Ripple Ostaminen: Yksityiskohtainen opas Sinulle

ripple ostaminen
”ToimeentuloNinjan päätavoitteena on auttaa lukijoitamme parantamaan heidän taloudellista asemaansa. Olemme yhteistyössä muiden yritysten kanssa, joilla on samanlainen visio. Jotkut näistä linkeistä tässä julkaisussa voivat tulla kumppaneiltamme. Näin me ansaitsemme rahaa.”

Ripple, joka tunnetaan paremmin nimellä XRP, on yksi neljästä suosituimmasta kryptovaluutasta maailmassa. Mutta, mitä se on ja minkä vuoksi sillä on niin suuri kysyntä? Miksi sinun pitäisi oppia Ripplen ostamisessa tänään?

Seuraavassa on lyhyt yleiskuva siitä, miten voit ostaa Ripplea:

rekisteröidy ja luo verkkolompakko

Rekisteröidy ja luo verkkolompakko

valitse kaupankäyntialusta

Valitse kaupankäyntialusta, josta haluat ostaa Ripplea

valitse hinta, jonka olet valmis maksamaan Ripplesta

Valitse hinta, jonka olet valmis maksamaan Ripplesta nykyisen markkinahinnan perusteella

odota, että myyjä hyväksyy transaktion

Odota, että myyjä hyväksyy transaktion

nyt omistat Ripplea

Olet valmis, nyt omistat Ripplea!

Tässä artikkelissa perehdymme kaikkiin yksityiskohtiin ja käymme läpi jokaisen vaiheen, jotta pääset ostamaan Ripplea ihan itse.

Mikä on Ripple? Mikä on XRP?

Ripple on San Franciscossa toimiva yritys, joka keskittyy rajat ylittäviin maksujärjestelmiin. Ripplen tärkein tavoite on tehostaa globaaleja transaktioita rakentamalla verkosto rahoituslaitosten kanssa ympäri maailmaa.

Siksi sen sijaan, että odottaisit 3-5 päivää perinteisen siirron lähettämistä, Ripplen avulla odotusaika kutistuu vain muutamaan minuuttiin tai jopa muutamaan sekuntiin.

Ja niin XRP, Ripplen kryptovaluutta, syntyi. Vuonna 2012 käynnistetty XRP toimii siltana kahden fiat-valuutan välillä, joita käytetään rajoja ylittäviin maksuihin.

Seuraavassa taulukossa löytyy yleiskatsaus sekä tarkemmat tiedot Ripplen ominaisuuksista:

IlmestymisvuosiTammikuu 2012
ValuuttaXRP
KäyttöRajoja ylittävät maksut
Kokonaismäärä100 miljardia XRP
Inflatoratiininen?Ei
KonsensusalgoritmiTodennus oikeellisuudesta
Transaktioaika4 sekuntia
OhjelmointikieliC/C++, JavaScript, Java, GO
KohdeyleisöTalousinstituutiot
LouhiminenEi

Ripple ostaminen: opas sinulle

Toisin kuin kilpailu rahan ansaitsemisesta Bitcoinilla, Ripple pyrkii olemaan laajemmin saatavilla oleva valuutta.

Yleinen menettelytapa pysyy ennallaan mitä tulee Ripplen ostamiseen: luo itsellesi lompakko ja rekisteröidy sen jälkeen kryptovaluuttapörssiin, joka tukee Ripplea.

Tässä ovat yksityistiedot:

miten saada rahaa
ensimmäinen askel

Päätä, missä haluat säilyttää Rippleasi ja luo itsellesi lompakko

Aivan, kuten muissakin kryptovaluutoissa, joiden avulla haluat ansaita rahaa, sinun tulee aloittaa asentamalla itsellesi verkkolompakko ja ottamalla se käyttöön. Jotkut lompakot toimivat paremmin Bitcoinilla ja Ethereumilla, kun taas toiset ovat yhteensopivia XRP:n kanssa.

Seuraavassa on muutamia lompakkovaihtoehtoja, jotka toimivat hyvin Ripplen kanssa:

gatehub
GateHub
exarpy
Exarpy
coinpayments
CoinPayments

GateHub ja CoinPayments ovat monikryptovaluuttalompakkoja, kun taas Exarpy tallentaa vain Ripplea.

Kun olet asettanut itsellesi verkkolompakon, voit siirtää kolikkosi offline-ohjelmistolompakkoon tai laitteistolompakkoon turvallisen säilytyksen varmistamiseksi. Opetellessasi Ripplen ostaminen sijoituskohteeksi, verkkoon kytkemättömän lompakon ostaminen tai lataaminen on erittäin suositeltavaa. Useimmat suuret offline- ja laitteistolompakot tukevat Ripplea.

Laitteistolompakoista suositeltavin vaihtoehto on Ledger Nano S. Se ei ole vain täysin offline-tilassa toimiva lompakko, joka takaa Ripple-kolikoiden turvallisuuden, mutta siihen sisältyy myös muita ylimääräisiä suojauskeinoja.

vaihe toinen

Etsi kauppapaikka ostaaksesi Ripplesi

ripple ostaminen

Toisin kuin muita suosittuja kryptovaluuttoja, Ripplea ei voi louhia. Joten Ripplen ostaminen vaatii seuraavaksi sen, että rekisteröityy vaihtoalustalle.

Ripplea on laajalti saatavilla sellaisilla kansainvälisillä kaupankäyntialustoilla, kuten:

kraken
Kraken
bitstamp
BitStamp
coinone
CoinOne
bitso
BitSo

Jos kuitenkin asut maassa, jossa suositaan ensisijaisesti jotain muuta kaupankäyntialustaa, voi olla parempi käyttää sitä, koska se todennäköisesti soveltuu parhaiten asuinpaikkasi valuutalle ja pankkitileille.

Useimmat kaupankäyntialustat antavat sinun rekisteröityä ilmaiseksi, mutta sinun on kuitenkin todennettava henkilöllisyytesi ennen kuin voit ostaa kryptovaluuttaa. Näin varmistetaan, että kaupankäyntialustan käyttäjät ovat oikeita ihmisiä eivätkä botteja. Tällä tavoin ehkäistään myös väärien tilien luominen.

ripple

Jos Ripplen ostaminen ei ole sinulle vielä kovin tuttua, eikä käyttämäsi kaupankäyntialusta pyydä ylimääräistä henkilöllisyyden varmistusta, voi se olla varoitusmerkki alustan luotettavuudesta.

Rekisteröityessäsi kaupankäyntialustat pyytävät joitakin perustietoja, kuten nimeäsi, sähköpostiosoitettasi, jne. Vahvistaakseen henkilöllisyytesi sinulta pyydetään myös henkilöllisyystodistus. Osa saattaa lisäksi pyytää tuoretta valokuvaa sinusta sekä sen viereen lappua, jossa lukee esimerkiksi vaihtoalustan nimi ja päiväys.

Kun olet antanut tietosi ja tilisi on vahvistettu, voit ostaa ja myydä Ripplea.

Kaupankäyntialustasta riippuen voi olla mahdollista ostaa Ripplea (XRP) fiat-valuutalla. Mikäli valitset tämän ensisijaiseksi tavaksi Ripplen ostamisessa, voit liittää luotto- tai pankkikorttisi, pankkitilisi tai ehkä jopa PayPalin tilisi. Tämän jälkeen voit ostaa Ripplea markkinoilta.

Voit yleensä myös käydä muilla kryptovaluutoilla kauppaa ostaaksesi Ripplea esimerkiksi Bitcoinilla ja Ethereumilla.

fi-recent-news-banner
ProfitFarmers tuotti meille voittoa 2,141 € vain muutamassa viikossa.
Haluatko nähdä, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa ProfitFarmersin avulla?
ProfitFarmers: Helppo tapa ansaita rahaa verkossa.
Olemme kokeilleet sitä itse, ja mikä oli tuloksemme?
2,141 € voittoa. Alle 25 min päivässä.
Katso arvosteluvideo nähdäksesi, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa

Kun tavoitteesi on Ripplen ostaminen, tässä on muutamia vinkkejä siihen:

miten saada rahaa

Katso nykyistä pörssin arvoa

Useimmat kaupankäyntialustat tarjoavat markkinoiden yleiskuvaa kustakin kryptovaluutasta. Etsi Ripple ja löydät koko ajan päivittyvän markkinakaavion siitä, millä hinnalla Ripplea ostetaan ja myydään.

rahaa nopeasti

Ota huomioon transaktiokustannukset

Kaikki kaupankäyntialustat veloittavat transaktiokuluja. Yleensä tämä kulu veloitetaan kryptovaluuttana. Tämän vuoksi on tärkeää tietää, paljonko tämä kulu tarkalleen on.

Jos esimerkiksi transaktiokustannus on BTC 0.06112367, tämä saattaa näyttää olevan ihan sopiva hinta, tai jopa niin “alhainen maksu”, että sillä voi tienata. Mutta sen fiat-valuutan markkina-arvo on todellisuudessa 300 euroa vuoden 2020  jälkeen!

kuinka saada rahaa

Määritä maksimihinta tai hintahaarukka sille, paljonko olet valmis maksamaan

Voit tehdä pari asiaa ostaessasi tai myydessäsi:

rahaa nopeasti

Talleta valuuttasi

Kun Ripplen ostaminen on tullut sinulle tutuksi ja saanut ostoksesi tehtyä, sinun on siirrettävä kryptovaluuttasi lompakkoon. Jos sinulla on vain online-lompakko, kannattaa ruveta katsomaan offline-tai laitteistolompakkoa pitääksesi Ripplesi hyvässä tallessa.

vaihe kolme

Pidä huolta siitä, että säilytät Ripplesi hyvässä tallessa

ripple ostaminen

Kryptovaluutta on yksi hauskimmista ToimeentuloNinjassa käsittelemistämme tavoista saada rahaa, ja tätä me suosittelemme lämpimästi.

Kuitenkin yksi tärkeimmistä asioista, mitä haluamme korostaa oppiessasi Ripplen ostaminen tai kuinka ostaa mitä tahansa kryptovaluuttaa on se, miten rahoja kannattaa säilyttää.

Vaikka monet yritykset ympäri maailmaa pyrkivät kaikin tavoin takaamaan kaupankäyntialustansa ja lompakkonsa turvallisuuden, on muutamia asioita, joita voit lisäksi tehdä:

miten saada rahaa

Vaihda salasanasi säännöllisesti

Make sure to change your password regularly. This way you can ensure that your account can stay safe from a login perspective. It’s recommended to do this once every month.

rahaa nopeasti

Kirjaudu lompakkoosi tai kauppa-alustalle yksityisyydessä

Vaikka tämä saattaa kuulostaa vainoharhaiselta, tämä on todellisuudessa vain yksi turvatoimenpide, jolla varmistat etteivät uteliaat silmät kurki olkapääsi yli. Tekemällä transaktioita ainoastaan omassa kodissasi minimoit sen riskin, että muut näkevät kryptovaluutan sijoitussalkkuasi, salasanojasi ja paljon muuta.

kuinka saada rahaa

Käytä kaikkia saatavilla olevia turvatoimenpiteitä

Jos lompakko ja kaupankäyntialusta tarjoavat 2-vaiheisen todentamisen, ota tämä käyttöön. Näin jos joku yrittää päästä käyttämään tiliäsi, sinä voit hyväksyä tai kieltää kirjautumisyritys matkapuhelimellasi tai toisella tietokoneella.

Kyllä, tämä on ylimääräinen vaihe, kun haluat kirjautua tilillesi ja saatat kokea sen vaivalloisena, mutta se on tästä huolimatta sellainen turvallisuustoimeenpide, joka kannattaa varmasti ottaa käyttöön.

rahaa nopeasti

Sijoita offline- tai laitteistolompakkoon

Tärkein asia sen jälkeen, kun olet Ripplea ostanut, on siirtää kryptovaluuttasi verkon ulottumattomiin. On 100% vaivan arvoista sijoittaa vähän ohjelmistoihin tai laitteisiin, jotta voit siirtää tai varmuuskopioida omaisuutesi pois verkosta niin ettei se katoa, tai joudu hakkeroiduksi tai varastetuksi.

Verkkolompakot tietysti pyrkivät kaikin tavoin säilyttämään omaisuutesi turvassa, mutta jos voit antaa itsellesi enemmän mielenrauhaa kryptovaluuttasi suhteen, kannattaa ottaa tämä lisätoimi käyttöön.

Huomaa myös, että useimmat offline- ja laitteistolompakot tarjoavat palautustoiminnon, joten jos tietokoneelle tai laitteistolompakolle tapahtuu jotain vakavaa, voit palauttaa kryptovaluuttasi takaisin.

Käytännön esimerkki siitä, miksi Ripple on mahtava ja miten käyttää sitä

rippleAjatellaanpa vaikka, että sinun olisi maksettava 900 euroa saadaksesi Puolasta omenoita tukusta. Voisit lähettää vastaavan eurosumman Ripplen XRP:n kautta Puolaan yhtiölle, joka voi sitten muuntaa XRP:n takaisin Puolan Zoltyyn muutamassa sekunnissa. Kauppamaksu olisi 0,0007 XRP (maaliskuusta 2019 alkaen), mikä on häviävän pieni summa.

Jos lähettäisit saman summan Western Unionin kaltaisen yrityksen siirron kautta, maksulla kestäisi 3-5 päivää, ja se kustantaisi sinulle noin 60 euroa. Siirtomaksu olisi täten 250 000 x suurempi, ja koko prosessi kestäisi huomattavasti kauemmin!

Yhteenveto XRP:stä

XRP pyrkii mullistamaan ja optimoimaan pankkiasioinnit nykypäivän yhteiskunnassa. Vaikka Ripplea ei vielä arvosteta markkinoilla yhtä suuresti kuin muita kryptovaluuttoja, kuten Bitcoinia, Ethereumia ja Litecoinia, sillä on sijoittajia ja yrityksiä ympäri maailmaa, joita kiinnostaa kansainvälisen kaupankäynnin yksinkertaistaminen.

Jos haluat täydentää kryptovaluuttasalkkuasi ja mietit, kannattaako opetella Ripple ostaminen sijoitusmielessä, on se ehdottomasti sen arvoista! Sen potentiaali mullistaa kansainvälisiä valuuttamarkkinoita on erittäin suuri, joten jos pystyt sijoittamaan Rippleen, tee se!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös
Lopeta kamppailu oman taloudellisen tilanteesi kanssa. Löydä tapa ansaita rahaa jo tänään.

Liity tuhansien muiden joukkoon, jotka ovat muuttaneet elämänsä ansaitsemalla rahaa verkossa …15 + Eri menetelmää, kaikki varmennettuja, kaikki kannattavia.

fi-recent-news-banner
ProfitFarmers tuotti meille voittoa 2.141€ vain muutamassa viikossa
Haluatko nähdä, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa ProfitFarmers vulla?