Ansaitse rahaa Fiverr – Sivustolla

freelancerina

Vaikeus

Vaikeus Matala
Matala

Aika

Aika Keskikokoinen
Keski

Tulo

Tulo Keskikokoinen
Keski
”ToimeentuloNinjan päätavoitteena on auttaa lukijoitamme parantamaan heidän taloudellista asemaansa. Olemme yhteistyössä muiden yritysten kanssa, joilla on samanlainen visio. Jotkut näistä linkeistä tässä julkaisussa voivat tulla kumppaneiltamme. Näin me ansaitsemme rahaa.”

Hauska tienausmetodi sivustolla ToimeentuloNinja.fi.

Tämä opas käsittelee rahan ansaitsemista tekemällä pienillä satunnaisia töitä. Tämä tarkoittaa, että voit työskennellä ilman pysyvää työsopimusta ja vaadittavaa koulutusta, sekä yleisesti tehdä töitä ilman, että sinun tarvitsee sitoutua niihin pidemmäksi aikaa.

Voit toki jo nyt tehdä pieniä töitä toisille, kuten puutarhan hoitoa, lumitöitä ja niin edelleen. Tämä ToimeentuloNinja.fi:n opas keskittyy pieniin töihin, joita voit tehdä netin kautta kotonasi. Yleensä nämä pienet työt eivät tuota yli 100$ kerralla, mutta niitä voi tehdä nopeasti ja helposti kunhan tiedät, miten ne tehdään. Ja Fiverr auttaa freelancer-töiden löytämisessä.

Tässä pieni esimerkki asian selventämiseksi:

Peter osaa piirtää erittäin hyvin ja haluaa ansaita rahaa kotonaan. Siksi hän liittyy www.fiverr.com sivustolle ilmaiseksi, jotta hän voisi myydä piirroksiaan ja karikatyyrejään muille. Fiverr.comissa hän laittaa profiiliinsa lyhyen videon jossa hän kertoo, millaista palvelua hän tarjoaa 5$ maksua vastaan. Useat henkilöt tilaavat hänen töitään ja pian hän ansaitseekin jo 35$ päivässä tai melkein 1000$ kuussa.

Näin toimit!

  • Selvitä taitosi
  • Luo käyttäjätili osoitteessa fiverr.com
  • Luo myyntivideo/ilmoitus
  • Aloita tienaaminen

Selvitä taitosi

Jotta voisit ansaita rahaa tekemällä pieniä töitä, sinun tulee tarjota palvelua, josta kannattaa maksaa. Normaali työ Fiverr.comin tyyppisellä sivustolla maksaa 5$, mutta useasti asiakkaat ostavat ylimääräisiä lisäpalveluja lisäkorvausta vastaan. Yksi työ ei tee sinusta vielä miljonääriä, joten ideana onkin hankkia mahdollisimman monta työtä ja tehdä ne sinulla sopivassa ajassa. 

Fiverr ei ehkä ole paras paikka tulla miljonääriksi, mutta voit varmasti tehdä kunnollista toimeentuloa tai ylimääräistä rahaa sivussa

Sinun tulee siis selvittää, mitä voit tarjota ihmisille — tässä muutama esimerkki:

  • Olet lahjakas piirtäjääjä — Karikatyyrien piirtäminen, piirrokset, muotokuvien piirtäminen tai logot.
  • Olet taidokas kielissää — Käännä tekstiä eri kielistä suomeksi tai toisin päin.
  • Olet hyvä rakentamaan verkkokauppoja — Luo ihmisille verkkokauppoja ja auta heitä niiden kanssa.
  • Sinulla on blogi tai Facebook-sivu — Tarjoudu mainitsemaan sivullasi ihmisten tuotteita tai omia sivuja.
  • Olet hyvä kirjoittamaan hakemuksia — Tarkista hakemuksia ja korjaa virheet
  • Vain taivas on rajana!

Monet sivustot toimivat siltana pieniä töitä myyvien ihmisten välillä. Me valitsimme Fiverr.comin, koska se on yksi suurimmista ja parhaista palveluista. Jos haluat nähdä esimerkkejä toisista samanlaisia palveluja tarjoavista sivustoista, voit nähdä niistä listan sivun alaosassa.

fi-recent-news-banner
ProfitFarmers tuotti meille voittoa 2,141 € vain muutamassa viikossa.
Haluatko nähdä, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa ProfitFarmersin avulla?
ProfitFarmers: Helppo tapa ansaita rahaa verkossa.
Olemme kokeilleet sitä itse, ja mikä oli tuloksemme?
2,141 € voittoa. Alle 25 min päivässä.
Katso arvosteluvideo nähdäksesi, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa

Liity Fiverr.comiin

Mene osoitteeseen www.fiverr.com ja luo käyttäjätili. Kuten jo mainittu, tämä on täysin ilmaista ja voit aloittaa työskentelyn heti.

Tee myyntivideo/ilmoitus

Jotta saisit mahdollisimman paljon töitä, sinulla tulee olla myyntivideo tai -ilmoitus, jossa selität tarjoamasi palvelun sisällön. Kun luot uuden työn (palvelussa nimellä “gig”), sinua pyydetään luomaan myynti-ilmoitus ja myöhemmin myös lisäämään video. Tilastojen perusteella esittelyvideon sisältävät “keikat” myyvät 220% paremmin kuin vastaavat ilman videota, joten videon tekeminen on suositeltavaa.

Aloita tienaaminen

Jotta saisit ansaitsemasi rahat myös tilillesi, tarvitset PayPal-tilin. PayPal on ilmainen palvelu, jolla on miljoonia käyttäjiä. Voit luoda itsellesi tilin tästä osoitteesta: Paypal.com. Kun olet saanut tilin luotua, on aika laittaa hihat heilumaan! Jos haluat oppia muita tapoja löytää yrityksiä, jotka etsivät taitojasi, voit tutustua online-työpaikkaoppaaseen.

Jos etsit vielä lisää tapoja ansaita rahaa netissä, niin olet tervetullut lukemaan myös muita oppaitamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top