Tienaa rahaa T-paidoilla

Tienaa rahaa T-paidoilla
”ToimeentuloNinjan päätavoitteena on auttaa lukijoitamme parantamaan heidän taloudellista asemaansa. Olemme yhteistyössä muiden yritysten kanssa, joilla on samanlainen visio. Jotkut näistä linkeistä tässä julkaisussa voivat tulla kumppaneiltamme. Näin me ansaitsemme rahaa.”
freelancerina

Vaikeus

Vaikeus Keskikokoinen
Keski

Aika

Aika Keskikokoinen
Keski

Tulo

Tulo Keskikokoinen
Keski

T-paitoja! Niitä ei koskaan ole tarpeeksi, eikö vain? Vaikka sinulla olisi jo lukuisia kaapissasi, nähdessäsi fiksulla sanonnalla varustetun tai uniikisti suunnitellun paidan, sinun on vain saatava se.

Tästä syystä T-paidat ovat erinomainen tapa ansaita rahaa. Paidoille on aina kysyntää ja niiden muuttaminen tuloiksi myymisen kautta on todella helppoa, jos tiedät miten se tehdään ja sinulla on muutamia luovia ideoita. Tämän lisäksi, mikäli sinulla on kaupallistettu Youtube-kanava tai haluat rahasampoblogin, t-paidoilla saa lisää lisäarvoa tuotemerkkiisi ja antavat faneillesi tai seuraajillesi jotain ostettavaa.

Voit jo kuvitella itsesi ostamassa painatusvarusteita, yksinkertaisia paitoja ja opettelemassa, miten voit tuottaa hyvännäköisiä kuvia. Mikään näistä asioista kuitenkaan ei ole välttämätöntä. Teespring –sivuston avulla, voit muuttaa T-paitaideasi rahaksi ja täydentää tulojasi. Lue eteenpäin, jos haluat kuulla vinkkejä siitä, miten voit tienata rahaa Teespring-sivuston avulla.

Miten Teespring Toimii

Teespring on sivusto, joka antaa sinun myydä T-paitoja ilman, että sinun täytyy huolehtia niiden tuottamisesta ja kuljetuksesta. Sinun ei tarvitse myöskään huolehtia laitteista ja varastosta ja voit oikeastaan perustaa oman kampanjasi alle 10 minuutissa.

Noudata vain näitä ohjeita:

1. Rekisteröidy Teespring-sivustolle tehdäksesi käyttäjä

Sen avulla valmistaudut käyttämään sivustoa. Vieraile sivustolla ja noudata ohjeita, jotta saat käyttäjäsi valmiiksi ja voit aloittaa toimet.

2. Luo Oma T-paita Designisi

Teespring antaa sinulle intuitiivisen suunnitteluun tarkoitetun työvälineen, joka auttaa omien paitojen luonnissa ja tekee siitä helppoa. Voit tuoda paitaan omia kuviasi tai käyttää clipartia sekä fontteja luodaksesi omanlaisen paitasi. 

3. Valitse Paidallesi Tyyli

Kun olet saanut graafisen puolen valmiiksi, voit valita minkälaisia paitoja haluat tarjota, tavallisista paidoista premium-vaihtoehtoihin. Voit myös valita tehdä huppareita.

4. Mieti Kampanjasi Tavoitteita

Päätä ensin, paljonko haluat tienata kampanjallasi. Määritä sitten, monta paitaa sinun on myytävä ja mihin hintaan saavuttaaksesi tavoitteesi. Voit tuottaa vain 5 paitaa, mutta myös niinkin paljon kuin 100. Mitä suurempi tavoitteesi on, sitä enemmän rahaa teet jokaisella myynnillä.

5. Keksi Nimi

Annan kampanjallesi otsikko, joka kuvailee tarkasti paitojasi ja saa osakseen huomiota. Sitten voit päättää kampanjasi pituuden, eli 3 päivästä 21 päivään.

6. Julkaise Kampanjasi

Kun kampanjasi on valmiina, ihmiset voivat mennä nettisivulle ja tilata paitaasi. Asiakkaitasi ei tulla laskuttamaan, ellet sitten saa tarpeeksi tilauksia ja saavutettua tavoitettasi. Jos saavutat tavoitteesi, asiakkaita laskutetaan kampanjan lopussa ja se saavat paitansa 7-10 päivässä, jos he asuvat Yhdysvalloissa.

7. Mainosta Kampanjaasi

Varmistaaksesi kampanjasi menestyksen, sinun on laitettava sana kiertämään sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi Instagram on hyvä alusta rahan tahkomiseen ja teepaitojen promotoimiseen. Voit myös kertoa ystäville ja perheellesi. Voit myös järjestää sähköpostikampanjan ja jopa luoda mainoksia.

8. Peri Rahasi

Kun onnistunut kampanja päättyy ja asiakkaiden paidat kuljetetaan, Teespring lähettää tuotot PayPal-tilillesi. 

Tienaa rahaa T-paidoilla

Vinkkejä Siihen, Miten Voit Tienata Rahaa Teespring-sivustolla

Jotta voit varmistaa kampanjasi menestyksen ja lisätä mahdollisuuksiasi tehdä siitä tuottoisa, noudata näitä vinkkejä tienaa rahaa helposti T-paidoilla:

1. Katso Mikä Myy

Katsasta Teeview, joka on Teespring-sivuston osa ja antaa sinun katsoa viikon suosituimmat T-paidat. Tutki siis, minkätyyppiset T-paidat myyvät ja inspiroidu niiden tyylistä. Yksinkertaisemmat T-paidat menestyvät tyypillisesti paremmin, kuin prameat. Sinun ei siis tarvitse keksiä mitään hienostunutta menestyäksesi.

2. Valitse Markkinarako

Kun olet tekemisissä jonkin nettiyhteisön kanssa tai olet osallisena ryhmässä tai organisaatiossa, sinun kannattaa miettiä minkälaiset asiat ja T-paidat viehättäisivät muita jäseniä. Jos pidät T-paitoja suunnitellessasi jonkin tietyn markkinaraon mielessäsi, sinulla on kohdeyleisö, jolle voi mainostaa paitojasi.

fi-recent-news-banner
ProfitFarmers tuotti meille voittoa 2,141 € vain muutamassa viikossa.
Haluatko nähdä, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa ProfitFarmersin avulla?
ProfitFarmers: Helppo tapa ansaita rahaa verkossa.
Olemme kokeilleet sitä itse, ja mikä oli tuloksemme?
2,141 € voittoa. Alle 25 min päivässä.
Katso arvosteluvideo nähdäksesi, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa

3. Seuraa Pop-kulttuuria

T-paitojen suunnittelu ajankohtaisesti voi auttaa sinua nostamaan myyntiäsi. Pysy ajan tasalla nettimeemien, suosittujen tv-sarjojen ja elokuvien sekä viimeisimpien julkkisjuorujen kanssa. Loistavia ideoita T-paidoille on kaikkialla.

4. Saa Apua Ammattilaiselta

Vaikka tekisitkin T-paitasi itse, graafisen puolen tilaaminen ammattilaiselta varmistaisi sen, että paitasi on tyylikäs. Voit löytää suunnittelijoita freelance-sivustoilta, kuten Upwork tai Fiverr.

5. Anna Asiakkaillesi Valintoja

Vaikka et haluakaan tehdä valintaa asiakkaallesi hankalaksi, myyntisi saattaa nousta tarjotessasi enemmän kuin yhdenlaista paitaa tai erilaisia värejä.

6. Pidä Tavoitteesi Matalana

Voi olla hankalaa ymmärtää kuinka stressaava kampanjasta tulee, kun aloitat. Muista –jos et saavuta tavoitettasi, et tule tienaamaan yhtään rahaa. Voi olla siis parempi aloittaa pienestä, ehkä 50 tai vähemmästä paidasta. Sinun pitää myös pitää prosessia silmällä. 

Älä pelkää tavoitteesi muuttamista pienemmäksi kampanjan lopussa, jos et ole varma tuletko saavuttamaan alkuperäistä tavoitetta.

7. Osta Facebook-mainoksia

Facebook-mainokset ovat suhteellisen halpoja ja voit saada niillä paljon tuloksia. Koska Facebook kohdistaa mainoksiaan ihmisten mielenkiinnon mukaan, sinun T-paitasi voivat nähdä sadat, tuhannet tai jopa miljoonat potentiaaliset asiakkaat. Kun potentiaalinen asiakas näkee hauskan T-paidan etusivullaan, Teespring tekee ostotapahtumasta heille helppoa ja varmistaa onnistuneet kaupat.

8. Verkostoidu Muiden Kanssa

Etsi ryhmiä sosiaalisesta mediasta, joiden jäsenet myyvät T-paitoja Teespring-sivustolla tai samankaltaisilla sivustoilla. Voit saada arvokasta tietoa sekä loistavia vinkkejä menestyneiltä myyjiltä. Vaikka ihmiset kilpailevatkin myynneistä sivustolla, Teespring-yhteisö toivottaa sinutkin tervetulleeksi. Tulet huomaamaan, että ryhmien jäsenet haluavat auttaa sinua onnistumaan.

9. Valmistaudu Epäonnistumiseen.

Tienaa rahaa T-paidoillaOn erittäin normaalia, että ensimmäiset Teespring-kampanjat jäävät paljon tavoitteensa alle. Jos et onnistu ensimmäisellä kerralla, yritä kampanjaasi uudestaan; ennen tätä, arvioi kuitenkin aikaisempi yrityksesi ja yritä miettiä, mikä meni vikaan ja mitä voisit korjata. 

Asetitko liian korkean tavoitteen? Eikö T-paitasi vain ollut viehättävä? Eikö ostajilla ollut tarpeeksi vaihtoehtoja vai etkö onnistunut mainostamaan T-paitaasi tehokkaasti? Tee muutokset ja julkaise kampanjasi uudestaan!

Muut Samankaltaiset Sivustot Kuin Teespring

Vaikka Teespring on kaikkein tunnetuin tämän kaltainen sivusto, netissä on muitakin sivustoja, jotka antavat sinun myydä T-paitojasi ja muita tuotteita suurelle yleisölle ilman, että sinun täytyy tuottaa niitä itse, kuten:

Threadless on suunnittelukilpailu ja T-paitavarasto samassa paketissa. Jos T-paitasi valitaan viikon parhaaksi, saat $2000 suuruisen käteispalkinnon ja saat ainakin 20 prosenttia tuotoista, joita sivusto tekee paitasi myynnillä.

  • Zazzle

Zazzle:n avulla, voit tehdä paljon muutakin kuin vain T-paitoja! Tämä sivusto antaa sinun toteuttaa itseäsi graafisesti kahvimukeihin, vaatteisiin, avainperiin ja moniin muihin asioihin. Olet myös täysin rojaltisi kontrollissa.

Designs by Humans –sivustolla on hakemusprosessi, jolla he hyväksyvät uusia suunnittelijoita. Kun sinut hyväksytään, tienaat $3 jokaisesta myymästäsi T-paidasta.

Tällä sivustolla ei ole kampanjoita. Sen sijaan, Spreadshirt järjestää sinulle kaupan, joka antaa asiakkaiden ostaa vaatteita sinulta yksi kappale kerrallaan. Voit valita oman provisiopalkkasi ja sivusto auttaa sinua julkaisemaan tuotteitasi myös omalla nettisivullasi. Tämä on huikeaa varsinkin, jos sinulla on blogi tai fanisivu. T-paitoja! Sinulla ei ikinä voi olla niitä tarpeeksi, eikä vain? Vaikka sinulla olisi jo lukuisia kaapissasi, kun näet paidan, jossa on fiksu sanonta tai uniikki suunnittelu, sinun on vain ostettava se.

freelancerina

Vaikeus

Alhainen
Alhainen

Aika

Keskiverto
Keskiverto

Tulo

Tulo Keskikokoinen
Keski

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös
Lopeta kamppailu oman taloudellisen tilanteesi kanssa. Löydä tapa ansaita rahaa jo tänään.

Liity tuhansien muiden joukkoon, jotka ovat muuttaneet elämänsä ansaitsemalla rahaa verkossa …15 + Eri menetelmää, kaikki varmennettuja, kaikki kannattavia.

fi-recent-news-banner
ProfitFarmers tuotti meille voittoa 2.141€ vain muutamassa viikossa
Haluatko nähdä, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa ProfitFarmers vulla?