Tienaa rahaa Clickworker-sivustolla

Tienaa rahaa Clickworker-sivustolla

Oletko etsinyt tapaa tienata rahaa heti ansaitaksesi elantosi lisätuloja vai haluatko ansaita vähän ylimääräistä kotivanhempana ollessasi? Clickworker voi olla täydellinen ratkaisu sinulle. Tämä ohjelma muistuttaa Amazon mTurkia ja samankaltaiset ohjelmat jakavat isoja projekteja isoille pilvityöläisten joukoille. Tyypillisesti nämä ohjelmat tuottavat vain todella pieniä rahasummia. Clickworker on uniikki, koska siellä mahdollisuudet tienaamiseen ovat paljon paremmat.

Clickworker-sivustolla, voit nähdä jo etukäteen paljonko rahaa tulet tienaamaan tietynlaisista freelancer-tehtävistä, joita löytyy esimerkiksi käännöksistä copywritingiin. Tämä antaa sinulle täyden kontrollin siitä, kuinka paljon haluat tienata tunnissa. Projektilla voi tienata vain $3 per tunti, mutta myös jopa $25 per tunti. Voit helposti työskennellä kotoa käsin Clickworker-sivustolla ja se on tietenkin yksi suurimmista hyödyistä. Haluat tietenkin käyttää aikaasi järkevästä ja tämä opas näyttää sinulle, miten työskentelet niin Clickworker-sivustolla.

On yksi tärkeä asia, joka kaikkien Clickworker-sivustolla työskentelyä harkitsevien, on pidettävä mielessä ennen aloittamista. Clickworker-sivustoa ei ole tarkoitettu siihen, että sen avulla tienataan ensisijaisia tuloja tai ilman muuta tulolähdettä. 

Sivustolla on tuhansia työntekijöitä, jotka kilpailevat parhaista projekteista ja jokaista projektia kohden on vain tietty määrä tehtäviä. Saatat olla epäonninen joinakin päivinä, kun hyvin maksavia tehtäviä ei olekaan tarjolla. Jos kuitenkin käytät tämän artikkelin vinkkejä, on mahdollista tienata jopa 200 dollarista 300 dollariin kuussa, tekemällä vain noin 20 tuntia töitä.

Töiden Aloittaminen Clickworker-sivustolla

Ennen kuin aloitat töiden tekemisen Clickworker-sivustolla, sinun täytyy varmistaa, että täytät kaksi olennaista vaatimusta. Ensinnäkin, sinulla täytyy olla Internet Explorer asennettuna. Jos sinulla on Mac-tietokone, voit etsiä netistä ohjeita, joilla saat nettiselaimen asennettua tietokoneellesi. Jos sinulla on Windows-tietokone, Internet Explorer on todennäköisimmin jo asennettu koneellesi.

Toiseksi, sinun on pystyttävä lukemaan ja kirjoittamaan englantia sujuvasti. Jos et ole natiivi englannin puhuja, sinua pyydetään tekemään testi, jolla todistat taitosi kielen ymmärryksessä.

Jos täytät nämä kaksi vaatimusta, olet valmis aloittamaan Clickworker-sivustolla. Seuraa näitä kahta ohjetta, jotta saat kaiken alulle:

1. Rekisteröidy Clickworker-sivustolle

Vieraile sivustolla clickworker.com, jotta voit rekisteröidä käyttäjän. Kun sivusto on ladannut, etsi rekisteröitymispainike. Paina painiketta ja odota seuraavan sivun latautumista. Valitse vaihtoehto, joka ehdottaa rekisteröitymistä Clickworker:nä.

2. Anna Olennaiset Tiedot

Kun sinut on valittu rekisteröitymään Clickworker:nä, sinulle annetaan lomake. Anna nimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi sekä muut tiedot, joita pyydetään. Kun olet täyttänyt kaikki osiot, lähetä lomake ja odota sähköpostiisi saapuvaa postia. Avaa se ja klikkaa linkkiä, joka varmistaa sähköpostiosoitteesi ja rekisteröitymisesi on valmis.

3. Valmistaudu Arviointeihin

Jotta voit täyttää hyvin maksavien tehtävien vaatimukset Clickworker-sivustolla, sinun täytyy suorittaa arviointeja. Tulet näkemään linkin sivuston yläosassa, Arviot-kolumnin alla. Klikkaa linkkiä ja anna vaadittavat tiedon sisäänkirjautumiselle.

4. Täydennä Lomake

Kun pääset arviointisivulle, sinun täytyy täydentää lomake, joka koostuu neljästä osasta: Tietoja Minusta, Kielet, Taidot, Harrastukset & Osaaminen. Käytä aikaa, jotta täytät jokaisen kohdan ajatuksella. Tämä tärkeää, sillä vastauksesi tulevat määrittämään sen, mihin tehtäviin olet kelvollinen ja kuinka paljon rahaa tienaat.

5. Suorita Arvioinnit

Kun olet täyttänyt kaikki neljä kohtaa, sinut ohjataan sivulle, jossa on tehtävälista. Ylhäällä, näet otsikon “ Saatavilla Olevat Perusarviot”. Nämä ovat edellytystestejä, jotka sinun on suoritettava, jotta sinut voidaan kelpuuttaa hyvin maksaviin töihin. Suorita kaikki testit, joita on saatavilla. Käytä tehtäviin aikaa ja näytä mitä osaat.

Kun olet tehnyt testin, näet vielä kaksi lisätestiä, jotka on listattu Perusarvio Lisävaatimuksilla –kolumnin alle. Tee myös nämä testit. Ne ovat vähän monimutkaisempia ja haastavampia kuin ensimmäiset, joten pidä huoli, että keskityt niihin kunnolla.

Lisätestien ilmestymisessä voi olla joskus viive. Tämä on normaalia. Yleensä niiden ilmestymiseen menee noin päivä, joten tarkasta asia uudestaan 24 tunnin kuluttua.

Kaikkien arviointien suorittamisessa kestää todennäköisesti tunnista kahteen tuntiin. Varmista, että sinulla luotettava nettiyhteys, koska et voi lopettaa testin tekemistä ja aloittaa sitä uudestaan myöhemmin. Sinulla on vain yksi mahdollisuus tehdä työ kunnolla loppuun.

Yhden testin aikana sinua pyydetään tekemään Hotmail-sähköpostiosoite, jos sinulla ei vielä ole sellaista. Et voi suorittaa arviointia loppuun ilman sähköpostia, joten valmistaudu sen rekisteröimiseen.

Muista, että kun teet töitä Clickworker-sivustolla ilman arvioinnin suorittamista, sinulla ei ole pätevyyttä hyvin maksaviin töihin ennen kuin suoritat ne. Arviointitehtäviin käytettävä aika on varmasti töiden arvoista.

Miten Aloitat Rahan Tienaamisen Clickworker-sivuston UHRS-osiossa

Kunhan olet suorittanut kaikki kokeet onnistuneesti, sinulla on pääsy UHRS-osioon, josta löydät paremmin maksavat Clickworker-työt. Sinun täytyy käyttää Internet Explorer –nettiselainta, jotta pääset UHRS-osioon.

Päästäksesi sinne, käytä tätä suoralinkkiä: https://prod.uhrs.playmsn.com/Judge/Views/Login. Sinua kehotetaan kirjautumaan sisään. Tee niin Live ID:n avulla, jonka loit Hotmail-sähköpostiasi varten tehdessäsi arviointitestiä. Kun olet kirjautunut sisään, tulet näkemään HitApps-listan. Tänne Clickworker laittaa projektit, joita voit suorittaa tienataksesi rahaa.

Suurimmassa osassa tehtäviä on sininen linkki, jossa lukee Vaatimus. Ennen kuin voit suorittaa tehtävän rahaa vastaan, sinun on täytettävä vaatimus. Täytettyäsi vaatimukset, sinun ei tarvitse enää tehdä sitä uudestaan tulevaisuudessa, kun kohtaat samankaltaisia tehtäviä.

Vaatimukset ovat kuin pieniä testejä. Voit tehdä osan niistä uudestaan, mutta vain rajoitetun määrän kertoja. Et voi työskennellä HitApp:ssä, ennen kuin olet täyttänyt vaatimukset. Kun sinut hyväksytään, paina vain “Aloita Arvostelu”-linkkiä päästäksesi hommiin.

Seuraa näitä neuvoja, kun valitset HitApps ja työskentelet vaatimusten parissa:

1. Tee parhaasi, ole mahdollisimman tarkka ja anna vastauksesi mahdollisimman nopeasti. Jos et ole varma vastauksesta, voit skipata.

2. Katso Esikatselu-linkki, jos sellainen on saatavissa. Joskus vastaukset vaatimuksiin annetaan esikatselussa.

3. HitApps, joissa $.03 palkkaus tietylle ajalle tai enemmän per tehtävä, ovat paljossa kysynnässä. Tästä syystä on erittäin tärkeää suorittaa vaatimukset niille nopeasti, jottet menetä mahdollisuuttasi suorittaa tehtävää.

4. Järjestelmävikoja voi ilmaantua. Joskus vaatimustestit merkkaavat vastauksesi virheellisesti vääräksi. Älä kuluta aikaasi niiden kanssa. Siirry vain seuraavaan kysymykseen.

5. Vältä halua antaa satunnaisia vastauksia. Järjestelmä pystyy huomaamaan tämän ja voi antaa sinulle porttikiellon sovelluksesta tai jopa poistaa käyttäjäsi seurauksena.

6. Työskennellessäsi sovelluksessa tee se ripeästi, mutta älä unohda tarkkuutta työnjäljessäsi. Muista, että mitä enemmän tehtäviä saat valmiiksi, sitä enemmän saat rahaa.

7. Ole monipuolinen. Valitse tehtäviä laajasta kategorioiden valikoimasta, jotta tehtävät tulevat sinulle tutuiksi. Niinä päivinä, jolloin hyvin maksavia töitä ei ole tarjolla, työskentele matala palkkaisempien töiden vaatimusten parissa.

8. Pidä mielessä, että paremmin maksavat työt ovat vaikeampia ja joudut yleensä työskentelemään niiden parissa hitaammin. Saatat ymmärtää ajan kuluessa, että matala palkkaisemmat tehtävät maksavat sinulle paremmin, koska niitä on nopeampi tehdä. Jokainen on erilainen, kun ajatellaan Clickworker:ä. Se, mikä saattaa olla sinulle paras tapa tienata rahaa, voi olla huonompi jollekin muulle.

Maksun Saaminen

Tienaa rahaa Clickworker-sivustollaTulet saamaan ensimmäiset tienestisi Clickworker:ltä kolme viikkoa sen jälkeen, kun olet aloittanut UHRS-osiossa työskentelyn. Sen jälkeen, voit odotella palkkaasi kerran viikossa, jos työskentelet säännöllisesti. Tallennukset tehdään ensin UHRS-käyttäjällesi maanantaihin mennessä. Raha siirretään sitten UHRS:ltä PayPal-käyttäjällesi torstaina. 

Voit sitten käyttää rahaa nettiostoksiisi tai siirtää sen pankkitilillesi. Monet freelancerit miettivät, ovatko he kykeneväisiä tienaamaan rahansa Bitcoineina tai muulla kryptovaluutalla, sillä monien verkkosivustojen pitää adaptoituja niiden esiinmarssiin ennemmin tai myöhemmin.

Jos tienaat vähemmän kuin $600 vuodessa, et tule saamaan verolomaketta Clickworker:lta ja sinun ei todennäköisesti pidä lisätä näitä tuloja verotukseen. Työntekijöiden, jotka tienaavat enemmän kuin $600 palkkoina, täytyy verottaa tulot. Saatat haluta konsultoida kirjanpitäjää, jotta saat vinkkejä siitä, miten sinun täytyy toimia ensimmäisenä vuonna. Jos etsit muita tapoja tienata rahaa, kurkkaa lista erilaisista tienaustavoista täältä.

Vieritä ylös