Kuinka Tienata Rahaa Verkossa Käyttäen ProfitFarmersia (Arvostelu 2020)

profitfarmers arvostelu ja opas

Tervetuloa ToimeentuloNinjaan. Seuraavassa videossa haluamme kertoa eräästä uusimmasta, helpoimmasta ja mielenkiintoisemmasta tavasta tienata rahaa verkossa vuonna 2020.

Toimeentuloninjat ovat riippumaton, itsenäinen arviointisivusto, joka ei auktorisoitu antamaan ammattivinkkejä minkään sijoitustyypin suhteen. Käyttäjä ymmärtää täyden vastuunsa ja on tietoinen mahdollisista riskeistä, mikä liittyy kryptovaluutalla kaupankäymiseen ja muihin vastaaviin aktiviteetteihin. Kuten, minkä tahansa sijoituskohteen suhteen, sijoita rahaa vain sen verran, kuinka paljon olet valmis menettämään.

Kryptovaluutat, kuten Bitcoin ja Ethereum, ovat mahdollistaneet näennäisesti rajoittamattomat taloudelliset mahdollisuudet. Kuten Yhdysvaltain dollari tai euro, voidaan myös kryptovaluutoilla käydä kauppaa, ja oikeilla työkaluilla on mahdollista ansaita paljon rahaa!

Se on kuitenkin tuntunut pitkään varsin monimutkaiselta asialta ja liian aikaa vievältä meille ”tavallisille kaduntallaajille”.

Meillä kaikilla on varmasti mielessä jokin unelmatyö (astronautti, lääkäri, lakimies!), mutta ilman oikeanlaista kokemusta tai vuosien koulutusta, voisit yhtä hyvin yrittää kiivetä Mount Everestille sandaaleissa.

No, kryptovaluutalla kaupankäynti on ollut pitkään tavallaan samanlaista. Ainakin se oli… tähän asti!

Älykästä AI eli tekoälytekniikkaa hyödyntävä työkalu on ohjelmoitu poistamaan kaupankäynnissä vastaan tulevia vaikeuksia. Kyseinen ohjelmisto antaa jokaiselle mahdollisuuden tehdä kannattavia kauppoja muutamassa minuutissa. Sinun ei tarvitse käyttää enää vuosia oppimiseen tai käydä tuntikaupalla kauppaa.

Saatat ajatella: ”Kuinka tämä on mahdollista? Toimiiko se kohdallani? Kuinka paljon rahaa muut ihmiset ovat ansainneet? ”

Opi kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää tämän ProfitFarmersin arvostelun avulla!

Katso, kuinka me tienasimme 1500€ kuukaudessa ProfitFarmersilla
Katso video

Syyskuu alustan päivitykset:

ProfitFarmers on toiminut niin hyvin, että emme ole koskaan lakanneet käyttämästä sitä varhaisen käyttöönottoarvioinnin jälkeen. Tässä on yhteenveto siitä, mitä on tapahtunut alkuaikojen jälkeen:

  • Alusta on päivitetty uudemmaksi ja helppokäyttöisemmäksi!
  • Android-mobiilisovellus on julkaistu. (Ilmeisesti myös IOS-versio on tulossa pian!)
    • Olitpa sitten kävelyllä, työmatkalla tai makaat vain sängyssä, ÄLÄ KOSKAAN jätä käyttämättä uutta tuottavaa mahdollisuutta suoraan puhelimeesi tulevilla päivityksillä!

Alla oleva tuloskaavio löytyy ProfitFarmersin verkkosivustolla.

ProfitFarmers mobile App
ProfitFarmers Mobile App

Alla oleva tuloskaavio löytyy ProfitFarmersin verkkosivustolla.

lokakuu helmikuu kuukausitilastot
lokakuu helmikuu kuukausitilastot

Pelkästään viime VIIKOLLA (22.-28.9.) seurasimme 86 signaalia ja voitimme 61 niistä! Näiden lukujen arvioimisen jälkeen havaitsimme, että teimme keskimäärin 13,8% voittoa jokaisesta käymästämme kaupasta.

Menetimme siis 25 kauppaa viime viikolta, mutta automaattisen pysäytä-tappio -ominaisuuden ansiosta menetyksemme näistä kaupoista oli keskimäärin vain 4,6%.

Mieti sitä:

61 voittoa keskimääräisellä 13.8 % voitolla.

25 häviötä keskimääräisellä 4.6% tappiolla.

Eiköhän tämä kerro jo tarpeeksi.

Mikä on ProfitFarmers

ProfitFarmers on kryptovaluuttaan perustuva kopiointikaupankäynnin alusta Yksinkertaisesti selitettynä alustan algoritmi etsii hintamuutosten suhteen malleja, jotka osoittavat mahdollisia keinoja ansaita rahaa.

Parhaista mahdollisuuksista tehdään niin sanottuja kaupankäynnin signaaleja. Voit ajatella näiden olevan ikään kuin sijoitusasiantuntijoiden suunnitelmia kannattavan kaupan tahkomiseksi.

Kaupankäynnin signaalit näkyvät ProfitFarmersin hallintapaneelissa, joka on valmis kopioitavaksi vain muutamalla klikkauksella!

Tälläiseltä näyttää kaupankäynnin signaalin seuraaminen:
seuraa kaupankäynnin signaalia

Kuinka se Toimii

Kaupankäynnin käsite on oikeastaan ​​melko yksinkertainen. Ostat, kun hinta on alhaalla ja myyt, kun hinta on korkealla, ja tienaat itsellesi lisää rahaa sijoittamalla voittosi uudestaan.

Nämä transaktiot toteutetaan markkinapaikassa tai “pörssissä”, jossa on ihmisiä kaikkialta maailmasta ostamassa ja myymässä.

ProfitFarmersin tapauksessa kaikki kaupankäynti tapahtuu Binancen kautta, joka on tällä hetkellä suosituin kryptovaluuttapörssi. Binance-tilin luominen kestää 2 minuuttia, se on erittäinen turvallinen ja mikä parasta, se on myös täysin maksuton.

Kaupankäynnin monimutkaisin osa on tietää, milloin kannattaa ostaa ja myydä. Tämän taidon hallitseminen kestää vuosia.

ProfitFarmers ratkaisee tämän antamalla kaikille (jopa aloittelijoille) yhdenvertaiset mahdollisuudet aloittaa rahan ansaitsemisen kryptovaluuttakaupoilla vaikka saman tien.

Tutki signaalien eri osia:

Tutkitaan tarkemmin merkin eri osiin

Suositeltu Kolikko / Kryptovaluutta

There are literally thousands of Cryptocurrency Coins out there. Fortunately the system tells you exactly which one is interesting right now!

Merkintä / Hinta, jolla kolikko ostetaan

Käytännössä on olemassa tuhansia erilaisia kryptovaluuttakolikoita. Onneksi järjestelmä kertoo sinulle tarkalleen, mikä on tällä hetkellä kiinnostava kryptovaluutta!

Tavoite / Hinta, jolla kolikko myydään

Voittojen tekeminen on luonnollisesti pelin henki, ja näin teet sitä… myymällä keräämäsi kolikot myöhemmin korkeammalla hinnalla. Myös tässä ’automaattinen kaupankäynti’ -toimintoa käyttämällä asettaa järjestelmä kolikon tarkkailuun ja myy sen automaattisesti, kun asettamasi tavoitehinta saavutetaan.

Pysäytä tappio

Joskus kaupat eivät suju suunnitellusti. Mikäli hinnat liikkuvat liian kauan väärään suuntaan, stop loss eli pysäytä tappio -ominaisuus myy automaattisesti kolikkosi, jotta tappiosi pysyisivät mahdollisimman pieninä. Tämä ominaisuus on sisäänrakennettu jokaiseen seuraamaasi signaaliin, mikä antaa sinulle ylimääräistä mielenrauhaa joka kerta käydessäsi kauppaa.

Vahvista kauppa -painike

Yksi napsautus on kaikki mitä vaaditaan. Jos sinä et ole vielä päässyt tutustumaan kaupankäyntiin itse, voit luottaa meihin, kun kerromme sinulle, että tämä tämä pieni painike säästää tuntien edestä työtä.

Se on todella vaikuttavaa. ”Automaattinen kaupankäynti” hoitaa puolestasi ostamisen, myymisen ja markkinoiden seurannan siinä välissä. Tämä ominaisuus tuo kaupankäynnillä tienaamisen mahdollisuuden kaikkien ulottuville.

Mitä me rakastamme ProfitFarmersissa

Merkit

KELTANOKKA!! – Etkö ole varma, mitä kaupankäynnin signaalit ja kopiokaupankäynti tarkoittavat? Katso Matthew Tansleyn (ProfitFarmersin perustaja) video, kun hän kertoo niistä molemmista.

Ohjelmiston kopio-kaupankäynti perustuu ammattimaisten kaupankävijöiden tai älykkäiden ohjelmien antamiin ”merkkeihin”. Nämä ovat kuin ikkuna kaupankäynnin asiantuntijoiden mieleen ja siihen, kuinka he odottavat markkinoiden käyttäytyvän. Nämä merkit kertovat sinulle, milloin on paras aika ostaa ja myydä sekä myös sen, milloin kannattaa jättää kauppa sikseen.

Esimerkiksi Etoro (tunnettu kopio-kaupankäynnin alusta) listaa satoja säännöllisesti kauppaa käyviä asiantuntijoita, joiden kaupankäynnin tyyleistä voit valita mieleisesi kopioitavaksi. Alustan ohjelmisto hoitaa sen jälkeen kaiken muun puolestasi. Yksinkertaista, mutta ei kovin joustavaa, sillä se jättää sinulle hyvin vähän hallintaa omien rahojesi suhteen. Sinun on pakko toimia automaattisesti juuri samalla tavalla kuin valitsemasi kauppias tekee.

Mutta, entä jos asiantuntijallasi onkin huono päivä? Hän on loppujen lopuksi vain yksi ihminen.

ProfitFarmersin idea on hyvin samankaltainen, mutta sinä valitset lupaavimmat merkit itse sen sijaan, että joutuisit seuraamaan kaikkea sokeasti.

Tämä tarkoittaa, että voit valita jokaista sinulle ehdotettua ideaa, hylätä ne kaikki tai tehdä jotain siltä väliltä!

Aluksi tietysti haluat todennäköisesti vain seurata kaikkein tärkeimpiä ehdotuksia, mutta ajan myötä huomasimme todella nauttivamme siitä, että saimme valita mieltymyksiemme mukaan, mihin laitoimme rahamme.

Parhaidenkin merkkien kanssa sinun on yleensä hoidettava kaikki kauppasi ihan itse ja pidettävä niitä silmällä 24/7!

Se johtaa meidät seuraavaan hämmästyttävään ProfitFarmersin ominaisuuteen.

Puoliautomaattinen kaupankäynti

Puoliautomaattinen kaupankäynti

Kaupankäynnin tiedetään olevan yksi vaikeimmista, mutta myös taloudellisesti kannattavimmista töistä.

Siihen sisältyy kuitenkin pitkiä ja uuvuttavia työtunteja, vähän unta, tunteiden vuoristoratoja sekä melko valtava oppimiskäyrä, minkä vuoksi jotkut kauppiaat lopettavat burnoutin seurauksena.

ProfitFarmers on ratkaissut tämän luomalla sellaista, mitä he kutsuvat “puoliautomaattiseksi kaupankäynniksi”

Kuinka se toimii?

Kun kopioit jonkun tietyn merkin järjestelmästä, luo ProfitFarmers vastaavan ohjeen Binance-kaupankäynnin tilillesi. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse itse selvittää, miten se tehdään, vältyt tekemästä virheitä ja säästät samalla paljon aikaa.

Tämän lisäksi järjestelmä tarkkailee markkinoita ympäri vuorokauden tietääkseen oikean ajan, milloin toteuttaa valitsemasi tilaus, nostaa voittosi ja jopa lopettaa ne kaupat, joissa alat hävitä liikaa.

Järjestelmä huolehtii siis kaikesta käytännössä ilman, että sinulta vaaditaan mitään toimenpiteitä. Ei menetettyä unta, ei stressiä, eikä varmastikaan burnouttia!

Tämä on ylivoimaisesti paras ProfitFarmersin ominaisuus. Sinun tarvitsee vain asettaa se ja voit sen jälkeen unohtaa koko jutun.

Voit vapaasti tehdä ihan mitä haluat koko loppupäivän!

Hinnoittelumalli

Jäsenyyden hinta on tällä hetkellä 299 $/ 1 kuukausi, 599 $/ 3 kuukautta ja 1999 $/ 1 vuosi. On järkevintä ostaa neljännesvuosittainen jäsenyys, sillä saat kuukauden ILMAISEKSI!

Vaiheittainen opas, kuinka pääset alkuun ProfitFarmers:llä

Miksi se on niin helppoa

1 Kaupankäynnin hankaluus on ohjelmoitu pois

Oppia mitä tahansa

ProfitFarmers käsittelee kaupankäynnin hankalia puolia älykkään algoritminsa avulla ja tekee kauppoja puolestasi Binancen kautta. Sinun ei tarvitse käyttää vuosia oppimiseen!

2 Se on sopivin kaupankäynnin ohjelmisto aloittelijoille - tarvitaan vain yksi napin painallus

Aloittelijaystävällinen ohjelmisto

Kannattavien kauppojen valitseminen on yleensä erittäin vaikeaa… mutta sinulla on tarpeeksi taitoa käyttää tietokonettasi esimerkiksi kirjautuaksesi sisään Netflixiin, selataksesi erilaisia ohjelmia ja valitaksesi haluamasi sovellus… osaat myös käyttää ProfitFarmersia hyvin!

Se on melkeinpä sama asia, sinun tarvitsee vain vaihtaa elokuvat ja sarjat erilaisiksi merkeiksi! Valitse haluamasi (tai se, mitä sinulle suositellaan).. Ja istu sitten alas ja nauti esityksestä!

3 Kaupankäynnin edut ilman haittavaikutuksia

kauppaa ilman ala-puolia

Voit säilyttää mielenrauhasi! Kaupankäyntiin liittyy yleensä työskenteleminen pitkiä päiviä ja öitä (rahoitusmarkkinat ovat auki melkein 24/7), uutisten seuraamista, kaavioiden tarkistamista ja stressaamista siitä, mitä voisi tapahtua seuraavaksi… onneksi näin ei ole, mikäli käyttää ProfitFarmersia apunaan.

Signaalin valitsemisen jälkeen ohjelmisto tekee kaiken kaupankäynnin puolestasi! Jos jotain nousee esiin, ProfitFarmersin järjestelmä hoitaa asian alta pois yhtä tehokkaasti kuin junan vessa.

4 Sinulla on kaikki mitä tarvitset päästäksesi ProfitFarmersin kanssa alkuun

aloita ProfitFarmers-palvelussa

Sivustolla löytyy lyhyt opetusohjelma, joka näyttää sinulle askel askeleelta, kuinka ohjelmistoa käytetään. Tarjolla on myös joitain videoita ja artikkeleita, jotka antavat sinulle tarvittaessa lisätietoja aiheesta.

Ihan oikeasti kuka tahansa voi käyttää tätä!

Usein Kysytyt Kysymykset

Jos sinä:

  • Ymmärrät, että tämä työkalu EI tee sinusta yhdessä yössä miljonääriä
  • Omistat jo rahaa, jolla voit käydä kauppaa (Suosittelemme ainakin 3,000 € tai enemmän)
  • Hyväksyt kryptovaluuttojen kaupankäyntiin liittyvät riskit

Silloin ProfitFarmers voi olla TÄYDELLINEN sinulle!

ProfitFarmers on avoin kaikille, mutta vain rajallinen määrä ihmisiä pystyy oikeasti käyttämään tätä ohjelmaa.

Tämä johtuu siitä, että ohjelmisto toimii parhaiten, kun se osuu juuri oikeisiin numeroihin… varmistaen, että asiakkaat saavat korkealaatuisimmat kaupankäynnin merkit.

Suosittelemme varaamaan paikan mahdollisimman pian täyttämällä verkkosivustolla oleva lomake. Varaa paikkasi NYT, sillä sinun ei tarvitse maksaa mistään heti. Saat lisäksi ilmaisen 1 tunnin webinaarin, jossa ProfitFarmersin perustaja opastaa alustan käyttöön.

Täytä lomake

Mahdollisuudet ovat rajattomat.

Voittosi mitataan prosentteina. Voit esimerkiksi seurata yhtä merkkiä ja saada siitä 10% voiton. Jos aloitat 1000 €, voittosi olisi siis 100 €. Jos aloitat 10 000 €, voittosi olisi puolestaan 1 000 €. Se on matematiikkaa!

Mitä tahansa tienaatkin, ei ProfitFarmers veloita sinulta mitään ylimääräisiä maksuja, ainoastaan kiinteän kuukausimaksun.

Kuten kaikissa muissakin kaupankäynnin muodoissa, tarvitset rahaa ansaitaksesi lisää rahaa. Voit toki aloittaa muutamalla sadalla eurolla, mutta sillä summalla et vielä maksimoi sinulle annettuja mahdollisuuksia.

Tämän vuoksi ProfitFarmers suosittelee aloittamaan vähintään 3000 eurolla (mukavammin pääset alkuun 5000 eurolla) Binance-tililläsi. Muistutus: Tämä on tallennettu turvallisesti ja voit nostaa rahasi milloin tahansa:

Syy tähän on hyvin yksinkertainen. Mitä suuremmalla summalla aloitat, sitä vähemmän aikaa tarvitset taloudellisten tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Älä huolehdi, ProfitFarmers ei ota siivua ansaitsemistasi rahoista. Se on sinun oma tilisi, mikä tarkoittaa, että siinä oleva raha on myös 100% sinun.

Voit käyttää ProfitFarmersia kaikkialla maailmassa Yhdysvaltojen ulkopuolella!

Mutta alueilla, joilla Binancen käyttö on rajoitettu (esimerkiksi Kiinassa), et pysty käyttämään sellaisia keskeisiä ominaisuuksia, kuten puoliautomaattista kaupankäyntiä.

ProfitFarmers on suojattu uusimmilla standardoiduilla verkkoturvaprotokollilla, palomuureilla ja tietojen salaustekniikalla.

Lisäksi saat ylimääräisen suojaustason Binancen kautta. Se on saanut kansainvälisesti tunnustetulta turvallisuuden akkreditointivirastolta ISO/IEC 27001 akkreditoinnin.

Voit myös ottaa käyttöön kaksivaiheisen todennuksen ja API-avaimet lisätäksesi tilillesi vielä uuden suojaustason.

Binancessa on myös vakio-ominaisuus, joka estää luvattomat yritykset nostaa varoja ohjelmiston kautta. Tämä tarkoittaa, että VAIN SINÄ voit nostaa rahojasi suoraan.

Suurin kysymys, joka kaupankäynnin yhteydessä on nostettava esiin, on markkinoiden epävakaus (jota esiintyy kaikilla markkinoilla). Hinnat voivat kääntyä ylös ja alas, ja aloittelijoille tämä tarkoittaa yleensä myös kovien oppituntien oppimista.

Voit kuitenkin seurata ProfitFarmersin avulla huolellisesti laadittuja ammattilaisilta tulevia kaupankäynnin merkkejä.

Tämän lisäksi huomasimme, että melkein jokaisessa merkissä oli myös “Pysäytä häviöt” -toiminto, joka estää sinua menettämästä enemmän kuin haluat.

On täysin normaalia menettää joitain kauppoja, ja se on itse asiassa jopa odotettavissa! Voitokkaat kaupankäynnin merkit on suunniteltu tuottamaan paljon enemmän voittoa kuin voit hävitä tappiollisista kaupoista.

Sinun tulisi tietysti tästä riippumatta käyttää vain sellaista rahaa, jonka olet myös valmis menettämään, samoin kuin minkä tahansa muun sijoituksen suhteen.

Ei. Koska rahasi pysyvät Binancen sisällä, on ProfitFarmersin mahdotonta periä sinulta mitään kaupankäynnin maksuja tai palkkioita.

Kyllä, yksi upea ominaisuus on, että voit löytää rahaa tuottavia signaaleja jopa silloin, kun hinnat tippuvat. Tämä tarkoittaa, että voit tehdä voittoa riippumatta siitä, mitä maailmalla tapahtuu!

Yhteenveto: ProfitFarmers...VAU

Jos etsit sopivaa tapaa ansaita rahaa verkossa ja kasvattaa säästöjäsi, voit lakata etsimästä. ProfitFarmersin potentiaali on ehdottomasti valtava ja kaupankäynnin haittapuolet on minimoitu sinulle.

Yhdessä sen tosiasian kanssa, että käyttö ei vaadi juuri lainkaan aikaisempaa kokemusta, on tämän oltava vuoden paras valinta!

Ainoa haittapuoli on, että tarvitset rahaa päästäksesi alkuun. Suositeltava summa on noin 3000–5000 euroa.

Sinun on kokeiltava tätä itse, jotta voisit todella ymmärtää, mitä ProfitFarmersin tiimi on saavuttanut. Älä unohda tutustua videoarvosteluumme ja rekisteröidy vaikka samantien!

Katso video

”ToimeentuloNinjojen henkilökunnalla voi olla intressejä mukana tässä tuotteessa. Kuitenkin näemme vaivaa, että arvio olisi mahdollisimman rehellinen ja objektiivinen.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös