Instagram Seuraajat ja Niiden Määrän Kasvattaminen: 8 Hyväksi Todettua Tapaa

instagram seuraajat
”ToimeentuloNinjan päätavoitteena on auttaa lukijoitamme parantamaan heidän taloudellista asemaansa. Olemme yhteistyössä muiden yritysten kanssa, joilla on samanlainen visio. Jotkut näistä linkeistä tässä julkaisussa voivat tulla kumppaneiltamme. Näin me ansaitsemme rahaa.”

Meiltä kysytään usein, kuinka Instagram seuraajat ja niiden määrää saisi nousemaan, sillä Instagram on kuumin sosiaalisen median sivusto juuri tällä hetkellä. Ja yksi ensimmäisistä asioista, joita aina sanomme, on että: ”Sinulla on mahtavaa sisältöä … mutta kukaan ei näe sitä.”

Tässä näemme noidankehän: teet hienoa sisältöä 10 tai 20:lle henkilölle, jotka eivät kuitenkaan jaa sisältöäsi eteenpäin. Teet kovasti töitä paremman sisällön eteen, mutta kukaan ei huomaa, että olet luonut yhä enemmän parempaa ja parempaa sisältöä.

Sillä edelleen, kukaan ei näe laadukasta sisältöäsi. Itse asiassa saatat jopa menettää seuraajia yksi kerrallaan, koska kanavasi ei kasva. Tämä on kohtalokas virhe, kun Instagram seuraajat ovat tavoitteenasi ja haluat erityisesti tietää, kuinka voisit kasvattaa niiden määrää.

Sen salaisuus, miten saada Instagram seuraajat on usein väärinymmäretty. Kysymykset, joita sinun pitäisi kysyä, ovat seuraavat: Luotko tarkennettua sisältöä? Jaatko tätä sisältöä sellaisissa paikoissa, joissa se jaetaan uudelleen tai ainakin muistetaan? Onko sisältösi juuri oikea yleisöäsi varten?

Keskustellaanpas kahdeksasta yksityiskohtaisesta ja varmaksi todennetusta tavasta saada Instagram seuraajat luoksesi:

käytä enemmän aikaa profiilisi

1. Käytä enemmän aikaa profiilisi kehittämiseen oppiaksesi, miten Instagram seuraajat kiinnostuvat sinusta

Älä tee sitä virhettä luodessasi virallisen Instagram-sivuston, ettet kerro yleisölle, miksi heidän kannattaa seurata juuri sinua. Elämäkertasi ei ole pelkästään rekisterikilpi – sen pitäisi olla kuvaus, joka on tarkoitettu kohdeyleisöllesi. Oletko varma, että olet tehnyt siitä houkuttelevan ja mielenkiintoisen, mutta onko profiilisi myös optimoitu avainsanoilla? Oletko linkittänyt sen verkkosivustollesi ja muille sosiaalisen median sivuillesi ja muistanut huolehtia siitä? Esitteletkö brändi-identiteettiäsi biossa niin, että puhut ikään kuin suoraan ostajille?

instagram

Kokeneet Instagram-vaikuttajat muistuttavat , että Instagram-biografioiden ei tarvitse olla niin konkreettisia. Voit ja sinun tuleekin vaihtaa biossa olevaa informaatiotasi usein ja tarjota yleisölle uusi syy vierailla sivustollasi – jopa muutaman kerran kuukaudessa, jos tarpeen.

Etkö saavuta menestystä yhdellä lähestymistavalla? Kokeile toista ja pidä elämänkertaasi relevanttina ja tuoreena, jotta saat selville, miten Instagram seuraajat kiinnostuvat sinusta ja voisit kasvattaa niiden määrää. Opi optimoimaan Instagram-profiilisi täältä.

tee julkaisustrategia ja pidä siitä kiinni

2. Tee julkaisustrategia ja pidä siitä kiinni

Ongelma siinä, että käskee toista tekemään “laadukasta sisältöä on, että se voi olla vain silloin tällöin laadukasta sisältöä. Yleisöä tulee ja menee ja luultavasti se ei edes muista julkaisujasi ja mitä kirjoitit, koska se ei edusta sinua varten oleellisia demografisia väestöryhmiä.

Luodessasi itsellesi sisältöstrategian kuitenkin houkuttelet oikeanlaisia seuraajia. Lukijat, jotka kiinnittävät enemmän huomiota teksteihisi, ryhtyvät toimiin ja kyllä, jakavat sisältöä ja ottavat jopa yhteyttä brändiin. Sinun on kehitettävä itsellesi kartoitusstrategia oppiaksesi, miten saada Instagram seuraajat innostumaan ja sitoa nämä mekanismit sisältöjulkaisuihin, joilla on sekä progressiiviset että jatkuvat tavoitteet.

postitusaikataulu

Onnistuneet vaikuttajat mainitsevat, että oikea tyyli ja asiayhteys on yhtä tärkeää kuin sisältö. Konteksti vastaa kysymyksiin, joita katsojillasi on; mitä, kuka, milloin, miksi, missä ja miten.

Säädät itse kontekstia ja muutat sitä, kun olet enemmän yhteydessä yleisöön. Tässä on ero pelkästään hyvän, mutta satunnaisesti sisällön julkaisemiseen, joka vain unohdetaan (ja jäädään toivomaan, että tuhannet löytäisivät sen). Suosittelemme lukemaan Kevin Kellyn 1000 aitoa fania -artikkelin saadaksesi lisätietoja tästä.

Kun puhutaan ”hyvästä sisällöstä”, mikä tekee sivusta onnistuneen ja kuinka Instagram seuraajat saadaan kiinnostumaan?

keskity visuaalisiin yksityiskohtiin palveluksessasi tai

3. Keskity visuaalisiin yksityiskohtiin palveluksessasi tai / brändissä

Termi ”visuaalinen” kattaa monenlaisia julkaisuja, jotka ovat sellaisia, jotka houkuttelevat kiinnostuneita seuraajia.

Ihmisiin keskittynyt sisältö on asia, joka erottaa Instagramin muista sosiaalisen median sivustoista. Georgia-teknologiainstituutin ja Yahoo Labsin tutkimukset osoittavat, että henkilön kasvojen näyttäminen kuvassa johtaa 38 prosenttia todennäköisemmin tykkäyksiin ja houkuttelee 32 prosenttia todennäköisemmin kommentteja kuvaan.

Siten salaisuus siihen, miten saada Instagram seuraajat innostumaan ja niiden määrää nousemaan, olisi käyttää Instagramia siten, miten se on luontevasti suunniteltu käytettäväksi ja tavalla, jolla yleisö haluaisi käyttää sitä. Kaikki tutkimukset siitä, miten saada lisää seuraajia Instagramissa, viittaavat siihen, että ”laadukkaat kasvot” on myytti. Ei ole niin, että vain houkuttelevan näköiset naiset saavat tällaisia tuloksia, eikä se edes päde vain lasten kasvoihin. Kaikki kasvot johtavat sukupuolesta tai iästä riippumatta tilastollisesti todennäköisemmin jonkinlaiseen vuorovaikutukseen yleisön kanssa.

instagram seuraajat

Ajatus, jota kannattaa siis aina pitää mielessä, on yrityksen, brändin tai tilin personointi.

lisää sisältöä tarinaan ja käytä relevantteja hashtageja

4. Lisää sisältöä tarinaan ja käytä relevantteja hashtageja

Ehkä tyytyväiseltä seuraajalta saatu hyvä arvostelu, jonka voi muuttaa sitaattikuvaksi dramaattisemman vaikutuksen tekemiseksi voisi olla hyvä idea houkutella Instagram seuraajat luoksesi.

hootsuite

Jos et ole varma, mitkä avainsanat vetävät liikennettä, varmista, että käytät olemassa olevia tutkimustyökaluja (esimerkiksi ilmaista sivustoa kuten KeywordTool). Instagram on oikeastaan erittäin hakukoneystävällinen sivusto tarjotessaan käyttäjilleen ”uusimmat” hashtag-viestit vain yhdellä klikkauksella, entistä helpommalla pääsyllä muille suosituille sivustoille, kuten Facebook, Twitter ja Reddit.

Älä unohda korkeamman vastausprosentin saamisen salaisuutta – toimintakehotus. Instagram on visuaalinen väline, joten sinun on varmistettava, että toimintakutsu (eli suora kutsu käyttäjälle tehdä jotakin) mainitaan kuvassa tai kirjoitetaan tekstiin. Ihmiselementti toimii parhaiten, joten ole henkilökohtainen, hauska, jos se sopii tilanteeseen, ja ole ylpeä voidessasi kirjoittaa henkilökohtaisesti siitä, kuka olet. Jos haluat oppia, miten saada lisää seuraajia Instagramissa, luo toimintakehotus Instagram-tekstiin ja mihin tahansa muuhun omistamasi online-profiiliin.

Jos olet kiinnostunut oppimaan kirjoittamaan ja bloggaamaan ja ansaitsemaan rahaa samalla tehden näitä, klikkaa tätä artikkelia.

Ota yleisösi mukaan luomalla käyttäjien luomaa sisältöä

5. Ota yleisösi mukaan luomalla käyttäjien luomaa sisältöä

Suuremman online- ja paikallisen offline-yhteisön saavuttaminen ei ainoastaan auta sinua kasvattamaan tilisi Instagram seuraajat, vaan se auttaa myös liittämään tiliäsi käsittelemääsi erikoisalaan. Erään tutkimuksen mukaan käyttäjien yrityksille luoma sisältö on paljon mieleenpainuvampaa kuin muu sisältö.

Tämä tarkoittaa sitä, että jopa suuret yritykset hyötyvät siitä, että vapaaehtoiset laulavat heidän ylistyslaulujaan tai kertovat alaan liittyviä tarinoita.

Etkö ole varma, kuinka Instagram seuraajat innostuisivat ajatukset? Kokeile seuraavia strategioita, kuten:

brändin evankelistat

Pyydä tilisi uskollisimpia seuraajia (”brändin evankelistat”) luomaan tiettyä sisältöä käyttäen omaa luovuuttaan.

anna heille kannustusta ja anna heidän jakaa kunniaa

Anna heille kannustusta ja anna heidän jakaa kunniaa.

tarjoa kannustinta palkkiona

Tarjoa kannustinta palkkiona – ei välttämättä kaikille, vaan kilpailun voittajalle.

Kysy suoraan seuraajiltasi palautetta tai muita toimintatavoitteita

Kysy suoraan seuraajiltasi palautetta tai muita toimintatavoitteita.

Lopeta kamppailu oman taloudellisen tilanteesi kanssa. Löydä tapa ansaita rahaa jo tänään.

Liity tuhansien muiden joukkoon, jotka ovat muuttaneet elämänsä ansaitsemalla rahaa verkossa…
15 + Eri menetelmää, kaikki varmennettuja, kaikki kannattavia.

Haluatko ansaita ylimääräistä rahaa?

Meillä on sinulle lista parhaista tavoista rahan tienaamiseen verkossa.

Sinun tarvitsee vain valita yksi ja alkaa ansaitsemaan tänään.

seuraa vaikuttajia ja alasi innovaattoreita

6. Seuraa vaikuttajia ja alasi innovaattoreita

Kun kerromme, miten Instagram seuraajat saa houkuteltua luokseen, kerromme tavallisesti ihmisille, etteivät he lähtisi mukaan roskapostittajiin, roskapostibotteihin tai käyttäjiin, jotka mielettömästi seuraavat jokaista vastaantulevaa. Nämä eivät pelkästään ole heikkoja sitoutumistekniikoita (koska roskapostittajat pitävät harvoin mistään sivullesi), mutta et ole tällöin myöskään keskittynyt omaan toimialaasi vaan pyrit saamaan seuraajia kaikkialta. Se voisi olla hyvä ajatus, jos haluaa vain suuren määrän Instagram seuraajia nopeasti, mutta ovatko nämä laadukasta liikennettä ja pitkän aikavälin seuraajia?

instagram

Saatat ajatella, että on kohteliasta seurata jokaista, joka seuraa sinua, mutta seuraatko itse asiassa alasi toimijoita ja vaikuttajia? Siis niitä, jotka julkaisevat uutisia, määrittelevät trendejä, markkinoiden liikkuvuutta ja rakastamasi alan tulevaisuutta?

Vaikka et ole joidenkin näiden ihmisten ”fani”, muista, että heidän lausuntonsa ja heidän jakonsa voivat herättää ajatuksia sinussa tai antaa ideoita toiselle valokuvalle, toiselle meemille, toiselle lainaukselle ja ehkä jopa kokonaiselle tutkimuskysymykselle, jota voit tutkia kuukausikaupalla. Monet käyttäjät ovat huomanneet, miten Instagram seuraajat saa helpommin houkuteltua luokseen houkuttelemalla tunnetun henkilön fanipohjaa, ei välttämättäsuoraan itse julkkista.

tutki sovelluksia, ekstraominaisuuksia ja analytiikkaa selvittääksesi paremmin trendejä

7. Tutki sovelluksia, ekstraominaisuuksia ja analytiikkaa selvittääksesi paremmin trendejä - ja seuraa niitä

Instagramilla on useita ominaisuuksia, joita voidaan käyttää erityissovellusten avulla. HootSuite-ohjelman avulla voit ajoittaa julkaisun julkaistavaksi tiettynä ajankohtana esimerkiksi silloin, kun Instagramia käytettäisiin eniten.

Instagram sovelluksessa itsessään on yksi ainutlaatuinen ominaisuus, jota usein ei oteta huomioon: sijainnin tunnistus. Mahdolliset seuraajat voivat usein selata kuvia lähellä kotonaan sijaitsevista tapahtumista. Jos haluat tavoittaa enemmän paikallista yleisöä, voit joko kuvata kaupunkia tai yhteisöä tai käyttää valokuvissasi Instagramin sijainti-ominaisuutta.

sijaintimerkinnät

Käyttäjät voivat etsiä hastagin tai sijainnin perusteella klikkaamalla suurennuslasin kuvaketta, valitsemalla ”paikat” ja kirjoittamalla sitten paikan nimen. He voivat jopa määritellä sijainnin yhdeksi julkaisujen hakukriteeriksi, joten jonkun muun paikkaviesti voi linkittyä sinuun, jos muistat julkaista paikallisia avainsanoja ja mieluiten paikallisesti relevanttia sisältöä. Käyttäjät voivat jopa etsiä lähistöllä sijaitsevista paikoista tulleita viestejä siirtymällä kohtaan ”paikat” ja valitsemalla ”Lähellä nykyistä sijaintia”.

Kun haluat tarkastella Instagram seuraajat, sinun kannattaa ladata joitakin ilmaisia sovelluksia ja harjoitella analysoimaan käyttäjien käyttäytymistä viestien reaktioiden mukaan ja muuttaa strategiaasi vastaavasti.

Seuraavassa on muutamia suosittelemiamme sovelluksia:

media crawler

Media Crawler

Androidille tai Applelle auttaa sinua nostamaan luokituksia vertaamalla Instagram-sivuasi muihin sivuihin ja analysoimalla klikkauksia, näyttökertoja ja muita tietoja.

instatag

Instatag

Androidille, joka ylittää tavalliset avainsanahaut ja näyttää, mitä trendejä Instagram-hauissa on.

followers

Followers

Apple iOS:lle auttaa sinua seuraamaan muita käyttäjiä sekä lopettamaan niiden seuraaminen. Siinä on ”havainnointi” -päivitys maksullisille tilauksille, joka selittää, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa kanssasi.

Varo ”Instagram seuraajia ilmaiseksi” -sovelluksia, koska nämä todennäköisesti lupaavia huonolaatuista liikennettä ja asiakkaita. Kuka tahansa voi saada Instagram seuraajia ilmaiseksi ja menettää ne päivän tai viikon sisällä. Laadukas yleisö harvemmin poistuu, koska olet kertonut heille kuka aidosti olet, ja he haluavat palata säännöllisesti oppiakseen lisää. Mitä sinun tulee aina miettiä, on se keino, miten saada AITOJA seuraajia Instagramissa.

sijoita Instagramin maksettuihin mainoksiin

8. Sijoita Instagramin maksettuihin mainoksiin

Lopuksi, kun huomaat, kuinka Instagram seuraajat lisääntyvät, saatat huomata, että sivusto tarjoaa mahdollisuuden luoda maksullisia mainoksia. Tämä liittyy ”tarinaan”, jonka jaat yleisölle ja johon liittyy keskittyminen tiettyyn ajatukseen, promootioon tai tapahtumaan. Mainokset voivat näkyä rohkeassa ja helposti seurattavassa muodossa, jossa voit valita valokuvan, jopa 60 sekunnin videon, vaihtuvat tuotteet tai valokuvat tai “tarinan” korostamisen, jolla luot yhteyden muihin Intagram käyttäjiin.

Voit selvittää, miten houkutella Instagram seuraajat luoksesi tekemällä jotain seuraavista asioista:

Salaisuus, millä Instagram seuraajat saa kiinnostumaan, on tutkia asiakkaitasi ja heidän käyttäytymistään ja tarjota heille sitä, mitä he haluavat. Pienellä harjoituksella ja tutkimalla kaikkia sinulle avautuvia vaihtoehtoja voit lisätä huomattavasti seuraajien määrää jopa kuukaudessa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top