Miten Luot Kotitoimiston Vähemmällä

Miten Luot Kotitoimiston Vähemmällä

Teitpä töitä työnantajasi alaisena tai itsellesi, kotoa käsin työskentelyssä on lukuisia hyötyjä – mutta myös haittapuolia. Yksi pääasiallinen omassa toimistossasi työskentelyssä on se, että olet itse vastuussa kaikista oman toimiston ylläpitämisestä aiheutuvista kuluista. Sinun on sijoitettava toimistokalusteisiin, välineisiin, tietokoneeseen, tietokoneohjelmiin sekä muihin asioihin, joita työsi tekemiseen tarvitset.

Onneksi on tapoja luoda itsellesi toimisto, jossa voit olla tuottava ja joka tarjoaa mukavuutta koko työpäiväksi ilman, että sinun on käytettävä omaisuutta sen luomiseen. Noudattamalla näitä vinkkejä voit hankkia tarvitsemasi asiat edullisesti ja voit luoda menestyvän kotitoimiston.

1. Ajoita ostoksesi oikein

Useimmat eivät shoppaile toimistotarvikkeita säännöllisesti, joten niiden hinnoista on vaikea pysyä ajan tasalla. Jos tiedät milloin on hyvä aika hankkia tarvikkeita toimistoosi, voit saada hyviä tarjouksia ja alentaa huomattavasti toimiston luomisesta aiheutuvia kuluja.

Toimistotarvikkeet, kuten muste, paperi, kirjoitusvälineet jne. Ovat parhaissa alennuksissaan kesän loppupuolella, jolloin opiskelijat palaavat koulun penkkiin. Ajoita hankintasi loka-syyskuuhun.

Hankkiessasi kalusteita toimistoosi, on syytä ottaa kaikki hyöty irti uudenvuoden alennuksista, jotka alkavat tammikuussa. Alennusmyynnit alkavat siksi, että jälleenmyyjät voivat saada lisää tilaa uusia kalusteita varten tammi-helmikuussa. Tämä tietää siis hyviä alennuksia shoppailijoille. Tietokoneet ja tietokoneohjelmat ovat halvimmillaan elokuussa, sillä jälleenmyyjät laskevat hintojaan kilpaillakseen kouluihin palaavista nuorista asiakkaista.

2. Käytä ilmaista toimitusta

Kun tienaa rahaa kotona, ostaminen netistä on monesti kätevämpää kuin kaupoissa käynti. Toimituskulut voivat kuitenkin tehdä tuotteiden hankinnasta kalliimpaa. Jotta voisit säästää, on kannattavaa hyödyntää verkkokauppoja, jotka tarjoavat ilmaisen toimituksen tuotteillesi lisäetujen kera.

Ilmaisiin toimittajiin lukeutuvat:

  • Staples Rewards. Saat ilmaisen kuljetuksen, sekä 5 prosenttia käyttämästäsi rahamäärästä takaisin alennuskuponkina. Saat myös 2 dollarin edestä krediittejä, kun ostat kierrätettyjä muste- tai väripatruunoita.
  • Quill.com. Sivustolla sinun ei tarvitse liittyä ohjelmaan saadaksesi ilmaisen toimituksen. Jälleenmyyjä tarjoaa ilmaisen toimituksen kaikille kalusteille ja toimistotarvikkeille, jos ostoksesi ylittää 45 dollarin yhteishinnan.
  • Amazon Prime. Jos teet ostoksia netissä usein, Amazon Prime tarjoaa sinulle kaksi päivää kestävät toimitukset ilmaiseksi jokaiselle tuotteelle. Ohjelmaa voi kokeilla ilmaiseksi 30 päivän ajan, jonka jälkeen ohjelma maksaa 99 dollaria vuodessa. Se saattaa kuulostaa kalliilta, mutta jos olet säännöllinen asiakas, se maksaa itsensä takaisin.

3. Hyödynnä ilmaisia tietokoneohjelmia

Vaikka suurin osa hyvin tunnetuista tietokoneohjelmista ovat kalliita, tarjolla on myös ilmaisia vaihtoehtoja, joilla voit suorittaa monia eri tehtäviä. Microsoft Officen sijaan voit käyttää esim. Google Docsia, Google Sheetsia ja Google Slidesia ja videokeskusteluihin Google Hangoutsia tai Skypeä. Suojellaksesi tietokonettasi haittaohjelmilta, voit käyttää ilmaista ja hyvää Avast -ohjelmaa.

4. Vältä houkutusta ostaa tavaraa suurissa määrin

Miten Luot Kotitoimiston Vähemmällä

Tavaran ostaminen suurissa määrin voi olla viisasta, mutta vain tiettyjen tavaroiden kohdalla. Esimerkiksi niittien ostaminen suurissa määrin maksaa sinulle enemmän kuin yksittäisten pakkausten ostaminen, jonka kuluttamiseen saattaa kulua kokonainen vuosi. 

Et myöskään halua joutua säilyttämään suuria määriä niittejä toimistossasi – se voi merkitä uusien kalusteiden hankkimista. On hyvä miettiä ja laskea tuotteen hinta tietääksesi, onko tuotteen ostamisesta “bulkkina” sinulle hyötyä.

Haluatko tutkia Bitcoinia, tehdä jonkin verran rahaa Instagramilla, ansaita blogillasi rahaa tai tehdä muuta liiketoimintaa, kotitoimiston on oltava toimiva. Sen pitäisi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, ja sinun pitäisi tuntea olosi hienoksi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sen on maksettava sinulle paljon rahaa. Jos tiedät, mistä tehdä ostoksia ja miten ostaa, voit rakentaa toimiston, joka auttaa tuottamaan erinomaista työpanosta vuodesta toiseen.

Vieritä ylös