Ansaitse rahaa testaamalla tuotteita

Vaikeus:

helppoa rahaa

Aika velvoite:

kuinka tehdä rahaa

Tienauspotentiaali:

kuinka tehdä rahaa

Potentiaalinen tuntitaksa

Puntaje ToimeentuloNinja:

Kokeile tuotteita ja pidä ne palkintoina. Saatat jopa voida tienata rahaa kokeilemalla tuotteita!

Monien taskut saattavat joskus tuntua tyhjiltä. Valitettavasti sivutyöhön tarvittavaa energiaa ei aina löydy, koska opiskelu tai päivätyö saattavat olla raskaita.

Onneksi on muita helppoja tapoja välttää nälän näkemistä ja tulla rikkaaksi! Useat yritykset ovat valmiita maksamaan rahaa tai antamaan tuotteita, jos kokeilet niitä heidän puolestaan. Lue lisää täältä ja selvitä miten voit aloittaa tuotteiden kokeilemisen.

Johdatuksen tuotekokeiluihin

Selvityksen siitä, mitä voit odottaa vastineeksi palveluistasi

Parhaat sivustot ja yritykset tuotekokeiluihin

Vinkkejä ja neuvoja

5 parasta tuotekokeilukampanjaa nyt:

Testaa uutta tehokasta iPhone 7!

Testaa uusi Acer Aspire Switch 12 s
Testaa uusinta iPad Air 2:sta
Testaa upeita Clinique-meikkejä ja
Testaa uutta SONY Xperia X
Testaa Applen tuliterää Macbook’a
miten saada rahaa

Johdatus tuotekokeiluihin

On yrityksiä, jotka ovat valmiita palkitsemaan sinut tuotteidensa kokeilemisesta ja arvostelusta. He joko lähettävät tuotteensa sinulle ilmaiseksi palautetta vastaan (voit myöhemmin myydä tuotteet netissä) tai maksavat sinulle palautteestasi. Jotkin sivustot pyytävät sinua arvostelemaan niitä eri sosiaalisissa medioissa ja tämä on myös yksi tapa tienata rahaa Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä.

ToimeentuloNinja-sivustolta löydät monia oppaita siitä, miten voit tienata rahaa ja tässä oppaassa kerromme sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää tuotekokeiluista.

Mitä voit odottaa vastineeksi?

Ei ole taetta, että sinulle maksetaan – useimmiten sinulle ei suoraan maksetakaan kokeiluista. Onko tämä silti vaivan arvoista? Yleisesti ottaen KYLLÄ. Työ on helppoa ja saat itsellesi jotakin arvokasta. Esimerkkejä siitä, mitä vastinetta voit saada palveluillesi:

  • Kuponkeja kauppoihin, nettisivuille
  • Laitteita (Apple, Samsung…)
  • Ruokaa ja juotavaa (Joskus rajoitettuja eriä)
  • Kosmetiikka- ja hygieniatuotteita
  • Kirjoja ja lehtiä
  • Vaatteita ja kenkiä
  • Rahaa

On hyvä muistaa, että sinulle ei välttämättä taata mitään tavaraa, vaikka oletkin ilmoittautunut kokeilijaksi. Käyttäjiä on tuhansia ja yrityksillä ei tietenkään ole varaa lähettää tuotteita kaikille. Mutta et koskaan saakaan mitään, jollet edes yritä!

Hyvät sivustot tuotekokeiluihin

Ryhtyäksesi tuotearvostelijaksi, sinun tulee antaa tietosi yhdelle monista sivustoista, jotka tarjoavat tuotekokeiluja. Valinnanvaraa on paljon ja koko ajan tulee uusia vaihtoehtoja. MRN on löytänyt 4 luotettavaa sivustoa.

Mahdollisesti paras paikka, josta voit saada tuotteita arvosteltavaksi. Luot vain profiilin ja alat kokeilemaan tuotteita tai täyttämään kyselyitä. Toluna on myös yksi suositelluista sivustoista, kun haluat tienata rahaa vastaamalla kyselyhin.

Miten toimit: Jos menet “testaus” osioon, sinulla on mahdollisuus ryhtyä arvostelemaan erilaisia tuotteita. Jos sinut valitaan, tuote lähetetään kotiisi. Sen jälkeen sinun tulee vain kokeilla tuotetta, minkä jälkeen vastaat kyselyyn tuotteesta. Palkintona saat pitää tuotteen.

Esimerkkejä tuotteista: Valikoima vaihtelee jatkuvasti, mutta tuotteet joita tavallisesti lähetetään kokeiltavaksi ovat suihkugeelit, hammastahnat ja muu kosmetiikka.

Mahdollisuutesi päästä kokeilijaksi: Normaalisti tuotetta kokeilevat 200-500 henkilöä, jotka valitaan satunnaisesti.

Mahtava sivusto, joka maksaa toisten nettisivujen arvostelemisesta. Oikeiden tuotteiden sijaan kokeilet erilaisia sivustoja, jotka pitävät mielenkiinnon yllä.

Miten toimit: Kun luot profiilisi, sinua pyydetään tekemään testiarvostelu. Jos se on hyvä, sinut kutsutaan ajoittain arvostelemaan nettisivuja.

Jokaista arvosteltua sivua kohden saat 10 dollaria PayPal-tilillesi (arvostelun kirjoittamiseen kuluu noin 20 minuuttia)

Esimerkkejä tuotteista: Vain nettisivuja, joita et tietenkään voi pitää itselläsi.

Mahdollisuutesi päästä kokeilijaksi: Sinun täytyy tehdä testiarvostelu tullaksesi sertifioiduksi testaajaksi, mutta vain noin 1 % hylätään.

Luotettu sivusto, joka myös maksaa parhaiten. Valitettavasti kokeilukutsuja ei tule kovin usein.

Miten toimit: Luot profiilin, minkä jälkeen pääset täyttämään kyselyjä ja välillä kokeilemaan tuotteita.

Esimerkkejä tuotteista: Kosmetiikkaa, ruokaa, juotavaa jne.

Mahdollisuutesi päästä kokeilijaksi: Kokeilua vaativien tuotteiden määrä on jonkin verran pienempi verrattuna muihin sivustoihin, mutta toisaalta sivustolla ei ole yhtä paljon kokeilijoita kilpailemassa myöskään…

Yksi Englannin johtavista sivustoista markkinatutkimuksessa ja enemmän kuin halukkaita maksamaan mielipiteistäsi.

Miten toimit: Vastaat vain kyselyihin eri tuotteista tai kulutustottumuksista. Joskus sinulle lähetetään tuotteita kyselyjen täyttämistä varten.

Esimerkkejä tuotteista: ???

Mahdollisuutesi päästä kokeilijaksi: Saat vain harvoin tuotteita kokeiltavaksi, mutta sinulle maksetaan myös kyselyihin vastaamisesta ja se on todellakin vaivan arvoista.

Hyvä tietää

Ole tietoinen mahdollisuuksistasi

Olisi todellakin hienoa, jos kaikki hakemamme tuotteet lähetettäisiin suoraan kotiimme ja meistä voisi tulla nopeasti miljonäärejä tuotetestauksella. Valitettavasti useimpien yritysten budjettirajoitteet rajoittavat kokeilijoiden määrää. Koska jokaista tuotetta kohden on yleensä tuhansia hakijoita, sinua ei luonnollisesti valita joka kerta.

Valikoi tuotteet joita haet

Saatat hairahtaa ja hakea kaikkia mahdollisia tuotteita maan ja taivaan väliltä. Mutta mieti kiinnostaako tuote sinua. Mikäli ei, älä tuhlaa aikaasi, vaan jatka hyvien tuotteiden etsimistä.

Älä unohda antaa palautetta!

Kukaan ei kysele perääsi, jos jätätkin saamasi tuotteen arvostelematta. Mutta jos haluat tulla uudelleen valituksi arvostelemaan tuotteita, MUISTA AINA JÄTTÄÄ ARVOSTELU TUOTTEESTA. Koska tuotekokeilijoita on paljon, sinut tiputetaan nopeasti pois listoilta jos et täytä arvosteluvaatimuksia.

Seuraa sivustoja

Jos luot profiilin, mutta et koskaan palaa sivustolle, todennäköisesti et koskaan tule saamaan tuotteita kokeiltaviksi. Sen sijaan palaa tasaisin väliajoin sivustolle katsomaan, millaisia uusia tuotteita siellä on. Tyydyttävän profiilin luoneet ja lojaalit testaajat saavat suuremmat mahdollisuudet kokeilla uusia tuotteita.

Luo erillinen sähköpostiosoite tuotekokeilusivustoille

Opettelemalla, miten voit tehdä rahaa tuotetestauksella, opit tehokkaasti hakemaan freelance-työpaikkoja ja tienaamaan ylimääräistä rahaa! On tärkeää, että seuraat kaikkea, jotta saisit uusia vaihtoehtoja ja työpaikkoja. Siksi, jos haluat välttää testisivustojen lähettämän sähköpostin päätymistä roskapostiksi, luo uusi sähköposti ja käytä sitä testisivustoilla. Ylimääräisestä sähköpostista voi olla myös hyötyä, jos haluat kokeilla jotakin testisivustoa, mutta et ole varma sen luotettavuudesta.

Tuotekokeilijana oleminen voi kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta MRN:n löytämät sivustot OVAT aitoja. Jos olet lojaali tuotekokeilija, yrityksen mielellään toimittavat sinulle sen verran tuotteita, että luppoaikasi on minimoitu.