Tienaa rahaa Klout-palvelun avulla

Tienaa rahaa Klout-palvelun avulla

Etsitkö tapoja ansaita rahaa netissä? Olet varmaankin kuullut jo kryptovaluutasta, kuten Bitcoinista ja jopa maksetuista kyselyistä ja AdSensestä, mutta mistä aloittaa? Netti on täynnä maita ja mantuja lupaavia huijauksia, jotka lopulta osoittautuvatkin varkauksiksi, tai niistä saatavat ansiot ovat hyvin pieniä. 

On olemassa kuitenkin hyviäkin tapoja saada hyvää palkkaa tai lisätuloja. Jos käytät sosiaalista mediaa, pystyt ansaitsemaan tavoilla, jotka tavallisestikin. Saatat myös saada rahaa säästäviä palkkioita, kuten ilmaiset elokuvaliput tai alennusta kauppatavaroista. Tämä palvelua kutsutaan nimellä Klout ja sen suosio on kasvussa siksi, että se on yksinkertainen tapa tienata rahaa netissä.

Mikä Klout

Klout on palvelu, joka antaa sinun tienata rahaa arvostelemalla tuotteita ja palveluita netissä. Se on kuitenkin myös vähän monimutkaisempaa. Klout analysoi seuraajasi sosiaalisen median sivustoilla, kuten Facebook, TwitterInstagram, FourSquare, GooglePlus ja LinkedIn ja antaa sinulle niin sanotun Klout-arvosanan. Ja koska Klout on nettipalvelu, pystyt tekemään tätä missä tapahansa päin maailmaa. Sinä voit myös tehdä töitä kotoa käsin!

Klout-arvosanasi perustuu seuraajamäärääsi ja siihen, kuinka sitoutunut olet asioihin, joita sanot netissä. Ihmisiä, joiden arvosana on korkeampi, ajatellaan vaikuttajina ja parhaalla 5 prosentilla sen käyttäjistä on Klout-arvosananaan 63 tai korkeampi. Sivusto antaa sinun rakentaa verkostoasi, jotta voit laajentaa vaikutustasi ja nostaa arvosanaasi ehdottamalla muita käyttäjiä seuraamaan sinua. Kun Klout-arvosanastasi tulee tarpeeksi korkea, voit alkaa arvostelemaan tuotteita saadaksesi Klout Etuja. Keskimääräinen Klout-arvosana on 40.

Rahan Tienaaminen Klout Eduilla

Klout Edut ovat syy siihen, miksi sovellusta on tuottoisaa käyttää. Sovellus antaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää erilaisia erikoisuuksia, tarjouksia ja kuponkeja, jotka pohjautuvat Klout-arvosanaasi. Mitä korkeampi arvosanasi on, sitä useampiin etuihin pääset käsiksi ja sitä enemmän tienaat myös rahaa.

Klout Edut on tehty erittäin vetovoimaisiksi, sillä ne pyörivät sinun kiinnostuksen kohteittesi ympärillä. Edut vaihtelevat paljon. Monet ovat kuponkeja tietynlaisille tuotteille ja palveluille, kuten alennettu hinta printtauksesta. Jotkut edut tarjoavat sinulle ilmaisia e-kirjoja, paperi- ja kovakantisia kirjoja, DVD- ja CD-levyjä, musiikkia sekä videolatauksia tai videopelejä. Sinulle voidaan myös tarjota ilmaisia jäsenyyksiä julkaisuihin tai nettipalveluihin, kuten tilauslaatikot.

Jotkut Klout Edut ovat aivan erityisiä. Esimerkiksi, sinut saatetaan kutsua katsomaan aivan uusia televisio-ohjelmia ennen, kuin ne näkyvät televisiossa tai sinut voidaan kutsua erityisiin tapahtumiin, kuten elokuvien ensi-iltoihin.

Tarjouksia on monia ja vain tietty määrä käyttäjiä voi hyödyntää palkinnot. Jos palkinto ei ole saatavilla, sinut laitetaan odotuslistalle odottamaan vuoroasi. Jottet jää paitsi hyvistä eduista, sinun täytyy katsastaa käyttäjäsi säännöllisesti ja lunastaa nopeasti palkkiot, joita pidät viehättävinä.

Klout Etujen Tienaus

Kun rekisteröidyt Klout-palveluun, saatat olla niinkin onnekas, että sinulla on korkea arvosana jo ennen kuin aloitat. Tällä tavalla pääset heti käsiksi etuihin. Monien ihmiset pitää tehdä töitä nostaakseen arvosanaansa. Tässä on joitain asioita, joita voit tehdä nostaaksesi arvosanaasi: 

1. Varmista, Että Kaikki Sosiaalisen Median Käyttäjäsi Ovat Linkattuina

Tienaa rahaa Klout-palvelun avullaKun rekisteröidyt Klout-palveluun, voit käydä läpi sosiaaliset mediasi, kuten Twitter, Facebook tai Google Plus, jotta prosessista tulisi nopeampi. Älä kuitenkaan tee sitä virhettä, että linkkaat vain yhden käyttäjän. 

Käytä aikaa siihen, että saat varmasti yhdistettyä jokaisen sosiaalisen mediasi Klout-palveluun, vaikket käyttäisikään niitä kaikkia. Jokainen seuraaja, ystävä ja kytkös kaikilla sivuilla auttavat sinua.

2. Käytä Käyttäjiäsi Enemmän

Kun nykyinen seuraajasi julkaisee uudelleen jonkun postauksesi tai jakaa sen, tykkää siitä tai kommentoi sitä, se vaikuttaa Klout-arvosanaasi positiivisesti. Tämän takia on todella tärkeää esiintyä aktiivisena mahdollisimman monella käyttäjällä sosiaalisessa mediassa. 

Voit myös laajentaa verkostoasi seuraamalla ihmisiä, joita Klout suosittelee. Suurin osa heistä tulee todennäköisesti seuraamaan sinua takaisin tai tykkäämään sisällöstäsi.

3. Noudata Kaikki Ohjeita Saadaksesi Etuja

Monissa tapauksissa, etuihisi on liitetty ohjeita. Jos, esimerkiksi, saat ilmaiset elokuvaliput, he voivat pyytää sinua tweettaamaan kokemuksesta. Varmista, että teet kaiken mitä sinulta pyydetään. Vaikka ei tiedetäkään vaikuttaako se Klout-arvosanaasi, se saattaa rajoittaa etujesi saamista tulevaisuudessa.

Vieritä ylös