Tapoja Työskennellä Kotona Kotivanhempana

Tapoja Tienata Rahaa Kotoa Käsin Kotivanhempana
”ToimeentuloNinjan päätavoitteena on auttaa lukijoitamme parantamaan heidän taloudellista asemaansa. Olemme yhteistyössä muiden yritysten kanssa, joilla on samanlainen visio. Jotkut näistä linkeistä tässä julkaisussa voivat tulla kumppaneiltamme. Näin me ansaitsemme rahaa.”

Kotivanhempana toimiminen on kova työtä jo itsessään, mutta valitettavasti kukaan ei maksa siitä. Monet kotivanhemmat etsivät tapoja ansaita lisätuloja osallistuakseen perheen elättämiseen lapsista huolehtimisen ohella. Jos tunnistat kuvausesta itsesi, varo erityisesti kotivanhempiin kohdistuvia huijauksia. Netissä on kuitenkin monia hyvämaineisia yrityksiä, jotka voivat auttaa sinua tienaa rahaa kotona.

Tässä kolme täydellistä ideaa kotivanhemmalle:

1. Ansaitse katsomalla televisiota

Viggle on palvelu, joka maksaa sinulle television katselemisesta! Sinun on ladattava iOS- tai Android -järjestelmälle sopiva sovellus puhelimeesi tai tablettiisi käyttääksesi sitä. Kun ohjelmasi alkaa, painat vain ”check in”. Sovellus varmistaa, että katsot kyseistä ohjelmaa. Voit ansaita krediittejä jokaista katseluminuuttia kohti aina 12 tuntiin asti. 

Lisää krediittejä voit saada vastaamalla tietovisakysymyksiin, katsomalla mainoksia, sekä katsomalla useamman kuin yhden jakson jostakin tietystä TV-sarjasta. Ansaitsemasi raha sovelluksellasi voi kasvaa nopeastikin; eräs nainen ansaitsi niin paljon, että hän pystyi remontoimaan kotinsa pelkkien Vigglestä saamiensa tulojen avulla.

2. Ansaitse harrastuksellasi

Jos harrastat käsitöitä tai taidetta, voit muuttaa luovat tietotaitosi rahaksi myymällä niitä Etsyssä. Sivusto on käsintehdyille tuotteille tarkoitettu markkinapaikka, jossa voit myydä mitä tahansa taiteesta vaatteisiin ja lahjoihin. Voit luoda oman kauppasi, ottaa kuvia tuotteistasi ja kirjoittaa tuotekuvauksia – ja ryhtyä tienaamaan heti. Amazon Handmade on hieman uudempi Etsyn kaltainen kauppapaikka, joka myy käsitöitä ja taidetta.

3. Pistä taitosi peliin

Tapoja Tienata Rahaa Kotoa Käsin Kotivanhempana

Missä olet hyvä? Käytkö kuntosalilla? Suunnitteletko terveellisiä ruokavalioita? Järjesteletkö kotiasi? Perusta palvelu, jonka välityksellä voit jakaa neuvojasi Skypessä. Fyysisesti hyvässä kunnossa oleva koti-isä perusti oman liiketoimintansa etätöitä tekevänä henkilökohtaisena valmentajana. 

Hän luo hyvinvointiohjelmia asiakkailleen ja auttaa heitä kuntoilemaan yhtenä tai useampana päivänä viikossa. Hänen ei tarvitse edes poistua kotoaan tienatakseen $150 tunnin treenistä. Aloittaaksesi sinulla on oltava oma nettisivu tai markkinapaikka, joka sallii palveluidesi mainostamisen yleisölle.

4. Lapsista bloggaaminen tai vanhemmuudesta

Vanhemmuus voi olla haastavaa, ja jotkut parhaista blogeista auttavat vanhempia navigoimaan matkaansa. On hyvä syy, miksi äitiblogit ovat loistava tapa ansaita rahaa blogeilla ja voivat jopa muuttua täysipäiväiseksi verkkotyöksi! Joidenkin vanhenpien blogit tekevät niin paljon rahaa, että ne rakentavat kokonaisia yrityksiä niistä. 

He palkkaavat ihmisiä täyttämään työtarpeensa freelance-työpaikoilla, kun he luovat e-kirjoja, valmennusohjelmia ja paljon muuta. Voit kertoa omasta ainutlaatuisesta vanhemmuutta koskevasta tarinastasi, muodostaa yhteyden muihin vanhempiinne ja ansaita rahaa.

Muita ideoita kotoa käsin työskentelyyn

Jos nämä kolme ideaa kotoa käsin työskentelyyn eivät ole sinusta tarpeeksi mielenkiintoisia, sinun kannattaa tarkastaa muutkin listaamamme tavat ansaita – voit löytää ne täältä. Voit löytää parhaat tavat ansaita rahaa ja tehdä kaiken kotonasi!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top