Tienaa rahaa Google Adsensen avulla

Yhä useammat haluavat ryhtyä omiksi pomoikseen tai tienata vähän lisätuloja työskentelemällä netissä. Kotoa käsin työskentelyssä netissä on monia hyötyjä, jotka voittavat toimiston mennen tullen; mutta tienataksesi hyvin, sinun täytyy löytää luotettava tulonlähde netistä. Yksi parhaista tavoista tienata.

Yksi parhaista tavoista tienata rahaa netissä tapahtuu Google AdSense:n avulla. Monet ihmiset voivat tienata hyvän määrän toissijaisia tuloja Google Adsense:n avulla ja ajan kuluessa, on myös mahdollista käyttää sitä pääasiallisena tulolähteenä. Jotta voit menestyä Google Adsense:n avulla, sinun on tiedettävä muutama asia. Tämä opas antaa sinulle vinkkejä, joita tarvitset menestyäksesi ja selittää sinulle, mikä Google Adsense on ja miten sillä voi tienata rahaa netissä.

Mikä Google Adsense

Nettimarkkinoinnista on tullut olennaista yritysten menestymisen kannalta kaikille teollisuuksille ja markkinaraoille. Yksi parhaista tavoista, joilla yritykset mainostavat tuotteitaan ja palveluitaan netissä on Google AdWords:n kautta. Yritykset esittävät tarjouksia tietynlaisille avainsanoille, jotta heidän mainoksiaan näytettäisiin, kun asiakkaat etsivät tuotteita hausta tai vierailevat tietynlaisilla nettisivuilla. Kun yritysten mainoksia näytetään, Google veloittaa kauppiailta rahaa. 

Ihmisille, joilla on blogi tai haluavat tienata sellaisella, nettisivu, tai jotka ylläpitävät YouTube-kanavaa tai joilla on toisenlaista verkko-omaisuutta, Google Adsense on kuin kumppanuusmarkkinointia. Eli tapa, jolla he tekevät rahaa mediassa. Kun liityt tähän palveluun, sinulla on lupa Google:lta esittää Google AdWords –mainoksia muun sisältöäsi sivussa. Monet verkkomarkkinoijat ansaitsevat satoja tuhansia euroja Googlen AdSensellä.

Yksi suurimmista hyödyistä siinä, että käytät Google AdSense:ä rahan tienaamiseen netissä, on sen yksinkertainen tuottavuus. Google on myöskin arvostettu yritys ja he maksavat aina ajallaan.

Aloittaaksesi Google AdSense:n kanssa, sinun täytyy rekisteröidä ilmainen käyttäjäsi ja sinulla täytyy olla jo olemassa oleva blogi tai YouTube-kanava. Google arvioi käyttäjäpyyntosi ja kun sinut hyväksytään, voit helposti yhdistää mainoksia nettisivuusi ilmaisilla lisäosilla. Ja Google AdSense hoitaa asiat, kuten mainosten näyttämisen blogisi lukijoille, vierailijoille tai videosi katselijoille. Kun joku klikkaa yhtä mainoksistasi, tulet saamaan osan siitä, mitä Google tienaa klikkauksesta.

Ei Niin Nopeasti!!

Kun ihmisille kerrotaan ensimmäistä kertaa Google AdSense:stä, monet ajattelevat saman tien pystyvänsä tienaamaan paljon rahaa klikkailemalla mainoksia itse tai pyytämällä muita klikkaamaan niitä. Tällä tavalla tulet kuitenkin vain saamaan itse potkut Google AdSense-ohjelmasta. 

Google käyttää erittäin hienostunutta tietokoneohjelmaa seuratakseen aktiivisuutta sivustoilla, videoissa sekä blogeissa, joissa on Google AdSense varustus. Ohjelmisto osaa erottaa klikkaukset toisistaan. Vaikka satunnaisia klikkauksia kukaan ei välttämättä huomaisi, huijausyritykset päättyvät varmasti kohdallasi porttikieltoon AdSense-järjestelyistä.

Kuinka Paljon Rahaa Voit Tienata Google AdSense:llä?

Jokaisen kokemukset AdSense:n kanssa ovat erilaisia. Ensinnäkin, et välttämättä tule tienaamaan paljon rahaa, sillä sivustojen portfolioiden rakentaminen voi olla aikaavievää tai mediasi tyylillä voi olla suuri vaikutus. Jos kuitenkin käytät Google AdSense:ä lukuisissa eri paikoissa, voit helposti tienata $200 tai enemmän per kuukausi.

Itsesi Valmistaminen Google AdSense:ä Varten

Kuten jo aikaisemmin mainittu, sinulla pitää jo olla nettisivu tai YouTube-käyttäjä, jotta voit rekisteröityä Google AdSense:n. Jos sinulla ei ole vielä kumpaakaan näistä, älä huoli. Blogin tai muun median valmistelu Google AdSense:ä on suhteellisen helppoa. Tämä opas kertoo sinulle askel askeleelta joitain tapoja, jotka saavat mediasi nopeasti nousuun ja voit aloittaa Google AdSense:n käytön.

Vaihtoehto 1: Tee BlogSpot-blogi

BlogSpot on sovellusalusta, jonne voi luoda ja rakentaa ilmaisen ja heti käyttövalmiin blogin. Google hallinnoi BlogSpot-alustaa, joten on erittäin helppoa sovittaa Google AdSense –mainoksia blogin suunniteluun. Vaikket olisi ikinä luonut nettisivua aikaisemmin, voit saada BlogSpot-blogi pystyyn 10 minuutissa. Tätä tapaa suositellaan niille, jotka ovat täysin uusia netissä tehtävien töiden parissa.

Tässä on joitain vinkkejä BlogSpot:ssä menestymiseen:

1. Valitse hyvä verkkotunnus

BlogSpot antaa sinun luoda nimen blogillesi. Haluat varmaankin valitan nimen, joka liittyy jotenkin sivusi aiheeseen tai joka on helppo lausua sekä muistaa.

2. Valitse markkinarako

Sinun pitää omistaa blogisi jollekin aiheelle. Voit valita minkä tahansa aiheen muodista teknologiaan ja taloudesta kulttuuriin tai ruokaan. Kun sinulla markkinarako päätettynä, kirjoita muutama blogipostaus. Kirjoita vähintään 400 sanaa ja sisällytä kuvia. Sisällön muokkausohjelma BlogSpot:ssa tekee blogipostauksien luomisesta helppoa.

3. Päivitä Malli

BlogSpot antaa sinun valita lukuisista ilmaisista malleista; jos kuitenkin haluat sivustosi erottuvan ja rohkaista klikkauksia, sinun kannattaa päivittää kolmannen osapuolen ilmaiseen malliin. Netissä on saatavilla satoja malleja, joista voit valita.

4. Omista kaksi olennaista sivustoa

Jokainen BlogSpot-blogi tarvitsee About Us-sivuston ja yhteydenottosivun. Näiden sivujen lisääminen antaa sinulle legimiteettiä ja voi auttaa sinua esiintymään ylempänä hakukoneissa.

Vaihtoehto 2: Tee WordPress-blogi

Jos sinulla on kokemuksia bloggaamisesta tai nettisivujen luomisesta, WordPress –  sivuston Google AdSense:lle käyttö voi olla täydellinen ratkaisu sinulle. WordPress on kaikkein suosituin bloggausalusta ja melkein neljäsosa kaikista maailman nettisivuista on tehty sillä.

WordPress on vähän monimutkaisempi kuin Blogger, mikä takia sitä suositellaankin niille, joilla on vähän enemmän kokemusta. Sivusto antaa sinulle pääsyn moniin ilmaisiin malleihin, jännittäviin pienoisohjelmiin sekä työkaluihin, jotka antavat sinun lisätä nettisivusi toiminnallisuutta ja kustomoida asetuksia luodaksesi uniikin sivuston.

Netissä on monia hyviä ohjeita, jotka auttavat sinua käyttämään WordPress:ä. Jos olet todella kokenut tietokoneiden parissa, saatat jopa oppia vain tekemässä, sillä järjestelmä on intuitiivinen ja se sisältää paljon ohjeita monilla sivuilla. 

Tienaa rahaa Google Adsensen avulla

Vaihtoehto 3: Perusta YouTube-kanava

Jos et pidä kirjoittamisesta, voit silti tienata rahaa Google AdSense:n avulla. YouTube tekee tulojen tienaamisesta mahdollista näyttämällä Google-mainoksia bannereina videoissa. Voit tehdä videoita monista eri aiheista, kuten:

 • Tuotteiden ja palveluiden arvostelut
 • Elokuvien ja television-ohjelmien arvostelut
 • Videobloggaaminen
 • Komedia ja sketsit
 • Opetusvideot
 • Ohje- ja opastusvideot
 • Videopelien pelaus videot
 • Animaatiovideot
 • Musiikkivideot
 • Taidonnäyte videot
 • Eläinvideot

Kun olet keksinyt itsellesi markkinaraon, olet valmis aloittamaan YouTube:n käytön. Voit rekisteröidä käyttäjän ja aloittaa oman kanavasi ilmaiseksi. Voit kuvata videon puhelimellasi ja webkamerallasi tai ostaa näytönkuvausohjelman, kuten Camtasia ja tehdä videoita tietokoneellasi.

Ennen kuin haet käyttäjää Google AdSense:ltä, sinun on täytynyt tehdä ja ladata vähintään viidestä kymmeneen videota. Videoiden laadulla on myös väliä. Et voi vain ladata kymmentä videota, jotka kestävät vain muutaman sekunnin ja olettaa, että hakemuksesi hyväksytään. Kun olet ladannut viidestä kymmeneen videota, odota viikko ennen kuin haet.

Kun Sinulla On Verkko-omaisuutesi

Hankalin osa Google AdSensen kanssa aloittamisessa on verkko-omaisuutesi järjestykseen laittaminen. Kun olet saanut sen hoitoon, loppu on suhteellisen helppoa. Ennen kuin edistyt pidemmälle, sinun on muistettava, että Google AdSense on valikoiva siitä, minkälaisia verkko-omaisuuksia he hyväksyvät. Jos sivustosi on vielä puolikunnossa, sisällössäsi ei ole kehumista tai se on täynnä huonoa kirjoitusta, jossa ei selkeästi ole päätä eikä häntää, sinua ei luultavimmin tulla hyväksymään. 

Sinun täytyy pystyä näyttämään, että sivustosi tai YouTube-kanavasi tuo yleisöllesi iloa. Varmista myös, että sisältösi on hyvää ennen, kuin lähetät hakemuksesi ja säästä itsesi turhalta vaivalta ja turhautumiselta. Kun olet itsevarma blogisi, sivustosi tai kanavasi laadusta ja siitä, että se tulee todennäköisimmin vaikuttamaan myös Google:n, olet valmis siirtymään eteenpäin.

Lähetä AdSense-hakemuksesi

Kun olet tyytyväinen tuottamaasi sisältöön, voit hakea Google AdSense-käyttäjää. Voit tehdä sen vierailemalla Google AdSense –nettisivuilla ja täydentämällä lomakkeen. Varmista, että käytät lomakkeeseen aikaa ja vastaat jokaiseen kysymykseen tarkasti.

Kun olet lähettänyt AdSense-hakemuksesi, Google:lla kestää muutama päivä arvostella työsi ja päättää, hyväksytäänkö sinut mukaan. Monissa tapauksissa voi joutua odottamaan viikon tai enemmän. Jos sinut hyväksytään, voit aloittaa AdSense:n käyttämisen hetimmiten. 

Jos sinua ei hyväksytä, älä lannistu. Se voi viedä 2 tai enemmänkin hakemuksia, jotta tulet hyväksytyksi. Tee ne muutokset, joita Google suosittelee ja lähetä hakemus uudestaan. Voit etsiä netistä tietoja siitä, millaiset asiat saavat Google:n käännyttämään hakemuksesi.

Kun saat AdSense-hyväksyntäsi

Tienaa rahaa Google Adsensen avullaKun kuulet Google:ltä, että AdSense-käyttäjäsi on hyväksytty, voit vain rentoutua ja antaa rahan tulvia taskuusi! Sinun täytyy jatkaa työntekoa, jotta voit maksimoida tuotot, joita pystyt nyt tienaamaan Google-mainosten avulla.

Ensin sinun on asennettava Google AdSense blogiisi, nettisivuusi tai YouTube-kanavaasi. Riippuen siitä, millaista sovellusalustaa käytät, voit löytää monia eri tapoja tehdä tämän. Voit myös saada ohjeistuksia sovellusalustojen Apua-osioista tai etsiä netistä selkeitä ja yksityiskohtaisia ohjeita siitä, miten Google AdSense lisätään.

Kun olet saanut Google AdSense:n asennettua, sinun tarvitsee mahdollisesti odottaa vielä 24 tunnista 48 tuntiin ennen, kuin mainokset alkavat näkyä sivustollasi tai videoillasi. Kun pystyt itse näkemään mainokset, voit alkaa mainostaa sivustoasi. Voit käyttää sosiaalista mediaa, ilmoitustauluja, muiden ihmisten blogeja ja monia muita tapoja saadaksesi liikennettä sivustollesi. Muista, että jotta voit tienata rahaa Google AdSense:n avulla, ihmisten on klikattava mainoksia ja sinun on saatava liikennettä sivullesi tai videoillesi, jotta vierailijasi tekevät niin.

Kun jatkat hyvänlaatuisen sisällön tuottamista ajan kuluessa, vierailijoita tulee solkenaan sivustollesi ja se lisää klikkausten mahdollisuuksia. Aseta itsellesi tavoite, joka haastaa sinut julkaisemaan uuden videon, blogipostauksen tai artikkelin vähintään kerran viikossa tai useammin, jos aikataulusi antaa myöten. Aina kun lisäät jotain sivullesi, mainosta sitä. Tulet näkemään, miten pienet tulosi kasvavat Google AdSense—käyttäjälläsi.

Vieritä ylös