Miten Saada Lisää Tilaajia YouTubessa: 13 Hyväksi Todistettua Keinoa

miten saada tilaajia youtubessa nopeasti
”ToimeentuloNinjan päätavoitteena on auttaa lukijoitamme parantamaan heidän taloudellista asemaansa. Olemme yhteistyössä muiden yritysten kanssa, joilla on samanlainen visio. Jotkut näistä linkeistä tässä julkaisussa voivat tulla kumppaneiltamme. Näin me ansaitsemme rahaa.”

Onko olemassa jokin salaisuus, miten saada lisää tilaajia YouTubessa? Ei oikeastaan! Kaikista vaikeinta on luoda YouTube-tili ja saada ensimmäiset tilaajat. Tässä artikkelissa kerromme tarkalleen, kuinka voit kasvattaa kanavaasi ja sen luettuasi tiedät, miten saada lisää tilaajia YouTubessa!

Ennen kuin aloitat...

Mitä tulee kysymykseen, miten saada lisää tilaajia YouTubessa, sinun pitää todella kiinnittää huomiota laatuun. Ei ole olemassa tapaa “huijata” ja ostaa YouTube-tilaajia. Sen sijaan löytyy monia aitoja ja rehtejä tapoja edistyä paljon helpommin ja nopeammin.

Et pelkästään kilpaile tuhansia tai mahdollisesti miljoonia muita julkaisijoita vastaan, vaan kilpailet myös hakusanoista, joita suosituimmat YouTuben sisällöntuottajat käyttävät aktiivisesti.

Eli, mitä sinun tulisi tehdä?

Paras ratkaisu siihen, miten saada lisää tilaajia YouTubessa on yhdistelmä, jossa luodaan laadukasta sisältöä JA promotoidaan tätä sisältöä luovasti.

Se on juuri näin yksinkertaista!

Jos olet vasta aloittamassa, lue oppaamme siitä, kuinka luoda YouTube-kanava.

Annamme sinulle nyt 13 eri ideaa, miten saada lisää tilaajia YouTubessa aloittelijana:

miten saada tilaajia youtubessa

Älä pelkästään luo hyvää sisältöä… luo sisältöä paremmin kuin kilpailijasi

Kiinnostavan ja viihdyttävän sisällön luominen saattaa vaikuttaa aika ilmiselvältä vinkiltä. On kuitenkin huomattavasti tärkeämpää luoda sisältöä, joka on sopivaa markkinoille.

Tällä tarkoitamme siis, että olet perehtynyt siihen alaan tai yleisöön, jota toivot vetäväsi puoleesi ja olet ottanut huomioon sen, mitä muut samankaltaista sisältöä tuottavat tilit julkaisevat.

Ei riitä, että vain kopioit muita (eikä sinun pitäisi edes tehdä sitä), mutta sinun tulisi yrittää pyrkiä olemaan askel muiden edellä hyödyntämällä muiden hyvät ideat ja lisäämällä niihin jotain luovalla tavalla.

Tämä auttaa sinua saamaan enemmän katselukertoja. Pidä kuitenkin huolta siitä, että käytät myös aikaa sen opiskelemiseen, kuinka saada lisää katselukertoja YouTubessa.

miten saada tilaajia youtubessa

Käsikirjoita sisältösi etukäteen

On ymmärrettävää, että haluaisit improvisoida sisältöäsi, jotta se tulisi “suoraan sydämestä”, mutta tämänkaltainen ajattelu ei yleensä toimi.

Todellisuudessa parhaat tubettajat eivät pelkästään käsikirjoita videoitaan etukäteen, he myös uudelleenkirjoittavat niitä, harjoittelevat niitä ja hiovat ne mahdollisimman täydellisiksi. Olet kertomassa visuaalista ja auditiivista tarinaa, ja jos et ota sitä vakavasti, sillä on negatiivisia vaikutuksia julkikuvaasi.

Lisäksi käsikirjoittamalla videot etukäteen kykenet paremmin ilmaisemaan itsellesi merkityksellisiä ajatuksiasi, joten pääset oikeastaan osoittamaan paremmin, millainen todellisuudessa olet!

miten saat enemmän youtube-tilaajia

Muista: sinun tulee herättää yleisösi mielenkiinto NOPEASTI

miten saada lisää tilaajia youtubessa

Emme tarkoita, että yleisösi ei osaisi pysyä paikoillaan, mutta on parempi olettaa näin, kun mietitään, miten saada lisää YouTube-tilaajia.

Tämä siis tarkoittaa, ettet tee ensimmäisistä videoistasi yli viiden minuutin pituisia.

Sinun ei tule tehdä hitaasti eteneviä johdatuksia. Esittele asiasi leikaten kaiken ylimääräisen joutavuuden pois ja hyppää suoraan hyvään sisältöön!

Tiesitkö, että Tiski suosittelee YouTube-yleisön huomion vangitsemista ensimmäisen 10 sekunnin aikana, sillä ainakin 20 prosenttia katsojista siirtyy muualle, mikäli sisältö ei ole heidän mieleensä. Sinun pitää siis saada heidän huomionsa, ja sinun pitää tehdä se nopeasti ja hyvin.

miten saat enemmän youtube-tilaajia

Luo videolista, joka noudattaa samaa teemaa ja kannustaa katsomaan videoita putkeen

Seuraava asia vinkeissämme siitä, miten saada lisää tilaajia YouTubessa, on videolistat:

Netflix on kuuluisa siitä, että se kannustaa katsomaan sisältöään putkeen automaattisesti toistuvilla ohjelmillaan. Vastaavasti YouTubessa on mahdollista toistaa helposti ja jatkuvasti sisältöä, JOS videoiden tekijä luo videolistan.

Älä tyydy nitomaan kaikkia videoitasi yhteen. Suunnittele sen sijaan kokonaisen “tuotantokauden” verran sisältöä ja huolehdi siitä, että jokainen yksittäinen video yhdistyy seuraavaan videoon sarjassasi. Järjestele videot loogisesti tietyn teeman ympärille, joka vetoaa yleisöön.

miten saada tilaajia youtubessa

Jos haluat oppia, miten saada lisää tilaajia YouTubessa, ota tavoitteeksi säännöllinen sisällön tuottaminen ja pidä siitä kiinni

“Sisällön säännöllinen tuottaminen” vaikuttaa loistavalta idealta, jos haluat lisätä tilaajiesi määrää. On kuitenkin parasta tehdä kunnollinen aikataulu hyvälle sisällölle ja pitää siitä kiinni.

Suositun suomalaisen YouTube-julkaisijan mukaan kannattaa julkaista säännöllisesti videoita suunnilleen samoihin aikoihin.

Tämän tulisi olla viikoittainen prosessi ja tavoite, jonka otat vakavasti. Se ei pelkästään auta sinua luomaan viikoittaista rutiinia ja tuottamaan säännöllisesti uutta sisältöä vaan luo “aktiviteettirytmin”, jota katsojasi mielellään odottaa.

Älä “huijaa” ja julkaise 4 videota joka kuukauden lopussa!

Noudata julkaisuaikataulussa samaa aikaa joka viikko ja kerää yleisösi – samalla tavalla kuin jos olisit televisio-ohjelman tuottaja, joka promotoi uutta TV-sarjaa!

miten saat enemmän youtube-tilaajia

Käytä enemmän aikaa metatekstin optimoimiseen

miten saada tilaajia youtubessa

Jos sisältösi on erittäin hyvä, mutta et saa mitään liikennettä sivullesi, voi ongelma piillä SEO:ssa (Hakukoneoptimoinnissa).

Tämä siis tarkoittaa, että sisällöstäsi mahdollisesti pitävät ihmiset eivät löydä sitä.

Kuulun mukaan YouTube-videoiden optimointiin kuuluu hakusanaetsintä, houkuttelevien ja luovien otsikoiden käyttö, tekstin helppo skannaus, hyvän esittelytekstin luominen, metataggaamiset ja tilan maksimointi (otsikossa ja tekstissä)

Sinun pitäisi poistaa ylimääräiset sanat ja käyttää sopivia lauseita, jotka sisältävät suosittuja hakusanoja.

Muista myös litteroida tekstit. Tämä tekee tietynlaisen sisällön etsimisen, kuten “miten tehdä jotain” tai “niksit eri elämäntilanteisiin” -tyyppisten videoiden löytämisen paljon helpommiksi YouTuben etsintätyökalulla. YouTube sallii myös tekstin kirjoittamiseen audioon, ja voit hyödyntää tätä videossasi niin, että katsojasi on mahdollista laittaa videossa olevaa tekstitystä (CC-nappula) päälle. Voit myös kääntää se monelle eri kielelle tavoittaaksesi kansainvälisen yleisön. (Lisää tästä vinkissä 10…).

Lopeta kamppailu oman taloudellisen tilanteesi kanssa. Löydä tapa ansaita rahaa jo tänään.

Liity tuhansien muiden joukkoon, jotka ovat muuttaneet elämänsä ansaitsemalla rahaa verkossa…
15 + Eri menetelmää, kaikki varmennettuja, kaikki kannattavia.

Haluatko ansaita ylimääräistä rahaa?

Meillä on sinulle lista parhaista tavoista rahan tienaamiseen verkossa.

Sinun tarvitsee vain valita yksi ja alkaa ansaitsemaan tänään.

miten saada tilaajia youtubessa

Luo “brändi” yleisöllesi, josta tulee tuttu ja jota he odottavat

Tämä ei ole niin vaikeaa kuin voisi olettaa. Brändääminen tarkoittaa itsessään sitä, että teet esityksestäsi uniikin ja ikimuistoisen. Eräs tapa, jolla tubettajat ilmaisevat brändinsä, on esittely ja yhteenveto.

Tubettajalla voi olla helposti mieleen jäävä lyhyt tunnussävel tai iskulause, joilla hän aloittaa tämän homman.

Yhteenveto auttaa yleisöäsi muistamaan sinut paremmin videon loppumisen jälkeen. On jopa parempaa, jos voit luoda ikimuistoiseen yhteenvetoosi “toimenpidekutsuja” (CTA). Näin yleisösi varmasti palaa takaisin seuraavalla kerralla.

Tämä CTA toimii, jos se kannustaa katsojasi vierailemaan kotisivullasi, ryhtymään tilaajaksi, ja päätät viestisi itsevarmasti ja positiivisesti.

Muista, jos et ikinä pyydä yleisöäsi ryhtymään seuraajaksi tai tilaajaksi, se tuskin tulee tekemään näin. Suora kutsu toimenpiteeseen on yksi salaisuuksista, miten saada lisää tilaajia YouTubessa.

miten saada tilaajia youtubessa nopeasti

Lahjo yleisöäsi tilaamaan ja ole mukana kuvioissa

miten saada lisää tilaajia youtubessa

Usein ihmiset todellakin aliarvioivat yleisön lahjomisen tehokkuuden, kun yritetään saada vakituisia katsojia.

Se voi kuulostaa kliseeltä, mutta se toimii.

Ihmiset eivät usein ole emotionaalisesti sitoutuneita uuteen asiaan, elleivät he SAA siitä jotain arvokasta irti.

Tämä kannuste voi olla jotakin yksinkertaista, kuten kilpailu, jossa voi voittaa palkinnon (ja se toimii jopa paremmin, kun kerrot tästä myös muilla sosiaalisen median sivuillasi) tai se voi myös olla ylimääräisten etujen tarjoaminen videoillasi.

Tämä on luultavasti paras tapa ostaa aitoja YouTube-tilaajia, sillä se on paljon tehokkaampaa kuin liikenteen ostaminen sokeasti. Tässä sijoitat palkintoon, mutta tämä on paljon rehellisempi tapa saada ihmisten huomio.

Edullinen kilpailupalkinto voi esimerkiksi olla ilmainen lounas ravintolassa tai jokin urheiluaktiviteetti. Voit myös antaa siistin T-paidan. Kerro yleisöllesi, että kilpailun voittaja valitaan tilaajista, jolloin synnytät innostusta tilata kanavaasi.

Voit myös palkita katsojiasi ryhtymään tilaajiksi tarjoamalla ilmaisia e-kirjoja sivustollasi, tai jopa 30-päivän ilmaisen tuotekokeilun.

Salaisuus, miten saada lisää tilaajia YouTubessa on saada ihmiset tuntemaan vetovoimaa mahtavaan sisältöösi.

miten saada lisää tilaajia youtubessa

Promotoi YouTube-kanavaasi ja videoitasi ympäri somea

Et voi vain turvautua YouTuben-liikenteeseen pohtiessasi, miten saada lisää tilaajia YouTubessa, joten jakele videoitasi laajasti myös YouTuben ulkopuolella.

Jotkut ihmiset lisäävät YouTube-sivustonsa Amazonin tuotearvosteluihin, kun taas toiset käyttävät Pinterestiä, Facebookia, Twitteriä tai Instagramia. Jopa Redditin alakeskustelut jossakin tietyssä keskusteluketjussa voidaan linkittää YouTube-tiliin.

miten saada lisää tilaajia youtubessa

Käännä sisältösi useammalle eri kielelle saadaksesi enemmän kansainvälistä näkyvyyttä!

Jos aiot toimia pitkään maailmanlaajuisella markkinalla, on järkevää suunnitella etukäteen. Kun sinusta tulee suositumpi sekä paikallisesti että maanlaajuisesti, voit saavuttaa samoja demografisia kohdeyleisöjä kääntämällä videoidesi dialogia ja tekstiä muille kielille. Voit jopa ulkoistaa tämän työn kääntäjälle ja lisätä tekstitykset jokaiseen videoon.

miten saada lisää tilaajia youtubessa

Luo lyhyitä trailereita napataksesi yleisösi mielenkiinnon heti, kun se saapuu kanavallesi

miten saat enemmän youtube-tilaajia

Automaattiset toistot auttavat vangitsemaan yleisösi mielenkiinnon niiden ensimmäisten 10 sekunnin aikana, joten älä tarjoa heille sellaista vaihtoehtoa, että heidän tulee itse etsiä kaikkia videoitasi läpi.

Ensimmäiseksi pidä huoli, että olet tehnyt videolistoja. Sen jälkeen luo lyhyitä trailereita, joita voidaan automaattisesti toistaa kanavan latautuessa.

Trailerin pitäisi olla 30-60 sekuntia pitkä.

Hyvän trailerin tekemisen salaisuus on antaa katsojalle syy jäädä ja katsoa sitä. Vastaa katselijan kysymykseen, kuten: “Miksi jatkan yhä tämän katsomista?” Mitä mielenkiintoista on tapahtumassa?” Tee trailerista vaikkapa hauska, taiteellinen tai jopa emotionaalinen, kunhan se pitää katsojat otteessaan.

miten saada lisää tilaajia youtubessa

Tee yhteistyötä muiden YouTube-tähtien kanssa. Yhteistyö vetoaa samankaltaiseen yleisöön

miten saada tilaajia youtubessa

Sama konsepti kuin vieraskolumnistin tai vierasbloggaajan kanssa toimii myös YouTubessa: Sinun kannattaa yrittää tehdä yhteistyötä muiden tubettajien kanssa, mikäli he julkaisevat samantyylistä sisältöä.

Ota heihin yhteyttä joko sähköpostitse tai sosiaalisen median yksityisviestitoiminnolla selvittääksesi, haluavatko he työskennellä uuden videon tai audioprojektin parissa. Sen korostaminen, että yhteistyö saattaa auttaa myös heitä oppimaan, miten saada lisää YouTube-tilaajia, voi olla hyvä motivaatio.

Tietenkin kaikista rikkaimmat ja huipulla olevat YouTube-persoonallisuudet todennäköisesti hylkäävät tarjouksesi, joten yritä ottaa yhteyttä uusiin tubettajiin tai vasta juuri pinnalle nouseviin tubettajiin, jotka varmasti arvostaisivat julkisuutta yhtä paljon kuin sinäkin.

Tämä on hyvä tapa sille, kuinka saada lisää tilaajia YouTubessa nopeasti, koska te molemmat näette ilmiselviä tuloksia – ottamalla yhteyttä toisen vaikuttajan yleisöön.

Käytä hieman ajatusta tähän projektiin ja aivomyrskyilkää ideoita, kunnes te molemmat löydätte jotain yhteistä, mitä rakastatte. Saat yhteyden kilpailijan tai kollegan yleisöön, samoin hän hyötyy löytämällä yleisösi. Jokainen voittaa!

miten saada tilaajia youtubessa

Ole vuorovaikutuksessa kaikista uskollisimpien fanien kanssa

Viimeiseksi, älä unohda kaikista tärkeintä vaihetta sosiaalisen median kampanjassa – sitoutumista! Ole vuorovaikutuksessa katsojien kanssa, siis niiden, jotka kommentoivat tai tilaavat kanavaasi. Osoita heille pienillä kommenteille silloin tällöin, että välität heistä ja rakenna näin itsellesi uskollinen faniyleisö.

Kaikista älykkäimmät tubettajat oikeastaan käyttävät fanien ja tilaajien ehdotuksia luodessaan uutta sisältöä. Sinun ei siis tarvitse työskennellä niin kovasti! Yleisösi suostuu vapaaehtoisesti antamaan sinulle ideoita, joten mikset toteuttaisi niitä? Esimerkiksi: muusikko, joka soittaa kovereita saattaa tutkia yleisöään ja miettiä, mitä soittaisi seuraavaksi.

Osallistuminen on yksi parhaimmista asioista sosiaalisessa mediassa ja YouTubessa.

Katsojasi voivat tuntea olevansa otettuja, kun käytät aikaa kommentoimiseen. Jopa parempaa on se, että uudet katsojat ymmärtävät nopeasti, että kuuntelet heitä ja heidän pyyntöjään tai ehdotuksiaan ja luot jopa toisinaan videon näiden pohjalta.

miten saada lisää tilaajia youtubessa

Oikea vastaus siihen, miten saada lisää tilaajia YouTubessa on kuunnella yhteisöä. Tämä ei pelkästään tarkoita omaa erityistä aihepiiriäsi, vaan myös kohdeyleisöäsi, joka saattaa etsiä YouTubessa tai muualla verkkosivustoa sisältöä, joka vastaa omaasi.

Auta heitä näkemään, että olet olemassa, löytämällä heitä, tuomalla heitä luoksesi oikeilla hakusanoilla ja tarjoamalla heille mahtavaa viihdettä.

Sen oppiminen, miten saada lisää tilaajia YouTubessa on kiinni parhaimman mahdollisen viihdeohjelman tekemisestä sekä huomion saamisesta. Ole ylpeä itsestäsi ja työstäsi.

Levitä sanaa ja katso, kuinka katsojiesi määrä alkaa kasvaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top