, eikö niin?

Litecoin ei ole yhtä suosittu tai arvokas kuin Bitcoin, mutta se on kasvava kryptovaluutta, ja sen tulevaisuus näyttää hyvin kirkkaalta. Ei ole epäilystäkään siitä, että kryptovaluutta on tullut jäädäkseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös
Lopeta kamppailu oman taloudellisen tilanteesi kanssa. Löydä tapa ansaita rahaa jo tänään.

Liity tuhansien muiden joukkoon, jotka ovat muuttaneet elämänsä ansaitsemalla rahaa verkossa …15 + Eri menetelmää, kaikki varmennettuja, kaikki kannattavia.

fi-recent-news-banner
ProfitFarmers tuotti meille voittoa 2.141€ vain muutamassa viikossa
Haluatko nähdä, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa ProfitFarmers vulla?