YouGov Kokemuksia

Yougov anmeldelse
”ToimeentuloNinjan päätavoitteena on auttaa lukijoitamme parantamaan heidän taloudellista asemaansa. Olemme yhteistyössä muiden yritysten kanssa, joilla on samanlainen visio. Jotkut näistä linkeistä tässä julkaisussa voivat tulla kumppaneiltamme. Näin me ansaitsemme rahaa.”

Vaikka ei nähdä yhtenä ylhäällä Maksettu Survey sivustotYouGov on vähitellen tullut yksi laajimmin tunnettu maksettu survey ja ihmiset ovat ansaita rahaa helposti tarpeeksi olemalla osana tätä paneelia. YouGov voidaan nyt kuuluvana yksi parhaista markkinoinnin tutkimuksen yritykset eri puolilla maailmaa.

Et kuitenkaan ole törmännyt moneen arvosteluun YouGovista. Onko syytä nähdä se verkkotyönä? Ajattelimme antaa sinulle käsityksen siitä, miten YouGov toimii ja mitä etuja ja haittoja löytyy YouGovissa olemisessa.

Lyhyt katsaus YouGov

Perustettiin toukokuussa 2000 Englannissa, YouGov on muuttumassa kansainvälinen yrityshän johtuen oikeaan suuntaan, yrityksen perustaja Stephan Shakespearen, joka on myös yhtiön toimitusjohtajana. Samalla tavalla vastuussa kauppakeskusten yritys on entinen CEO, Nadhim Zahawi, joka oli vastuussa useita tärkeitä muunnoksia yrityksessä.

YouGov kasvoi nopeasti ja hankkivat myös Siraj, markkinatutkimus yritys, joka sijaitsee Dubaissa ja sen jälkeen hankkii Polimetrix, joka oli myös online-kyselyjen yritys, joka on perustettu kuuluisa professori arvovaltaisen Stanfordin yliopiston Douglas jokeen.

YouGov on ollut vakaa Yhdysvalloissa vuodesta 2009-2011 ja yhteisjoukot hankinta kasvattavaan tuhokierteeseen hankkimalla yritykset kuten Harrison, lopulliset korkeudet ja selkeitä ulottuvuuksia, jotka sittemmin saatettu samoissa alaisuudessa YouGov ryhmässä. Mutta tämän, YouGov hankkivat myös liiketaloudellisia etuja Ranskassa ja muissa pienissä yrityksissä, joiden pysyvä kotipaikka on Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Laaja valikoima yrityksiä YouGov on nyt on edelläkävijä online-tutkimus ja näytteet online mielipidetutkimukset osoittavat, mikä on auttanut antamaan analyysityökaluja vastaamaan monille toimialoille, kuten yliopistot, suuryrityksiä ja poliittisten puolueiden kanssa. YouGov on myös suositeltava markkinatutkimuksia monien suuryrityksissä.

YouGov kokemuksia

Yleensä suuryrityksiä lähestymistapa markkinatutkimuksia yrityksiin, jotta he oppivat tuntemaan paremmin, miten markkinat hyväksyy niiden tuotteita, jotta he voivat työstää tai muokata sitä ennen virallisen markkinoilla tapahtuvaa julkaisua varten. 

YouGov vakuutetaan, että se on maailmanlaajuinen tutkimusyhtiö eikä se ole maksettu survey yritys, joka sisältää palautetta vain tasavaltalaisia tai demokraattinen kansalaisiinsa siten, että he suorittavat on oikeudenmukainen ja puolueeton eikä ennakkokäsityksiä ihmisten kesken.

Lisäksi YouGov siirtyy kumppanuuksia muiden järjestöjen kanssa, jotka keräävät mielipiteet ja palaute sen nimissä, YouGov. Vaikka vastauksia asiakkaat ovat erittäin salaisiin ei ole välttämätöntä, että yhteystiedot Customer Self Replaceable YouGov tiukasti pitäytyy YouGov, kuten kolmannen osapuolen kumppanuutta sen voimaantulon ei varmista asiakkaan yksityisyyttä.

Kun tarkastellaan, YouGov Dollardino.com on suuri teho, joka on vain yhdessä lyhyessä parhaista luokitus. Se on DIN EN ISO 17020 mukaan Dollardino.com 2015 ja oli vain 11 tehtyjä valituksia, jotka koskevat YouGov, koska viime vuosina, mikä on hyvä merkki.

Yleensä on tavallista, että muutamia kymmeniä valituksia myös parhaista yrityksistä. Mutta YouGov on suhteellisesti pienempiä valitus hintaan huolimatta käyttäjien suuri, mikä osoittaa, että YouGov on selkeä ja helppokäyttöisen.

YouGov oli ostanut maksulliseksi survey yritys nimeltä PollingPoints.com. Asiakkaille, jotka ovat aiemmin olleet osa PollingPoints.com on nyt siirretty YouGov, hankinnan jälkeen prosessi on valmis.

YouGov arviot

Kun kaikille rekisteröityneille, YouGov ei rekisteröintimaksu ja rekisteröinti on yksinkertainen. Rekisteröinnissä, se kysyy muutamia kysymyksiä profiilisi ja voit viimeistellä sen viiden minuutin kuluessa. Kun olet vastannut kaikkiin kysymyksiin, viimeistele rekisteröinti ja ansaita 1000 pisteen heti, kun rekisteröidyt. Jos sinulla on paljon vapaata-aikaa ja haluat päästä alkuun kotona työskentelyssä ennen kuin löydät mahtavan freelance-työn tai kaupallistat YouTube-kanavasi, tämä alusta saattaa olla kokeilemisen arvoinen.

Rekisteröinnin aikana, varmista, että annat oikeaan osoitteeseen asuinalue, kuten YouGov ei toimita palkintoja ja maksuttomiin yllätyksiin ansaittu arvo saadaan jakamalla alkupinta maksetaan tutkimukset siihen osoitteeseen, jonka täällä. Lisäksi otetaan huomioon teidän asuin ennen kutsuu sinut osallistumaan politiikkaan selvitykset, jotka liittyvät tiettyyn alueeseen.

Samanlaiset kuin muissa survey paneelit, YouGov myös sähköpostit sinulle linkit tutkimukset, jotka ovat käytettävissä. Ulosmaksu kunkin väestötutkimuksen otat vaihtelevat $0.15-$1.50, riippuen pituudesta ja vaativuudeltaan kyselyyn.

On olemassa myös survey nimeltä Omnibus”, joka tapahtuu joka kuukausi. Sillä ei ole kuitenkaan mitään palkintoa tai palkita siitä, että tämä tutkimus, mikä tarkoittaa, että tämä asetus on todella myönteinen yrität täydentämään omia tuloja. Se antaa teille tietoja eri kilpailuista yhteisesiintyminen YouGov. Lisäksi se on pakollinen kaikille ihmisille, jotka on tallennettu YouGov ottaa tähän kyselyyn, sillä vastaukset ovat avulla voidaan arvioida, kuinka sopivia olet erityyppisten maksettu kyselyihin.

Jos et halua osallistua kokonaissiirtoa koskevassa tutkimuksessa on paljon mahdollisuuksia, joita ei enää myönnetä kehottaa muita tutkimuksia tulevaisuudessa, jolloin sitonut tähän kyselyyn.

Yougov kokemuksia

Jotta voit osallistua kilpailuun, sinun välttämättä tarvitse osallistua omnibus appropriations kyselyihin. Voit myös saada merkintä pisteitä ansaitset.

Sinun täytyy olla varovainen, kun osallistut YouGov maksetaan kyselyihin. Välittömästi valmistuksen jälkeen suorittaa kyselyn, YouGov kehoittaa sinua käyttämään pisteet juuri ansaittu voit ostaa kaikki sen kilpailut. Mutta käy läpi sivu huolellisesti, ja on myös linkki, jonka avulla voit säilyttää vain pisteet ei voi osallistua kilpailuun.

Jos olet osa YouGov, saat tutkimukset säännöllisesti noin kerran viikossa. Voit kuitenkin nauttia näihin tutkimuksiin, koska ne ovat paljon mielenkiintoista verrata tutkimuksia muiden survey paneelia.

Maksettu survey linkkejä saavat YouGov vie erittäin ammattitaitoisesta tutkimukset ja ne eivät ole kuin tavalliset ja erittäin mainostetaan tutkimuksia, ovat laajalti saatavilla.

Lisäksi jos osallistua omnibus appropriations tutkimukset säännöllisesti, jatkuvasti survey pyytää ja YouGov ei hylätä, mistä tahansa tutkimuksiin, joiden ansiosta paljon.

YouGov palkitseminen ja palautusprosentti

Yleensä maksettu survey yritykset maksavat läpi. Vastaavasti myös YouGov antaa palautusprosentti, tarkastukset. On kuitenkin eräs saalis. Voit ainoastaan vastaanottaa rahansiirron ulosmaksu kun ansaitset $50, joka on varmasti suurin Vaaditun vähimmäissumman ulosmaksu verrattuna muita suosittuja maksettu Survey sivustoja.

Voi ansaita summa vain, jos osallistua kaikkiin tutkimuksessa kutsuu pelaajat saavat. Jos olet keskimääräistä osallistuja voi kestää jopa 2 vuotta ennen kuin voit nauttia ensimmäisestä ulosmaksu, YouGov, joka on hieman turhauttavaa.

Useimmat ihmiset pitävät ottaen tutkimukset kaksi vuotta ennen kuin se on saanut ensimmäisen ulosmaksun tekemiseksi.

Lisäksi kun ihmiset saavat ensin ulosmaksu, he ovat väsyneitä, että he ovat ansainneet vain $50 koska viime kuukausina, ja siksi on hyvin huonommat mahdollisuudet ovat läsnä silmämääräisesti pitkään.

On oikeastaan YouGov pidettynä kyselysivuston?

YouGov kokemuksia

YouGov varmasti tarjoaa joitakin parhaista ja ammatillinen tutkimuksiin, joiden ei niiden muiden tutkittavien paneelia. Selvitykset pääset osallistumaan täällä ovat yleensä suurempaa näkökulmasta ja vaikuttaa.

Ainoa haittapuoli on se, että sivusto yrittää saada osallistua kilpailuihin maksamalla pisteinä, mikä ei todellakaan ole hyvä merkki, kuten voitot, joita tarvitaan voitto on silti suuri.

Henkilöille, jotka haluavat liittyä YouGov pitkällä aikavälillä siten, että talousarvio on hyvä valinta. Jos et ole maksanut tutkimukset ja yrittävät tehdä nopeasti, YouGov ei ole sinua varten. Voit rekisteröityä YouGov ja miten se menee, ennen kuin tuomitsette YouGov.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top