Tienaa rahaa Nettihauilla

Tienaa rahaa nettihauilla

Kuinka paljon aikaa käytät tiedon etsimiseen netistä töitä tai koulu varten? Käytätkö aikaasi ostoksiin vai alueellasi olevista yrityksistä lukemiseen? Vai etsitkö vain vastauksia kysymyksiisi? Mitä jos pystyisit tienaamaan rahaa jokaisella haulla?

Se saattaa kuulostaa hullulta, mutta sinun on oikeasti mahdollista tienata rahaa nettihauillasi. Ei, et voi tienata rahaa vain kirjoittamalla asioita Google:n hakukoneeseen ja painamalla Etsi-painiketta. Jotta voit tienata rahaa tällä tavalla, sinun on valittava hakusivusto, jolla siitä maksetaan.

Palkalliset hakusivustot ovat nettihakusivustoja, jotka maksavat sinulle joko käteisenä tai antavat sinulle palkintoja nettihauistasi. Jokainen sivu toimii vähän eri tavalla, mutta niihin rekisteröityminen ja niiden käyttäminen jokaisella haullasi, voi auttaa sinua tienaamaan vähän lisätuloja tai saada vähän ilmaista kauppatavaraa. 

Se on hyvä tapa alkaa ansaita rahaa verkossa ilman jotain sellaista, joka vaatii enemmän sitoutumista, kuten Instagramia tai YouTube-kanavan kaupallistamista. Sinun on tärkeää kuitenkin ymmärtää, ettet voi tienata nettihauilla tarpeeksi rikastuaksesi, mutta käyttäjä palkallisella hakusivustolla voi auttaa sinua tienaamaan vähän rahaa netissä tai saamaan joitain tarvitsemiasi esineitä, jotta voit säästää rahasi.

Tässä ovat parhaat palkallisen hakusivustot, joiden avulla voit tienata rahaa:

SwagBucks on hakuportaali, joka palkitsee sinut hauistasi Swag Bucks:lla. Kun tienaat tarpeeksi SwagBucks:a, voit vaihtaa tämän virtuaalivaluutan oikeaksi rahaksi, jonka voit siirtää PayPal-käyttäjällesi tai vaihtaa sen kauppatavaraksi SwagBucks.com-sivuston kaupassa.

Summat, joita voit tienata hauillasi, vaihtelevat paljon. Sinut voidaan palkita 1 dollarin ja 100 dollarin väliltä, kun painat etsi-painiketta. Lisäksi, voit suorittaa erityistarjouksia ja shoppailla SwagBucks:ssa tienataksesi lisää Swag Bucks-valuuttaa. Voit myös tienata rahaa täyttämällä palkallisia kyselyitä Swagbucks:n avulla. Jos yhdistät nämä kaksi erilaista tienaustapaa, sinun pitäisi pystyä tienaamaan hyvä määrä rahaa joka kuukausi kuitenkaan ei samalla tasolla kuin kryptovaluutan opettelulla ja sen potentiaalilla.

ZoomBucks on erittäin samankaltainen Swagbucks:n kanssa, mutta se antaa sinun tienata rahaa nopeasti parilla muullakin tavalla, kuin vain nettihauilla. Voit myös tienata rahaa täyttämällä kyselyitä, kokeilemalla pelejä ja katsomalla videoita. Yksi hieno piirre ZoomBucks:ssä on se, että voit ottaa rahat käyttäjältäsi, kun olet tienannut vain 650 pistettä, mikä on vain $5. Tulet saamaan 150 ilmaista pistettä vain käyttäjäsi luomisesta.

3. InteradMedia

InteradMedia antaa sinulle käteispalkintoja PayPal:n kautta, kun täytät portaalia suorittaaksesi nettihakusi. Voit nostaa tienestisi, kun olet saanut $25 portaalin käytöstä. Sivusto maksaa sinulle $0.001 joka minuutti, kun surffaat netissä. Tämä on siis paras portaali niille, jotka käyttävät suuren osan aikaa päivästään tutkien asioita netissä.

Scour sivusto, joka näyttää sinulle hakutulokset hakukoneista, Bing, Google and Yahoo Saat pisteitä joka kerta, kun käytät sivustoa suorittaaksesi hakusi ja saat lisäpisteitä siitä, jos kerrot Scour:lle, mikä sivusto antoi sinulle parhaat hakutulokset.

Voit tienata jopa 100 pistettä joka päivä hauillasi ja tyypillisesti tulet saamaan noin 3 pistettä per haku. Voit myös tienata yhden neljäsosan siitä pistemäärästä, jonka lähetelinkkiäsi painanut ystäväsi saa rekisteröityessään sivustolle. Scour:ssa on mukavaa se, että voit tienata pisteitä helposti, jos käytät paljon aikaasi hauissa. 6500 pistettä antaa sinulle $25, jonka voit sitten siirtää PayPal-käyttäjällesi tai se voidaan lähettää sinulle Visa-lahjakortin muodossa.

Blingo ei anna sinulle pisteitä tai käteistä hakujasi vastaan toisin, kuin kaikki aikaisemmat sivustot. Sen sijaan, sinulla on mahdollisuus voittaa palkintoja samalla, kun käytät hakukonetta. Pääset mukaan jopa 25 kertaa päivässä hakuja tekemällä. 

Noin joka tunti, sivusto valitsee voittajan, joka saa satunnaisen palkinnon, kuten elokuvaliput. Usein tarjotaan myös pääpalkintoja, kuten uusi auto. Jotta voit tehdä käyttäjän, sinun on oltava Yhdysvaltojen asukas ja vähintään 13-vuotias.

Irazoo on palkallinen hakusivusto, joka tarjoaa palkintoja sekä pisteitä. Joka kerta kun teet haun, sinut rekisteröidään automaattisesti kisaan, jossa voit voittaa ilmaisen Amazon-lahjakortin. Lisäksi, voit tienata pisteitä arvostelemalla nettisivuja, joita hakukone näyttää ja kirjoittamalla arvosteluja niille. Saat myös pisteitä silloin, kun ohjaat sivustolle uuden käyttäjän. Lisäksi, tulet voittamaan Amazon-lahjakortin, mikäli sinun ohjaamasi ystävä voittaa sellaisen.

Pisteet, joita tienaat Irazoo:n kautta, voidaan vaihtaa kauppatavaraan. Suurin osa palkinnoista on elektroniikkaa, kuten videopelilaitteita ja lisävarusteita, kameroita ja MP3-soittimia.

7. SupportingFriends

Tienaa rahaa nettihauillaSupportingFriends ei ole perinteinen palkallinen hakusivusto, sillä ei tule tienaamaan rahaa itsellesi käyttämällä sitä. Tämä palvelu Yahoo!:lta antaa sinulle tilausuuden tienata rahaa ystäville tai perheenjäsenille, jotka kaipaavat taloudellista tukea. 

Sivusto lahjoitta 50 prosenttia hakujesi tuottamista tuloista valitsemallesi ihmiselle 30 päivän ajan siitä, kun olet tehnyt käyttäjäsi. Voit myös valita lahjoittaa tuottosi lukuisille eri hyväntekeväisyyksille.

8. Bing Rewards

Bing yrittää suurentaa heidän markkinaosuuttaan ja viedä Google:lta käyttäjiä. Tämän ansiosta, he tarjoavat säännöllisesti palkinto-ohjelmia, jotka tarjoavat käteistä tai palkintoja Bing:n käyttämisestä hakukoneena. Ohjelmat vaihtuvat säännöllisesti, joten sinun kannattaa käydä katsomassa, mikä Bing:llä on tarjolla tällä hetkellä.

Vieritä ylös