Ansaitse rahaa Fiverr -sivustolla

Vaikeus:

Vaikeus

Aika velvoite:

Aika velvoite

Tienauspotentiaali:

Tienauspotentiaali

Potentiaalinen tuntitaksa

0

Puntaje ToimeentuloNinja:

Hauska tienausmetodi sivustolla ToimeentuloNinja.fi.

Tämä opas käsittelee rahan ansaitsemista tekemällä pienillä satunnaisia töitä. Tämä tarkoittaa, että voit työskennellä ilman pysyvää työsopimusta ja vaadittavaa koulutusta, sekä yleisesti tehdä töitä ilman, että sinun tarvitsee sitoutua niihin pidemmäksi aikaa.

Voit toki jo nyt tehdä pieniä töitä toisille, kuten puutarhan hoitoa, lumitöitä ja niin edelleen. Tämä ToimeentuloNinja.fi:n opas keskittyy pieniin töihin, joita voit tehdä netin kautta kotonasi. Yleensä nämä pienet työt eivät tuota yli 100$ kerralla, mutta niitä voi tehdä nopeasti ja helposti kunhan tiedät, miten ne tehdään.

Tässä pieni esimerkki asian selventämiseksi:

Peter osaa piirtää erittäin hyvin ja haluaa ansaita rahaa kotonaan. Siksi hän liittyy www.fiverr.com sivustolle ilmaiseksi, jotta hän voisi myydä piirroksiaan ja karikatyyrejään muille. Fiverr.comissa hän laittaa profiiliinsa lyhyen videon jossa hän kertoo, millaista palvelua hän tarjoaa 5$ maksua vastaan. Useat henkilöt tilaavat hänen töitään ja pian hän ansaitseekin jo 35$ päivässä tai melkein 1000$ kuussa.

Näin toimit!

  • Selvitä taitosi
  • Luo käyttäjätili osoitteessa www.fiverr.com
  • Luo myyntivideo/ilmoitus
  • Aloita tienaaminen

Selvitä taitosi

Jotta voisit ansaita rahaa tekemällä pieniä töitä, sinun tulee tarjota palvelua, josta kannattaa maksaa. Normaali työ Fiverr.comin tyyppisellä sivustolla maksaa 5$, mutta useasti asiakkaat ostavat ylimääräisiä lisäpalveluja lisäkorvausta vastaan. Yksi työ ei tee sinusta vielä miljonääriä, joten ideana onkin hankkia mahdollisimman monta työtä ja tehdä ne sinulla sopivassa ajassa.

Sinun tulee siis selvittää, mitä voit tarjota ihmisille — tässä muutama esimerkki:

  • Olet lahjakas piirtäjääjä — Karikatyyrien piirtäminen, piirrokset, muotokuvien piirtäminen tai logot.
  • Olet taidokas kielissää — Käännä tekstiä eri kielistä suomeksi tai toisin päin.
  • Olet hyvä rakentamaan verkkokauppoja — Luo ihmisille verkkokauppoja ja auta heitä niiden kanssa.
  • Sinulla on blogi tai Facebook-sivu — Tarjoudu mainitsemaan sivullasi ihmisten tuotteita tai omia sivuja.
  • Olet hyvä kirjoittamaan hakemuksia — Tarkista hakemuksia ja korjaa virheet
  • Vain taivas on rajana!

Monet sivustot toimivat siltana pieniä töitä myyvien ihmisten välillä. Me valitsimme Fiverr.comin, koska se on yksi suurimmista ja parhaista palveluista. Jos haluat nähdä esimerkkejä toisista samanlaisia palveluja tarjoavista sivustoista, voit nähdä niistä listan sivun alaosassa.

Liity Fiverr.comiin

Mene osoitteeseen www.fiverr.com ja luo käyttäjätili. Kuten jo mainittu, tämä on täysin ilmaista ja voit aloittaa työskentelyn heti.

Tee myyntivideo/ilmoitus

Jotta saisit mahdollisimman paljon töitä, sinulla tulee olla myyntivideo tai -ilmoitus, jossa selität tarjoamasi palvelun sisällön. Kun luot uuden työn (palvelussa nimellä “gig”), sinua pyydetään luomaan myynti-ilmoitus ja myöhemmin myös lisäämään video. Tilastojen perusteella esittelyvideon sisältävät “keikat” myyvät 220% paremmin kuin vastaavat ilman videota, joten videon tekeminen on suositeltavaa.

Aloita tienaaminen

Jotta saisit ansaitsemasi rahat myös tilillesi, tarvitset PayPal-tilin. PayPal on ilmainen palvelu, jolla on miljoonia käyttäjiä. Voit luoda itsellesi tilin tästä osoitteesta: www.paypal.com. Kun olet saanut tilin luotua, on aika laittaa hihat heilumaan!

Jos etsit vielä lisää tapoja ansaita rahaa netissä, niin olet tervetullut lukemaan myös muita oppaitamme.

Kuka on tämän takana?

Minun nimeni on Aleksi, ja olen käytännössä kokeillut kaikki tavat tienata rahaa netissä

kalle-jensen

Aleksi Lenho
Sivun luoja