Tienaa rahaa Oikolukijana

Tienaa rahaa oikolukijana
”ToimeentuloNinjan päätavoitteena on auttaa lukijoitamme parantamaan heidän taloudellista asemaansa. Olemme yhteistyössä muiden yritysten kanssa, joilla on samanlainen visio. Jotkut näistä linkeistä tässä julkaisussa voivat tulla kumppaneiltamme. Näin me ansaitsemme rahaa.”
freelancerina

Vaikeus

Alhainen
Alhainen

Aika

Keskiverto
Keskiverto

Tulo

Tulo Keskikokoinen
Keski

Oletko huomannut tekeväsi kirjoitusvirheitä, kun viestittelet ystävillesi tekstiviestillä tai tarkastellessasi sosiaalista mediaasi? Saavatko oikeasta kieliopista poikkeavat kirjoitukset sinut irvistämään vai tekeekö sinun usein mieli korjata ihmisten kirjoitusta heidän käyttäessään väärää sanaa tai antavat partisiippiensa roikkua? Jos vastasi kyllä kaikkiin näihin kysymyksiin, niin etsitkö tapaa, jonka avulla tienaat rahaa nopeasti joko pääasiallisina tuloja tai muuten vain?

Oikolukeminen on hyvä tapa ansaita rahaa verkossa, jos haluat jotain helpompaa, mistä aloittaa. Kaikki eivät voi aloittaa rahaa nopeasti rahasampoblogia, ja kryptovaluuttamaailmassa ja Bitcoinissa riittää opeteltavaa, joten ne saattavat olla suurehko tehtävä. Mutta älä huoli, toivoa riittää, jos olet taitava editoija.

Oikolukijat netissä työskentelevät freelancereina ja lukevat paljon eri tyyppisiä tiedostoja sekä etsivät niistä virheitä. Voit valita erikoistuvasi tiettyyn alueeseen, kuten akateemisiin papereihin, kaunokirjallisuuteen tai tekniseen kirjoitukseen. Voit tietenkin myös toimia jokapaikanhöylänä ja tehdä monenlaista työtä. Taidokkailla oikolukijoilla on paljon kysyntää netissä, mutta voidaksesi tienata lisätuloja oikolukijana, sinun pitää tietää pari vinkkiä sekä vähän yleistä tietoa koko alasta. Jatka lukemista, jotta saat ne tiedot, joita tarvitset aloittamiseen sekä menestymiseen:

Koulutuksellinen Tausta ja Taidot

Freelance-oikolukijat voivat tulla monista eri taustoista. Kaikkein tärkeintä on se, että olet hyvin perehtynyt kielioppisääntöihin sekä oikeinkirjoitukseen, sinulla on hyvä sanasto ja osaat keskittyä yksityiskohtiin sekä tietenkin löytää virheitä. Jos sinulla on tutkinto viestinnän, kirjoittamisen, journalismin tai englannin saralla, se voi olla hyödyllinen. Varsinkin silloin, kun aloitat asiakaskuntasi luomisen tyhjästä ja vain CV:si voi puhua ammattitaitosi puolesta.

Hyödyt Netissä Toimivana Oikolukijana Olemisessa

Yksi suurimmista hyödyistä netissä toimivana oikolukijana olemisessa on se, että voit veloittaa korkeamman tuntipalkan, kuin useimmissa muissa kotona tehtävissä töissä, joihin netissä voi törmätä. Oikolukijat ovat ammattilaisia, joten heidän taitojaan arvostetaan paljon. Ihmiset tarvitsevat oikolukijan palveluita, jotta he voivat varmistaa kommunikaation olevan tehokasta sekä selkeää. Monet ovat valmiita maksamaan tästä paljon, jos pystyt varmistamaan, että työn tehtyäsi tuote on puhdas ja vapaa virheistä.

Jos olet taidokas sanojen kanssa, oikoluku voi myös olla nautinnollinen ammatti. Ja toimiessasi oikolukijana netissä, olet oma työnantajasi. Kunhan pysyt asiakkaiden kanssa sovituissa aikatauluissa, sinulla on täysi vapaus päättää milloin työskentelet.

Tienaa rahaa oikolukijana

Työn Löytäminen ja Hoitaminen

Yksi suurimmista esteistä, joka seisoo netissä olevan oikolukemisen maailman sekä sinun rahan tienauksesi välissä, on asiakkaiden löytäminen. Loistava tapa, jolla saat työt aloitetuksi, on löytää toimisto tai nettisivu, joka tarjoaa oikolukupalveluita. Sitten voit päästä heidän listoilleen ja tarjota palveluitasi sitä kautta. Toimisto tai nettisivu tekevät raskaan työn ja etsivät asiakkaita samalla, kun sitä teet portfolion ja keräät kokemusta työtehtävillä, joita he antavat sinulle.

Sinun tosiaankin pitää lukea oppaamme rahan tienaamisesta Fiverr-sivustolla. Fiverr on sivusto, josta voit löytää töitä kääntäjänä tai oikolukijana. Se on hyvä paikka löytää asiakkaita.

Kun olet vakiinnuttanut itsesi oikolukijana, voit haarautua tekemään itsellesi nettisivua, jolla voit löytää asiakkaita tai voit tehdä tarjouksia freelance-sivustoilla, kuten Upwork.

Hyvän ja sopivan palvelun tarjoaminen on avain onnistumiseen; sillä tyytyväiset asiakkaat neuvovat todennäköisesti muitakin luoksesi, mikä auttaa sinua kasvattamaan oikolukupalveluasi netissä ajan kuluessa. Ajankäyttö on äärimmäisen tärkeää. Sinun pitää budjetoida aikasi hyvin ja pysyä järjestelmällisenä, jotta voit varmistaa, että tehtävät ovat valmiina ajallaan. Sinun pitää myös varata itsellesi aikaa huolelliseen työskentelyyn, jotta huomaat kaikki kirjoitus- ja kielioppivirheet.

Voi olla hyvä idea lukea oppaamme, jossa on vinkkejä kotoa käsin työskentelyyn.

Oikolukijoiden Palkat

Suurin osa oikolukijoista laskuttaa sivujen mukaan, jotta se on reilua, helppoa sekä ilmeistä. Keskivertopalkkaus per sivu nettioikolukijoille on noin $0,35. Monet oikolukijat pystyvät lukemaan ja tarkistamaan jopa 50 sivua tunnissa, mikä tarkoittaa 17,50 dollarin tuntipalkkaa. Voit laskuttaa enemmän per sivu, jos teksti on kovin teknistä tai tieteellistä. Tämän kaltaisten tiedostojen lukemisessa kestää kuitenkin vähän kauemmin, joten tuntipalkkaus pysyy yleensä samana.

Voit ehkä nostaa vähän hintaasi per sivu, kunhan olet saanut lisää kokemusta. Voit myös laskuttaa lisää kiireellisistä tilauksista. Toinen tapa, jolla voit lisätä tienauskapasiteettiasi on tarjota lisäpalveluja. Voisit esimerkiksi päivittää sisältöä nettisivuille asiakkaittesi puolesta lisämaksua vastaan tai laskuttaa lisää kunnolla tehdyistä lähdeluetteloista tai bibliografioista.

Pidä kuitenkin mielessä, että jos tarjoat palveluasi toimiston tai kolmannen osapuolen sivuton kautta, sinun pitää todennäköisesti maksaa jokin prosenttiosuus tuotoistasi.

Lopeta kamppailu oman taloudellisen tilanteesi kanssa. Löydä tapa ansaita rahaa jo tänään.

Liity tuhansien muiden joukkoon, jotka ovat muuttaneet elämänsä ansaitsemalla rahaa verkossa…
15 + Eri menetelmää, kaikki varmennettuja, kaikki kannattavia.

Haluatko ansaita ylimääräistä rahaa?

Meillä on sinulle lista parhaista tavoista rahan tienaamiseen verkossa.

Sinun tarvitsee vain valita yksi ja alkaa ansaitsemaan tänään.

Vinkit, joilla Onnistut Nettioikolukijana

Seuraavat vinkit voivat auttaa sinua parantamaan mahdollisuuksiasi menestyä nettioikolukijan työssä:

1. Pidä Kommunikointiyhteydet Avoinna

Tienaa rahaa oikolukijanaTulet todennäköisesti kohtaamaan jossain vaiheessa ongelmia, jotka estävät sinua toimittamaan työtäsi aikataulun mukaisesti tai huomaat, ettet olekaan varma miten tehtävä piti suorittaa. 

Kun tämän kaltaisia ongelmia ilmenee, sinun on tärkeää keskustella asiat selviksi asiakkaan kanssa mahdollisimman nopeasti. Suurin osa ihmisistä ymmärtää kyllä, jos sinun täytyy lykätä työsi palautusta ja he ovat halukkaita vastaamaan kysymyksiin, joita työtehtävästä ilmaantuu saadakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

2. Ole Realistinen Toimitusaikojen Kanssa

Jos työllistät itseäsi oikolukijana, on helppoa ottaa vähän liikaa töitä, joita et sitten saakaan hoidettua ajoissa. Sinun pitää pystyä ajattelemaan käytännöllisesti, etkä voi vain sokeasti ajatella rahan tienausta. Aseta itsellesi aikataulu ja ota vain sen verran töitä, että pystyt mahduttamaan ne suunnittelemiisi työtunteihin. Jätä myös tilaa hauskanpidolle, rentoutumiselle ja perheelle, jotta et työskentele liikaa.

3. Suorita Kurssi

Ennen kuin aloitat työt netissä oikolukijana, voi olla hyvä idea suorittaa aloittelijakurssi oikolukemisessa. Tämä virkistää muistiasi kielisäännöistä, jotka olet ehkä unohtanut ja auttaa sinua menestymään tulevaisuudessa.

4. Sijoita Oikeisiin Työkaluihin ja Teknologiaan.

Käyttämällä tablet-tietokonetta, jossa on oikolukusovellus, kuten iAnnotate, saattaa auttaa sinua tekemään työsi nopeammin kuin normaalilla tietokoneella. Saatat myös olla halukas sijoittamaan jonkin tyyppiseen pieneen liiketoiminnan kirjanpito-ohjelmaan, joka seuraa tulojasi, laskuttaa asiakkaitasi ja pitää silmällä kuluja.

freelancerina

Vaikeus

Korkea
Korkea

Aika

Keskiverto
Korkea

Tulo

Tulo Iso
Iso

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös