FAQ

Täällä voit lukea usein kysyttyjä kysymyksiä ja me olemme vastanneet niihin parhaamme mukaan. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, niin lähetä meille sähköpostia yhteydenottosivullamme.

Se vaihtelee paljon riippuen käyttämästäsi tienaustavastasi. Sivustomme parhaita tienauskeinoja käyttämällä, on mahdollista tienata pari sataa Tanskan EURuunua päivässä.

Aloittelija tai kokenut, sillä ei ole välitä mitä keinoa päätät käyttää. Me suosittelemme käyttämään parhaiten arvosteltua tienauskeinoamme alusta alkaen.

Ainut keino, jossa voit menettää rahaa on suosikkimme, binäärioptiot. Tämä on kuitenkin myös paras tapa tienata rahaa netissä. Tärkein seikka muistaa tässä keinossa on se, että sinulla täytyy olla varaa hävitä binäärioptioihin panostamasi raha.

Tällä hetkellä, me emme saa rahaa asioista kuten mainostus. Me kuitenkin suunnittelemme mainosbannereiden hankkimista sivustollemme tulevaisuudessa, mikä voi tuottaa rahaa.

Minä arvelen, että se riippuu siitä, miten määrittelet käsitteen rikas. Miljonääriksi tuleminen täällä olisi todennäköisesti liioittelua, mutta on erittäin todennäköistä, että voit tienata pari sataa Tanskan EURuunua ylimääräistä joka päivä.

Vieritä ylös