Myy Kuviasi Netissä

5 steder du kan tjene penge på dine billeder
”ToimeentuloNinjan päätavoitteena on auttaa lukijoitamme parantamaan heidän taloudellista asemaansa. Olemme yhteistyössä muiden yritysten kanssa, joilla on samanlainen visio. Jotkut näistä linkeistä tässä julkaisussa voivat tulla kumppaneiltamme. Näin me ansaitsemme rahaa.”
freelancerina

Vaikeus

Vaikeus Keskikokoinen
Keski

Aika

Aika Keskikokoinen
Keski

Tulo

Tulo Keskikokoinen
Keski

Oletko yksi niistä ihmisistä, joiden kamera on heille kuin luotettava kumppani ja, joka löytää motiiveita kaikkialta ympäriltään?

Miksi et haluaisi saada vähän lisätienestiä kuviesi avulla? ToimeentuloNinja.fi on löytänyt joitain nettisivuja, missä voit myytä kuviasi ilman suurta työmäärää, kunhan olet editoinut ja ladannut ne.

Jos tienaat paljon rahaa kuvistasi, sinun pitää tietenkin maksaa niistä veroja. Mutta sitten sinulla on myös mahdollisuus vähentää tarvikekustannuksia, editointiohjelmia ja matkoja (moniin eri kuvauskohteisiin). Voi olla hyvä idea kysyä neuvoa ammattilaiselta, jos haluat välttää ongelmiin joutumista verojen kanssa.

Tässä ovat viisi eri sivustoa, joissa voit myydä kuviasi:

Sivuston mukaan, sillä on yli 5 miljoonaa kuvaajaa, jotka myyvät kuviaan siellä. Tällä sivustolla sinä saat 70%:a tuotosta jokaiselle lisenssille, jonka myyt (standardinmukainen hinta on 250 dollaria) ja sinun kuvasi ovat saatavilla isoille mainoskampanjoille tai muille (ainakin jos myyt kaupallisen lisenssin).

Liittyäksesi 500px Prime:n, sinun täytyy ensin luoda profiili 500px:lle. Tänne sinun täytyy toimittaa kuvasi ja täyttää kaikki tarpeelliset yksityiskohdat kuvista, kuten malli, sijainti ja oikeudet.

Voit myydä kuviasi vaihtoehtoisesti joko kaikilla oikeuksilla, tai vain rajatuilla oikeuksilla. Tulet tienaamaan enemmän myymällä kuvia kaikilla oikeuksilla, mutta toisaalta voit siinä tapauksessa myydä kuvan vain kerran.

Smugmug Pro:n kanssa saat jopa 85%:a kuviesi tuotoista, mutta et voi luoda ilmaista profiilia. Jos haluat liittyä sivustolle, sinun täytyy ostaa jäsenyys minimihinnalla 12,5 dollaria kuussa.

Jos päätät liittyä, lataat kuvasi, valitset mitä tuotteita haluat myydä ja päätät hinnat, jotka asetat kuvillesi.

Tämä sivu on hyvä sinulle, jolla on myyntivaistoa ja yritteliäisyyttä, sillä sinulla on enemmän vapautta muotoilla tuotteitasi uudelleen.

Tällä sivustolla, voit tienata jopa 120 dollaria per kuva. Sivuston maksurakenne on melko monimutkainen, mutta tiivistettynä, mitä enemmän myyt, sitä enemmän tienaat per kuva.

Kokonaisuudessaan sivuston jäsenet ovat tienanneet 30 miljoonaa dollaria 500 miljoonasta latauksesta, joten se on epäilemättä hyvin myyvä sivusto. Voit myös löytää videoita ja kursseja sivustolta.

Voit myös viitata muihin kuviin ja tienata pienen osan tuloista, aina kun kuva myydään.

fi-recent-news-banner
ProfitFarmers tuotti meille voittoa 2,141 € vain muutamassa viikossa.
Haluatko nähdä, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa ProfitFarmersin avulla?
ProfitFarmers: Helppo tapa ansaita rahaa verkossa.
Olemme kokeilleet sitä itse, ja mikä oli tuloksemme?
2,141 € voittoa. Alle 25 min päivässä.
Katso arvosteluvideo nähdäksesi, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa

Myy kuviasi netissä

Tämä sivu on ollut toiminnassa vuodesta 2001 ja tämän vuoksi, sillä on laaja verkosto, joka koostuu ostajista sekä myyjistä. Tämän syyn vuoksi, et voi vain luoda profiilia ja ladata kuviasi, sillä sinun täytyy hakea jäsenyyttä.

Lisäksi sinun täytyy valita kaikkein sopivin kategoria (kuvat, kuvitukset, videot tai äänet) ja täyttää hakemus. Sitten iStockphoto arvioi sinun kelpoisuutesi ja joudut tekemään pienen testin. Viimeisenä askeleena sinun täytyy lähettää heille omaa materiaaliasi, jonka oletetaan tietenkin olevan nappisuoritus.

Jos tulet hyväksytyksi, tulet vastaanottamaan vähintään 15%:a tuloistasi, joka toimii miniminä. Voit työskennellä itsesi lähemmäksi 45%:a. Sivustolta löytyy myös yhteenveto, jolla voit helposti laskea tulosi.

Etsy ei ole paikka ainoastaan hääkoristeille, Halloween-puvuille ja lahjaideoille. Voit myös myydä siellä kuviasi.

Sinun näkökulmastasi kaupat ovat melko hyviä, sillä Etsy ottaa vain 20%:a per kauppa + 3,5%:a myyntihinnasta. Vastapalvelukseksi sinun täytyy tehdä vähän lisätöitä saadaksesi kuvasi myymään.

Etsy ei ole välttämättä paikka, jonka valitsisit ensin etsiessäsi ostettavia kuvia. Mutta koska Etsy ottaa vain pienen osan tuloista, se voi olla sen arvoista.

Sitä paitsi, Etsy tarjoaa erittäin avuliaan käsikirjan, joka opettaa brändäystä, markkinointia ja niin edelleen. Etsy-myyjänä sinä voit myös itse valita hintasi ja mahdollisuutesi ovat melkein rajattomat.

Jokaisella sivulla on sen omat edut ja viat, sinun täytyy vain katsastaa ne ja etsi se oikea, joka sopii

freelancerina

Vaikeus

Vaikeus Matala
Matala

Aika

Aika Matala
Matala

Tulo

Tulo Pieni
Pieni

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös
Lopeta kamppailu oman taloudellisen tilanteesi kanssa. Löydä tapa ansaita rahaa jo tänään.

Liity tuhansien muiden joukkoon, jotka ovat muuttaneet elämänsä ansaitsemalla rahaa verkossa …15 + Eri menetelmää, kaikki varmennettuja, kaikki kannattavia.

fi-recent-news-banner
ProfitFarmers tuotti meille voittoa 2.141€ vain muutamassa viikossa
Haluatko nähdä, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa ProfitFarmers vulla?