Töitä Netissä: 8 Tapaa Saada Palkkaa MISSÄ TAHANSA

töitä netissä
”ToimeentuloNinjan päätavoitteena on auttaa lukijoitamme parantamaan heidän taloudellista asemaansa. Olemme yhteistyössä muiden yritysten kanssa, joilla on samanlainen visio. Jotkut näistä linkeistä tässä julkaisussa voivat tulla kumppaneiltamme. Näin me ansaitsemme rahaa.”

Tunnetko olevasi jämähtänyt ja rajoitettu työskennellessäsi päivästä toiseen toimistossa? Jos vastasit kyllä, et ole ainoa.

On yhä enemmän ihmisiä, jotka kuuluvat uuden sukupolven ammattilaisiin, jotka eivät ole sitoutuneita mihinkään tiettyyn paikkaan. Tavallisesta 8-16 työpäivästä toimistossa on tulossa entistä vähemmän houkutteleva. Työn tulevaisuus on kirjaimellisesti kaikkialla, koska nykypäivänä sellaiset ihmiset kuin sinä ja minä voivat saada töitä netissä.

Freelance-talouden räjähdysmäisen kasvun ansiosta verkossa on paljon mahdollisuuksia, joiden avulla voimme saada kovasti kaipaamaamme joustavuutta sekä työ- ja yksityiselämän tasapainoa. Vielä parempaa on se, että kynnys saada töitä netissä on erittäin alhainen.

Toki on olemassa työpaikkoja, jotka vaativat kokemusta ja erikoisosaamista. Mutta valtaosa mahdollisuuksista on tarjolla ihmisille, joilla ei ole aikaisempaa koulutusta tai kokemusta. Joten haluat sitten aloittaa työskentelemisen verkossa sivutyönä tai lopettaa työsi ja hypätä suoraan etätöiden kelkkaan, sinulle löytyy varmasti jotakin sopivaa.

Voit aloittaa rahan tekemisen mistä tahansa. Tutustu alla olevaan luetteloon saadaksesi selville kahdeksan tapaa saada töitä netissä:

Etätyöt – ylistä
LUKU 4

Maksetut kyselyt – saat maksun mielipiteistäsi

YouTube – ryhdy
LUKU 5

YouTube – ryhdy vloggaajaksi

LUKU 1

Freelancerina työskentely - töitä netissä keikkoina

Freelance-työskentely on yksi yleisimmistä tavoista aloittaa rahan ansaitseminen verkossa. Keikkatalous tarjoaa mahdollisuuden valita nykypäivänä omiin taitoihin sopivat työpaikat ja tehdä töitä netissä joko mukavasti omassa kodissasi tai riippumaton alla palmupuun varjossa.

Freelancerina työskentely

Kirjoittamisesta, verkkosivustojen suunnittelusta mobiilisovellusten rakentamiseen, jokaiselle löytyy jotakin. Freelancerina määrität oman työaikasi ja työskentelet joko niin paljon tai vähän kuin haluat. Verkossa on lukuisia freelancerin töitä tarjoavia alustoja, joihin lähetetään päivittäin tuhansia uusia työtarjouksia. Sinun tarvitsee vain luoda itsellesi profiili, aloittaa hakeminen ja alkaa tekemään töitä netissä!

Sinun kannattaa etsiä freelance-keikkoja ensisijaisesti seuraavilla tavoilla:

upwork

Ensimmäinen tapa on freelance-portaali, kuten Upwork, jonne yritykset ilmoittavat projektihankkeista yksityiskohtaisilla vaatimuksilla, ja sinä freelancerina voit tehdä tarjouksen yksityiskohtaisen ehdotuksen kera.

google alerts

Toinen tapa, jota pidämme tehokkaampana, on luoda hälytyksiä avainsanoista, jotka liittyvät freelance- ja etätyösopimuksiin, kun käytät Google Alertia. Tällä tavoin et koskaan menetä hyvää tilaisuutta etsiessäsi töitä netissä, kun yritys julkaisee saatavilla olevan keikan. Loppujen lopuksi paras freelance-työpaikkaportaali on koko internet-verkko!

töitä netissä

Vielä yksi freelancerina toimimisen etu on se, että voit poimia keikkoja, jotka voivat muuttua pitkäaikaisiksi asiakassuhteiksi. Näin voit rakentaa tasaisia tulokanavia ilman, että sinun tarvitsee jatkuvasti metsästää uusia keikkoja.

LUKU 2

Kryptovaluutta - käytä virtuaalivaluuttaa kasvattaaksesi tulojasi

Kryptovaluutta (krypto) on tällä hetkellä ajankohtainen aihe, ja monet ihmiset ovat tulleet miljonääreiksi sijoitettuaan näihin alt-kolikoihin. Mitä ovat kryptovaluutat?

Kryptovaluutta – käytä

Nämä ovat erityyppisiä ”kolikoita”, jotka toimivat erillään hallituksesta tai keskuspankeista, kuten Yhdysvaltojen dollarin suhteen.

Kryptovaluutat ovat 100% digitaalista: ne tallennetaan, vaihdetaan ja ostetaan verkossa. Voit kuitenkin ostaa ja myydä kryptovaluuttoja aivan kuten eri osakkeilla, ja tehdä voittoa, jos valitsemasi valuutan hinta nousee siitä hetkestä, kun ostit sen. Näin useimmat ihmiset tekevät rahaa kryptovaluutalla. Esimerkkejä suosituista kolikoista ovat: Bitcoin, Litecoin ja Ethereum. Voit sijoittaa yhteen valuuttaan tai monipuolistaa portfolioasi monenlaisilla eri kolikkotyypeillä.

Kryptovaluutoissa on myös kehittyneempiä sijoituskeinoja, mutta kun ostat kryptovaluuttaa, helpointa on asettaa se lompakkoon ja sitten unohtaa se. Odota oikeaa hetkeä myydä se, kun on aika tehdä rahaa!

bitcoin
Bitcoin
litecoin
Litecoin
ethereum
Ethereum

LUKU 3

Bloggaaminen - rakenna omaa ansaintakeinoasi

Bloggaaminen on ehkä yksi vanhimmista työmuodoista rahan tekemiseen verkossa

Bloggaaminen

Toisin kuin muut artikkelissa esitetyt metodit, bloggaaminen ei todellakaan ole nopea tapa tuottaa riihikuivaa kahisevaa. Kun teet töitä netissä bloggaajana, sinun tulee ensin rakentaa blogia pitkäjänteisesti tuottamalla sellaista sisältöä, jota ihmiset haluavat lukea. Sinun on myös mainostettava sitä, jotta riittävä määrä ihmisiä vierailisi blogissasi. Eräs ratkaiseva ero on kuitenkin se, että bloggaamisella on mahdollista luoda omaa digitaalista omaisuutta. Kun blogisi alkaa olemaan melko suosittu ja täynnä mielenkiintoista sisältöä, voit jopa muuttaa sen tuottoisaksi liiketoiminnaksi.

On useita tapoja tienata rahaa bloggaamisella. Yksi yleinen tapa on myydä mainoksia tai tehdä sponsoroituja julkaisuja. Alasi brändit voivat ottaa sinuun yhteyttä promotoidakseen tuotteitaan. Parasta on se, että ajan myötä voit jopa palkata freelancereita tekemään puolestasi töitä netissä blogiasi varten sen sijaan, että käyttäisit kaiken aikasi siihen!

Myös aloituskynnys blogin tekemisen suhteen on pieni. Voit jopa tehdä joitain blogeja ilmaiseksi! Saatavilla on useita erilaisia alustoja, joiden avulla voit luoda blogin vain muutamalla klikkauksella ja varsin näyttävillä ulkoasuilla. Alustat, kuten Wix, Squarespace ja WordPress ovat suosittuja.

Jos kaipaat enemmän muokattavuutta ja joustavuutta, on WordPress suosituin valinta verkkosivujen ja blogien rakentamiseen. Sinun ei tarvitse osata suunnitelta verkkosivustoja, koska tarjolla on kirjaimellisesti kymmeniä tuhansia ilmaisia ja maksullisia teemoja. Sinun tarvitsee vain valita mieluinen teema, asentaa se ja olet valmis tekemään töitä netissä!

wix
squarespace
wordpress

LUKU 4

Maksetut kyselyt - saat maksun mielipiteistäsi

Jokainen yritys tarvitsee markkinatutkimuksia tuotteidensa vahvistamiseen ja ymmärtääkseen niiden kohdemarkkinan. Tätä varten yritykset turvautuvat kyselytutkimuksiin ymmärtääkseen, mitä me, potentiaaliset asiakkaat, oikeasti ajattelemme yrityksen tuotteista. Liity maksettuihin tutkimuksiin, sillä se on yksi helpoimmista tavoista tehdä töitä netissä, ja se myös tuottaa kelvollisen määrän rahaa.

Etätyöt – ylistä

Tärkeintä on valita hyvä ja legitiimi palkkaa maksava kyselyitä suorittava yhtiö. On suositeltavaa liittyä useampaan kyselyitä suorittavaan yhtiöön (ainakin hyviin sellaisiin), jotta pääsisit käsiksi kaikkiin saatavilla oleviin tutkimuksiin. Näihin on myös useita apumenetelmiä, kuten selainlaajennusten käyttö tiettyjen tietojen esitäyttöä varten tai sanalaajennussovellukset, joiden avulla tutkimukset voidaan suorittaa nopeammin, jolloin voit ansaita enemmän rahaa tunnissa tekemällä töitä netissä ja täyttäessäsi maksullisia kyselyjä.

Yksi maksullisten kyselyiden muoto, josta maksetaan todella hyvin, ovat kohderyhmät. Käytännössä kohderyhmiä käytetään, jotta yritykset saisivat samankaltaisilta demografisilta ryhmiltä mielipiteitä tietyistä tuotteista tai kysymyksistä. Toisin kuin kyselytutkimukset, kohderyhmillä on hieman vähemmän strukturoituja kysymyksiä ja niihin täytyy panostaa enemmän aikaa. Työ voi vaihdella 30 minuutista 1 tuntiin, mutta palkka on yleensä paljon korkeampi kuin tavanomaisissa maksullisissa tutkimuksissa. Voit lukea lisää maksullisten kyselyiden täyttämistä koskevasta oppaastamme.

fi-recent-news-banner
ProfitFarmers tuotti meille voittoa 2,141 € vain muutamassa viikossa.
Haluatko nähdä, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa ProfitFarmersin avulla?
ProfitFarmers: Helppo tapa ansaita rahaa verkossa.
Olemme kokeilleet sitä itse, ja mikä oli tuloksemme?
2,141 € voittoa. Alle 25 min päivässä.
Katso arvosteluvideo nähdäksesi, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa

LUKU 5

YouTube - ryhdy vloggaajaksi

Kuten Wikipedia toteaa, YouTubessa katsotaan päivittäin yli 4 miljardia videota, joten se on maailman toiseksi suurin hakukone. Tämän massiivisen liikenteen vuoksi jokaisella on runsaasti mahdollisuuksia tehdä töitä netissä ja luoda mielenkiintoista videosisältöä ja ladata sitä YouTubeen.

YouTube – ryhdy

YouTube sisältää kaikenlaisia kiinnostuksen kohteita suosituista vloggereista, kuten Suomitubettajista yksinkertaisiin tuotteiden avaamisiin. Sinä et edes tarvitse ammattimaisia videolaitteita päästäksesi alkuun. Mitä varmasti tarvitset, on jokin mielenkiintoinen, hauska, emotionaalinen tai houkutteleva aihe, jota voit esitellä muulle maailmalle.

On useita tapoja tehdä töitä netissä ja keinoja tienata YouTubessa. Yksi tapa on ryhtyä YouTube-kumppaniksi, ja tätä sinun on haettava YouTube-kanavan luomisen jälkeen. Jos sinut hyväksytään, sinulla on mahdollisuus tienata Googlen videomainoksilla. Mitä enemmän katselukertoja omilla videoillasi on, sitä enemmän ansaitset.

Toinen tapa on nousta vaikuttajaksi. Jos keskityt tiettyyn kapeaan erikoistumisalaan, voit hakeutua erilaisille vaikuttaja-alustoille, jotka yhdistävät brändejä YouTube-vloggereiden kanssa. Ansaitseminen vaihtelee jokaisen brändin mukaan, mutta lisäkorvauksena saat yleensä pitää tuotteet itselläsi!

youtube-verkkosivustomalli
youtube kulissien takana

LUKU 6

Instagram - ryhdy yrittäjäksi tai vaikuttajaksi

Instagram on yksi suosituimmista sosiaalisen median alustoista. Tämä tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia mahdollisuuksia sekä brändeille että ihmisille, jotka hakevat töitä netissä.

Instagram – ryhdy

töitä netissä

Ennen kuin aloitat Instagram seikkailusi, ensimmäinen asia, joka sinun täytyy tehdä, on valita jokin kiinnostava erikoisala. Ilman tiettyä kiinnostuksen kohdetta saatat saada ison määrän seuraajia Instragramissa, mutta niillä on vaikea tehdä rahaa.

Kun olet valinnut tietyn kiinnostavan alasi, sinulla on kaksi ensisijaista vaihtoehtoa ansaita rahaa käyttämällä Instagramia. Sinä voit:

Aloittaa liiketoiminnan

Aloittaa liiketoiminnan

Ryhtyä vaikuttajaksi

Ryhtyä vaikuttajaksi

Jos haluat aloittaa liiketoiminnan Instagramissa, voit aloittaa myymällä tuotteita, joista kapean erikoistumisalasi ihmiset ovat kiinnostuneita. Sinun ei tarvitse edes omata varastoa tätä varten, koska voit tilata tuotteet suoraan asiakkaillesi. Sinun tarvitsee vain seurata Instagram markkinoinnin parhaita käytäntöjä, julkaista säännöllisesti hyviä visuaalisia kuvia ja rakentaa itsellesi uskollinen seuraajakunta. Itse asiassa on yrityksiä, jotka ovat syntyneet yksinomaan Instagramista ja jotka menestyvät hyvin. Muoti, matkustamiseen ja elämäntapaan liittyvät tuotteet toimivat hyvin Instagramissa.

Jos haluat tulla vaikuttajaksi, sinun on vielä julkaistava hyvää visuaalista materiaalia ja rakennettava seuraajakuntasi. Loppujen lopuksi seuraajasi ja aktiivinen yhteistyö heidän kanssaan ovat kriittisiä komponentteja rahan tekemiseen Instagramissa. Vaikuttajana sinun ei kuitenkaan tarvitse myydä tuotteita. Sen sijaan, kun olet rakentanut kunnon fanikunnan, voit liittyä Instagramin vaikuttaja-alustoihin tai ottaa yhteyttä suoraan kiinnostaviin brändeihin ja ryhtyä tekemään töitä netissä yhteistyössä niiden kanssa.

Vaikka olisit vasta mikrovaikuttaja, jolla on pieni, noin 5 000 – 10 000 seuraajasta muodostuva kohdeyleisö, voit silti myydä esimerkiksi mainintoja ja huomiohuutoja muille Instagram tunnuksille tietystä rahasummasta.

LUKU 7

Etätyöt - ylistä omaa etätyöelämäntyyliäsi

Etätyö ei rajoitu pelkästään freelancereihin.

tyoskentele verkossa numero seitseman

Itse asiassa huomattavasti kasvava määrä yrityksiä on ymmärtänyt, että teollistumiseen kuuluva käsite toimistossa työskentelystä ei ole enää sovellettavissa nykypäivänä. Sellaiset yritykset ylistävät etätyövoimaa ja sen seurauksena markkinoilla ei ole puutetta etätöistä ja mahdollisuuksista tehdä töitä netissä.

Etätyöpaikat ovat loistavia, kun haluat joustavuutta työskennellä missä tahansa, samalla kun säilytät vakaan toimeentulon. Jos keikkojen etsiminen freelancerina estää sinua harjoittamasta elämää, joka on täynnä joustavuutta ja työ- ja yksityiselämän tasapainoa, niin muista, että voit tehdä myös töitä netissä etänä tehdäksesi rahaa.

Esimerkiksi indeed.com-sivustossa on tällä hetkellä yli 19 00 etätyötä. Eikä se todellakaan ole ainoa työnhakusivusto, josta voisit etsiä etätyömahdollisuuksia. Töitä löytyy myös sellaisilta sivustoilta kuin Duunitori, CareerJets ja Oikotie, joista löydät kirjaimellisesti tuhansia etätöitä eli töitä netissä ja voit ansaita kivasti rahaa jopa opiskelijana.

indeed
work online ways
flexjobs
nomads

LUKU 8

Affiliate-markkinointi - myy muiden ihmisten tuotteita ja palveluita

Monet ihmiset haluavat tehdä töitä netissä aloittaakseen yritystoiminnan. Onneksi useimpien uusien yrittäjien ei edes tarvitse tuottaa omia tuotteitaan ja palveluitaan verkkoliiketoiminnan aloittamiseksi. Miksi? Lähde mukaan affiliate-markkinointiin.

Affiliate-markkinointi – myy

Yksinkertaisesti sanottuna affiliate-markkinointi on markkinointimuoto, jossa mainostat muiden ihmisten tuotteita ja palveluita omalle yleisöllesi. Aina, kun teet myyntiä, saat siitä tietyn siivun itsellesi. Se on itse asiassa kaikkien osapuolten kannalta win-win-win -tilanne: sinun ei tarvitse investoida aikaa ja rahaa oman tuotteen ja palveluiden kehittämiseen. Yleisösi vastaanottaa mahtavia tuotteita ja palveluita, jotka sopivat heidän tarpeisiinsa. Ja ne brändit, joita edistät, saavat myyntiä ja asiakkaita ilman, että he maksavat mansikoita verkkomainonnasta ja markkinoinnista.

Paras osa affiliate-markkinointia on se, että ei ole pelkästään monia affiliate-markkinointiohjelmia, vaan se, että ei myöskään ole mitään rajoituksia siihen, millaisella välineellä mainostat yleisöllesi. Voit käyttää affiliate-markkinointia omassa blogissasi, Facebook-ryhmässä, Instagramissa tai jopa YouTube-videoissa.

Riippumatta siitä, millä alustalla tai tavalla teet töitä netissä, niin kauan kuin sinulla on yleisöä, voit aina käyttää affiliate-markkinointia rahan ansaitsemiseen verkossa. Tällä tavalla monet teini-ikäiset tekevät rahaa verkossa, sillä sen jälkeen, kun he ovat perustaneet vapaa-ajallaan huvin vuoksi vaikuttajatilin, he alkavat edistää tuotteita, joita he rakastavat tai jotka ovat heidän mielestään hauskoja käyttää!

Luonnollisesti sinun on valittava tuotteet ja palvelut, jotka kiinnostavat omaa yleisöäsi. Mutta kuten aiemmin mainitsimme, affiliate-ohjelmien ympärillä ei taatusti koskaan lopu mainostettavat tuotteet.

töitä netissä

Useimmat affiliate-markkinoinnin mainostajat käsittelevät joko fyysisiä tuotteita tai digitaalisia tavaroita, kuten e-kirjoja ja sovelluksia. Fyysisten tuotteiden osalta markkinoiden suurin toimija on Amazon. Amazonin affiliatekumppanina saat siivun jokaisesta myynnistä, joka tehdään oman affiliate-linkkisi kautta. Parasta on, että vaikka Amazonin verkkosivustolla vierailevat henkilöt eivät ostaisikaan mainostamaasi tuotetta, saat edelleen palkkion, jos he ostavat jonkin toisen tuotteen Amazonissa.

Lopuksi...

Tämä artikkeli ei todellakaan ole täydellinen yksityiskohtainen luettelo menetelmistä, joilla voit aloittaa tienaamaan rahaa verkossa.

töitä netissä

Vaikka haluaisitkin pysyä kokoaikaisena työntekijänä, yhä useammat yritykset maailmanlaajuisesti tukevat ja mahdollistavat etätyön tekemisen. Näin voit nauttia kokopäiväisen työn vakaudesta ja hyödyntää samalla joustavuuden suomaa mahdollisuutta työskennellä missä ja milloin haluat.

On olemassa tuhansia menestystarinoita töiden tekemisestä verkossa. Jos sinulla on aikaa, tarmoa ja intohimoa melkeinpä mihin tahansa, voit saada töitä netissä ja rakentaa itsellesi hyvän tulovirran. Mikäli sinussa on tarpeeksi omistautumista ja sitoutumista, voit jopa rakentaa useita tulovirtoja verkossa. Sinun tarvitsee vain aloittaa nyt ja ottaa ensimmäinen askel.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top