Kenellä on Eniten Tilaajia YouTubessa: Top 10 Lista

kuka on eniten tilaajia youtubessa

YouTuben vuoden 2019 tilastojen tarkastelu on varsin nöyräksi vetävä kokemus miettiessä, kenellä on eniten tilaajia YouTubessa, varsinkin kun huomaa, että 1,57 miljardia ihmistä käyttää YouTubea aktiivisesti, 30 miljoonaa ihmistä käyttää sivustoa päivittäin, ja yli viisi miljardia videota on jaettu! Viisi miljardia videota katsotaan päivittäin ja noin 50 miljoonaa ihmistä on luonut jaettavia videoita.

Todellinen järkytys on tietysti se, että  uuden vuosituhannen sukupolvi – milleniaanit – suosivat YouTubea perinteisen television sijaan. Tämä vie meidät kysymykseen, kenellä on eniten tilaajia YouTubessa, ja mitä voit tehdä oppiaksesi heidän menestystarinoistaan?

Top 10 tilaajamäärät YouTubessa

Rankingi
Nimi

Tilaajamäärä (miljoonissa)

Kategoria

Keskimääräinen tienattu määrä rahaa per video

1
117
Musiikki
11250 €
2
102
Komedia
12200 €
3
53
Musiikki
40800 €
4
47
Urheilu
90000 €
5
47
Musiikki
39142 €
6
42
Musiikki
218681 €
7
39
Viihde
264855 €
8
37
Komedia
22970 €
9
36
Musiikki
21563 €
10
35
Musiikki
36798 €

Saatat yllättyä, kun kerromme, että YouTuben suosituimmat henkilöt tilaajamäärissä laskettuna eivät välttämättä ole rikkaimpia YouTube-julkkiksia.

Tämä vain osoittaa, että jotkut YouTube-henkilöt ovat olleet erittäin taitavia käyttäessään tuotemerkkiään rahan ansaitsemiseen riippumatta tilaajien kokonaismäärästä.

Loppujen lopuksi kuitenkin useimpien ”rikkaimpien tubettajien” näkyminen tässä Top-listassa, toisin sanoen sellaisten, joilla on eniten tilaajia YouTubessa, korostaa sitä, että mitä enemmän tilaajia sinulla on, sitä enemmän sinulle myös maksetaan.

Tässä on Top 10 lista, jossa luetellaan jokainen YouTube-tähti kategorian, tilaajamäärän, rankingin ja sen perusteella, kuinka paljon uusi video tuottaa heille rahaa. Käytämme tähän tätä kätevää sovellusta, jota kutsutaan YouTube laskimeksi:

Kanavakatsaus: Kenellä on eniten tilaajia YouTubessa

t series youtube

1. T-Series

117  miljoonaa tilaajaa
Intialainen musiikki/Elokuvayhtiö

youtube-t-series

On todellakin yllättävää, että yli 30 vuotta sitten perustettu intialainen tuotantoyhtiö ei sijoittunut listallamme korkeammalle kuin kakkoseksi. T-sarja ja sen tuottamat Bollywood-musiikkikappaleet ovat kuitenkin maailman suosituin YouTube-kanava, kun lasketaan kaikki katselukerrat yhteen.

Toiminta alkoi pienenä yrityksenä, joka teki piraattiversioita Bollywood-kappaleista. Yhtiö on edennyt pitkälle vuosien varrella ja tuottaa nykyään jopa hindi-elokuvia. Tällä kanavalla on pitkä historia, ja tämä yhdessä upean musiikin kanssa selittää kanavan ilmiömäisen suosion.

pewdiepie youtube

2. PewDiePie

102 miljoonaa tilaajaa
Pelikommentoija

youtube-pewds

Ensimmäisenä luottelelossamme kenellä on eniten tilaajia YouTubessa, on pelaajien kuningas! Felix Kjellberg, joka on ruotsalainen pelaaja ja YouTuben suosituin persoonallisuus tilaajamäärissä mitattuna.

Hän on tunnettu pelikommentoineistaan, video-blogeistaan ja suorasta puhetyylistään, joka on loukannut monia käyttäjiä.

Silti nämä loukkaantuneet käyttäjät ovat pientä verrattuna niihin pelaajiin, jotka nauttivat hänen eloisista kommenteista, tunteellisista ulostuloista, hauskoista äänistä ja komediallisesta tyylistä.

PewDiePie itse kävi yliopiston ja jatkoi teollisuus- ja teknologiajohtamisen parissa. YouTube-pelitilin käynnistäminen vuonna 2010 on tietysti osoittautunut Felixille paljon kannattavammaksi ideaksi.

Alkuaikana hänen vielä kamppailessa asemastaan, hän teki rahaa myymällä Photoshopilla tehtyjä taideprojekteja ja jopa työskentelemällä hot dog -kioskissa! Kahden vuoden aikana hän sai miljoona tilaajaa ja on nykyään saavuttanut eniten tilaajia YouTube-kanavalla.

kondzilla youtube

3. Canal KondZilla

53 miljoonaa tilaaja
Video-ohjaaja

youtube-canal

Musiikkiskene on kuuma Brasiliassa ja Canal Kondzilla on johtaja, joka pyörittää sitä. Hän on ohjannut yli 700 videota, ja hän on työskennellyt joidenkin maan ja koko maailman huippumuusikoiden kanssa. Älykkäänä urasuunnittelijana hän käytti perintönsä huippulaatuisen kameran ostamiseksi, jotta hän voisi toimia unelma-ammattinsa parissa.

Matkallaan YouTube-tähteyteen hän opiskeli myös elokuva-alaa ja valokuvausta, mikä selittää hänen asiantuntemuksensa. Listallamme kenellä on eniten tilaajia YouTubessa, Canal on varmasti omassa luokassaan.

dudeperfect youtube

4. Dude Perfect

47 miljoonaa tilaajaa
Urheilu- ja komediaryhmä

youtube-dudeperfect

Seuraava henkilö listassamme, kenellä on eniten tilaajia YouTubessa, ei ole vain yksi henkilö, vaan koostuu sen sijaan useammasta ystävästä ja entisestä urheilijasta. Dude Perfect on urheiluviihdettä tarjoava ryhmä, joka toimii muutamalla kanavalla YouTubessa.

He ovat saaneet videoilleen yli viisi miljardia katselukertaa ja keränneet 32 miljoonaa tilaajaa, ja he ovat myös suosituin YouTube-urheilukanava, jonka suosio ylittää jopa suuret kaapeliverkot. Heidän videonsa koostuvat erilaisista stunteista musiikin kanssa, kilpailuista ystävien kanssa ja muista komediallisista videoista.

Ehkä käännekohta tapahtui silloin, kun ryhmä alkoi saada merkittäviä suosituksia sellaisilta ammattilaisilta, kuten Aaron Rodgersilta ja Chris Paulilta, sekä elokuvatähdiltä, kuten Paul Ruddilta.

justin bieber youtube

5. Justin Bieber

47 miljoonaa tilaajaa
Laulaja

youtube-justin-bieber

Laulaja Justin Bieber on usein ollut varttuneempien ihmisten pilkan ja raivon kohteena, mutta hän vaan paukuttaa henkseleitään! Justin aloitti YouTubessa vuonna 2008, josta hänet löysi kykyjenetsijä ja pian sen jälkeen hän teki sopimuksen suurehkon levytysyhtiön kanssa.

Vuoteen 2009 mennessä hänellä oli “sertifioitu platina” -albumi ja kunnia päästä Billboard Hot 100 -listalle peräti seitsemän kertaa debyyttilevynsä ansiosta. Hänen menestyksensä vain lisääntyi elokuvien, uusien albumien (lopulta 140 miljoonan myydyn levyn) myötä ja kuuluisan romanssinsa Selena Gomezin kanssa.

Tiesitkö tämän faktan: Laulaja Usher on aina ollut jonkinlainen kaveri Justin Bieberin kanssa, koska molemmat allekirjoittivat samanaikaisesti sopimuksen suuren levy-yhtiön kanssa.

Usher ja muut ovat yrittäneet valmentaa Bieberiä käsittelemään saamansa “välitöntä kuuluisuutta”, mitä hän onkin onnistunut tekemään hyvin muutamien epäonnistumisten ohella ja ollessaan 2019 vasta 25-vuotias.

ed sheeran youtube

6. Ed Sheeran

42 miljoonaa tilaajaa
Laulaja

youtube-ed-sheeran

Ed Sheeran on monipuolinen viihdetaiteilija Halifaxista, West Yorkshirestä, ja on kiivennyt Yhdistyneen kuningaskunnan ja Australian suosituimpien musiikkikappaleiden listoissa ylöspäin jo vuodesta 2011 lähtien. Vuoteen 2013 mennessä hänellä oli Grammy-ehdokkuus Yhdysvalloissa ja vuoteen 2016 mennessä hänen albuminsa saavutti Top 2 sijan maailmanlaajuisesti. Vain 27 vuoden ikäisenä hän on jo myynyt 100 miljoonaa singleä eri puolilla maailmaa.

Pop- ja folk-popin lisäksi hän myös räppää ja esiintyy toisinaan eri tv-ohjelmissa. Listauksemme ei olisi täydellinen ilman Sheerania, jolla on myös yli 24 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

holasogerman youtube

7. HolaSoyGerman

39 miljoonaa tilaajaa
Laulaja, Koomikko

youtube-holasoygerman

HolaSoyGerman-kanavan on luonut ja julkaissut German Aranis (hänellä ei ole mitään yhteyttä Saksaan, se on vain hänen nimensä), joka on YouTube-koomikko, laulaja ja kirjailija Chilestä. Hän aloitti tekemällä kappaleita Ancud-yhtyeensä kanssa ja on julkaissut näistä videoita YouTubessa ja muilla alustoilla.

Vuodesta 2011 eteenpäin hän kirjoitti kirjoja, teki äänidubbauksia ja tuli arvioiduksi parhaaksi Espanjan YouTube-kanavaksi. Nöyristä lähtökohdista kimmonnut tähti voitti MTV Millennial Awards -kilpailun “Vuoden ikoni” -kilpailun kaksi vuotta peräkkäin.

whinderssonnunes youtube

8. Whinderssonnunes

37 miljoonaa tilaajaa
Laulaja, Koomikko

youtube-whinderssonnunes

Seuraavaksi on Whinderssonnunes Batista. Hän on koomikko, laulaja ja YouTube-persoonallisuus, joka on saanut ihmisiä ympäri maailmaa nauramaan vuodesta 2013 lähtien.

Hänen menestyksensä voi selittää brasilialaisen viihteen valtavalla suosiolla, puhumattakaan Whinderssonnunesin päättäväisyydestä, vaikka hän aluksi joutui kamppailemaan tullakseen huomioiduksi.

Whinderssonnunes oli jopa asunnottomana jonkin aikaa, kunnes tubettaja Bob Nunes tarjosi hänelle paikan asua. Hänen kanavansa alkoi kasvaa seuraavina vuosina ja jopa selviytyi hakkeroinnista ja tilin poistamisesta!

23-vuotias viihdyttäjä on jälleen kerran ylittänyt 30 miljoonaa tilaajaa ja 2,1 miljardia katselukertaa ja hänestä tuli yksi menestyksekkäimmistä tähdistä, yksi niistä, kenellä on eniten YouTube-tilaajia.

taylor swift youtube

9. Taylor Swift

36 miljoonaa tilaajaa
Laulaja

youtube-taylor-swift

Tämä ei varmastikaan ole yllätys kenellekään, joka miettii, kenellä on eniten tilaajia YouTubessa. Taylor Swift on laulaja ja lauluntekijä, joka on löytänyt tavan ilmaista henkilökohtaista elämäänsä ja näkemyksiään kauniin musiikin muodossa.

Aloitettuaan 14-vuotiaana kantrimusiikilla, hän on laajentanut poppiin ja myynyt Forbes-lehden mukaan 2018 jälkeen yli 40 miljoonaa albumia, mikä nostaa hänet maailman rikkaimpien ja vaikutusvaltaisimpien naisten joukkoon.

Hän on myös voittanut lukuisia palkintoja siitä, että hän on erittäin nuori muusikko, joka kirjoittaa omia kappaleitaan, saavuttaen lähes jokaisen olemassa olevan kunnianosoituksen, mukaan lukien kuusi Guinnessin maailmanennätystä.

Vaikka saatat ajatella, että Taylor Swiftin oli tie tähtiin oli helppo hänen lahjakkuutensa ansiosta, eivät Nashvillelaiset levy-yhtiöt aluksi ottaneet hänet, sillä hän yritti laulaa mitä “kaikki kaupungissa” halusivat laulaa. Kuuntele yhden maailman rikkaimman naisen neuvoja…

katy perry youtube

10. Katy Perry

35 miljoonaa seuraajaa
Laulaja

youtube-katy-perry

Me kaikki varmasti tunnistamme Katy Perryn hänen käsinukeistaan tai pahamaineisen seksikkäistä kappaleistaan, mutta tämä entinen evankeliumimusiikin laulaja Katheryn Elizabeth Hudsonilla on tehnyt pitkän ja kiehtovan uran jo vuodesta 2001 lähtien. Hän ei saavuttanut välitöntä menestystä, ja itse asiassa hänen ensimmäinen albuminsa oli pettymys studiolle.

Yleisö kuitenkin löysi hänen pop-rockinsa vuonna 2008 tunnetulla laululla “I Kissed a Girl”. Hän ei ole pelkästään niittänyt palkintoja ja Guinnessin maailmanennätyksiä, vaan on myös mukana Forbesin eniten ansaitsevien naispuolisten viihdyttäjien joukossa vuodesta 2011 lähtien.

Tämä on auttanut häntä pääsemään listaamme siitä, kenellä on eniten tilaajia YouTubessa. Ei huonosti tytöltä, jonka perhe aikanaan eli ruoka-avun varassa. Tämä on vain osoitus niille, jotka unelmoivat menestyksestä, että lahjakkuudella ja sisukkuudella voi saavuttaa mitä tahansa!

kuka on eniten tilaajia youtubessa

Kuten näet listastamme, YouTubesta löytyy laaja valikoima YouTube-kanavia ja monia erilaisia lajityyppejä. Monet tässä mainitsemistamme viihdetaiteilijoista aloittivat nollasta, mutta löysivät yleisönsä ajattelemalla laatikon ulkopuolella.

Yksi tapa tehdä omasta sisällöstä erottuva on luoda mielenkiintoinen kanava, jossa on sopivasti taidesisältöä, esille nostettuja videoita ja tehokkaita tunnisteita.

Itse asiassa kaikki edellä mainitut kanavat tuottivat jatkuvasti hyvää sisältöä ja saavuttivat lopulta uskomattoman menestyksen. Google, joka omistaa nykyään YouTuben, on ymmärtänyt, että kaikki hyötyvät, kun sisällöntuottajat saavat palkkionsa.

Tiesitkö, että Google tarjoaa parhaillaan ilmaista studiotilaa ympäri maailmaa ja pääsyn uuteen tuotantoteknologiaan, jos sinulla on yli 10 000 YouTube-tilaajaa?

Tämä jos mikä on motivaatio aloittaa oma kanava! Ehkä muutaman vuoden kuluttua olet niiden joukossa, kenellä ovat eniten tilaajia YouTubessa!

Vieritä ylös