Tienaa rahaa Livelähetyksillä

Tienaa rahaa livelähetyksillä

Olet varmaankin kuullut ihmisistä, jotka ovat lyöneet rahoiksi rahoiksi videoillaan YouTubessa ja sitä vastaavilla sivustoilla. Uudenkaltainen videolähetysmuoto mahdollistaa yhä useammalle keinon ansaita rahaa netissä. Nettiin sisältöä luovat henkilöt tekevät nyt suoria videolähetyksiä ilmaistakseen itseään, kouluttaakseen muita, esitelläkseen luovuuttaan, jakaakseen tietojaan sekä hankkiakseen lisäansioita. Jos mietit…

Jos mietit miten oikeastaan voit tienata rahaa suorilla videolähetyksillä, siihen ei ole vain yhtä tiettyä vastausta. Voit tienata rahaa monilla eri tavoilla suoran videolähetyksen avulla. Yksi tavoista on pyytää maksua suorista lähetyksistä, joko maksulla per katselukerta tai tilauksilla. Se on myös mahdollista myydä mainostusta ja saada rahaa sitä kautta sponsoreilta. Toinen vaihtoehto aloittaa joukkorahoitus sivustoille, kuten Kickstarter tai Indiegogo, jotta tuottoja voidaan kerätä suora videolähetykseen, joka käsittelee tiettyä aihetta.

Kaikissa tavoissa, joilla voi tienata rahaa, on hyviä sekä huonoja puolia. Tämä opas selittää sinulle jokaisen tavan hyödyt ja haittapuolet ja auttaa sinua tienaamaan rahaa. 

Maksu Per Katselukerta Livelähetykset ja Jäsenmaksullinen Livelähetys

Välitön rahoiksi lyöminen suora videolähetyksillä on helpoin tapa tienata rahaa omalla työlläsi. Periaatteessa, välitön rahoiksi lyöminen tarkoittaa sitä, että veloitat maksun niiltä ihmisiä, jotka haluavat katsoa sisältöäsi. Joillakin videostreamaus-palveluilla, kuten sivustolla DaCast, on maksumuurivaihtoehto, jo estää pääsyn videoon ja antaa maksajien katsoa sitä. Voit myös hyödyntää kolmannen osapuolen palvelua, joka on yhteneväinen sinun streamausalustasi kanssa. Esimerkiksi InPlayer on pienoisohjelma, joka toimii monen suositun sovellusalustan kanssa.

Kun yrität päättää siitä, miten lyöt suoravideoillasi rahoiksi maksumuuria apuna käyttäen, voit hoitaa maksut kahdella eri tavalla. Ensinnäkin, voit vain vaatia katsojaasi maksamaan videon katselusta tai voit laskuttaa lähetyksesi uudelleen katsomisesta tietyn ajan verran.

Toinen vaihtoehto on antaa mahdollisuus tilauksiin. Samalla tavalla, kuin Netflix ja Amazon tekevät sisältönsä kanssa. Tilatessaan, katsojasi maksavat kuukausittain tai jonkin tietyn ajanjakson jälkeen, jotta he voivat jatkaa sisältösi katselua. Voit asettaa tilaajillesi automaattisen laskutuksen, mikä tarkoittaa sitä, että heitä laskutetaan automaattisesti kunnes palvelu perutaan. Tilauspohjaisen palvelun luominen on yksi tapa, jolla yrittäjät luovat toistuvia tuloja, mikä johtaa taloudelliseen vakauteen, menestykseen ja rikastumiseen.

Maksumuurin käytössä on omat hyötynsä ja haittapuolensa käytitpä sitten maksu per katselukerta tai välitöntä rahoiksi lyömiskeinoa tilauksilla. Sinun katselijoidesi ei myöskään tarvitse katsoa mainoksia tai muuta mainostukseen käytettävää sisältöä, nauttiakseen työsi hedelmistä.

Suurin haittapuoli välittömässä rahoiksi lyömisessä on se, että tarvitset omistautuneen fanikannan, joka on valmis maksamaan nähdäkseen videoitasi. Tulet todennäköisesti huomaamaan katselijoidesi vähentyvän, kun alat laskuttaa sisällöstäsi. Tämä rajoittaa rahan tienausmahdollisuuksiasi sekä töittesi jakamista muulle maailmalle.

Mainostaminen ja Sponsorit

Välillinen rahoiksi lyönti mainoksilla ja sponsoroinneilla ovat myös tapoja tienata rahaa suora videolähetyksillä. Tällä tavalla suurin osa televisioasemista maksaa ohjelmoinnista. Monilla mainosasetuksilla, mainosvideo näkyy joko ennen lähetystäsi tai banneri, jossa on mainossisältö, ilmestyy jossain vaiheessa videotasi.

Monille sisällön luojille, jotka pelkäävät katselijoiden kaikkoamista maksullisten katselukertojen tai tilauskulujen takia, mainostaminen on loistava vaihtoehto välittömälle rahoiksi lyömiselle. Katsojiesi ei tarvitse käyttää rahaa sisältösi katsomiseen. Voit koittaa näitä kahta rahoiksi lyömiskeinoa: Google Adsense ja Affiliate-markkinointi. Nämä kaksi rahoiksi lyömiskeinoa ovat yksikertaisesti mainoksia, joita esität suora videolähetyksessäsi tai sen vieressä.

Haittapuoli on kuitenkin se, että mainokset voivat olla häiritseviä. Varsinkin, jos ne esitetään kesken videon katsomisen. Toinen potentiaalinen ongelma on se, jos mainostajat eivät saa lähetyksissäsi olevilla mainoksillaan lisää liiketoimintaa. Se saattavat päättää, etteivät halua enää esittää mainoksiaan videoillasi. Sinulla pitää myös olla suuri yleisö, jotta joku yritys haluaa ostaa mainosaikaa lähetyksestäsi.

Sponsorointi on samankaltaista mainostamisen kanssa, mutta sen sijaan, että sijoittaisit virallisia mainoksia videoihisi, sponsori saattaa pyytää sinua myymään tuotettaan epämuodollisesti. Saattaa olla, että sinun tulee sijoittaa tuote videolähetykseesi tai kertoa, että he sponsoroivat esiintymisesi. Sponsoroinnin hyödyt ovat samankaltaisia mainosten kanssa ja haittapuolet ovat käytännössä myöskin identtisiä.

Käytä Videoitasi Mainostaaksesi Nettisivua

Yksi tapa, jolla voit löydä rahoiksi suora videolähetyksilläsi, on käyttää videota tuomaan nettisivullesi liikennettä. Sivustolla voi olla mainoksia, jotka antavat sinun tienata rahaa, blogin tilauspalvelu, myynnissä olevia e-kirjoja tai jopa e-kauppa, jotka myy tuotteita sekä palveluja.

Tämän tyyppisellä videolähetyksellä, sinun videosi on melkeinpä mainos, jonka tarkoitus on vain mainostaa nettisivuasi. Tämänkaltaiset videot ovat silti vähemmän tungettelevia katsojaa kohtaan, sillä he voivat silti katsoa lähetystä ja päättää, haluavatko he vierailla nettisivullasi. Sinulle tämä on tietenkin suurin haittapuoli, jos koitat tuottaa liikennettä nettisivullesi suora videolähetysten kautta—kukaan ei välttämättä aio tarttua ehdotukseesi ja vierailla sivullasi. Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että tienaa videolähetyksilläsi mitään.

Jotta pystyt onnistuneesti mainostamaan nettisivujasi videoiden kautta, sinun on varmistettava, että sisältö on mukaansatempaavaa. Vältä kuitenkin koko tarinan kertomista. Anna ihmisille juuri sen verran tietoa, että he haluavat kuulla loputkin ja ohjaa heidät sitten nettisivullesi. Suurien seuraajamäärien kasvattamisessa sekä tietenkin rahan tienaamisessa voi mennä aikaa tämän kaltaista tienaustapaa hyödyntäessä.

Aloita Joukkorahoituskampanja

Tienaa rahaa livelähetyksilläJos videolähetyksesi käsittelevät asioita, jotka ovat uniikkeja, kiinnostavat kansaa tai jotain tiettyä ihmisryhmää, tai jos sinulla on omistautunut seuraajakunta, joukkorahoitus voi olla loistava tapa tienata rahaa suorilla videolähetyksillä.

Joukkorahoitus toimii niin, että asetat jonkin tietyn tavoitteen ja keräät pieniä lahjoituksia ihmisiltä, jotka haluavat katsoa suoraa videolähetystäsi. Sinun pitää tarjota myös kannusteita ja palkintoja, jotka rohkaisevat ihmisiä osallistumaan. Voit, esimerkiksi, mainita heidän nimensä videollasi tai lähettää heille kopion lähetyksestäsi tietyn suuruista lahjoitusta vastaan.

Joukkorahoituskampanjat ovat yksinkertaisia tapoja kartuttaa varallisuutta eikä sinun tarvitse vaivautua etsimään mainostajia ja sponsoreita. Suurin ongelma on se, että rahoitukset eivät ole aina onnistuneita, joten saatat jäädä loppupeileissä kauas tavoitteestasi.

Vieritä ylös