Tienaa rahaa Etsy-sivustolla

Tienaa rahaa Etsy-sivustolla
”ToimeentuloNinjan päätavoitteena on auttaa lukijoitamme parantamaan heidän taloudellista asemaansa. Olemme yhteistyössä muiden yritysten kanssa, joilla on samanlainen visio. Jotkut näistä linkeistä tässä julkaisussa voivat tulla kumppaneiltamme. Näin me ansaitsemme rahaa.”
freelancerina

Vaikeus

Vaikeus Matala
Matala

Aika

Aika Keskikokoinen
Keski

Tulo

Tulo Pieni
Pieni

Oletko intohimoinen antiikkia tai vintage-muotia kohtaan? Oletko aloitteleva taiteilija? Onko käsityöt sinulla rakas harrastus? Jos vastausesi on kyllä, voit ryhtyä ansaitsemaan rahaa sivustolla: Etsy, ja saat mahtavan sekä vallanmainion verkkotyön.

Jos Etsy ei ole sinulle entuudestaan tuttu, sivusto on antiikille, vintage-esineille, taiteelle ja käsitöille omistettu markkinapaikka. Sivusto erottuu Ebay:stä niin, että se keskittyy vintage- ja antiikkituotteisiin. Voit ajatella sitä taide- tai käsityöfestivaalina netissä. Sivusto on uskomattoman suosittu ja sinne eksyy miljoonia vierailijoita kuukausittain. Sinulla on siis erittäin suuri joukko ihmisiä, jotka voit saada asiakkaiksesi ja tulla siten rikkaaksi.

Etsy:n avulla, voit perustaa oman nettikauppasi, jossa otat vastaan tilauksia asiakkailtasi. Voit sitten täyttää tilaukset itse ja vastaanottaa maksun PayPal:n tai muun keinon kautta. Etsy-sivuston käyttämisen kulut ovat todella pienet ja monet ihmiset tienaavat sillä hyvin toissijaisena työnä ja jopa pääasiallisena työnä, jolla he elättävät itsensä myymällä tuotteita. Jotta voit aloittaa Etsy:n hyödyntämisen ja tienaa rahaa netissä, noudata seuraavia ohjeita:

1. Päätä, Mitä Haluat Myydä

Aivan ensimmäiseksi sinun on päätettävä, mitä haluat myydä Etsy:ssä. Jotta pystyt muodostamaan idean siitä, millaiset tuotteet myyvät siellä hyvin, vietä aikaa sivustoa tutkimalla.

Voit selailla kategorioittain, jotta näet minkä tyyppisiä asioita ihmiset myyvät. Ei ole mitään kiveen hakattua sääntöä siitä, minkälaiset tuotteet menestyvät; kunhan se on vintage tai käsintehtyä, se tulee todennäköisesti sopimaan sivuston tyyliin. Sinun pitää myös varmistaa, että tuotteet joita haluat myydä, ovat hyvin tehtyjä sekä hyvässä kunnossa. Jos tarjoat taidetta tai käsitöitä, sinun pitää pystyä tekemään tuotteita sitä mukaan kun myyntiä tulee.

2. Avaa Kauppasi

Kun olet päättänyt mitä haluat myydä, sinun on aika perustaa kauppasi. Aloita valitsemalla nimi, joka liittyy jotenkin myytäviä oleviin tuotteisiisi. Kirjoita sitten profiili kauppaasi varten ja toivota ihmiset tervetulleiksi sekä selitä mistä kaupassasi on kyse. 

Varmista, että sisältö kuulostaa ammattilaiselta ja, että siitä ei löydy kirjoistus- tai kielioppivirheitä. Tee loppuun myös About Us-sivusi. Luo yhteys asiakkaaseen selittämällä kuka sinä olet ja kuinka löysit taiteen ja käsitöiden maailman tai miten kiinnostuit vintage-tuotteista.

3. Ota Valokuvia

Tämä on yksi tärkeimmistä asioista, kun haluat myydä Etsy:ssä. Sinun täytyy valokuvata tuotteitasi hyvin. Jotkut erittäin uniikitkaan esineet eivät ole saaneet tuulta siipiensä alle, jos ne eivät ole näyttäneet hyviltä valokuvissa. Tällä sivustolla hyvien valokuvien ottaminen on olennaista menestymisesi kannalta.

Sinulla ei tarvitse olla hienostunutta kameraa, jotta voit ottaa hyviä kuvia. Voit käyttää älypuhelintasi ja saada sillä loistavia kuvia, jos vain pidät pari asiaa mielessäsi.

  • Käytä pelkistettyä taustaa, joka ei vie huomiota tuotteeltasi. Valkoinen on tyypillisesti paras monille tuotteille; jos kuitenkin myyt jotain, mikä hohtaa tai säteilee, sinun kannattaa käyttää mustaa taustaa.
  • Varmista, että tausta on samanlainen kaikille kuvillesi ja käytä samanlaista asetelmaa, jotta kaupallasi on siisti ulkonäkö..
  • Jos myyt vaatteita, sinun kannattaa hankkia malli tai mallinukke, jolla voit esitellä niitä paremmin. Saatat joutua käyttämään nuppineuloja, jotta vaate näyttää imartelevalta.
  • Tarjoa valokuvia myös kauniista yksityiskohdista, joiden avulla tuotteesi pääsevät oikeuksiinsa.
fi-recent-news-banner
ProfitFarmers tuotti meille voittoa 2,141 € vain muutamassa viikossa.
Haluatko nähdä, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa ProfitFarmersin avulla?
ProfitFarmers: Helppo tapa ansaita rahaa verkossa.
Olemme kokeilleet sitä itse, ja mikä oli tuloksemme?
2,141 € voittoa. Alle 25 min päivässä.
Katso arvosteluvideo nähdäksesi, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa

4. Kirjoita Hyvä Kuvaus

Kuvat ovat erittäin tärkeitä, mutta ne eivät voi kertoa asiakkaallesi kaikkea tuotteistasi. Sen takia, sinun pitää kirjoittaa yksityiskohtainen kuvaus, joka selittää kaikki tuotteesi ominaisuudet. Kerro asiakkaalle, mistä materiaalista tuote on tehty. 

Kuvaile asioita, joita hän ei välttämättä näe kuvissa. Muista myös kuvailla kokoa tarkasti varsinkin, jos myyt vaatteita. Varmista myös, että tiedotat asiakasta siitä, kauanko sinulla menee tuotteen tekemisessä, jos aiot tehdä sen itse eikä sinulla ole valmista varastoa.

Jos asiakkaalla on mahdollisuus kustomoida ostoksensa, selitä kaikki kustomointivaihtoehdot ja kerro asiakkaillesi, miten heidän pitäisi pyytää muokkauksia. Ennen kaikkea kuvat ovat erinomainen tapa (verkko)kauppasi promotoimisessa tehdäksesi rahaa Instagramissa ja muilla sosiaalisen median sivustoilla.

5. Aseta Hinta

Viimeinen askel tuotteen myymisessä on sen hinnan päättäminen. Sinun kannattaa katsella, mitä muut ihmiset pyytävät samankaltaisista tuotteista. Varmista kuitenkin, että hinta on tarpeeksi korkea, jotta voit kattaa sen tekemisen kulut ja silti saada siitä voittoa.

Pidä mielessä, että Etsy laskuttaa kuluja. Sinun tulee maksaa tietty summa per tuote joka kuukausi, jotta se esiintyy Etsy-sivutolla kunnes se myydään tai sinä poistat sen. Etsy veloittaa myös 3,5 prosenttia tuotteiden myyntihinnasta. Jos annat asiakkaalle mahdollisuuden hoitaa maksu PayPal:n kautta, eteesi tulee uusi, PayPal:n asettama kulu.

freelancerina

Vaikeus

Vaikeus Keskikokoinen
Keski

Aika

Aika Keskikokoinen
Keski

Tulo

Tulo Keskikokoinen
Keski

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top