Miten saat katselukertoja YouTubessa - 10 “salaista” vinkkiä

Miten saat katselukertoja YouTubessa
”ToimeentuloNinjan päätavoitteena on auttaa lukijoitamme parantamaan heidän taloudellista asemaansa. Olemme yhteistyössä muiden yritysten kanssa, joilla on samanlainen visio. Jotkut näistä linkeistä tässä julkaisussa voivat tulla kumppaneiltamme. Näin me ansaitsemme rahaa.”

Tiesitkö, että yhdellä maailman suurimmalla YouTube-tähdellä Daniel Middletonilla oli aikoinaan 0 seuraajaa ja 0 katselukertaa? Nyt yli 19 miljoonalla tilaajalla hänestä on tullut yksi maailman suurimmista YouTube-tähdistä. Kyllä, kaikki aloittavat nollasta.

Ehkä sinulla on vaikeuksia saada jopa 10 tilaajaa tai jopa 10 katselukertaa! Mitä voit tehdä, jotta saisit maailman huomion nykypäivänä? Älä ajattele sitä liikaa. Ensimmäinen askel on yksinkertainen: opettele, miten saada lisää katselukertoja Youtubessa.

Tässä artikkelissa annamme “tiivistetyn listan”, kuinka saada katselukertoja Youtubessa, jotta voisit luoda itsellesi toimintasuunnitelman.

10 vinkkiä, miten saada lisää katselukertoja YouTubessa

Kohdenna “ideaaliyleisöösi” kirjoittamalla

Kohdenna “ideaaliyleisöösi” kirjoittamalla parempia otsikoita ja videokuvailuja

Kohdenna “ideaaliyleisöösi” kirjoittamalla parempia otsikoita

Olet todennäköisesti huomannut, että paras tapa saada lisää katselukertoja YouTubessa on kirjoittaa pidempiä kappaleita videokuvailuihin. Tärkeämpi asia on kuitenkin miettiä, mitä avainsanoja yleisösi etsii?

Siksi monet YouTube-julkaisijat luovat ”ihanteellisen ostajan profiilin”, mikä tarkoittaa sitä, että otat ihanteellisen katsojan perspektiivin huomioon, kuten iän, alueen, sukupuolen, kiinnostuksen kohteet ja muut tiedot. Tutustu katsojasi mieleen ja ymmärrä, mitä hän haluaa katsella, ja tämä voi auttaa sinua selvittämään, miten saat enemmän katseluita Youtubessa.

Olet luultavasti ajatellut tätä paljon luodessasi sisältöä tai suunnitellessasi uutta sisältöä, mutta entä kuvaileva teksti ja otsikot, jotka ovat näiden videoiden mukana? Sinun täytyy ajatella ihanteellista YouTube-katsojaasi ja ennakoida, mitä hän voisi kirjoittaa YouTubeen tai Googlen hakupalkkiin löytääkseen relevanteimmat videot.

Paras tapa varmistaa, miten saat lisää katselukertoja YouTubessa, ei ole vain arvata, mitä ihmiset etsivät, vaan käyttää web-työkalua avainsanan tarkkuuden parantamiseksi. Vaikka Google Adwords on tunnetuin työkalu, on sitä melko monimutkaista käyttää, joten helpompi avainsanatyökalu, josta voit saada ideoita, on KeywordTool.io.

Muista, että et vain kirjoita hakualgoritmille, vaan haluat myös houkutella YouTube-katsojia jännittävillä otsikoilla ja videoiden kuvauksilla, joissa kerrotaan yhteenveto siitä, mitä he tulevat näkemään videossa.

Ensimmäinen tehtäväsi selvittäessäsi, miten saat lisää katselukertoja YouTubessa, on motivoida heitä napsauttamaan videota, jossa on vahva otsikko ja mielenkiintoinen kuva. Kun kirjoitat ”avainsanoja”, jotka Google ja YouTube tunnistavat, luot myös otsikoita ihmisille.

Yritä kuvitella otsikon sellaiseksi, minkä voisit lukea sanomalehdessä tai online-lehdessä. Tee siitä hieman sensaatiomaisempi kuin se todella on… et varmasti ole ainoa yrittäjä YouTubessa!

Luo helposti tekstitykset YouTube

Luo helposti tekstitykset YouTube-videollesi

luo tekstitysnäkymä youtubessa

Tiesitkö, että voit todella luoda tekstitykset YouTube-videollesi lukemista varten tai niille, joilla on vaikeuksia kuulla? Tämä on myös kansainvälisen yleisön suosikkiominaisuus, koska he voivat saada hyvän käännöksen omalle kielelleen käyttämällä Google-kääntäjän kaltaista sivustoa.

Kaikki, mitä käyttäjän tarvitsee tehdä on, painaa  ”Lisää toimintoja” -kuvaketta (kolme vaakasuuntaista pistekuvaketta) ja napsauttaa sitten ”Transkripti” aloittaakseen tekstin lukemisen. Oletko ajatellut kirjoittamiasi ja sanomiasi, kun opettelet, miten saat lisää katselukertoja YouTubessa?

Yksi parhaimmista vinkeistä siihen, miten saat katselukertoja YouTubessa on kielen tekeminen yksinkertaiseksi, jolloin sitä on helppo seurata. Useissa tapauksissa YouTube tekstittää puhutut lauseet sinulle automaattisesti. Käytä selkeää ääntä, jolloin varmistat, että automaattinen transkriptio on sujuva.

Voit myös ladata oman, kirjoitetun tekstityksen suoraan valitsemalla haluamasi video ja napsauttamalla ”Muokkaa”. Etsi tekstitykset ja suljetut kuvatekstit-osiot ja napsauta sitten “Lataa tiedosto”, jonka pitäisi olla pelkkä tekstiasiakirja.

miten saada lisää katselukertoja YouTubessa

Jos haluat oppia, miten saada lisää katselukertoja YouTubessa, älä pelkästään viihdytä yleisöäsi vaan valista heitä.

Tämä on vihje, jota usein jää huomiotta, kun aloitat viihteellisten videoiden tuottamisen kanavallesi. Viihde on loistava asia, mutta se on todella tehokasta vasta sen jälkeen, kun olet valistanut tai opettanut yleisöäsi asiasta, josta he välittävät. Tämä auttaa sinua selvittämään,miten saada enemmän katseluita YouTubessa.

Niistä asioista puhuminen, joista katsojasi välittävät, on tehokas keino saada uusia katselijoita. Yleisösi ei osaa etsiä sinua, kun et ole tunnettu, vaan etsii sen sijaan yhteisiä kiinnostuksen kohteita. Aloita opettaminen kertomalla yksityiskohtaisesti toimialasta tai tuotteesta, josta he ovat kiinnostuneita, ja luo sen jälkeen omaa ainutlaatuista viihdettäsi siihen päälle.

Ota yhteyttä vieraileviin tubettajiin

Ota yhteyttä vieraileviin tubettajiin

youtube-näkymät-tavoittavat-vieraan

Jos kanavallasi tuntuu yksinäiseltä, on aika ottaa yhteyttä yhteisöön. Yksi uusimmista trendeistä ovat tubettajien tekemät “vuoroin vieraissa” -videot tai yhteisesti tuotetut videot. Tällaisten avulla pääset esittäytymään erilaiselle yleisölle ja tuo huomiota myös vieraaseesi. Sosialisointi voi auttaa sinua selvittämään, miten saat YouTube katselukertoja lisää.

Vaikka olisi mahtavaa tavoittaa suuret vaikuttajat YouTubessa ja kaikkein suosituimpia YouTube-julkkiksia, he eivät yleensä työskentele kanssasi, ennen kuin olet saavuttanut asemaa ja sinulla on suurin piirtein vastaava määrä tilaajia ja katselukertoja.

Siksi aluksi kannattaa yrittää tavoittaa muita alan toimijoita, jotka ovat myös vasta aloittamassa 0 tilaajalla ja YouTube-katseluita. Kasvakaa yhdessä ja auttakaa toisianne.

Voit jopa houkutella menestyksellisempiä YouTube-persoonallisuuksia olemaan vuorovaikutuksessa kanssasi, antaen sinulle samalla ilmaista julkisuutta, kommentoimalla heidän uusimpia videoitaan ja aloittamalla keskusteluita heidän tilaajiensa kanssa. Rakenna itsellesi nimi.

Ota yhteyttä sekä potentiaalisiin tilaajiin, että niihin, jotka ovat kiinnostuneita samoista asioista kuin sinä. Salaisuus siihen, miten saat lisää katselukertoja YouTubessa, on tutkia, mikä toimii ja sitten toistaa tätä kuviota.

Muista myös, että kanavan ulkonäkö ja kuvaus ovat yhtä tärkeitä kuin itse videot. Voit tutustua siihen liittyvään artikkeliin siitä, miten luodaan YouTube-kanava, jolla saat seuraajia, mikäli haluat tietää tästä aiheesta lisää.

Tutki kilpailijoitasi ja kopioi heidän videoitaan menestyneistä videoista

Tutki kilpailijoitasi ja kopioi heidän videoitaan menestyneistä videoista, joita sinulle “suositellaan” katsottavaksi

Tutki kilpailijoitasi ja kopioi heidän videoitaan menestyneistä videoista

iinnitä huomiota videoihin, jotka näkyvät sivupalkissa kuten “ehdotetut” videot. Tämä ei ole vain hyödyllinen apu satunnaiselle katsojalle, vaan myös sinulle, julkaisijalle. Paras tapa tulla yhdistetyksi ja tulla ”ehdotetuksi videoksi” on kopioida näitä videoita mahdollisimman taitavasti käyttäen niitä inspiraationa. Katso otsikot, kuvaus, sisältö ja jopa aihe.

Seo-Opas sanoo, että videosi optimoiminen ja tekeminen jopa muiden vastaavanlaisia videoita paremmin auttaa videon korostamisessa, vaikka valitut avainsanat olisivat liian laajoja. Kohdista avainsanasi ja lisää videollesi jotain muuta luovaa, informatiivista, opettavaista tai hauskaa, sellaista, mikä tekee sinusta erottuvan ja paremman. Tämä saa YouTube-algoritmien ja ihanteellisten katsojiesi huomion ja auttaa sinua saamaan enemmän katseluita YouTubessa.

fi-recent-news-banner
ProfitFarmers tuotti meille voittoa 2,141 € vain muutamassa viikossa.
Haluatko nähdä, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa ProfitFarmersin avulla?
ProfitFarmers: Helppo tapa ansaita rahaa verkossa.
Olemme kokeilleet sitä itse, ja mikä oli tuloksemme?
2,141 € voittoa. Alle 25 min päivässä.
Katso arvosteluvideo nähdäksesi, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa
Tutki kilpailijoitasi ja kopioi heidän videoitaan menestyneistä videoista

Laita videoidesi sisälle enemmän toimenpidekutsuja

kutsu-toimintaan-näkymä-youtubessa

YouTuben avulla voit julkaista ”lopetusruutuja ja kortteja” koko videollesi; nämä ovat pieniä tekstejä, jotka kehottavat toimenpiteisiin, kuten ”Tilaa!” Tai ”Peukuta”. Voit jopa yhdistää muihin videot muihin, jotka käyttävät tätä ominaisuutta tai videosoittolistaasi (sarja videoita, joissa on yksi teema, joka toistetaan järjestyksessä) tai kanavaan, tai jopa luoda kyselyitä katsojillesi.

Youtube poisti jokunen vuosi sitten videokommenttikentät videoistaan suosiakseen mobiilikäyttäjiä eli jos jossain puhutaan vielä videokommenttikentistä, on se vanhentunutta tietoa. Nykyaikaiset videot käyttävät nyt mobiiliystävällistä ”lopetusruutu” – ominaisuutta ja korteiksi nimitettyjä lisätietoruutuja videoissa. Tässä videossa näet, miten voit löytää editorin YouTuben Creator Studiosta kohdassa ”lopetusruutu” ja ”lisää elementti”.

Opettele hyödyntämään videoitasi sosiaalisen median vuorovaikutuskeinona

Opettele hyödyntämään videoitasi sosiaalisen median vuorovaikutuskeinona. Käytä “videovastauksia” saadaksesi enemmän katsojia

opettele hyödyntämään videoitasi sosiaalisen

Kenties ongelmana on, että liian monet uudet YouTube-luojat näkevät videonsa vähän kuin elokuvan julkaisuna, kun ne itse asiassa ovat ennemminkin Facebook-kommentteja. Paras tapa oppia lisää, miten saada lisää katselukertoja YouTubessa on merkitä video ”videovastaukseksi” toiseen videoon, mikä auttaa sinua hyötymään suositummasta videoliikenteestä.

Prosessi on helppoa:
Napsauta vain toista suosittua videota, joka on aiheesi kannalta olennainen, ja napsauta sitten “Luo videovastaus”. Nyt sinulla on luettelo kaikista videoistasi ja voit päättää, mitkä haluat käyttää vastauksena käynnissä olevaan keskusteluun.

Voit jopa tuottaa joitakin luovia vastauksia videoihin parodisoimalla suositumpaa videota, tekemällä kappaleesta oman version tai vastaamalla uutistarinaan jollakin uudella tiedolla. Muista nimetä ja kuvata videot samalla tavalla kuin muita videoita, joilla on jo näkyvyyttä, mikä auttaa sinua siihen, miten saat lisää katselukertoja YouTubessa.

Älä vain ”houkuttele” ihmisiä katsomaan sisältöäsi. Keskity enemmän YouTuben sosiaaliseen näkökulmaan, ja sen valtavaan yhdistelmään koskien yhteisöjä ja erityisiä kiinnostuksen kohteita.

Jos et vieläkään saa hyviä tuloksia uusille videoillesi, siirrä huomiosi pois YouTubesta ja etsi vähemmän kilpailullinen sivusto, jossa avainsanojen merkitseminen toimii paremmin hyväksesi. Voit luoda aloitussivuja verkkosivustollesi tai kirjoittaa vierasblogia ja siirtyä suosimiisi avainsanoihin – samalla kun yhdistät ne upotettuihin YouTube-videoihisi. (Voit upottaa videon verkkosivustosi HTML-koodiin seuraavien Google-ohjeiden avulla)

Nämä upotetut videot ovat Googlen mielestä oikeutettuja linkkejä, mikä on hyvä videoitesi ja kanavasi kannalta. Voit myös tuoda lisää liikennettä videoillesi lähettämällä linkkejä muihin sosiaalisen median tileillesi, kuten Instagramiin, Facebookiin, Twitteriin, Tumblriin tai jopa Pinterestiin. Kyllä, toinen tapa, miten saat enemmän katseluita YouTubessa on markkinointi sivuston ulkopuolelle.

Googlen ja YouTuben algoritmit suosivat todellisuudessa enemmän sosiaalisen median linkkejä kuin kaupallisten verkkosivustojen linkkejä, joten YouTube-videoiden julkaiseminen muilla kanavilla muiden avainsanojen kanssa, on orgaanisempi strategiaa, joka auttaa sinua.

Tarjoa YouTube-katsojillesi kilpailupalkintoja

Tarjoa YouTube-katsojillesi kilpailupalkintoja ja lisää palkintoa koskevia avainsanoja

tarjoa youTube-katsojillesi kilpailupalkintoja

Toinen tapa, miten saada katselukertoja Youtubessa, on kenties vähän ilmiselvä, mutta silti yllättävän tehokas Tarjoa katsojille jonkinlainen palkinto ja promootiota yksinkertaisesti osallistumalla ja olemalla jollain tavalla vuorovaikutuksessa. Tämä on yksi asia, jota monien kanavien pitää tehdä ainakin aluksi saadakseen enemmän liikennettä. Voit edistää tätä useilla sosiaalisen median sivustoilla tai jopa asiaan kuuluvilla verkkosivustoilla ja foorumeilla.

Parhaan tuloksen saamiseksi valitse palkinto, joka liittyy teollisuuteen tai YouTube-teemaan, jolloin se on ikimuistoisempi katsojillesi.

Käytä ensimmäisiä katsojiasi “tuotetestaajina” ja saa heiltä ideoita​

Käytä ensimmäisiä katsojiasi “tuotetestaajina” ja saa heiltä ideoita

Käytä ensimmäisiä katsojiasi “tuotetestaajina”

Kohtele ensimmäisiä katsojiasi onnekkaina yksilöinä, jotka pääsevät auttamaan sinua suunnittelemaan YouTube-urasi tulevaisuutta eteenpäin! Sen sijaan, että olisit ”kohtelias” ja kiittäisit heitä yleisesti, voit olla henkilökohtaisesti jokaiseen heihin yhteydessä. Sinulla on varaa siihen, että voit olla heihin yhteydessä ja he voivat auttaa sinua siihen, miten saat lisää katselukertoja YouTubessa.

Kysy yleisöltäsi suoraan, miten saat enemmän katseluita YouTubessa tai toisin sanoen kysy, mitä he haluavat nähdä tulevaisuudessa, ja luo tällaista sisältöä sen jälkeen heille! Monille YouTube-katsojille (varsinkin niille, jotka etsivät sellaista sisältöä, jota olet tuottanut), tämä on oikeastaan melkoinen ”palkinto”, että heidän pyynnöstään tehdään alkuperäinen YouTube-video. Tämä on myös fiksu tapa mitata, mitä “ihanteellinen yleisösi” haluaa nähdä sinulta.

Käytä YouTuben-mainoksia saadaksesi videosi kilpailun kärkeen​

Käytä YouTuben-mainoksia saadaksesi videosi kilpailun kärkeen

Käytä YouTuben-mainoksia saadaksesi videosi kilpailun kärkeen

YouTube-mainokset ovat nopein keino siihen, miten saat lisää katselukertoja YouTubessa, sillä maksat ensivaikutelman tekemisestä ja toivottavasti klikkauksista, kunhan saat yleisösi mielenkiinnon heräämään ensimmäisten sekuntien aikana. Välillä kilpailu laajoista avainsanoista on niin voimakasta, että kannattaa ostaa YouTube-katseluita tai sponsoroitu video päästäkseen kilpailun kärkeen. Tämä on tehokkain tapa uudelle julkaisijalle saada lisää tilaajia, mikä on myös yleisesti haettu aihe.

Paras ominaisuus on, että voit todella kohdistaa yleisösi niin, että et tuhlaa näyttökertoja väärään demografiseen ryhmään. Jopa YouTube mainostaa, että taatuista näyttökerroista maksaminen voi johtaa siihen, että tavoitat juuri oikean yleisösi ja saat radikaalisti lisää tilaajia kanavallesi. Jopa tapauksissa, joissa katsojat lopettivat mainoksen katsomisen kesken, käyttäjät palaavat todennäköisemmin kanavalle tai videoon myöhemmin.

Kokeile ja opi miten saat lisää katselukertoja YouTubessa

miten saat youtube-näkymät

Miten saat enemmän katseluita YouTubessa parhaiten? Ole aktiivinen YouTubessa ja käytä sitä samalla tavalla kuin Instagramia tai Facebookia. Suunnittele julkaisevasi kerran tai pari kertaa viikossa, mikäli mahdollista. Kyse ei ole pelkästään erinomaisen sisällön luomisesta tai parhaan kameran valinnasta.

Kyse on yhdenmukaisuudesta ja ajattelemisesta laatikon ulkopuolella, mitä tulee niiden katsojien löytämiseen, jotka etsivät ainutlaatuista sisältöäsi. Näin voit selvittää, miten saat lisää ilmaisia katselukertoja YouTubessa luodessasi yhteyttä ainutlaatuiseen ja persoonalliseen Youtube-yleisöösi.

Muista nämä 10 vinkkiä oppiessasi, miten saat enemmän katseluita YouTubessa, ja alat nähdä suurta edistystä vain muutamassa kuukaudessa. Se on helppoa, ja se on todella hauskaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top