Tienaa rahaa Elämäntaitovalmentajana

Tienaa rahaa elämäntaidon valmentajana
”ToimeentuloNinjan päätavoitteena on auttaa lukijoitamme parantamaan heidän taloudellista asemaansa. Olemme yhteistyössä muiden yritysten kanssa, joilla on samanlainen visio. Jotkut näistä linkeistä tässä julkaisussa voivat tulla kumppaneiltamme. Näin me ansaitsemme rahaa.”

Etsitkö kotoa käsin tehtävää työtä, joka antaa sinulle mahdollisuuden olla oma pomosi, tienata rahaa ja silti olla vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa? Elämäntaitovalmentajan ammatti saattaa olla sinulle täydellinen. Kysyntä valmentajille on kasvussa ja ala on jo arvioitu $2 miljardin arvoiseksi. Sinun ei tarvitse kouluttautua elämäntaidon valmentajaksi työskennelläksesi.

Monet ihmiset voivat oikeastaan aloittaa erittäin vähällä koulutuksella. Kaikkein tärkeintä on olla ihminen, jolla on positiivinen asenne ja todellinen halu auttaa ihmisiä parantamaan heidän elämiään. Jos tämä kuulostaa aivan sinulta, jatka lukemista elämäntaidon valmentajaksi ryhtymisestä.

freelancerina

Vaikeus

Vaikeus Matala
Matala

Aika

Aika Keskikokoinen
Keski

Tulo

Tulo Iso
Iso

Elämäntaidon Valmentajan Työnkuva

Joten, mitä elämäntaidon valmentaja oikeastaan tekee?

Tämä on aika erikoinen tienaustapa. Voit ajatella elämäntaidon valmentajaa samankaltaisena kuin urheiluvalmentajaa. Valmentaja auttaa joukkuettaan suunnittelemaan taktiikoita, jotka auttavat heitä voittamaan pelejä. Hän kertoo pelaajien vahvuudet ja heikkoudet sekä auttaa heitä kehittämään taitoja, joilla he voivat ylittää esteitä, jotka ovat heidän tiellään ja jotka estävät heitä tekemään parastaan kilpailuissa.

Elämäntaidon valmentajat tekevät saman asian, mutta sen sijaan, että he valmentaisivat urheilijoita, he valmentavat miehiä ja naisia, joilla on tietynlaisia tavoitteita elämässään. Valmentaja voi tavata asiakkaitaan netissä Skype:n tai muun samankaltaisen palvelun välityksellä. Tapaamiset voi myös hoitaa puhelimitse, kasvotusten valmentajan tai asiakkaan kotona tai julkisilla paikoilla, kuten kahvilassa. He antavat asiakkaille myös harjoituksia sekä tehtäviä, jotka heidän on suoritettava seuraavaan tapaamiskertaan mennessä.

Monet elämäntaidon valmentajat päättävät erikoistua johonkin tietynlaiseen alueeseen. Jotkut elämäntaidon valmentajat ovat esimerkiksi keskittyneet auttamaan ihmisiä luomaan omaa karimaa. Toiset auttavat ihmisiä rakentamaan organisatorisia kykyjä ja opettavat heitä huomaamaan enemmän yksityiskohtia sekä saavuttamaan unelmiaan. Ala on täysin avoinna; voit valita minkä tahansa erikoistumisen, jolla on kysyntää ja josta olet itse kiinnostunut.

Aloittaminen Elämäntaidon Valmentajana

Elämäntaidon valmentajaksi ryhtyminen sekä rahantienaamisen aloittaminen eivät vaadi sinua saavuttamaan mitään koulutusta tai hakemaan lupia tai todistuksia. Pidä kuitenkin mielessä, että tarjolla on ohjelmia, joita voi suorittaa ja sillä tavalla pätevöityä elämäntaidon valmentajaksi. 

Tämä voi olla erittäin höydyllistä ja auttaa sinua houkuttelemaan asiakkaita suuntaasi, mutta se ei ole välttämätöntä. Ryhtyäksesi elämäntaidon valmentajaksi, noudata näitä yksinkertaisia ohjeita:

1. Löydä Kiinnostuksenkohteesi.

Ennen kuin aloitat elämäntaidon valmentajan alan rakentamista, sinun on otettava pari askelta taaksepäin ja mietittävä, miksi valmentajaksi ryhtyminen on jotain, minkä haluat tehdä. Kysy itseltäsi, miksi haluat valmentajaksi. Mikä alassa oikein viehättää sinua? Miten kuvittelet itsesi auttavan ihmisiä? Mikä sinusta olisi palkitsevaa elämäntaidon valmentajana työskentelemisessä?

Kun mietit omaa motivaatiotasi, alat tajuta mitä haluat seuraavaksi tehdä. Jos esimerkiksi päätät, että haluaisit auttaa ihmisiä olemaan onnellisempia, haluat varmaankin auttaa ihmisiä, joilla on vaikeuksia saavuttaa tavoitteitaan. Jos haluat yksinkertaistaa elämää asiakkaillesi, organisatorinen elämäntaidon valmentaja saattaa olla sinulle parempi vaihtoehto.

2. Tee Kotitehtäväsi

Et tarvitse varsinaista koulutusta ryhtyäksesi elämäntaidon valmentajaksi, mutta tarvitset tietoa sekä ammattitaitoa. Kun olet päättänyt sen, millaiset asiat valmennuksessa houkuttavat sinua, sinun pitää oppia alasta lisää. Hae laaja valikoima kirjoja, jotka auttavat sinua tämän asian saralla. Lue ne tarkasti läpi ja tee muistiinpanoja. Arvioi materiaali, jota luet. Miksi se on sinusta järkevää? Mitkä asiat haluaisit kertoa myös asiakkaillesi? Mitkä harjoituksia ja aktiviteetteja, joita kirjassa mainitaan, voisit käyttää inspiraationa, kun suunnittelet tehtäviä asiakkaillesi?

Sinun pitää lukea paljon ja paneutua aiheeseen kunnolla, ennen kuin voit aloittaa. Et ole valmis edes sen jälkeen, kun olet julkaissut liiketoimintasi, sillä hyvien valmentajien on opittava koko ajan lisää. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on käytävä kursseilla ja seminaareissa sekä jatkaa lukemista aiheista, jotka ovat oleellisia markkinaraollesi.

3. Ryhdy Valmennettavaksi

Jos haluat todella olla erinomainen elämäntaidon valmentaja, sinun pitää saada jostain mallia. Elämäntaidon valmentajan palkkaaminen voi olla höydyllistä aloittelijoille, sillä sitten näet omin silmin millaista on olla pöydän toisella puolella tapaamisen aikana. 

Saatat jopa haluta tavata pari eri valmentajaa parin tapaamisen ajan ennen kuin aloitat oman työsi. Tulet pian näkemään, että kaikilla elämäntaidon valmentajilla on oma tyylinsä ja parin tyylin näkeminen auttaa sinua määrittämään, miten itse haluat toimia asiakkaittesi kanssa.

Tienaa rahaa elämäntaidon valmentajana

Miten Tienata Rahaa Elämäntaidon Valmentajana

Kun sinulla on tietoa sekä jotakin kokemusta toisista elämäntaidon valmentajista, olet valmiina julkaisemaan uuden työsuuntauksesi sekä aloittamaan työt asiakkaiden kanssa. Tässä on ohjeet siitä, miten alat tienata rahaa elämäntaidon valmentajana:

1. Luo Nettisivu

Nykypäivänä monet ihmiset etsivät elämäntaidon valmentajia netistä ja haluavat lukea tulevien valmentajiensa palveluista vapaa-ajallaan, ennen tapaamisen varaamista. Tämän takia, sinulla on oltava ammattimaiset nettisivut toiminnassasi, kun aloitat toimintasi.

Sinun ei tarvitse maksaa ammattilaiselle nettisivujesi tekemisestä. Voit käyttää palveluita, kuten WordPress tai Wix, jotka antavat sinun luoda kutsuvan nettisivun ilman koodaamista. Varmista vain, että luet nettisivusi sisällön tarkasti läpi.

2. Levitä Sanaa

Kun olet valmis tapaamaan asiakkaita, anna ihmisten tietää siitä. Kerro ystävillesi, perheellesi ja tuttavillesi, mutta älä sano vain ”Olen nyt valmentaja”. Kerro palveluistasi ja siitä, miten ne auttavat ihmisiä. Kerro työstäsi myöskin sosiaalisessa mediassa ja harkitse tarjoavasi ilmaisia 30 minuutin esittelytapaamisia, jotta ihmiset kokeilevat palvelujasi.

Lopeta kamppailu oman taloudellisen tilanteesi kanssa. Löydä tapa ansaita rahaa jo tänään.

Liity tuhansien muiden joukkoon, jotka ovat muuttaneet elämänsä ansaitsemalla rahaa verkossa…
15 + Eri menetelmää, kaikki varmennettuja, kaikki kannattavia.

Haluatko ansaita ylimääräistä rahaa?

Meillä on sinulle lista parhaista tavoista rahan tienaamiseen verkossa.

Sinun tarvitsee vain valita yksi ja alkaa ansaitsemaan tänään.

3. Ole Apukeino

Yksi parhaista tavoista saada lisää asiakkaita on luoda sisältöä, joka liittyy alaasi. Voit tehdä videoita, aloittaa blogin, äänittää podcastejä tai valita kaksi tai kolme asiaa ja yhdistää ne. Luo lyhyitä artikkeleita, äänitteitä tai videoita aiheista, jotka liittyvät erityisosaamiseesi. 

Varmista, että tarjoat käytännöllistä tietoa, mutta jätät lukijasi silti haluamaan enemmän. Voit esimerkiksi kirjoittaa blogipostauksen 4 tavasta, joilla voit yksinkertaistaa elämää. Lopussa voit antaa yhteystietosi ja pyytää ihmisiä ottamaan yhteyttä sinuun lisäneuvojen toivossa.

4. Ole Mukana Sosiaalisessa Mediassa

Tee profiilit paikkoihin, kuten Twitter, LinkedIn, Facebook, Pinterest ja Instagram, ja vietä niissä jonkin aikaa ainakin kaksi tai kolme kertaa viikossa sekä lisää sisältöä käyttäjillesi. Sosiaalinen media on loistava tapa lähestyä potentiaalisia asiakkaita ja pitää sen hetkiset asiakkaat kiinnostuneina.

Vietä aikaa vähintään kahdesti tai kolmesti viikossa lisäämällä sisältöä tilillesi. Voit myös käynnistää YouTube-kanavan kaupallistamisen  luomalla videoita parhaista neuvoista ja ohjeista. Sosiaalinen media on loistava tapa tavoittaa potentiaaliset asiakkaat ja pitää nykyiset asiakkaat sitoutuneina.

5. Kutsu Yleisöä

Seminaarien ja työpajojen tarjoaminen lähistölläsi voi auttaa sinua levittämään sanaa elämäntaidon valmentajan työstäsi. Vuokraa pieni tila ja aseta $10 tai $20 maksu ovelle. Tarjoa hyödyllistä tietoa työpajalla ja käytä tapahtumaa sopiaksesi ilmaisia 30 minuutin valmennustapaamisia saadaksesi uusia asiakkaita.

6. Laajenna Horisonttiasi

Tienataksesi rahaa helposti elämäntaidon valmentajana, voit tehdä muutakin kuin vain järjestää tapaamisia. Kirjoita e-kirja aiheista, jotka liittyvät erikoisosaamiseesi ja markkinarakoosi tai tarjoa palveluita puheenpitäjänä. Et ainoastaan tienaa lisää näillä aktiviteeteilla, mutta pystyt myös vakiinnuttamaan itsesi ammattilaisena aihealueessasi, mikä voi auttaa uusien asiakkaiden houkuttelussa. 

Jotkut valmentajat tienaavat reilusti, mutta keskivertopalkkioita, mutta on myös mahdollista, ja jotkut markkinointinerot ovat luonneet tästä miljoonaliiketoiminnan tuottoisine puhumiskeikkoineen ja julkaisuineen.

Pitäisikö minun ryhtyä elämäntaidon valmentajaksi?

Juuri oikealle ihmiselle elämäntaidon valmentajana toimiminen voi olla loistava työ ja se myös tarjoaa sinulla paljon vapauksia. Sinun pitää silti varmistaa, että työ sopii sinulle, jotta voit taata menestyksesi. Loistavan elämäntaidon valmentajan pitää:

Olla Tyytyväinen Vaatimattomaankin Palkkaan

Keskiverto elämäntaidon valmentaja tienaa $40 000 vuodessa Yhdysvalloissa ja työskentelee yleensä ihmisille, jotka tekevät $100 000 tai enemmän. Joillekin ihmisille, tämä voi tuottaa mielipahaa sekä stressiä.

Olla Intohimoinen ja Motivoiva Persoona

Tienaa rahaa elämäntaidon valmentajanaKun aloitat elämäntaidon valmentajana toimimisen, tulet todennäköisesti kamppailemaan asiakkaiden löytämisen kanssa. Jos et ole sen tyyppinen, että pysyt motivoituneena ja jatkat työskentelyä vastoinkäymisistä huolimatta, elämäntaidon valmentajan ammatti ei välttämättä ole juuri sinulle.

Olla Loistava Ongelmanratkoja

Jos et pystyt ratkomaan asiakkaittesi ongelmia, et pystyt varmistamaan sitä, että he palaavat uudelle tapaamiselle.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top