Toluna Kokemuksia

Toluna anmeldelse
”ToimeentuloNinjan päätavoitteena on auttaa lukijoitamme parantamaan heidän taloudellista asemaansa. Olemme yhteistyössä muiden yritysten kanssa, joilla on samanlainen visio. Jotkut näistä linkeistä tässä julkaisussa voivat tulla kumppaneiltamme. Näin me ansaitsemme rahaa.”

Toluna on yksi yleisimmin tunnettuja nimiä muun muassa maksettu survey-sivustoihin. Jos et vieläkään ole tietoinen siitä Toluna tunnet sen kerran läpi tämän artiklan olemme käsitelleet yksityiskohtainen arvostelu sivuston yhdessä hyvät ja huonot puolensa.

Ennen lisätietoja Toluna, sinun tulee olla tietoinen siitä, miten paljon rahaa voi ansaita myös Toluna, minkä jälkeen, ymmärrät paremmin, yksityiskohtainen arvostelu sivuston. Voit lukea tämän selvityksestä.

Alkuperä tutkimuksen Toluna portaali

Toluna Survey on yritys, joka on perustettu ja Toluna Group Oy se on pääosin markkina- ja pääkonttori on Dallas, Texas, kun taas sääntömääräinen toimipaikkansa perustuu Pariisissa.

Se on maailmanlaajuinen johtava markkina- ja kyselyyn, vaikka se kilpailee muiden suosittujen yritykset kuten Pinecone. Se on vakiintunut yritys ja on 16 oksat Euroopassa, Aasian ja Tyynenmeren alueella sekä Pohjois-amerikassa, kun se tekee tiivistä yhteistyötä media taloja ja survey-kanavat.

Jotkin suositut asiakkaita Toluna sisältävät Financial Timesin, Mainonta Age ja Time Magazine, koska se on yksi maailman johtavista maksettu survey yritys ja on laaja pohja tutkimus maksaa käyttäjinä. Heillä on äskettäin käynnistänyt innovatiivinen väline parantaa valintaprosessin, survey vertaistensa, joka lopulta johtaa parempaan tarkkuuteen verrattuna. Tämä kehittynyt työkaluja SmartSelect.

Toluna on maksettu survey käyttäjinä base 2,5 miljoonaa maailmanlaajuisesti.

Suuri määrä liittyvien riskien kartoitus yhtiöt näinä päivinä, on tärkeää on tarkasteltava yrityksen pystyasentoon Dollardino.com. Kuten odotettua, Toluna on suuri tarkastettava paikan päällä ja myös luvanvaraisia, mikä osoittaa, että Toluna on erittäin oikeutettu yritys.

Paikalla oli vain 17 tehtyjä valituksia, jotka koskevat Toluna, jotka on mainittu Dollardino.com ja saapuessamme, kaikki valitukset on ratkaistu, joka varmistaa, että yritys ei jätä kokeilematta sen asiakkaat tyytyväisinä.

Huijaukset liittyvät tutkimuksen Toluna

Toluna kokemuksia

Toluna on hiljattain hankkinut yritys nimeltä vihreämmille niityille verkossa, joka oli 100 %. Mutta huijarit ovat luoneet samankuuloisten yritys nimeltä vihreämmille niityille, Dollardino.com on erikseen mainittu niiden verkkosivuilla, että yritykset eivät saa sekoittaa ja vihreämmille niityille taloushallinto on valheellinen sekin lunastusehdotuksen yrityksessä. 

Siksi suosittelemme ihmisiä pysymään erossa tapaiset järjestöt on monia websites that saattaa tuntua täsmälleen samat, mutta useimmiten niissä on kyseenalainen.

Vietettyään muutaman minuutin internetissä kansasilaisen tietoja yrityksestä, sinulla on oikeudenmukainen käsitys siitä uskottavuutensa eikä niitä voida kätkeä arviot pitkään. Näin ollen, ennen kuin alat budjetoida aikaa ja rahaa millekään sivustolle, tarkista kaikki yksityiskohdat niiden arvostelut, jotta sinulla on hyvä kokemus.

Yksi parhaista tavoista voi testata onko paneelissa on aito vai ei, on heidän postituslista ja yritä sitten (opt out). Jos yhtiö jatkaa lähettää sinulle sähköpostia vielä senkin jälkeen, kun olet poistunut postitusluetteloistamme, voitte olla varmoja, että paneeli ei luotettavilla ja se ei todellakaan ole hyvä merkki.

Hyödynnä testisähköpostin id näitä tarkoituksia varten. Vain yritykset, jotka noudattavat niiden politiikoista voidaan pitää arvoinen. Toluna koskaan lähettää sinulle sähköpostia, kun päätät kieltäytyä sen postituslistalle.

Toluna on yritys, joka arvostaa asiakkaitaan ja ei tee koskaan mitään sellaista, että kansalaisten luottamuksen. He ovat olleet Liikekumppanusten Seattleen nyt 10 vuotta, ja tänä aikana se on vakiinnuttanut paikkansa luotettava maksettu survey yrityksessä.

Työmalli Toluna

Useimmat ihmiset ovat tottuneet siihen, että vie palkattuja tutkimukset online todella maksaa. Toluna on yritys, joka auttaa ihmisiä täydentämään tulojaan ottamalla selvitysten joitakin sääntöjä, on noudatettava. Kun olet tutustunutsiihen, ansaitseminen Internet-pohjaisen työn kautta Toluna on helppoa ja se palvelee kunnon lähde rinnakkaisia tuloista.

Toluna kokemuksia

Aluksi liittyä Toluna on samanlainen kuin useimmat muut maksettu survey paneelit ja on ilmaista. Rekisteröintiä, ei peritä maksua, ja he eivät pyydä mitään maksua vastaan. Samansuuntaisesti, siellä ei taata edes, kuukausitulot ja ansaita perustuu siihen, kuinka monet tutkimukset. 

Siksi sinun tulisi varautua tämän tapa työskennellä kotoa, todellista työtä, jonka kuukausittainen palkka. Älä odota kyselyjen tekemisen tekevän sinusta miljonääriä, se on vain tapa auttaa sinua saamaan lisää taskurahaa.

Joidenkin tutkimusten maksettu tarjoama Toluna tietyille potilastiedot, kuten ihmiset vain tiettyä aluetta tai kuuluvia henkilöitä tietyn tulotason. Niinpä tulosi ja Toluna riippuu useista tekijöistä.

Voit käyttää Ota kyselyjä iOS-sovelluksella myös, kun keruun Toluna.

Toluna ei kertoa se palkinnot onnistuneesta kunkin selvityksen. Ne eivät tarjoa rahaa suoraan ja ne pisteet palkitaan kunkin väestötutkimuksen onnistuneesti päätökseen. Nämä pisteet voidaan myöhemmin rahaksi tai lunastamalla voi saada mitään herkkuja tai tavaroita tarjotaan Toluna.

Kannustimia ottaen tutkimukset

Toluna tarjoaa 500 pisteen kun rekisteröidyt ensimmäistä käyttökertaa. Myöhemmin, jokainen maksaa verkkokyselyn voit ottaa on palkintona vähintään 1 000 pistettä.

3000 ansaitsemiesi pisteiden päälle Toluna vastaa $1.

On vähintään 60000 pisteitä on ansaittava ennen kuin voit lunastaa tai muuntaa niitä kohtia, jotka Toluna. Voit lunastaa sen lahjakortti, saat sen siirtää PayPal-tili jne. saavuttaa 60000 pistettä ei ole vaikea Toluna, keskimääräinen pisteet 7.8.2009 Kuvailisitko jokaisen selvityksen Toluna on 15 000.

Toluna kokemuksia

Toluna, myös sen markkinointikampanja, palkintoja, jotka ovat aktiivisia sosiaalisissa verkoissa. He voivat tehdä rahaa jopa Instagramilla, Facebookilla tai Twitterillä Voit luoda lausunto foorumeilla ja gallupit pyrkiessänne saamaan ohjelmistopatenttia. Summa voi ansaita on suoraan verrannollinen siihen, kuinka monta ihmistä tällaista lausuntoa foorumeilla ja vaaliuurnilla.

Kuukausittain Toluna on onnekas piirtää $2,500 ja jos olet rekisteröitynyt sivustoon, sinua voidaan myöntää vapaa pääsy tähän kilpailuun. Ei ole lisäpisteitä tai kulut kiinnitettävä maahantulon tällä lucky vetonaula.

Voit tehdä rahaa Toluna hyödyntämällä on suuri yhteisö on. Osallistuminen mielipiteet ja gallupit johtaa myös sinun ansaita ylimääräisiä varoja.

Muista, että Toluna tutkimukset eivät koskaan auttaa sinua luomaan vaurautta. Mutta se palvelee kohtuullinen tulotaso samanaikaisesti, jos laatu 2-3 tuntia päivittäin.

Arvioita Toluna

Päätimme tutustua arvioita Toluna kuin muutama leet lähteistä. Seuraavassa ovat samat:

Vaikka Toluna takaa pisteitä jokaisesta sähkömagneettisuuskartoituksenei tiedottaa kohdat ovat teille etukäteen. Kun olet avannuut suorittaa kyselyn, saat ilmoituksen siitä, kuinka monta pistettä olet ansainnut.

Muutama arviot vihje, ettei ihmiset olivat tyytyväisiä kun he saivat enemmän tutkimuskutsuja Toluna, verrattuna muihin yrityksiin. On kuitenkin myös huomautettava, etteivät he olleet oikeutettuja kaikki maksettu survey kutsuu, joka tuli.

Jotkut valittivat, että he ovat umpeutuneet. Tämä on todellakin totta, ja ilmoitetaan ehdot Toluna. Jos joku ei ole aktiivinen yli 6 kk. Toisin sanoen kaikki peruskuvan pisteet heidän tililtään saavat vanhentunut. Jos kuitenkin olette varsin aktiivinen Toluna, ei tämä ole ongelma.

Yksi arvostivat suuresti ominaisuuksista on Toluna on välitön ulosmaksun tekemiseksi. Heti kun pyytää vastaanottajalta, näkökantojenne voi vaihtaa Amazon Lahjakortti tai se siirretään PayPal-tili muutaman minuutin kuluttua.

Loppujen lopuksi kaikki sivut, joilla on joukko etuja ja haittoja. Useimmat arviot näimme kannatti Toluna, kuten ulosmaksu on loistava, ja he maksavat kuten luvattiin. Jos et viettää muutaman tunnin päivässä, voi ansaita talliin tulot kuukausittain.

Tulosta Toluna katselu

Toluna kokemuksia

Toluna on epäilemättä yksi kaikkein legitiimein maksettu survey. Näin ollen jos etsit pätevän selvityksen, Toluna takaa varmimmin kuin kykenette melkoisesti parallel tulot joka kuukausi vain myönnämme pari tuntia ottaen kyselyihin.

Lisäksi on helposti ymmärrettävää ja voit aloittaa vie palkattuja tutkimukset lähes heti teit Toluna. Lisätietoja edut sitouttaminen maksettu online-tutkimuksia täällä.  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top