Tienaa Rahaa e-kirjalla

Tienaa rahaa e-kirjalla
”ToimeentuloNinjan päätavoitteena on auttaa lukijoitamme parantamaan heidän taloudellista asemaansa. Olemme yhteistyössä muiden yritysten kanssa, joilla on samanlainen visio. Jotkut näistä linkeistä tässä julkaisussa voivat tulla kumppaneiltamme. Näin me ansaitsemme rahaa.”
freelancerina

Vaikeus

Vaikeus Keskikokoinen
Keski

Aika

Aika Keskikokoinen
Keski

Tulo

Tulo Keskikokoinen
Keski

E-kirjan kirjoittaminen on loistava tapa tienata rahaa netissä, vaikket olisikaan kokenut kirjailija. Fiktio- ja tietokirjallisuus voivat tuottaa sinulle paljonkin tienestejä ja julkaistuasi useampia kirjoja ajan myötä, voit kasvattaa ansioitasi melko mukavasti. Ja jotkut ihmiset ovat, jopa perustaneet miljoonan euron tai jopa miljardieuron bisneksen e-kirjoja tai tavallisia kirjoja myymällä.

E-kirjojen suosio on nousussa. E-kirjojen lukulaitteet, kuten Nook ja Kindle, tabletit, kuten iPad sekä sovellukset älypuhelimiin saavat ihmiset valitsemaan elektroniset kirjat tavanomaisten, kovakantisten kirjojen sijasta. Kaikenikäisillä ihmisillä on nyt mahdollisuus tienata rahaa e-kirjoja kirjoittamalla ja vain taivas on rajana aiheen kanssa. Kun julkaiset kirjasi itse, voit myydä sitä suoraan ihmisille ilman, että sinun täytyy yrittää löytää itsellesi julkaisija.

Tutkimukset osoittavat, että maailmalla on noin 700 000 kirjailijaa, jotka kirjoittavat e-kirjoja ja nettisivuilla on saatavilla satoja tuhansia kirjoja. Esimerkiksi, Kindle:n UK kaupassa on myyty yli 650 000 elektronista fiktio- ja tiedekirjaa ja noin miljoona teosta on ladattavissa ilmaiseksi e-kirjana..

Jos olet aina halunnut olla teoksensa julkaissut kirjailija, voit toteuttaa unelmasi juuri nyt helpommin kuin ikinä. Jos haluat seurata tämän artikkelin tarjoamia neuvoja siitä, miten voit samalla tienata rahaa helposti, jatka lukemista ja voit saada jopa kokoaikaisen työn tätä kautta.

E-kirjan Kirjoittaminen

Hankalin asia e-kirjan julkaisemisessa ja myymisessä on itse sen kirjoittaminen.

Se, että pyrit tuottamaan korkealuokkaisen ja laadukkaan e-kirjan, on todella tärkeää. Älä kiirehdi ja yritä saada sitä nopeasti valmiiksi. Huonosti kirjoitettu ja muotoiltu kirja, jossa on paljon kirjoitusvirheitä, ei tule tienaamaan yhtään rahaa eikä se viehätä myöskään lukijoita. Jotta onnistut, sinun on kirjoitettava niin laadukas kirja, kuin suinkin pystyt. Se tarkoittaa siis sitä, että sinun on sijoitettava sen kirjoittamiseen paljon aikaa, sinun on myös oikoluettava sekä kirjoitettava se puhtaaksi. 

On myös mahdollista julkaista freelancer-työpaikkailmoitus ja palkata joku muu kirjoittamaan/oikolukemaan kirja, ja verkkosivustoilla, kuten UpWork löytyy lahjakkaita ihmisiä kyseiseen työhön, eikä maksa liikaa.

Mutta ennen kuin alat luomaan sisältöä kirjaasi, sinun on päätettävä mistä aiot kirjoittaa. Se, että kirjoitat tieto- vai fiktiokirjan, ei ole tarpeeksi. Jos haluat kirjoittaa joko novellin, pienoisromaanin tai kirjan, sinun pitää keskittyä ensin tyylilajeihin. 

Parhaiten myyvät rikosromaanit, chick lit –kirjallisuus, paranormaali romantiikka ja fantasia. Oletko kiinnostuneempi tietokirjallisuudesta? Sinun pitää valita siis markkinarako, jonka uskot myyvän. Oppaat ja kurssit ovat yleensä parhaita, jos haluat tienata e-kirjojen maailmassa.

Kun olet päättänyt mistä haluat kirjoittaa, voi olla hyvä idea lukea menestyneiden e-kirjojen kirjoittajien teoksia, jotta tiedät mikä myy hyvin. Yritä lukea 20 parhaiten myytyä kirjaa tyylilajissasi tai markkinaraossasi. Älä kuitenkaan varasta heidän ideoitaan. Sinun pitää vain saada idea siitä, miten kirjoittaa tavalla, joka vetoaa lukijoihin ja sitten voit muotoilla omaa e-kirjaasi esimerkin mukaan.

Toinen tärkeä asia, jota sinun pitäisi miettiä, on e-kirjasi pituus. Tulet pian näkemään, että parhaiden myyvät elektroniset kirjat ovat aika lyhyitä. Tähtää siihen, että lukija voi lukea kirjasi yhdessä tai kahdessa tunnissa. Jos kirjastasi tulee pidempi, voit jakaa sen useammaksi kirjaksi.

Tehtyäsi luonnoksen, johon olet tyytyväinen, sinun kannattaa palkata oikolukija tai tekstieditori, joka käy työsi läpi ja parantaa sitä. Sitten oletkin jo valmis seuraavaan vaiheeseen.

Kirjoittaessasi ensimmäistä e-kirjaasi, sinun kannattaa pitää mielessäsi se, että kirjasta ei välttämättä tule heti huippusuosittua. Monet kirjailijat eivät onnistu ennen, kuin he ovat kirjoittaneet neljännen tai viidennen kirjansa. Mieti, ovatko odotuksesi realistisia, jottet lannistu.

Kannen Suunnittelu

Sanonta “Älä tuomitse kirjaa kannen perusteella”, ei päde oikeisiin kirjoihin! Lukijat valitsevat kirjansa yleensä juurikin kannen perusteella, varsinkin elektronisten kirjojen maailmassa. Ihmiset tulevat näkemään pienen kuvan kannessa, kun he etsivät sopivaa kirjaa. Sinun siis pitää varmistaa, että kannen suunnittelu on vangitseva sekä viehättävä.

Saadaksesi parhaan mahdollisen kannen, etsi yksinkertaista, mutta voimakasta kuvaa, joka liittyy kirjasi teemaan. Saatat pystyä suunnittelemaan sen jopa itse, mutta yleensä on parasta palkata graafinen suunnittelija tekemään työn puolestasi. 

fi-recent-news-banner
ProfitFarmers tuotti meille voittoa 2,141 € vain muutamassa viikossa.
Haluatko nähdä, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa ProfitFarmersin avulla?
ProfitFarmers: Helppo tapa ansaita rahaa verkossa.
Olemme kokeilleet sitä itse, ja mikä oli tuloksemme?
2,141 € voittoa. Alle 25 min päivässä.
Katso arvosteluvideo nähdäksesi, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa

Kirjan Lataus

Kun olet kirjoittanut e-kirjasi, sinun täytyy kirjoittaa siitä kuvaus, joka saa ihmiset haluamaan lukea sen. Kirjoita lyhyt kappale tai kaksi, jotka vangitsevat huomion ja nostattavat kiinnostuksen. Saatat haluta sisällyttää lyhyen lainauksen kirjastasi. Sinun pitää myös kertoa lukijoille, montako sanaa kirjassasi on, jotta he saavat kuvan siitä, mitä ovat ehkä ostamassa.

Kun olet saanut kuvauksen valmiiksi, olet valmis lataamaan kirjasi. Amazon on loistava paikka aloittaa. Sivustolla on video, joka opettaa sinulle prosessin ja näyttää nopeasti, kuin e-kirja ladataan. Toinen hieno paikka, jota voit koittaa on smashwords.com, joka auttaa sinua saamaan kirjasi kauppojen, kuten Apple iBooks -kauppa, Barnes & Noble, Diesel e-Books ja Sony Reader –kauppa, listoille.

Tienaa rahaa e-kirjalla

Hinnan Valitseminen

Sinun pitää itse valita hinta e-kirjallesi. Määritelläksesi, kuinka paljon aiot siitä pyytää, sinun kannattaa katsoa markkinarakosi tai kategoriasi parhaiten myytyjen kirjojen hintoja. Haluat kirjasi olevan samoissa hinnoissa tai vähemmän kallis kuin muiden.

Pidä myös mielessä, että kauppa ottaa tietyn prosenttiosuuden hinnasta, jonka asiakas maksaa kirjastasi. Jokaisella sivustolla ja palvelulla on sen oma rojaltijärjestelmä, joten tutki asiaa ennen, kuin lataat kirjasi kauppaan myydäksesi sitä.

E-kirjasi Markkinointi

Se, että kirjasi tulee saataville nettikauppaan, kestää tyypillisesti noin 24 tunnista 48 tuntiin. Äläkä odota, että tilauksia alkaa sataa heti sen jälkeen. Sinun pitää markkinoida e-kirjaasi myydäksesi kopioita ja tullaksesi huomatuksi.
Jotain loistavia tapoja mainostaa e-kirjaasi:

  • Oma nettisivusi
  • WordPress-blogit
  • Viestintätaulut ja Reddit-ryhmät

Kaikkein tärkein asia, jonka haluat pitää mielessäsi e-kirjaa myydessäsi, on asiakaskuntasi kohdistaminen. Kysy itseltäsi:

  • Tienaa rahaa e-kirjallaKuka tulee todennäköisimmin lukemaan e-kirjani?
  • Miksi he haluaisivat lukea kirjani jonkun toisen sijasta?
  • Missä se tulisivat todennäköisimmin kuulemaan e-kirjastani?
  • Mitä voin tehdä saadaksesi heidät kiinnostumaan sen lukemisesta?

Tässä on esimerkki. Sanotaan vaikka, että kirjoitit e-kirjan meksikolaisen ruuan valmistuksesta. Et sanoisi vain, että asiakaskuntaasi kuuluvat ihmiset, jotka haluavat laittaa meksikolaista tuokaa. Mieti tarkkaan kuka ostaisi e-kirjan meksikolaisen ruuan valmistuksesta. Kirjasi haluaisin todennäköisimmin ostaa nuori aikuinen tai kotiäiti, joka pitää ruuanlaitosta ja haluaa kokeilla uusia reseptejä.

He saattaisivat haluta valita kirjasi siksi, että perheesi on meksikolainen ja siksi, että se sisältää paljon reseptejä, jotka ovat todellakin autenttisia. Pinterest on suosittu paikka ihmisille, jotka etsivät reseptejä. Saatat siis haluta luoda erilaisia “pins”-merkkejä, jotka lähettävät katsojat sinun nettisivullesi ja e-kirjasi luokse.

freelancerina

Vaikeus

Vaikeus Keskikokoinen
Keski

Aika

Aika Keskikokoinen
Keski

Tulo

Tulo Keskikokoinen
Keski

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös
Lopeta kamppailu oman taloudellisen tilanteesi kanssa. Löydä tapa ansaita rahaa jo tänään.

Liity tuhansien muiden joukkoon, jotka ovat muuttaneet elämänsä ansaitsemalla rahaa verkossa …15 + Eri menetelmää, kaikki varmennettuja, kaikki kannattavia.

fi-recent-news-banner
ProfitFarmers tuotti meille voittoa 2.141€ vain muutamassa viikossa
Haluatko nähdä, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa ProfitFarmers vulla?