Tienaa rahaa Facebookilla

freelancerina

Vaikeus

Vaikeus Keskikokoinen
Keski

Aika

Aika Matala
Matala

Tulo

Tulo Iso
Iso
”ToimeentuloNinjan päätavoitteena on auttaa lukijoitamme parantamaan heidän taloudellista asemaansa. Olemme yhteistyössä muiden yritysten kanssa, joilla on samanlainen visio. Jotkut näistä linkeistä tässä julkaisussa voivat tulla kumppaneiltamme. Näin me ansaitsemme rahaa.”
Facebook-sivustolla on nykypäivänä jo yli miljardi aktiivista käyttäjää ja se on yksi suurimmista nettisivuista maailmassa. Tämä sosiaalinen media sisältää yli 50 miljoonaa sivustoa/sivua, joista osassa on mahdollista tienata rahaa. Facebook on epäilemättä nettisivu, joka on suunnattu toimimaan sosiaalisena mediana, mutta sisältää myös taloudellisen puolen. Lue tämä opas ottaaksesi selvää, mitä rahanteko isossa sosiaalisessa mediassa vaatii.

Tienaa rahaa Facebook:ssa – tässä ohjeet!

Moni tietää miten Facebookissa voi tehdä rahaa ja vieläpä erittäin hyvin. Tavoite on saada mahdollisimman paljon ihmisiä tykkäämään sivustasi ja sitä kautta klikkaamaan mainoksia, joita olet sinne asettanut. Voit valita, haluatko mainostaa tiettyä yritystä tai useampaa yritystä ja niin rahaa alkaa kertymään tilillesi. Tämä opas kertoo sinulle lisää seuraavista asioista:

Pelitekijät

Rahan ansaitsemisen aloittaminen on suhteellisen helppoa ja sen voi tehdä mitään menettämättä. Alla näytämme esimerkin kuinka voit ansaita rahaa Facebookissa. Saadaksesi idean siitä miten toimia, selitämme lyhyesti pelintekijät, jotka ovat mukana.

 • Facebook – Hyödyntääksesi sivua, sinun pitää tietenkin olla käyttäjänä Facebookissa
 • Sinä – Sinun työsi on luoda ryhmä/sivu, joka kerää seuraajia
 • Kumppanuusmarkkinointi – Tällä tavalla voit hankkia mainoksia ja saada maksun niiden esittämisestä
 • Facebook-käyttäjä – Tämä ihminen seuraa sinun sivuasi ja katselee sen sisältöä

Facebook-sivun luominen

Ensimmäinen askel on tietenkin Facebook-sivun luominen. Sivun voit luoda olemassa olevan Facebook-käyttäjätilisi kautta ja sen luomiseen menee alle viisi minuuttia. Sivun nimen voi muuttaa muuttaa jälkikäteen, mutta on kuitenkin hyvä harkita nimeä tarkkaan, sillä se kuvaa ryhmää/sivua, jota olet luomassa.

Sivun sisältö

Kun sivusto on luotu ja valmiina käyttöön, sinun pitää lisätä sinne sisältöä. Ensimmäiseksi on hyvä lisätä profiilikuva, joka on huomiota herättävä ja sen kannattaa viestiä jotain ryhmästä/sivusta itsestään. Tämän jälkeen on aika kirjoittaa lyhyt esittely sivun teemasta. Esittely ei kuitenkaan ole ratkaiseva elementti, sillä ihmiset jättävät sen usein huomiotta. Ennen kuin kutsut ihmisiä käymään sivullasi, on hyvä idea lisätä sivulle julkaisuja. Voit lisätä kuvia, videoita, linkkejä artikkeleihin jne., jotka antavat käyttäjille syyn tykätä sivustasi.

Tykkäysten hankkiminen

Kun tämä on tehty, on aika kerätä tykkäyksiä sivustolle. Ensimmäiset 100 tykkäystä on helppo saada. Voit kutsua omat ystäväsi vierailemaan sivulla ja pyytää heitä kutsumaan omat ystävänsä. Kun yrität tienata Facebook-sivullasi, tykkäysten määrä sivulla on erittäin tärkeä. Mitä enemmän tykkääjiä sivullasi on, sitä useampi näkee mainoksia, joita julkaiset. Tämä on välttämätöntä voidaksesi ansaita rahaa sivullasi.

 • Kirjoita kommentteja ja julkaisuja sivuille, jotka ovat samanlaisia kuin omassa profiilissasi. Tämä lisää tietoutta sivustasi keräten samalla tykkäyksiä.
 • Järjestä pieniä kilpailuja, joiden ehtona osallistumiseen on sivustasi tykkääminen.
 • Kirjoita kommentteja ja julkaisuja muihinkin sosiaalisiin medioihin, kuten TwitteriinInstagramiin tai Google+:aan.
 • Tee sivustasi vierailun arvoinen. Tarjoa viihdettä tai faktoja mielenkiintoisista asioista.

Kun olet saanut seuraajia, sinun tulee saada heidät kiinnostuneeksi sivusi sisällöstä. Jos sivusi teema on viihde, on viisasta julkaista niin sanottuja Vine-videoita, kuvia hauskoilla teksteillä tai linkkejä Youtube-videoihin. Yritä saada seuraajat tykkäämään sisällöstäsi, sillä silloin heidän ystävänsä näkevät mitä sivullasi tapahtuu.

Kun on kyse sosiaalisista medioista ja oppimisesta rahan ansaitsemisen suhteen Instagramissa, Twitterissä ja Tumblrissa – kuten Facebookissa – ne kaikki kannattaa ottaa huomioon, koska ne tekevät erityisen hyvin, mitä tulee fanikuntiin.

Olemassa ei ole mitään tiettyä sääntöä milloin ja miten usein sinun pitäisi laittaa mainoksia sivullesi, mutta on erittäin tärkeää olla laittamatta niitä liian usein. Sillä keinolla saat tietenkin nopeammin rahaa, mutta menetät myös nopeasti tykkääjiäsi ja heidän kiinnostustaan sivuusi, jos lisäät jatkuvasti uusia mainoksia.

Mainosten hankkiminen

Käytä hyväksi mainoksia ansaitaksesi Facebookin avulla. Voit ansaita monin eri tavoin, mutta suosittelemme liittymistä kumppanuusverkostoon. Kumppanuusverkosto on netissä toimiva toimisto, joka antaa yhtiöiden mainostaa omaa nettisivuaan/kauppaansa kumppanuusmarkkinoinnin kautta. Verkosto on kasannut laajan kokoelman mainoksia monilta yrityksiltä, joita sinä yhteistyökumppanina voit käyttää hyödyksesi.

Suosittelemme, että ilmoittaudut noin yhdestä viiteen kumppanuusverkostoon, jotta sinulla on käytössäsi laaja valikoima valittavia mainoksia. Jäsenyys on ilmainen ja liittyminen on erittäin helppoa.

Esimerkit tällaisistä sivustoista ovat:

Oppiaksesi lisää kumppanuusmarkkinoinnista, voit lukea oppaamme täältä: Kumppanuusmarkkinointi

fi-recent-news-banner
ProfitFarmers tuotti meille voittoa 2,141 € vain muutamassa viikossa.
Haluatko nähdä, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa ProfitFarmersin avulla?
ProfitFarmers: Helppo tapa ansaita rahaa verkossa.
Olemme kokeilleet sitä itse, ja mikä oli tuloksemme?
2,141 € voittoa. Alle 25 min päivässä.
Katso arvosteluvideo nähdäksesi, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa

Mainosten asettaminen

Voit lukea ohjeet tai katsoa videon.

Mainoksen laittaminen Facebook-ryhmääsi/sivullesi kestää noin 4-5 minuuttia:

 • Kirjaudu sisään rekisteröitymällesi kumppanuusverkostosivustolle (esimerkiksi euroads).
 • Kun olet kirjautunut sisään, näet suositellut ja uusimmat kampanjat. Klikkaa kategoriaa sivun ylimmäiseltä pystyriviltä kohdasta “campaigns”.
 • Selaillessasi mainoksia, valitse “Facebook allowed” ja paina “SEARCH”
 • Sinulla on nyt laaja valikoima mainostusmahdollisuuksia. Klikkaa mainosta, jonka haluat.
 • Mene takaisin Facebook-sivustolle. Etsi “Search” laatikossa “iframe”.
 • Valitse yksi sovellus ja asenna. Nyt pystyt asettamaan niin sanotun “HTML”-koodin sivullesi.
 • Mene takaisin Euroads-sivustolle ja etsi mainos. Klikkaa yhtä mainospalkeista, jotta voit valita koon mainoksellesi.
 • Kopioi teksti, joka alkaa “
 • Mene takaisin Facebook-sivustolle ja liitä se “HTML” paikalle.
 • Nyt voit nähdä “welcome” -mainospalkin sivulla (nimen voi vaihtaa). Näin teet rahaa mainoksilla Facebookissa.

Kun sinulla on mainos sivullasi, sinun pitää vielä rohkaista seuraajiasi klikkaamaan sitä. Siten tienaat klikkauksista, tuotteen ostoista tai käyttäjiesi täyttämistä kaavakkeista, joita mainosten takaa löytyy. Kaikki riippuu siitä, minkälaisen mainoksen olet valinnut. Yksi asia ei muutu – ne kaikki tuottavat rahaa.

Voit jopa luoda oman online-brändin ja lähettää Facebook-seuraajasi YouTube-kanavallesi rahan ansaitsemiseksi tai blogisi kaupallistamiseksi. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Toivomme, että nautit tämän oppaan lukemisesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä.

Oletko kiinnostunut tienaamaan rahaa myös muilla keinoilla netissä? Katso muut oppaamme täältä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top