Tienaa rahaa Twitch.tv:ssä

Tienaa rahaa Twitch.tv:ssä
”ToimeentuloNinjan päätavoitteena on auttaa lukijoitamme parantamaan heidän taloudellista asemaansa. Olemme yhteistyössä muiden yritysten kanssa, joilla on samanlainen visio. Jotkut näistä linkeistä tässä julkaisussa voivat tulla kumppaneiltamme. Näin me ansaitsemme rahaa.”

Internetin aikakaudella on syntynyt monia tapoja, joilla voit ansaita lisätuloja ja samalla tehdä asioita, joihin suhtaudut intohimoisesti. Jos olet innokas ja omistautunut pelaaja, Twitch.tv on juuri sinun kultainen lippusi.

Twitch.tv on netissä toimiva streamauspalvelu, joka on täysin omistettu videopeleille. Se on kaikkein suosituin nettisivu itsensä broadcastaukseen ja oman pelaamisesi videolähetykseen. Kaikkein useimmiten sitä kuitenkin käytetään rentoutumiseen popcornin kera ja suosittujen, lempipelejäsi pelaavien, pelaajien katsomiseen ja he julkaisevat paljon peli- ja siihen liittyviä reaktiovideoita Youtubessa tienatakseen rahaa Youtubessa.

Voit etsiä sivustolta suoraa lähetystä pelistä, jota haluaisit katsoa tai suunnata lempistreamaajasi sivulle ja nauttia hänen selostuksestaan. Twitch on takuuvarmasti yksi parhaista tavoista tienata rahaa pelaamalla videopelejä! Et löydä pelkästään pelaajia, mutta myös kryptovaluutasta suoratoistavia henkilöitä.

freelancerina

Vaikeus

Vaikeus Matala
Matala

Aika

Aika Matala
Matala

Tulo

Tulo Keskikokoinen
Keski

Jos pidät eSports:sta, Twitch.tv on kultakaivos sinulle. Ammattilaispelaajat tulevat Twitch:n ja streamaavat heidän kilpailunsa tuhat päiselle yleisölle ja antavat heidän lahjoittaa jonkin verran käteistä lempipelaajilleen sekä katsoa joitain heidän peleihinsä laitettuja mainoksia. Nämä pro-pelaajat ovat uhranneet Twitch-kanavoilleen monia tunteja työtä ja omistautuneisuutta ja, jotta voisit tienata yhtä paljon kuin he, vaikket edes osallistuisi eSports:hin, sinun on tehtävä sama määrä työtä.

Yli puolet Twitch:n käyttäjäkunnasta katsoo Twitch:ä keskimäärin kolme tuntia päivässä. Hanki itsellesi näiden omistautuneiden käyttäjien huomio ja tulet tienaamaan rahaa hetkessä. Olemalla aktiivinen, käyttämällä PayPal:ä, kasvattamalla katsojakuntaasi sekä ryhtymällä Twitch-kumppaniksi, tulet helposti saamaan taskuusi hyvät tulot. Ja näin pystyt aloittamaan.

Hanki Kokoon Kunnon Varusteet

Jotta voit streamata, (tai vain pelata ilman, että haluat lopettaa tai lyödä reiän näyttöösi huonon FPS:n takia) tarvitset tietenkin kunnollisen pelitietokoneen. Tarvitset vähintään Intel Core i5 Sandy Bridge -perheen prosessorin tai vastaavan sekä 8GB keskusmuistia. Voit myös streamata PlayStation 4 tai Xbox One pelikonsoleilta käyttäen ulkoista kuvantallennusvälinettä jonka voi kiinnittää sekä televisioon ja tietokoneeseen.

PC:lle on tarjolla ilmainen streamauspalvelu nimeltä Open Broadcaster Software (OBS), tai premium-palvelu, jossa on lisäetuja nimeltä XSplit. Streamaukseen konsolilla suositellaan Elgato HD60 –palvelua.

Kaikki On Valmiina… Miten Siis Aloitat Rahan Tienaamisen?

Kuten monien muidenkin töiden kanssa, kaikkein tärkeintä on näyttäytyä säännöllisesti. Jos et ole ikinä paikalla tai pelaamassa, et voi rakentaa katselijakuntaa, joka on tarpeeksi kiinnostunut palaamaan takaisin kanavallesi. Ilman katselijoita, menetät tilaisuutesi saada mainetta ja vakuuttaa ihmisiä painamaan $5 per kuukausi tilauspainiketta. Jaat tilauksestasi tulevat rahat puoliksi Twitch:n kanssa, mutta rahaa tulee todellakin kertymään, kunhan saat tarpeeksi ihmisiä tilaamaan kanavaasi.

Jos olet PayPal-käyttäjä, voi olla viisasta upottaa lahjoituspainike käyttäjäsi kuvausosioon. Tilausten saamisen ja Twitch-kumppaniksi ryhtymisen lisäksi, tämä on toisenlainen tapa tienata lisätuloja. Kun rakennat hyviä suhteita ja omaat joukosta erottuvan persoonallisuuden Twitch:ssä, ihmiset voivat olla halukkaampia lahjoittamaan streamauksellesi ja he voivat tehdä niin PayPal:n kautta.

Ryhdy Twitch-kumppaniksi

Jos saat itsellesi tarpeeksi suuren määrän tilaajia, voit hakea itsellesi Twitch-kumppanuutta, joka antaa sinun liittää mainosbannereita kanavallesi ja lisätä tällä tavalla tulojasi. Twitch:llä ei kuitenkaan ole kontrollia siitä, minkälaisia mainoksia kanavallasi näytetään. Kaikki riippuu mainosten luojasta itsestään, joka määrittään minkä tyyppiset mainokset sijoitetaan minne ja minkälaisiin videoihin niitä lisätään.

Jotta sinusta voi tulla Twitch.tv-kumppani, sinun on aikataulutettava streamauksesi niin, että olet paikalla vähintään 3 kertaa viikossa. Samalla, sinun on ylläpidettävä keskimäärin yli 500 katsojaa, jokaisella streamaus kerrallasi. Jos oletkin vaihtoehtoisesti suosittu YouTube-käyttäjä, jolla on yli 100 000 tilaajaa jay li 15 000 katselukertaa jokaisessa videossa, voit myös ryhtyä Twitch-kumppaniksi.

Tienaa Katselukerroilla

Toinen syy, miksi on tärkeää kerätä itsellesi suuri määrä katselijoita, on Twitch:n maksujärjestelmä. Twitch:llä on käytössään “effective cost per 1000 impressions” (eCPM) järjestelmä, joka maksaa sinulle tietyn summan rahaa jokaisesta 1000 katselukerrasta, jonka saat.

Sinun eCPM:si nostaminen on yhtä helppoa, kuin työpaikalle ilmaantuminen—säännöllisesti pelaaminen ja vuorovaikutuksessa oleminen katselijoidesi kanssa. Suhteiden rakentaminen katselijoiden kanssa on paras tapa kasvattaa katsojakuntaa. Saatat jopa saada heidät poistamaan päältä adblock-lisäosansa sinua varten. Kun mainosten estäminen on pois päältä, katselijasi saavat jälleen uuden tavan tukea toimintaasi. Tämä auttaa sinua myös tienaamaan vielä enemmän rahaa Twitch:n avulla.

Kun sinut on hyväksytty Twitch:n kumppaniohjelmaan, rupeat tienaamaan 0,70 ja 1,40 dollarin väliltä per 1000 katsontakertaa. Tämä nousee tyypillisesti 1 dollarista 2,50 dollariin, kun olet rakentanut katsojakuntaasi. Laske tämä mukaan Twitch:n kanssa jaettuun kuukausittaiseen tilaajalahjoitukseesi ja saatat saada säästettyä mukavat rahat. Kun olet kerryttänyt suosiota ja rakentanut mainetta säännöllisenä pelaajana, voit neuvotella eCPM:stäsi Twitch:n kanssa ja mahdollisesti saada nostettua tulojasi jokaista 1000 katselukertaa kohden.

fi-recent-news-banner
ProfitFarmers tuotti meille voittoa 2,141 € vain muutamassa viikossa.
Haluatko nähdä, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa ProfitFarmersin avulla?
ProfitFarmers: Helppo tapa ansaita rahaa verkossa.
Olemme kokeilleet sitä itse, ja mikä oli tuloksemme?
2,141 € voittoa. Alle 25 min päivässä.
Katso arvosteluvideo nähdäksesi, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa

Vinkkejä Menestykseen

Tässä on joitain asioita, joilla voit parantaa mahdollisuuksiasi Twitch:n avulla tienaamisessa:

  • Huomio katselijoitasi niin paljon kuin pystyt. Mitä enemmän puhut ihmisille, jotka seuraavat sinua, sitä paremman vaikutuksen pystyt tekemään heihin.
  • Puhu koko ajan, vaikka ihmiset eivät osallistuisikaan keskusteluusi. Et voi ikinä tietää harkitseeko joku liittymistä ja sinulla on vain pari sekuntia aikaa herättää heidän kiinnostuksensa.
  • Kirjoita hyvä kuvaus kanavastasi, joka herättää kiinnostusta.
  • Tee vähän tutkimusta siitä, miten voit lisätä stream-hälytyksiä siitä, kun saat lahjoituksia tai uusia seuraajia. Kun kiität heitä henkilökohtaisesti, pystyt rakentamaan hyviä suhteita.
  • Mainitse seuraajiasi ja niitä, ketkä ovat lahjoittaneet sinulle, streamauksesi kuluessa. Tämä saattaa rohkaista ihmisiä lahjoittamaan ja seuraamaan sinua.
  • Luo aikataulu streamaukselle ja pysy siinä. Tämä ei vain auta sinua näyttämään, että streamaat säännöllisesti, mutta antaa katsojillesi myös kyvyn tulla paikalle ja katsoa streamauksiasi.

Vältä näitä Virheitä

Pysy loitolla yleisistä virheistä, joita monet aloittelijat tekevät Twitch.tv:ssä. Älä:

  • Älä luota kylkiäisiin, saadaksesi katsojia. Tämä saattaa herättää monen huomion silloin, kun mainostat, mutta ihmiset saattavat jatkaa eteenpäin sen jälkeen
  • Unohda olla vuorovaikutuksessa chatissä olevien ihmisten kanssa. Mitä enemmän puhut muille, sitä suuremmalla mahdollisuudella he palaavat kanavallesi.
  • Lopeta hauskanpitoa. Jos mietit Twitch.tv:tä vain työnä, videosi eivät todennäköisesti ole jännittäviä ja hauskoja katselijoidesi mielestä.

Vältä näitä Virheitä

Tienaa rahaa Twitch.tv:ssäRahan tienaaminen Twitch.tv on jatkuva prosessi. Ensimmäisen parin kuukauden aikana, saatat tienata vain jotain 100 ja 250 dollarin väliltä, mutta ajan kuluessa voit rakentaa itsellesi kunnon yleisön. Ihmiset, joilla on 20 000 katojaa, tienaavat $1600 viikossa, mikä tarkoittaa siis sitä, että vuosipalkka on enemmän kuin $76 000! Eli on erinomainen mahdollisuus rikastuatällä!

Se, ettet todennäköisesti pysty tekemään Twitch.tv:stä kokoaikatyötä hetkeen, on tärkeä asia, joka sinun kannattaa pitää mielessä. Sinun täytyy jatkaa laadukkaan sisällön tuottamista ja kasvattaa kanavaasi tienataksesi rahaa.

Jos olet kiinnostunut rahan tienaamisesta netissä, sinun kannattaa katsoa myös erilaiset tavat tienata rahaa netissä täältä näin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top