Tienaa rahaa Videopeleillä

Tienaa rahaa videopelejä pelaamalla
”ToimeentuloNinjan päätavoitteena on auttaa lukijoitamme parantamaan heidän taloudellista asemaansa. Olemme yhteistyössä muiden yritysten kanssa, joilla on samanlainen visio. Jotkut näistä linkeistä tässä julkaisussa voivat tulla kumppaneiltamme. Näin me ansaitsemme rahaa.”

Videopelien pelaaminen voi olla rentouttavaa ja hauskaa, haastavuudesta puhumattakaan. Siitä huolimatta paljon aikaansa pelaamiseen käyttäviä ihmisiä kritisoidaan aikansa tuhlaamisesta ja vain omiin harrastuksiinsa keskittymisestä. “Et kuitenkaan tule tienaamaan rahaa videopelejä pelaamalla”, ihmiset sanovat.

Se ei pidä täysin paikkaansa.

Vaikeus

Vaikeus Matala
Matala

Aika

Keskiverto
Keski

Tulo

Tulo Iso
Iso

Totuus on se, että innokkailla pelaajilla on aina mahdollisuuksia tienata harrastuksellaan vähän lisätuloja. Vaikka monien ihmisten mielestä videopelien pelaamisella ei ole mahdollista tienata rahaa tai tulla miljonääriksi, melkein kuka tahansa voi tienata vähän lisätuloja, säästää seuraavaa hankintaa varten tai vain rahoittaa peliharrastustaan.

Sinulle on tarjolla viisi pääasiallista tapaa, joilla voit tienata videopelien avulla: videopeliblogit, videopelioppaat, YouTube-videot, pelien testaus sekä e sports. Jatka lukemista oppiaksesi lisää näistä viidestä tavasta, joilla voit tienata vähän lisätuloja ja tehdä samalla asioita, joita rakastat.

1. Ryhdy Videopelibloggariksi

Jos etsit nopeaa ja yksinkertaista tapaa tienata rahaa netissä videopelejä pelaamalla, bloggaaminen voisi olla sinua varten. Nykypäivänä monet ihmiset käyttävät nettiä etsiäkseen tietoja ja uutisia peleistä ja luovat sitä kautta mahdollisuuksia itsesi kaltaisille ja kirjoittamisesta tykkääville videopelien pelaajille. Sinun pitää vain oppia käyttämään yksinkertaisia bloggaus työkaluja, kuten WordPress tai Blogger.

Voit lähesty videopelibloggausta monesta eri näkökulmasta. Saatat haluta perustaa sivuston, jossa kuvailet pelejä, listaat niiden räsyt ja ruusut sekä pisteytät ne. Voisit myös luoda sivuston, josta löytyy videopeliuutisia tulevista julkaisuista sekä teollisuuden uudesta teknologiasta. Markkinarakosivustot ovat myös mahdollisia. Ehkä haluatkin kirjoittaa rakastamastasi videopelisarjasta, vintage-peleistä tai klassikoista. Voisit myös kirjoittaa naisten esiintymisestä niissä.

Ei ole mitään väliä mistä haluat kirjoittaa, kunhan vain varmistat, että julkaisusi ovat korkealaatuisia. Haluat tuottaa sisältöä, joka houkuttaa lukijoita ja tekee sivustosta sellaisen, jossa he haluavat vierailla uudestaan. Kiinnostavan ja informatiivisen sisällön lisäksi, haluat tietenkin blogisi ulkonäön hivelevän silmää ja haluat sen olevan helppokäyttöinen. Voit käyttää erilaisia malleja, joilla kustomoit sivusi lyhyessä ajassa.

Kun aloitat kirjoittamisen, sinun on mainostettava blogiasi. Jaa artikkeleita sosiaalisissa medioissa, kuten Facebook ja Twitter, tämä auttaa sinua houkuttelemaan lukijoita. Voit myös julkaista artikkelin pelisivustoille ja sopia järjestelyitä mainostamisesta muiden blogien kanssa. Blogin omistaminen ja artikkeleiden jakaminen somessa on järkevä strategia rahan tahkomiseen. Itse asiassa Instagramin, Facebookin tai Twitterin kaupallistaminen saattaa antaa paljon vauhtia blogillesi.

Tienataksesi rahaa videopeliblogillasi, sinun täytyy mainostaa Google AdSense:n avulla tai Yahoo Publisher:n avulla. Nämä sivustot sijoittavat mainoksia nettisivustoille ja maksavat sinulle rahaa, kun ihmiset klikkaavat mainoksia. Sinun kannattaa kuitenkin varmistaa, että minkä tahansa tienaustavan valitsetkaan, mainokset kiinnostavat lukijoitasi. Muuten, sinulla ei ole paljon toivoa rahan tienaamisesta klikkausten kautta.

Kun aloitat sivustosi rakentamisen sekä liikenteen kartuttamisen, sinun kannattaa ottaa yhteyttä pelien julkaisijoille, jos he vaikka haluaisivat sinun arvostelusi. Tällä tavalla saisit peleistä ilmaiset kopiot, eikä sinun tarvitsisi ostaa niitä ja säästät rahaa.

2. Ryhdy Pelioppaiden Kirjoittajaksi

Jos rakastat videopelien pelaamista, tiedät varmasti kuinka turhauttavaa on, kun et pääse eteenpäin pelissäsi, koska et tiedä mitä tehdä tai et pysty suorittamaan liikesarjaa jatkaaksesi. Kun tämä tapahtuu, sinä todennäköisesti päädyt nettiin ja tarkistat pelioppaista, mitä tehdä.

Netissä on saatavilla ilmaisia pelioppaita, mutta maksulliset oppaat ovat yleensä paras vaihtoehto niille, jotka haluavat parhaat mahdolliset vinkit ja tiedot pelistä. Jos ryhdyt näiden oppaiden kirjoittajaksi, saatat pystyä tienaamaan kunnolla.

Killerguides.net on yksi johtavista pelioppaiden lähteistä, joka liittyy MMO-nettipeleihin. Tällä sivustolla voit ostaa oppaita e-kirjoina, jotka ovat yleensä 80 sivun pituisia. Monet oppaat maksavat noin $30 ja kirjoittajat saavat jokaisesta myydystä kappaleesta tietyn rojaltin. Kun julkaiset e-kirjan sivustolle, sinun täytyy jatkaa päivityksien kirjoittamista oppaaseesi niin kauan, kuin peli on markkinoilla. Muussa tapauksessa et tule enää ansaitsemaan rojalteja.

Voit kartuttaa tulojasi mainostamalla oppaitasi sosiaalisessa mediassa ja videopelifoorumeilla.

3. Julkaise YouTube-videoita ja Lyö Niillä Rahoiksi

Pelioppaat eivät ole ainoita paikkoja, joista ihmiset etsivät tietoja päästäkseen eteenpäin hankalista kohdista videopeleissään. Monet pelaajat suosivat kuitenkin ohjeistusta ja demonstraatioita, jotka tapahtuvat näytöllä ja siksi etsivätkin apua YouTube:sta. Jos luot videoita, joissa kuvaat näyttöäsi samalla kun pelaat ja lataat ne YouTube:n tienataksesi, videot voivat todellakin päätyä tuottoisiksi.

Videopelien pelaamisvideoiden luomisessa, rahan tienauksessa ja niiden lataamisessa YouTube:n on kuitenkin joitain jujuja. Pääasiallisesti huolet videoista keskittyvät tekijänoikeus lakien ympärille. Lakiasiantuntijoiden mielestä videoiden tuottaminen on laillista, jos selostat pelatessasi ja sinua suojaavat fair use –lait. Voit myös lyödä rahoiksi YouTubessa, vaikka tarjoat ohjeistavaa selostusta pelatessasi.

Jotta voit tienata rahaa YouTube-videoilla, voi käyttää Google AdSense:ä. Tee itsellesi käyttäjä ja palvelu tulee lisäämään sivullesi mainoksia, jotka näytetään ennen videosi alkua. Jos joku klikkaa mainostasi, sinä tienaat rahaa. Sinun on tienattava kuitenkin Google:n säännöllisesti päivittämä minimi dollarimäärä, jotta saat nostettua rahasi.

Twitch.tv on toinen paikka, jossa voit tienata rahaa pelivideoilla. Uutena sivuna Twitch on täysin eksklusiivisesti omistautunut videopeleille ja sen vierailuja määrät kasvavat joka kuukausi. Jotta voit tienata sivustolla rahaa, sinun on täytettävä lomake ja ryhdyttävä yhteistyökumppaniksi. Sitten tulet vastaanottamaan säännöllisiä tuloja, jotka pohjautuvat videoittesi tuottamaan määrään.

Jotta sinusta voi tulla tuottaja, sinun on tyydytettävä tietyt Twitch:n luomat vaatimukset. Sinun on näytettävä todisteita siitä, että julkaiset videoita tasaisesti ja sinulla pitää hyvä isokokoinen yleisö. Näiden vaatimusten takia, sinun on siis tehtävä videolähetyksiä ilmaiseksi Twitch:ssä jonkin aikaa ja rakentaa omaa seuraajakantaasi sekä yleisöä ennen, kuin haet tuottajaksi.

Jos todella haluat tienata rahaa Twitch:ssä tai YouTube:ssa, videoidesi laadulla on paljon väliä. Vaikka miljoonat ihmiset katselevatkin ohjeistuksia ja demonstraatioita, netissä on myöskin tuhansia ihmisiä tekemässä näitä videoita. Sinun pitää siis tarjota täysin uniikkia sisältöä.

Selostus, joka on erityisen hauska tai nokkela, demonstraatiot, jotka näyttävät salaisuuksia, joita vain harva ihminen tietää sekä tietenkin luova sisältö auttaa sinua erottumaan muista videotuottajista ja osoittaa sinulle oikean polun rahan tienaamista varten.

Lopeta kamppailu oman taloudellisen tilanteesi kanssa. Löydä tapa ansaita rahaa jo tänään.

Liity tuhansien muiden joukkoon, jotka ovat muuttaneet elämänsä ansaitsemalla rahaa verkossa…
15 + Eri menetelmää, kaikki varmennettuja, kaikki kannattavia.

Haluatko ansaita ylimääräistä rahaa?

Meillä on sinulle lista parhaista tavoista rahan tienaamiseen verkossa.

Sinun tarvitsee vain valita yksi ja alkaa ansaitsemaan tänään.

4. Testaa Videopelejä Ammattimaisesti

Ennen kuin videopeli julkaistaan myyntiin, se on testattava virheiden ja häiriöiden varalta. Ja koska tämä voi viedä tuhansia tunteja, videopelien julkaisijat palkkaavat erikoistuneita testaajia pelaamaan pelejä heidän puolestaan.

Ryhtyminen tällaiseksi testaajaksi voi varmistaa sinulle mukavat tienestit; työ voi kuitenkin olla vaikeaa. Sinun on oltava yksityiskohtiin orientoitunut ja havaintokykyinen ja sinun on pystyttävä pitämään mielessäsi tarkka kuvaus bugeista ja virheistä, joita löydät pelin tiimellyksessä. Suurimman osan ajasta, testaajat ovat valtavan paineen alla määräajoista johtuen ja testaajien pitää täyttää kiintiö vioilla sekä virheillä, joita he löytävät.

Videopelien testaajat tienaavat tyypillisesti jotakin 17 000 ja 25 500 dollarin väliltä vuodessa. Testaajat, jotka ovat erittäin hyvä siinä mitä tekevät ja ovat kokeneita, voivat tienata yli 42 000 dollaria vuodessa. Sinulla ei tarvitse olla koulutusta tai kokemusta, jotta voit hakea videopelien testaajan työtä; ihmiset, joilla on historiaa tietokoneohjelmoinnin, pelien suunnittelun, graafisen suunnittelun tai muiden videopelien kehittelyyn liittyvän parissa, saattavat kuitenkin tulla valituiksi avoimiin työpaikkoihin ensisijaisesti.

Videopelien testaamisen maailma voi olla erittäin kilpailuhenkinen, sillä monien mielestä videopelien pelaaminen rahaa vastaan kuulostaa houkuttelevalta.

Ennen kuin haet työtä pelien testaajana, sinun on tärkeää kuulla tämän tyyppisten töiden haittapuolista. Tuntipalkka on yleensä erittäin matala, kun otat huomioon, paljonko töitä virheiden löytäminen vaatii.

Koska työ on erittäin aikaa vievää, pelien testaajat eivät välttämättä voi tehdä samalla kokoaikaistöitä muilla aloilla. Teollisuudella ei ole paljoakaan työturvaa, joten et välttämättä löydä töitä joinain ajanjaksoina. Tämä tarkoittaa sitä, että pelien testaaminen ei ole kannattava vaihtoehto, jos sinulla ei ole luotettavaa tulolähdettä.

Yksi selkeä hyöty rahan tienaamisessa pelien testaajana on se, että pystyt tekemään työsi kotoa käsin. Kukaan ei vaadi sinua istumaan joissakin määrätyissä paikoissa ja tämä tekee pelin testaajan työstä erittäin kutsuvaa.

Jos haluat menestyä videopelien testaajana, sinun on nähtävä itsesi enemmänkin virheiden etsijän perspektiivistä kuin pelaajan. Et tule todennäköisesti nauttimaan pelin pelaamisesta samalla tavalla, kuin muiden ostamiesi pelien.

Ammattimaisten pelien testaajien työpaikkojen lisäksi, on olemassa rennompia sivustoja, jotka tarjoavat sinulle pienen summan rahaa vastineeksi siitä, että pelaat pelejä hetken aikaa. Voit kokeilla sivustoa, kuten PlayerResearch.com, joka maksaa sinulle valmiiksi määrätyn hinnan 45 minuutin pelaamisesta sekä kysymyksiin vastaamisesta ja palautteen antamisesta.

5. Ryhdy E Sports-kilpailijaksi

Tienaa rahaa videopelejä pelaamallaJos loistat videopelien pelaajana, e sports saattaa olla kuin tehty sinua varten. E sports –kilpailuissa parhaat pelaajat voittavat käteispalkintoja joko joukkueissa tai yksin. Vaikka e sports –pelaajat eivät tienaa yhtä paljon kuin ammattilaisurheilijat, menestyneimmät voivat kuitenkin tienata suuren summan rahaa.

Esimerkiksi Jae Dong Lee, kaikkein menestynein kilpailija, joka tienasi yli $500,000 voittoina. Tai Yhdistyneiden kansakuntien Marc Mangiacapra, joka on tienannut melkein $65,000.

Päästäksesi sisälle e sports –kilpailun maailmaan, voi olla hyvä aloittaa paikallisista kilpailuista. Voit etsiä netistä kilpailuja, joita pidetään lähistölläsi. Näissä kilpailuissa voi olla vain pieniä käteispalkkioita, mutta ne tarjoavat sinulle tilaisuuden nähdä, minkälaista kilpailu on. Jotkut kilpailut voivat avata sinulle teitä suurempiin kilpailuihin sekä arvokkaampiin palkintoihin. Ja mitä enemmän kilpailet, sitä itsevarmemmaksi muutut ja olet valmiimpi osallistumaan isompiin kilpailuihin.

Ja kun olet e sports –kilpailija, sinulla voi olla enemmän vakuuttavuutta aloittaa videopeliblogi, YouTube-käyttäjä tai Twitch-käyttäjä. Mitä tarkoittaa sitä, että voit tienata lisää rahaa eri tavoilla samalla, kun kilpailet pääpotista.

Vaikeus

Korkea
High

Aika

Keskiverto
Medium

Tulo

Pieni
Small

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top