Paras Youtube Kamera [Top 10-lista]

youtube-kamera
”ToimeentuloNinjan päätavoitteena on auttaa lukijoitamme parantamaan heidän taloudellista asemaansa. Olemme yhteistyössä muiden yritysten kanssa, joilla on samanlainen visio. Jotkut näistä linkeistä tässä julkaisussa voivat tulla kumppaneiltamme. Näin me ansaitsemme rahaa.”

Toisinaan tiedät heti, katsotko hyvää vai todella huonoa videota YouTubessa.  Ja tiedostat sitä tai et, toisinaan kyse voi olla vain siinä, että käytössä on paras YouTube kamera.

Elokuvien tekemisen alusta alkaen on käytetty paljon vaivaa teknologian kehittämiseen, joka ei ainoastaan dokumentoi toimintaa – vaan saa myös esiintyvän tähden näyttämään hyvältä! Paras YouTube kamera ei koske pelkästään egoasi… se voi itse asiassa vaikuttaa ratkaisevasti käyttäjän päätökseen klikata sinun videotasi tai jotain toista paremmalta näyttävää kanavaa.

YouTuben katsojat haluavat nähdä laadukkaita videoita, ja se tarkoittaa HD-laatua. Analysoitaessa, mikä on paras YouTube kamera  on kuitenkin otettava huomioon sellaiset tärkeät tekijät, kuten budjetti, ominaisuudet, laatu ja kameran tyyppi.

Tässä artikkelissa emme käsittele pelkästään 10 parasta kameravaihtoehtoa YouTubeen, vaan pohdimme myös, mikä on paras YouTube kamera eri tyyppisiin tuotantoihin.

5 keinoa kuinka tienata rahaa heti:

mielipidemaailma.fi

Saat noin 2,5 euron jokaisesta kyselytutkimuksesta

Vieraile
fi.toluna.com

Tienaa jopa 3,5 euroa jokaisesta kyselytutkimuksesta!

Vieraile
mobrog.com

Hinnat välillä 0,5–3,3 euroa tutkimusta kohden

Vieraile
Nielsen

Vaihda ostoksesi palkinnoiksi.

Vieraile
mobrog.com

Osallistu kyselyyn ja ansaitse 15€ tunnissa!

Vieraile

Tarkoituksenmukainen paras YouTube kamera

Kaikki kamerat eivät sovi täydellisesti jokaiseen tilanteeseen ja kaninkoloon, ja viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on käyttää paljon rahaa teknisiin tarvikkeisiin ja kameroihin, jotka johtavat sinut velkakierteeseen yrittäessäsi ansaita rahaa YouTubessa! Ensimmäinen askel on harkita käytettävissä olevien kameroiden ominaisuuksia, ja miten ne eroavat toisistaan riippumatta laadusta tai lisäominaisuuksista.

Jotkut kamerat on suunniteltu tiettyihin tarkoituksiin, joten kameran ostaminen pelkästään hinnan perusteella saattaa aiheuttaa vain haittoja jos et pystykään käyttämään sitä tuotannossasi. Paras YouTube kamera on sellainen, joka sopii sinun vaatimuksiisi videosi tuottamisessa. Tämä on sellainen video, jonka toivottavasti olet jo käsikirjoittanut, suunnitellut ja ohjannut. (Saat lisätietoja siitä, miten luodaan YouTube videoita, jotka saavat klikkauksia ja tykkäyksiä tutustumalla aiheeseen liittyvään artikkeliimme.)

paras youtube kamera

Aloitetaan käsittelemällä perusasioita, mikä on paras YouTube kamera tyypin mukaan ja mietitään sen jälkeen, mitkä ominaisuudet saattavat olla sinulle hyödyllisiä.

youtube-videokamera

Yksisilmäiset peiliheijastuskamerat eli DSLR-kamerat

Ammattilaiset suosivat näitä järjestelmäkameroita selkeän laadun vuoksi. Tämä on hyvä YouTube kamera monipuolisuutensa ansiosta. DSLR tarkoittaa ”Digital Single-Lens Reflex” eli digitaalista yksisilmäistä peiliheijastuskameraa, ja niitä pidetään valokuvausalan ammattilaisvideopalvelun standardina. Monipuolisuus tarkoittaa sitä, että voit helposti vaihtaa linssityyppejä, ISO:a, syväterävyyttä, tarkennuspisteitä, valaistusta ja kuvanlaatua.

youtube-videokamera

Urheilu- ja toimintakamerat

Jos haluat ottaa kauniita valokuvia toimintaan suuntautuneista tapahtumista (kuten urheilutilaisuuksista, stunteista tai mistä tahansa asiasta, jossa pitää dokumentoida jotakin nopeatempoista tapahtumaa), paras YouTube kamera olisi urheilu- tai toimintakamera. Näillä tehdään usein videoita, jotka näkyvät YouTubessa ja joissa on ensimmäisen persoonan näkökulma. Niitä voidaan kutsua myös POV-kameroiksi tai GoPro-kameroiksi.

Nämä kamerat on helppo kuljettaa mukana, kun lähdet urheilemaan tai matkustat, ja jotkut toimivat jopa veden alla tai kestävät korkeaa ilmanpainetta. Nämä kamerat eivät todellakaan ole huonolaatuisia vain siksi, että ne ovat ”tiiviisti pakattuja”: nykyaikainen hyvä YouTube videokamera voi olla myös pienikokoinen, sillä nämä mallit ovat kehittyneet laadussa, HD-videotuotannossa ja jopa kestävyydessä.

paras youtube kamera

Peilittömät kamerat

Nämä kalliit kamerat ovat suhteellisen uusia, mutta niiden paras ominaisuus on monipuolisuus, puhumattakaan siitä, kuinka kevyitä ne ovat. Saatat ajatella, että näiden kameroiden monipuolinen luonne (ts. kuinka helppoa esimerkiksi linssin vaihtaminen on) ja korkea laatu johtavat siihen, että ne on pakattava hieman suurempaan yksikköön. Itse asiassa ne ovat tästä huolimatta melko pienikokoisia, ja ovat monien mielestä ehdottomasti paras kamera YouTube-videoita varten.

paras youtube kamera

Kompaktikamera

Kompaktikamerat ovat kompromissi laadukkaiden, monipuolisten kuvausmahdollisuuksien ja kevyen, helposti mukana kuljettavan mallin välillä. Ne on suunniteltu nopeaan ja helppoon kuvaamiseen, mutta myös kulkemaan henkilön taskussa. Paremmilla malleilla on jopa joitakin hyviä ominaisuuksia, minkä vuoksi ne ovat hyvä YouTube kamera, mukaan lukien mahdollisuus manuaalisesti säätää erilaisia ominaisuuksia, kuten DSLR-tyyppiä.

paras youtube kamera

Videokamera

Videokamerat ovat nykyään erittäin kevyitä, helppokäyttöisiä ja sopivia videokuvien ottamiseen … mutta eivät ole välttämättä paras Youtube-kamera ominaisuuksiensa puolesta, mitä tulee manuaalisten asetusten säätämisen kannalta. Kuitenkin ominaisuudet, kuten optinen zoom, kompakti koko ja alhainen hinta tekevät siitä kilpailukykyisen ostoksen.

paras youtube kamera

Älypuhelimet ja minikamerat

Viimeinen vaihtoehto on sekä edullinen että kätevä vaihtoehto, koska nämä kamerat ovat joko nykyisen tabletin tai älypuhelimen osana, tai ne on erityisesti valmistettu pieniksi tai huomaamattomiksi. Ne ovat tältä osin aika näppäriä, mikä tosin ei välttämättä merkitse, että ne olisivat paras YouTube kamera. Toisaalta voit myös pelata pelejä ja skypettää ”kameralla”!

Nyt kun tiedät, millaista kameraa etsit, on aika rajata lista parhaita arvioita saaneisiin vaihtoehtoihin vloggereiden ja valokuvaajien mielestä. Tarkastellaanpas lähemmin, mitkä 10 vaihtoehtoa ovat paras kamera YouTube videoita varten ominaisuuksiensa sekä hintansa perusteella:

10 parasta kameraa YouTubea varten

hyvä youtube kamera

10. iPhone tai vastaava Android-älypuhelin

hyvä youtube kamera
Hinta: 800-1200 euroa

Jotkut ihmiset ajattelevat todella, että paras YouTube kamera on heidän rakas, oma älypuhelimensa, koska se on aina kätevästi mukana nopeaa kuvausta varten JA teknisten ominaisuuksien puolesta näistä on tulossa yhä parempia. Moni korkean hintaluokan älypuhelin voi kuvata 4K-laatuista videota, ja se on erittäin kevyt kamera. Se on ehdottomasti oikea valinta, jonka voit vetää ulos taskustasi, jos haluat nauhoittaa juuri siinä hetkessä tapahtuvia asioita YouTubeen. Ongelma on vain siinä, että resoluutio tosiasiallisesti putoaa, jos näyttöä kääntää, ja huonossa valaistuksessa tulee huonoa kuvausjälkeä.

Katso täältä lisää uusimmista ja parhaista kamerakännyköistä.

hyvä youtube kamera

9. Sony A7r2

hyvä youtube kamera
Hinta: 1800 euroa

Kestävyytensä ja teknisen suorituskykynsä puolesta Sonyn A7r2-kameraa on vaikea voittaa, mitä tulee hyviin YouTube-kameroihin. Tämä kamera tarjoaa huipputekniikkaa, kuten 500 000 sulkusykliä (tai 500 000 kuvaussyklikestävyyden). Wi-Fi-yhteys älypuhelimiin, 4K-resoluutiota jopa 25 600 ISO-arvoa (ISO-arvo kertoo kuinka herkkä kenno on valolle) ja 399 poltintasohavaintaa erinomaiselle tarkennukselle. Hinta on varmasti korkea, lähes 2000 euroa, mutta monille valokuvaajille tämä malli ylittää jopa Canonin parhaan 42,5 megapikselin mallin tarjoten erittäin selkeitä kuvia.

Katso tästä kamerasta lisää täältä.

Lopeta kamppailu oman taloudellisen tilanteesi kanssa. Löydä tapa ansaita rahaa jo tänään.

Liity tuhansien muiden joukkoon, jotka ovat muuttaneet elämänsä ansaitsemalla rahaa verkossa…
15 + Eri menetelmää, kaikki varmennettuja, kaikki kannattavia.

Haluatko ansaita ylimääräistä rahaa?

Meillä on sinulle lista parhaista tavoista rahan tienaamiseen verkossa.

Sinun tarvitsee vain valita yksi ja alkaa ansaitsemaan tänään.

hyvä youtube kamera

8. Canon 70D

youtube-kamera
Hinta: 700 euroa

Canon 70D on itse asiassa yksi suosituimmista vaihtoehdoista ja kokeneiden valokuvaajien keskuudessa se on paras YouTube kamera useiden ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta. Joitakin parhaita ovat: Jatkuva automaattitarkennus, joka pitää videokuvan terävänä ja selkeänä, LCD-näyttö (nestekidenäyttö) ja ISO-arvo väliltä 100–12800, joka on jopa laajennettavissa 25 600 asteeseen. Jotkut kamerasta tykkäävät fanit vertaavat Canon 70D:tä jopa videokameraan sen kätevien ominaisuuksien kannalta, jotka eivät uhraa laatua. Se on myös paljon halvempi kuin muut mallit, jotka olemme listanneet tänne.

Tarkasta lisää täältä.

hyvä youtube kamera

7. Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K

hyvä youtube kamera
Hinta: 900 euroa

Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K on käteen sopiva ja elokuvantekijän suosikki, kun mietitään paras YouTube kamera! Tämä 4K-resoluutioinen kamera toimittaa kaksoisnatiivilla ISO-arvoa jopa 25 600 asti sekä HDR (High-Dynamic-Range) -kuvia sekä 120 kuvaa sekunnissa pro-resoluutiolla. Siinä on täysikokoinen HDMI-ulkoportti ja monia muita ominaisuuksia. Sen avulla voit myös seurata tallennusta ja muokata vanhaa videokuvaa 3,5 tuuman LCD-näytöllä. Sen sisäänrakennettu SD-muistikortin lukija ja avoin tiedostomuoto ovat myös erinomaista jälkituotantotarpeita varten. Huomaa, että kamera mahdollistaa erityisten Micro Four Thirds -objektiivien käytön, ja niitä myydään erikseen 100 – 300:sta eteenpäin.

Micro Four Thirds on japanilaisten kameravalmistajien Olympuksen ja Panasonicin kehittämä peilitön järjestelmäkamerastandardi. Standardissa määritellään objektiivien ja elektronisiin etsimiin perustuvien järjestelmäkameroiden välinen kiinnitys. Standardin merkittävä etu muihin järjestelmäkameroihin nähden on objektiivien ja usein myös kameroiden merkittävästi pienempi koko. Jotkut yritykset, kuten Kodak, Blackmagic ja Xiaomi tekevät kameroita, mutta MFT-linssit valmistetaan erikseen muissa yrityksissä, kuten muun muassa Sigmanissa, Tamronissa ja DJI:ssa. Kameroissa ei ole etsintää varten peiliä, mikä tarkoittaa kokojen pienenemistä ja kuvanlaadun parantamista sekä parempaa kannettavuutta.

Tarkasta se täältä.

hyvä youtube kamera

6. DJI Osmo

paras youtube kamera
Hinta: 300 euroa

DJI Osmo “täysin stabilisoitu kamera” on toimintakamera, joka ei heilu, vaikka liikkuisikin. Kameran avulla voit myös kaapata pitkiä valotuskuvia 4K:lla 25 fps:llä (kuvaa sekunnissa) ja jopa kauko-ohjaimella. Paras ominaisuus on kuitenkin edistynyt kameran vakauttamisominaisuus kiitos sisällä olevan 3-akselisen systeemin ansiosta, ja se on huomattava pieni eli helppo kantaa. 300 euroa ei ole myöskään kallis!

Tarkasta se täältä.

hyvä youtube kamera

5. Panasonic Lumix GH4

paras youtube kamera
Hinta: 1000 euroa

Panasonic Lumix GH4 on ammattimainen peilitön kamera, jossa on edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten läikehtimisefektin vähennys (outoja kuvioita ja raitoja), jossa on 4K 24P kuvausmuoto, nopea 49-alueinen automaattitarkennus, tehokas suljin ja 8,8 MP (miljoona pikseliä) pysäytyskuvat videokuvauksen aikana, jolloin hybridikuvausta on helppo hallita. Jatkuva kuvaus- ja automaattitarkennusominaisuudet saavat myös hyviä arvosteluja, ja tämä on monen tubettajan mielestä paras YouTube kamera sisällöntuottamiseen.

Tarkasta se täällä täältä.

hyvä youtube kamera

4. YI-toimintakamera

youtube-kamera
Hinta: 150 euroa

Yksi halvimmista vaihtoehdoista, Xiaomi YI-toimintakamera on hyvä YouTube kamera ja tarjoaa 4K 30 fps (ruutua sekunnissa), mikä on erinomainen korkearesoluutioinen laatu. Se tarjoaa myös intuitiivisen, korkearesoluutiollisen LCD-kosketusnäytön, videon esikatseluun ja äänikomento-ominaisuuksia, mitkä tekevät siitä erittäin helppokäyttöisen. Gorilla Glass Retina on myös kätevä naarmujen välttämiseen. Välitön jakaminen ei ole ongelmana kiitos nopean Wi-Fi-yhteyden ja kauko-ohjaimen ansiosta. Alhainen valaistus ei ole ongelmana 12 MP:n ja joustavien ISO-asetusten ansiosta. Jos mielessäsi on paras YouTube kamera pienelle budjetille, ja haluat lisäksi erittäin joustavan vaihtoehdon iPhonelle tai Androidille, on tämä kilpailukykyinen vaihtoehto.

Lue lisää täältä.

hyvä youtube kamera

3. GoPro Hero 5

paras youtube kamera
Hinta: 300 euroa

GoPro Hero 5 on toimintakamera, joka huolimatta siitä, että se on nopea ja helppo kantaa mukana, ottaa upeita 4K-videoita 12 megapikselin kameralla. Sillä voi kuvata elokuvia ja laadukkaita valokuvia. Siinä on sellaisia ominaisuuksia kuin kuvanvakautus, ja se voi muodostaa yhteyden pilveen helpon ja nopean tallennuksen varmistamiseksi. Voit jopa muokata videokuvaa puhelimellasi ilman, että sinun täytyy mennä kotistudioon. Sen ”hands free” -komennot tekevät siitä myös kätevän vaihtoehdon, jos yrität tallentaa videota rajoitetun ajan. Tämä hyvä YouTube kamera on myös vedenpitävä jopa 33 metrin syvyyteen asti.

Tarkasta se täältä.

hyvä youtube kamera

2. Nikon D850

youtube-kamera
Hinta: 3000 euroa

Nikon D850 kutsutaan yhdeksi ”kaikkien aikojen parhaimmaksi kameraksi”, ja se sai vuonna 2017 useita kunnianosoituksia. Sen hyvät arvostelut tulevat kameran kyvystä kuvata monimutkaisia ja monipuolisia valokuvia kaikista maisemista, muotokuviin, aikajanoihin, urheilukuviin ja jopa katuvalokuviin. Vaikka se sai joitakin kyseenalaisia arvioita Wi-Fi-yhteysominaisuuksistaan, se kompensoi niitä huikeilla teknisillä ominaisuuksillaan, kuten korkearesoluutiollisilla 45,7:lla megapikseleillä, 4K ultra HD-tallennuksella ja jopa 9 psf (progressiiviset segmentoidut ruudut) jatkuvalla kuvauksella. Tietysti 3000 euroa on huomattava investointi, vaikka se olisikin paras YouTube kamera laatunsa puolesta.

(Toisaalta taas joidenkin tubettajien mielestä, jotka unelmoivat suurista asioista, 3000 euroa ei ole mitään. Lue artikkelimme parhaiten ansaitsevista YouTube tähdistä!)

Tarkasta se täältä.

hyvä youtube kamera

1. EOS M5

hyvä youtube kamera
Hinta: 800 euroa

EOS M5 on peilitön kamera, joka tarjoaa loistavan kuvan ja kuvanlaadun. EOS:lla on todella hyvä maine sen korkean resoluution ja kevyen muotoilun ansiosta. Paras ominaisuus sisältää nopean automaattitarkennuksen, 242 mp kaksoispikselin CMOS, joka tarjoaa teräviä kuvia myös heikossa valaistuksessa, elektronisen tähtäimen ja nestekidenäytön, jatkuvan kuvauksen ja 5-akselisen vakauttamisen. EOS M5:tä pidetään ”edistyksellisenä” kamerana ammattimaisille tubettajille, jotka haluavat korkeaa filmilaatua, mutta se maksaa huomattavasti vähemmän kuin ”kaikkien aikojen paras” Nikon D850. Kun olet juuri aloittamassa YouTubesssa, et ehkä halua tuhlata koko vuoden budjettia 3000 euron kameraan!

Tarkasta se täältä.

divider

youtube kamera

Kuten näet, mikä on paras YouTube kamera riippuu oikeastaan siitä, mihin sinulla on varaa, ja siitä, onko toimintakuvaus tai korkea resoluutio sinulle tärkeämpää. Jokaisella kameralla on myös erityisiä ominaisuuksia, joita kannattaa harkita. Ennen kuin teet lopullisen valinnan siitä, mikä on sinulle paras YouTube kamera, tutustu YouTubessa julkaistuihin videoihin, joissa nämä kamerat ovat käytössä, ja päätä itse, mitkä videot ja valokuvat sopivat parhaiten käyttöösi. Hyvä YouTube kamera hyvine laatuineen tekee huolella suunnitelluista videoistasi vieläkin parempia ja antaa YouTube-kanavallesi haluamasi ammattimaisen ulkoasun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top