Mikä on Bitcoin – Helpoin ja Yksinkertaisin Opas Asiasta Jyvälle Pääsemiseen

bitcoins
”ToimeentuloNinjan päätavoitteena on auttaa lukijoitamme parantamaan heidän taloudellista asemaansa. Olemme yhteistyössä muiden yritysten kanssa, joilla on samanlainen visio. Jotkut näistä linkeistä tässä julkaisussa voivat tulla kumppaneiltamme. Näin me ansaitsemme rahaa.”

Mikä on Bitcoin? Se on kysymys, jonka jokainen, joka on tutkinut osakemarkkinoita ja sijoittamista, on varmasti kuullut. Olet ehkä myös kuullut legendaarisia tarinoita tavallisista ihmisistä, joista tulee miljonäärejä yhdessä yössä heidän sijoitettuaan tähän jännittävään ja salaperäiseen uuteen valuuttamuotoon.

Saatat olla erittäin innokas hyppäämään pää edellä Bitcoinien maailmaan ilman, että ymmärrät täysin siihen liittyvät keskeiset ja olennaiset perusasiat. Mikä on Bitcoin tarkalleen? Mikä on sen pitkän aikavälin arvo? Mistä se tulee, miten joku voi alkaa hankkia, ansaita ja lopulta hyötyä Bitcoinista?

Tässä Bitcoin-oppaassa kerromme siitä, mitä Bitcoin on, mistä se tulee, mitä etuja se tarjoaa sinulle kuluttajana ja mitä useimmat ihmiset eivät tiedä Bitcoinin louhimisesta.

bitcoin
RYHMÄ 1

Bitcoinin perusteet

mikä on bitcoin
RYHMÄ 2

Miksi sinun pitäisi käyttää Bitcoinia?

mikä on bitcoin
RYHMÄ 6

Kuinka tehdä rahaa Bitcoinilla?

bitcoin
RYHMÄ 7

Missä Bitcoineja voi tällä hetkellä käyttää?

RYHMÄ 1

Bitcoinin perusteet

Yksinkertaisin tapa kuvata Bitcoinia on, että se on ”hajautettu digitaalinen valuutta”. Tämä tarkoittaa, että kun useimpien valuuttojen kanssa kauppaa käyvät pankit, rahoitusyhtiöt tai rahalaitokset, digitaaliset ”Bitcoinit” siirretään suoraan henkilöltä toiselle ilman kolmatta osapuolta.

bitcoins

Tämän virtuaalisen valuutan siirtämiseen käytetään Internetiä, mikä tarkoittaa useita etuja perinteiseen rahaan verrattuna. Kun pankki- tai luottokorttiyhtiöllä on sääntönsä, Bitcoinilla on lähes täydellinen vapaus. Ei ole olemassa keskusviranomaista, joka hyväksyy tai kieltää liiketoimet. Kuluttaja / asiakas on tässä kuningas.

Verkossa on myös lukuisia yrityksiä, jotka mieluummin maksavat Bitcoinin murto-osia helposti siirrettävän järjestelmänsä vuoksi. Olemme tehneet kätevän oppaan tulotavoista, joihin saattaa liittyä Bitcoin tai jokin muu digitaalinen valuutta.

Bitcoin on eräänlainen kryptovaluutta, joka vaatii sellaisen osoitteen, johon on pääsy Bitcoin-lompakolla joko sovelluksen tai verkkosivuston kautta. Syy sille, miksi Bitcoineilla on taattu yksityisyyden suoja näissä online-lompakoissa, on se, että lompakot eivät ole varsinaisia tallennussivustoja, kuten Google, Dropbox tai perinteinen nettipankki. Niiden rakenne ei liity millään tavalla yrityksiin, palveluihin tai vastaaviin organisaatioihin.

Bitcoinin myyttinen alkuperä

Bitcoin perustettiin vuonna 2009 ”avoimen lähdekoodin ohjelmistoksi”, eikä kukaan nimenomaisesti omistanut sitä. Täten ohjelmaa voitaisiin jatkuvasti muuttaa tai parantaa. Henkilö, jota yleisesti pidetään Bitcoinin luojana, oli ilmeisesti mies nimeltään Satoshi Nakamoto, vaikka hänen olemassaolostaan ei ole varmoja todisteita.

bit coin

Mutta hänen henkilöllisyydellä ei ole väliä, koska se ei vaikuta Bitcoinin pätevyyteen, suosioon ja potentiaaliin.

Kuka hän sitten olikaan, joka loi kryptovaluuttakäsitteen ja aloitti Bitcoin-järjestelmän toteuttamisen sekä soveltamisen, hän määritteli vallankumouksellisen suunnan ihmiskunnalle: Bitcoin ja kryptovaluutta ovat olemassa olevien taloudellisten instituutioiden ulkopuolella ja muuttavat radikaalisti ihmisten käsityksiä valuutan todellisesta luonteesta ja sen potentiaalista.

Alkuperäinen ohjelmoija loi myös Bitcoin-foorumin ja rekisteröi Bitcoin.org-verkkotunnuksen. Vuoteen 2010 saakka hän osallistui säännöllisesti foorumin julkisiin keskusteluihin, mutta luovutti lopulta koko hallinnon (myös koko järjestelmän lähdekoodin) yhteisölle.

Kuka Nakamoto todella onkaan jää arvailujen varaan, mutta hänellä on todennäköisesti miljardien eurojen omaisuus.

Nakamoton tavoitteena (jotkut saattavat kutsua sitä ”visioksi”) oli luoda sellainen valuutan muoto, jolla ei ollut keskushallintoa, eikä mitään rajoittavia sääntöjä, toisin kuin Yhdysvaltojen dollarilla tai Ison-Britannian punnalla, joiden arvo perustuu keskushallintojen tukeen. Kullalla ja hopealla on luontainen arvo itsessään, jota flat-valuutalla, yleensä paperirahalla, ei yleensä ole.

Bitcoinin hajautuneisuus eli keskuksen puuttuminen mahdollistaa vapaan ja helpon vaihtamisen kahden käyttäjän välillä arvolla, joka pysyy jatkuvasti korkeana joskaan ei kuitenkaan aina vakaana.

Ainoa ”sääntö” on, että kaikki tapahtumat tehdään Internetin kautta ja ovat julkisesti saatavilla. Lukuun ottamatta tallennettua siirtotapahtumaa itse Bitcoineja vaihtavista käyttäjistä ei ole kuitenkaan paljon tietoa saatavilla.

RYHMÄ 2

Miksi sinun pitäisi käyttää Bitcoinia?

Yksi monista syistä Bitcoinin suosioon on se, että monet tietokoneella töitä sekä puhelintöitä tekevät työntekijät haluavat tehdä töitä kotoa käsin ja saada palkan digitaalisena valuuttana.

bit coin

Yhä useammat ihmiset kiinnostuvat verkossa työskentelystä ja sen iloista ja mitä tulee Bitcoinilla palkan maksamiseen, siinä on viisi erilaista etua:

bit coin
bitcoin

1. Vapaus yleisestä talousjärjestelmästä

Tämä tarkoittaa, että ei tarvitse vastata keskitetyille pankeille tai luottokorttiyhtiöille. Ei ole enää rajoituksia tai odotusaikoja vanhojen ja epämukavien käytäntöjen vuoksi.

mikä on bitcoin

2. Raha rajojen ulkopuolelle

Sinulla on pääsy valuutanvaihtoon kaikkialla maailmassa tai voit käyttää lompakko-ohjelmaa vaihtaaksesi rahaa, mistä tahansa paikasta käsin. Esimerkiksi freelance-bloggaajat voivat työskennellä useille asiakkaille kaikkialla maailmassa, jolloin Bitcoinien hyväksyminen on helppo maksutapa.

bitcoins

3. Ostosten anonyymisyys

Yksityisyys ja turvallisuus on kehittyneempää Bitcoinissa sen nimettömyyden vuoksi. Identiteettivarkauksien mahdollisuus on myös paljon pienempi mitä tulee kryptovaluuttaan.

bit coin

4. Pienemmät transaktiokustannukset

Ei enää korkeita maksuja, jotka perustuvat tilin kokonaissaldoon tai siirrettyyn rahamäärään. Maksat vain kiinteän murto-osan siitä, mitä useimmat pankit veloittavat.

bitcoin

5. Ei inhimillisiä virheitä tai valuuttakeinottelua

Bitcoinin matemaattisiin lakeihin perustuva järjestelmä estää inhimilliset virheet sekä hallitusten tai pankkien tekemän valuuttakeinottelun.

Etujen tunteminen ei kuitenkaan ole sama asia kuin että ymmärtäisi sitä teknistä prosessia louhimisen takana. Tarkastellaan seuraavaksi, miten Bitcoin on tehty ja miksi se on ”täydellinen järjestelmä”, joka toimii virheettömästi.

RYHMÄ 3

Miten Bitcoin toimii?

Bitcoineja ei tulosteta tai kopioida, kuten normaalia rahaa, eikä se edes ole auktorisoitua, vaan sitä generoidaan automaattisesti tiukkojen algoritmisten sääntöjen mukaisesti. Nämä ”säännöt” toteutettiin alkuperäisessä Bitcoinin ohjelmoinnissa, ja ne on asetettu tuottamaan automaattisesti ajan mittaan.

mikä on bitcoin

Koska pääkirja on aina julkinen ja saatavilla, kaikki Bitcoinit on kirjattu. Näin ollen jokaiselle kolikon tai kolikon osalle voidaan antaa arvo ”yhteisessä” valuutassa. Alkuperäinen ohjelmoija ohjelmoi yhteensä 21 miljoonaa Bitcoinia generoitavaksi kokonaisuudessaan. Ei enempää eikä vähempää.

Ohjelmoinnissa asetettiin myös 50 Bitcoinia lähtöpalkkioksi täydellisen ”lohkon” louhinnasta. Ajan ja suunnittelun mukaan tämä määrä kuitenkin laski 25:een, sitten 12,5:een ja laskee jälleen 6,25:een, vuonna 2020. Neljän vuoden välein lohkosta ansaitut Bitcoinit jaetaan puoleen.

Mikä on Bitcoinin odotettu loppu? Lopullinen kolikko tullaan louhimaan … vuonna 2140. Tällä hetkellä liikkeessä on 17 miljoonaa Bitcoinia. Mutta Bitcoinin hinta voi vaihdella – viime aikoina 3 000–6 000 euron välillä. Mutta se on ollut myös yli kolminkertainen tästä.

Kun käyttäjät siirtävät bitcoineja, he käyttävät vertaisverkkoa: suoraa palvelimen ja palvelimen välistä yhteyttä ilman välitoimijaa. 

Uudet Bitcoin-transaktiot kirjataan valtavaan virtuaaliseen pääkirjaan, jota kutsutaan ”lohkoketjuksi”. Tämä arkisto voidaan jäljittää ensimmäisiin louhittuihin Bitcoineihin ja se on tallentanut kaikki siitä lähtien tehdyt tapahtumat. Tämä on järjestelmä, joka pitää Bitcoinin järjestäytyneenä ja rehellisenä ja siten fiat-valuutan kanssa vaihdettavissa olevana.

Mikä on Bitcoinin lohkoketju?

bitcoins

Kaikkiin transaktioihin on liitetty ainutlaatuinen salainen koodi. Tämä sähköinen allekirjoitus näkyy jo muutamassa minuutissa tapahtumasta. Huomaa, että se on liitetty vain tapahtumaprosessiin, ei siis sinua varten. Turvallisuutesi on suojattu, ja kaikki osapuolet ovat nimettömiä. Kun se ilmaantuu, louhijat todentavat sen ja tallentavat sen pysyvästi verkkoon, tai kuten tiedämme, lohkoketjuun.

Nämä ”lohkot” ovat tiedostoja, jotka sisältävät verkkotietoja ja transaktiohistorian. Ajattele lohkoa samalla tavalla kuin ajattelet sivua isohkossa kirjassa. Jokainen uusi lohko on joukko tiedostoja, ja on olemassa lukuisia lohkoja, jotka on jo tallennettu ja jotka tuottivat Bitcoineja.

fi-recent-news-banner
ProfitFarmers tuotti meille voittoa 2,141 € vain muutamassa viikossa.
Haluatko nähdä, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa ProfitFarmersin avulla?
ProfitFarmers: Helppo tapa ansaita rahaa verkossa.
Olemme kokeilleet sitä itse, ja mikä oli tuloksemme?
2,141 € voittoa. Alle 25 min päivässä.
Katso arvosteluvideo nähdäksesi, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa

RYHMÄ 4

Kuinka ostaa Bitcoineja?

Mikä on Bitcoinin ostoprosessi? Bitcoinien tai Bitcoinien murto-osien ostamiseksi sinun on ensin luotava Lompakko-sovellus tai rekisteröidyttävä verkkosivustoportaaliin ja täytettävä sitten lomake, jossa on perustiedot transaktiosta.
bitcoin

Sinun on käytettävä jokin perinteinen maksutapa Bitcoinin ostamiseen riippumatta siitä, onko kyseessä luotto- tai maksukortti tai pankkisiirto. Kun ostat Bitcoinin, näet Bitcoin-saldosi lompakossa. Sen jälkeen perinteisiin maksuihin liittyvillä instituutioilla ei ole toimivaltaa sen suhteen, mitä teet näiden Bitcoinien kanssa.

Vaihtoehtoinen ostomenetelmänä olisi ottaa yhteyttä Bitcoinin vaihtopörssiin, joka on kaupankäyntipaikka Bitcoinin vaihtamiseen tavalliseen valuuttaan ja takaisin. Tämä voi olla hyödyllistä, jos matkustat muihin maihin. Toisin kuin lompakko, joka kestää loputtomasti, Bitcoin-vaihtopörssiä ei käytetä Bitcoinien säilyttämiseen pitkällä aikavälillä.

Kuinka pitää Bitcoinit tallessa?

Turvallisuus on jokseenkin monimutkainen pähkinä purtavaksi yksinkertaisesti siksi, että Bitcoin ei ole fyysinen valuutta tai se ei edes sijaitse missään nimenomaisessa paikassa Internetissä, kuten tiedostona pilvipalvelussa. Digitaaliset hyödykkeet lasketaan verkon tai itse lohkoketju-tietueen avulla. Saat tilisi saldon tietystä lohkosta sekä muista transaktioihin liittyvistä tiedoista, jotka on pysyvästi kirjattu. Lohkoketju ei myöskään tallenna kolikoita, vaan tallentaa tapahtuman tiedot.

Seuraavassa on joitakin tapoja pitää Bitcoinisi tallessa:

Bitcoin-lompakot

Bitcoinit sallivat yksityisyyden sekä turvan yksityisen avaimen ja julkisen avaimen kautta. Yksityinen avain on salainen numero, joka on automaattisesti allekirjoitettu kaikissa sinua koskevissa transaktioissa. Julkinen avain vahvistaa sen, että omistat uniikin osoitteen, ja tämä mahdollistaa Bitcoinien tai Bitcoinin murto-osien vastaanottamisen. Osoite on oikeastaan lyhennetty julkinen avain, ja sitä käytetään simuloituna tilinumerona varojen vastaanottamiseen.

Bitcoin-lompakot säilyttävät sekä yksityiset että julkiset avaimet.

mikä on bitcoin

Julkiset avaimet ovat kaikkien ulottuvilla (joten voit pyytää julkisesti lahjoituksia), mutta puolet osoitteesta on yksityistä ja pysyy lompakon tiedostoissa. Vaikka joku voisi vakoilla julkista tilin saldoa, ilman yksityistä avainta he eivät voi päästä käsiksi näihin varoihin.

Oman osoitteen yksityinen avain on niin arvokas hyödyke (erityisesti ihmisille, jotka tallentavat satoja Bitcoineja), että kauppiaat menevät pitkälle piilottaakseen tämän salaisen tiedoston.

Tietojen salaaminen on yksi mahdollisuus ja se mitä useimmat palvelut tarjoavat. Kilpailukykyisimmät sivustot tarjoavat ”monen allekirjoituksen” metodin, joka on tiukempi tapa tietojen verifioimiseksi.

Verkko torjuu nopeasti vilpilliset tapahtumat, (kuten Bitcoin-saldoja ylittävät transaktiot) eikä niitä tallenneta.

Vaihtoehtoinen tapa on tallentaa yksityinen avain offline-tilassa joko sovelluksena, joka ei ole yhteydessä Internetiin tai USB-asemana. Tätä kutsutaan kylmävarastoinniksi.

Kylmävarasto

Kylmävarastointi tarkoittaa siis henkilön Bitcoinien suojaamista esimerkiksi kotona ja monet lompakkopalvelut tarjoavat nyt myös samantyyppisiä vaihtoehtoja, kuten yksityisen avaimen pitämistä offline-tilassa, ei siis niiden web-palvelimessa. Tällöin se ei ole jatkuvasti saatavilla millä tahansa tietokoneella.

Kolmansien osapuolten yritysten valitsemisen hyödyt kylmävarastoinnille on siinä, että ne noudattavat tiettyä protokollaa avainten turvallisuuden säilyttämiseksi, kun taas yksityishenkilöt  saattavat menettää avaimen tiedot tai vahingoittaa kohdetta, johon avain on tallennettu. Fyysiset offline-laitteet, kuten tietokoneet, USB-asemat, CD-levyt ja DVD-levyt, voivat vaurioitua tai tuhota. Siksi kaupallisesta kylmävarastoinnista on tullut suositumpaa pitkäaikaisten sijoittajien keskuudessa.

RYHMÄ 5

Mikä on Bitcoinin louhiminen?

Jos haluat ansaita Bitcoineja ostamatta niitä suoraan, voit aloittaa Bitcoinin louhimisen. Tämä on prosessi, jolla vahvistetaan uusimmat ”lohkon” tapahtumat luotettavalla tavalla.
bit coin

Prosessi vahvistaa, että uudet tapahtumat ovat valideja, niputtaa mainitut tapahtumat ja sitten valitsee viimeisimmän lohkon ”otsikon” lisätäkseen sen uuteen lohkoon hashina eli eräänlaisena tietueena. Seuraava askel on ratkaista työn todistusta koskeva ongelma ja laittaa uusi lohko paikalliseen lohkoketjuun, joka lisätään sitten pysyvästi verkkoon.

Kuulostaa monimutkaiselta, eikö? No tehdään siitä yksinkertaisempaa…

bitcoin

Mikä on Bitcoinin louhiminen yksinkertaistettuna? Se on itse asiassa automaattinen tietokoneprosessi, joka vaatii suurta laskentatehoa käsittelemään kaikki transaktiot. Joten et itse tee ongelmanratkaisua – voit vain hallinnoida tietokoneita, jotka suorittavat laskutoimitukset sekä prosessit edistyneen laitteiston ja ohjelmiston avulla.

Näiden monimutkaisten laskennallisten matemaattisten ongelmien vaikeustaso on kuitenkin erittäin korkea, ja se kasvaa progressiivisesti korkeammaks sen mukaan kuinka monta louhijaa yrittää ratkaista sitä.

Monet louhijat liittyvät johonkin Bitcoin-tiimiin yksinkertaisesti siksi, että mukana on jo niin paljon kilpailua. Sen lisäksi normaaleissa tietokoneissa ei ole riittävästi prosessointikapasiteettiä saati nopeutta toteuttaakseen prosessia. Sinun pitäisi investoida yksinomaan louhimiseen tarkoitettuun supertietokoneeseen, jotta saisit edes mahdollisuuden nykypäivänä.

Mitä erittäin tehokas tietokoneesi tekee on se, että se heittää jatkuvasti hash-arvauksia (64-numeroinen heksadesimaaliluku) nopealla ja tehokkaalla tahdilla, kunnes ratkaisu löytyy. Ongelmana on vain se, että todennäköisyys sille, että yksittäinen louhija arvaa hashin on 1 seitsemästä biljoonasta!

Jos olet tosissasi Bitcoinien louhimisen suhteen, varmista, että otat kaikki nämä tekijät huomioon. Jos päätät kuitenkin jatkaa ja onnistut, siitä on sinulle suurta taloudellista hyötyä!

Esimerkki Bitcoinin transaktiosta

Oletetaan, että haluaisit ostaa tuotteen verkkokaupasta, joka hyväksyy Bitcoinin maksuvälineenä. Kun siirrät bitcoineja, lähetät valuutan niin kutsutulle Bitcoin-osoitteelle. Verkkokauppa, josta ostat tuotteen, antaa sinulle tämän osoitteen tai QR-koodin.

bitcoins

Ensimmäinen askel on lompakko-sovelluksen avaaminen ja siirron tekeminen.

bitcoin

Otat verkkomyymälän/ -yrityksen antaman osoitteen/ koodin ja liität sen lompakko-sovellukseen.

bitcoin

Sinun täytyy sitten auktorisoida tilaus.

mikä on bitcoin

Valitse seuraavaksi haluamasi Bitcoin- tai Bitcoinin murto-osien määrä

mikä on bitcoin

Valitse lopuksi valmis

Näin, ensimmäinen Bitcoin-transaktiosi on tehty! Tiedot lähetettiin myös Bitcoinin louhijoille, jotka muodostavat lohkoketjun, ja he tarkistavat jokaisen transaktion viimeistelemällä se kirjanpitoon. Yksinkertainen prosessi sinulle… melko helppo prosessi louhijoille, mutta paljon työtä tietokoneille!

bitcoins

Nyt kun osaat ostaa, varastoida ja louhia Bitcoineja ja tiedät jopa miten tapahtuma toimii, voit hyvin oppia tekemään rahaa digitaalisella valuutalla.

RYHMÄ 6

Kuinka tehdä rahaa Bitcoinilla?

Mikä on Bitcoin, kun puhutaan uran aloittamisesta tai tavoista ansaita rahaa verkossa? On monia erilaisia tapoja tehdä rahaa verkossa Bitcoinilla, mukaan lukien:

bit coin
mikä on bitcoin

1. Louhiminen

Kolikkojen louhiminen liittymällä louhijatiimiin tai työskentelemällä itsenäisesti tehokkailla servereillä.

bitcoins

2. Kaupankäynti ja investointi

Kaupankäynti ja sijoittaminen Bitcoinilla, johon sisältyy markkinoiden tutkimista ja sen tietämistä, milloin ostaa ja myydä, jolloin se voi tuottaa suuren määrän voittoa.

bitcoin

3. Vastaavat tuotteet/palvelut

Lompakko-sovellusten tai muiden hyödyllisten Bitcoin-ominaisuuksien ja palveluiden, kuten offline-tallennuspaikkojen luominen voi olla erittäin tuottoisaa.

bit coin

4. Bloggaaminen

Kiinnostuksen luominen Bitcoiniin ja artikkelien kirjoittaminen tästä teollisuuden alasta tuottaa rahaa asiakkailta. Jotkut asiakkaat maksavat freelancereille Bitcoinista kirjoittamisesta.

mikä on bitcoin

5. Muut

Bitcoin-mainokset, joita kutsutaan myös hanoiksi tai mikrotehtäviksi ovat sellaisia, että käyttäjille maksetaan Bitcoinilla siitä, että he ovat vuorovaikutuksessa Bitcoiniin liittyvien mainosten kanssa monella tavalla.

Muista, että Bitcoin ei ole ainoa kryptovaluutta tai digitaalinen valuutta. Monet jäljittelijät ja suorastaan apinoijat ovat tupsahtaneet viime vuosina markkinoille, ja kilpailijoita on kirjaimellisesti tuhansia. Tässä muutamia muita altcoineja, joita voi harkita toiseksi vaihtoehdoksi (tai tehdäkseen omista investoinneista monipuolisempia), kuten esimerkiksi Litecoin, Ripple, Ethereum ja Bitcoin Cash.

RYHMÄ 7

Missä Bitcoineja voi tällä hetkellä käyttää?

Mikä on Bitcoinin arvo, jos sitä ei voi käyttää missään? Ei mikään – arvo on aina määritetty osittain kysynnän mukaan, etenkin valuutassa, jolla ei ole fyysistä hyödykettä.

bitcoin

Hyvä uutinen on kuitenkin se, että monet maat ja yritykset ovat jo hyväksymässä Bitcoinin, ja joka vuosi yhtä useampi toimija hyppää mukaan tähän kelkkaan.

Bitcoin voidaan muuntaa fiat-valuutaksi ainakin siihen asti, että valtio kieltää Bitcoin-lompakot ja Bitcoinin hallussapidon. Kun valtio kieltää Bitcoinin, kuten Vietnamissa tai Boliviassa, on vaikeampaa käydä kauppaa Bitcoinilla ja niiden pitämisessä on aina riskinsä. Jotkin maat, kuten Kiina ja Saudi-Arabia, asettivat Bitcoin-kaupalle erilaisia rajoituksia, kuten yksityisen varastoinnin ja kaupankäynnin sallimisen, mutta valuutanvaihdon kieltämisen.

Bitcoinin ja kryptovaluutan todellisuus?

Mikä on Bitcoinin tulevaisuus? Monet ihmiset ovat huolissaan Bitcoinin tulevaisuudesta lukuisten yhteentörmäysten vuoksi viranomaisten, toimitusjohtajien ja muiden sijoittajien kanssa, jotka puhuvat kielteisesti siitä. Mistä tämä kritiikki nousee?

mikä on bitcoin

Ensisijainen syy on, että se on järjestelmän ulkopuolella tuotettu ja sillä on epäilyttävä/ salaperäinen alkuperä. Bill Gates totesi tunnetusti, että veikkaa Bitcoinia vastaan, koska sillä ei ole fyysistä hyödykettä. Tämän lisäksi salamaverkot voivat tehdä Bitcoinista jopa entistä nopeamman, halvemman ja yksityisemmän puhumattakaan lukuisista muista uudistuksista, kuten sivuketjujen esiinmarssi.

Altcoinien fanit sanovat, että digitaalinen valuutta tulee aina olemaan olemassa hajauttamisen ja viranomaisten valvonnan puuttumisen takia. Niin kauan kuin lainvalvonta voi tutkia muihin tekijöihin perustuvia Internet-rikoksia, Bitcoinin nimettömyys ei ole merkittävä ongelma, paitsi ehkä veronkierron vuoksi. Useimmat maat vaativat edelleen Bitcoin-tulojen ilmoittamista.

Mutta kaikesta huolimatta Bitcoinilla on monia etuja. Vapaa kansainvälinen kaupankäynti, johon voidaan kuvitella taloutta ilman rajoja ja joka ei ole keskuspankkien tai hallitusten valvonnassa, se on pelottava ajatus eliitille. Voisi sanoa, että Bitcoin pelottaa poliitikkoja ja erittäin rikkaita yhtä paljon kuin kryptomarkkinoilla on kasvupotentiaalia.

Mikä on Bitcoin? Bitcoin alkoi pelkkänä kokeiluna, mutta on kasvanut maailmanlaajuiseksi, vallankumoukselliseksi ilmiöksi, joka voi uhata nykyisiä rahoituslaitoksia. Se on kätevä, turvallinen ja siitä tulee yhä suositumpi. Huolimatta siitä, mitä pessimistit sanovat sen tulevaisuudesta, Bitcoin on jo vakiinnuttanut asemansa historiassa ja onkin todennäköistä, että lapsenlapsesi käyttävät sitä yleisenä valuuttana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös
Lopeta kamppailu oman taloudellisen tilanteesi kanssa. Löydä tapa ansaita rahaa jo tänään.

Liity tuhansien muiden joukkoon, jotka ovat muuttaneet elämänsä ansaitsemalla rahaa verkossa …15 + Eri menetelmää, kaikki varmennettuja, kaikki kannattavia.

fi-recent-news-banner
ProfitFarmers tuotti meille voittoa 2.141€ vain muutamassa viikossa
Haluatko nähdä, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa ProfitFarmers vulla?