Miten hankkia lisäansioita

Olet varmasti jossakin vaiheessa elämääsi kokenut tarvetta lisäansioille. Et ole ainoa!

Vaikka lisäansioita voi tehdä monella eri tavalla, monien mielestä se vaatii ylitsepääsemättömien tai hankalien tehtävien suorittamista.

Olet ehkä jo miettinyt toisen työn hankkimista, mutta ennen kuin hätiköit, sinun tulee lukea oppaamme lisäansioiden hankkimisesta!

Seuraavassa oppaassa löydät vastauksia siihen, miten hankit lisätuloja ja löydät parhaat tavat tehdä niin.

lisätuloja

Parhaat tavat hankkia lisäansioita netissä

On tuhansia eri tapoja ansaita rahaa netissä, mutta monet niistä eivät ole tehokkaita työmäärään nähden.

Tässä artikkelissa olemme jättäneet pois kaikki turhat metodit ja valinneet parhaat tavat tienata vähän ylimääräistä! Kun olet lukenut tämän artikkelin, sinulla on hyvä ajatus siitä, miten voit hankkia lisätuloja.

Internet on tehnyt lisäansioiden hankkimisesta helppoa, sillä nykyään voit ansaita rahaa missä tahansa. Voit ansaita lisäansioita kotoa käsin, matkustaessa tai missä sitten oletkaan, kunhan sinulla on tietokone, älypuhelin tai tabletti, jossa on toimiva internet-yhteys.

Lisätulojen hankkiminen netissä on tavallaan toinen työ, jota voit tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa. Voit siis helposti ansaita kotona lopettamatta nykyistä työtäsi tai vähentämättä työtuntejasi, sillä nämä ovat puhdasta lisätuloa.

Lisätulojen hankkiminen missä ja milloin vain ei pelkästään ole kätevää – netin kautta tehtävä työ on erittäin kustannustehokasta, jos valitset oikean metodin. Työn aloittaminen ei vaadi suuria summia rahaa ja mahdollisuutesi ansaita ovat suuret! Kun käytät oikeita työkaluja, voit tienata rahaa tosi nopeasti!

Saat varmasti lisäansioita käyttämällä jotakin “Miten hankkia lisäansioita” -oppaassa luetelluista tavoista. Valmistaudu kerryttämään rahaa lompakkoosi!

Tienaa lisätuloja netissä Bitcoin

Bitcoin saattaa kuulostaa oudolta ja monimutkaiselta asialta, mutta sen avulla rahan ansaitseminen on melko helppoa. Tällä hetkellä ei ole helpompaa ja tehokkaampaa tapaa ansaita rahaa netissä!

Olet saattanut jo kuulla Bitcoinista, maailmankuulusta digitaalisesta valuutasta. Useat talousasiantuntijat, kuten Richard Branson ja Bill Gates, ovat kutsuneet Bitcoinia ”tulevaisuuden rahaksi” ja sille on hyvä syy!

Katso alla oleva video ja opi, miten voit Davidin tapaan tienata 1000€ 24 tunnissa

Oleme löytäneet ToimeentuloNinja.fi – sivustolta uskomattoman tavan ansaita rahaa Bitcoinilla, mikä antaa sinulle mahdollisuuden ansaita noin 50€ tunnissa vain vähäisellä työllä ja vaivannäöllä.

David sivustolta ToimeentuloNinja.fi on käyttänyt Bitcoin-kaupankäyntijärjestelmää ansaitakseen Bitcoinin avulla yli 4000€ viikossa. Katso alla oleva video ja opi, miten voit tehdä saman.

Kuten näet, Bitcoin-kaupankäyntijärjestelmää on todella helppo käyttää. Voit lukea lisää järjestelmän käytöstä yksityiskohtaisesta oppaastamme täältä.

Muista, että järjestelmä on 100 % ilmainen ja se veloittaa ainoastaan 1 % tuotoistasi.

miten saada rahaa
miten saada rahaa
Maarit Sihvonen
Olin aluksi vähän skeptinen, koska en voinut uskoa, että rahan ansaitseminen olisi niin helppoa. Mutta kokeilin sitä ja olen ansainnut jo 300 dollaria päivässä! Kiitos J
miten saada rahaa
Jani Pulkkinen
Voinko nostaa kaikki tallettamani rahat? Ja miten saan ansaitsemani rahat?
rahaa nopeasti
Tuija Pellinen
Kyllä, voit nostaa tallettamasi rahat milloin tahansa! Voit nostaa ansaitsemasi rahat pankkitilillesi tai PayPaliin. Rahat näkyvät tililläsi yleensä 2 päivän kuluessa.
miten saada rahaa
Esa Immonen
Toimiiko tämä järjestelmä oikeasti? Se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta.
rahaa nopeasti
Mikko Tanskanen
Kyllä, se toimii! Ansaitsin sillä rahaa 3 päivän ajan. Halusin nostaa rahat ulos, ja pankkitililleni talletettiin juuri 900 dollaria 😀
rahaa nopeasti
Marko Luukkonen
Hienoa. Minäkin rekisteröidyn ja talletan 250€
rahaa nopeasti
Hannu Kekäläinen
Toimiko se sinulla Esa?
rahaa nopeasti
Arto Mäkinen
Voin vain suositella järjestelmää! Se oli helppokäyttöinen ja kaikki toimii automaattisesti. Olen ansainnut jo yli 1000€. Kiitos Toimeentuloninja!
miten saada rahaa
Vesa Hellman
Talletin tililleni 250 dollaria ja nyt minulla on 1300 dollaria. Alkuun pääseminen kesti vain 10 minuuttia! Upeaa
miten saada rahaa
Kati Annika
Moi! Halusin vain jakaa kokemukseni tästä kaupankäyntijärjestelmästä… Aloitin reilu viikko sitten…

Tämä on ollut hullua! Olen tienannut yli 3000 dollaria viikossa. Nostin jo puolet siitä, ja rahat oli helppoa saada ulos.

Tein 300 dollarin sijoituksen, ja tänään minulla on 10-kertainen summa. Voin suositella tätä!

lisäansioita

Hanki lisätuloja tekemällä maksullisia lomaketutkimuksia

Mikäli et jo tiedä, nykyään on mahdollista tienata lisäansioita jakamalla mielipiteitäsi.

Tieto potentiaalisista asiakkaista sekä kuluttajista yleensä on yritysten arvostama seikka. Eräs tapa saada tietoa kuluttajilta on kysyä heiltä suoraan ja juuri tällä tavalla sinä voit ansaita lisätuloja!

Miten voit ansaita tekemällä lomaketutkimuksia

  • Liity yhdelle tai useammalle lomakesivustolle
  • Saa palkallisia lomakkeita sähköpostiisi
  • Vastaa kysymyksiin netissä
  • Saa rahaa!

Kuten huomaat, lisätienestit ovat helppoja tällä tavalla. On syytä kuitenkin korostaa, että tällä tavalla et tule rikastumaan – se voi silti tuoda mukavia lisäansioita. Olemme todenneet, että tällä tavalla voit ansaita 150 euroa kuukaudessa, joten tämä on vaivan arvoista!

Alta voit löytää parhaat paikat ansaita rahaa lomaketutkimuksilla. Muista: mitä useampaan paikkaan rekisteröidyt, sitä enemmän saat tutkimuksia ja enemmän rahaa!

Voit lukea myös lisää palkallisista lomaketutkimuksista täältä löytyvästä artikkelista.

Parhaat kyselytutkimussivustot, joista voit tienata lisäansioita:

Verkko

Tienausmahdollisuus

Kuvaus

Vieraile

kyselytutkimus

Tienaa jopa 3,5 euroa jokaisesta kyselytutkimuksesta!

Vieraile
kyselytutkimus

Tienaa 4 euroa jokaisesta kyselytutkimuksesta.

Vieraile
kyselytutkimus

Saat noin 1 euron jokaisesta kyselytutkimuksesta.

Vieraile

 Miten saat lisätuloja myymällä valokuvia

lisäansioita

Useimmilla on nykyään älypuhelimet ja kamerat, jotka ovat hyviä työkaluja lisäansioiden hankkimiseen. Useat sivustot, sanomalehdet ja muut mediat ovat mukana valokuvamarkkinoilla. Sinun on siis mahdollista myydä valokuvia suhteellisen helposti.

Tällä sivustolla voit lisätä kuviasi, tarjota niitä myyntiin ja ansaita lisätuloja kuvillasi.

Voit myös lukea lisää kyseisestä tavasta artikkelistamme.

Hanki lisätuloja tekemällä YouTube -videoita

Yksi YouTuben suosion saloista on sen tarjoama valtava videotietokanta, josta löytyy videoita mistä tahansa aiheesta. Vuosien mittaan suosio on ollut vakaassa kasvussa ja videoita ladataan sivustolle yhä enemmän.

Videoita jaetaan niiden informatiivisuuden ja hauskuuden lisäksi siitä syystä, että niillä voi ansaita rahaa. Voit siis ansaita lisätuloja YouTubessa ja mikäli haluat tietää enemmän siitä, miten koko homma toimii, lue artikkelimme ”Miten Tienata YouTubella”.

 Osallistu kilpailuihin ja tienaa rahaa

Kyseenalaista on, onko tämä kunnollinen tapa ansaita rahaa, sillä kysehän on oikeammin voittamisesta. Miksi sitä sitten kutsutkaan, kilpailuihin liittyminen antaa sinulle mahdollisuuden hankkia lisäansioita.

Miten sitten voit ansaita kilpailuilla? Sinua voi onnistaa ja voitat isoja summia, tai sitten et. Olemme listanneet ToimeentuloNinja.fi -sivustolle täysin ilmaisia kilpailuja, joihin voit osallistua antamalla sähköpostiosoitteesi ja vastaamalla muutamaan kysymykseen. Kilpailut voit löytää täältä. Onnea matkaan!

Miten ansaita käymällä osakekauppaa

Tämä tapa on pitkäaikaisempi muihin tapoihin nähden. Tästä et saa tuottoja pitkään aikaan, joten jos etsit nopeaa rahaa, tämä ei välttämättä sovi sinulle.

Jos olet kiinnostunut arvopapereista ja eri arvojen kehityksestä, voit myös tarkastaa binäärioptiot yhtenä mahdollisuutena.

lisäansioita

 Tienaa lisäansioita kumppanuusmarkkinoinnilla

Tämä on yksi sivustomme suosituimmista tavoista ansaita rahaa ja sille on hyvä syy. Kumppanuusmarkkinoinnilla voit saada hyvät ja vakaat tulot, sekä sitä voi käyttää monin eri tavoin.

Kumppanuusmarkkinointi tarkoittaa tuotteiden tai palvelujen mainostamista muille. Saat mainostuksesta jonkinlaisen korvauksen, yleensä rahana. Kumppanuusmarkkinointi vaatii jonkin verran työtä, mutta on todellakin sen arvoista. Voit lukea ToimeentuloNinja.fi:n artikkelin kumppanuusmarkkinoinnista.

Käytä Fiverr.com -sivustoa saadaksesi lisää irti taidoistasi

Fiverr.com on mahtava portaali, jos haluat “myydä” taitojasi tai “ostaa” taitoja joltakin muulta. Taitojen kauppaaminen saattaa kuulostaa oudolta, mutta sille on täysin normaali selitys.

Kirjauduttuasi Fiverr.com -sivustolle voit myydä erilaisia palveluja niitä tarvitseville. Voit myös ostaa palveluja ihmisiltä, jotka tarjoavat sitä, mitä tarvitset. Fiverr.com on todella innostava sivusto, joka on saavuttanut suurta suosiota maailmalla. Voit oppia lisää ansaitsemisesta Fiverr.comissa lukemalla blogimme täältä.

lisätuloja

Käännä tekstejä ja tee lisäansioita

Monet ihmiset voivat puhua ja kirjoittaa useampaa kuin yhtä kieltä ja tämä tarjoaa mahdollisuuden tienata internetissä. Kirjautumalla Fiverrin tai Elancen kaltaiselle sivustolle voit tarjota ihmisille ympäri maailman käännöspalveluita. Voit helposti ansaita lisätuloja tällä tavalla. Jos haluat lukea lisää käännöksillä tienaamisesta, lue artikkelimme täältä.

Kirjoita tekstejä yksityishenkilöille tai yrityksille ja tienaa nopeasti

lisätuloja

Sinulla loistava mahdollisuus tienata kirjoittamalla tekstejä. Teksteillä voit hyvin päästä 20 – 30 euron tuntipalkkaan – ehkä enempäänkin riippuen siitä, miten hyvä olet. Tyypillisesti sinulle maksetaan tietty summa jokaista sanaa kohden, tämä vaihtelee 2 – 15 sentin välillä per sana.

Sekä Fiverrissä että Elancessa töitä tehdään tavallisesti 2 sentin sanahintaan, joka tarkoittaa hyviä mahdollisuuksia saada lisäansioita.

Tee logoja ja myy niitä

Jos olet luova ja osaat käyttää GIMP:iä tai Photoshopia, voit oppia luomaan kauniita ja hyödyllisiä logoja. Fiverr.comin kaltaisilla sivustoilla voit myydä tekemiäsi logoja kohtuulliseen hintaan.

Ansaitse Facebookilla

Jos sinulla on Facebook -käyttäjätili, olet varmasti huomannut monen yrittäjän koettavan saada viestinsä kuuluviin. Sosiaalisessa mediassa on paljon mainontaa ja Facebook voi laskuttaa mainostajaa jokaisesta klikkauksesta.

Kumppanuusmarkkinoinnilla voit saada mainoksia kumppanuusverkostoista ja mainostaa niillä Facebookissa. Kun mainostasi klikataan, Facebook lähettää käyttäjän mainokseen liittyvälle sivustolle ja saat klikkauksesta rahaa. Mikäli asiakas myös ostaa jotakin, saat kauppahinnasta tietyn osuuden.

Jos olet taitava Facebook -mainostaja, voit ansaita hyvin – mutta rahan häviäminenkin on tietenkin mahdollista. Jos haluat lukea vähemmän riskialttiista tavoista tienata Facebookissa, lue artikkelimme täältä: Tienaa rahaa Facebookilla.

Ansaitse luomalla nettisivuja

Jos olet taitava tekemään nettisivuja, voit myydä niitä sekä yrityksille, että yksityishenkilöille. Jos sinulla ei ole ajatustakaan siitä miten nettisivuja tehdään, voit oppia perusteet vähäisilläkin tietokoneen käyttötaidoilla. Tässä eräs paikka, jossa voit oppia lisää nettisivujen luonnista
lisätuloja kotona

On olemassa monia tapoja myydä nettisivuja – jotkut keinot ovat parempia, kuin toiset. Voit aloittaa etsimällä kiinnostuneen henkilön tai yrityksen. Aluksi et voi laskuttaa paljoa, sillä sinulla ei ole näyttöjä taidoistasi; mutta mikä tahansa on hyvä alku ja voit tienata muutaman satasen.

Toinen tapa on tarkastella yritysten sivuja ja arvioida tarvitsevatko ne päivitystä. Mikäli he ovat kiinnostuneita, voit tehdä heille sivut heidän tietämättään ja näyttää sitä ehdotuksena sivujen päivityksestä. Tämä on riskialtista siksi, että teet työtä josta et varmuudella saa tuloja.

 Ansaitse omalla nettisivulla

Jos osaat jo tehdä nettisivuja, voit myös tehdä omat nettisivut. Voit käyttää kumppanuusmarkkinointia tai Google AdSense -mainontaa sivustollasi. Voit lukea lisää oppaastamme “miten tienata lisää kumppanuusmarkkinoinnilla” täältä.

Tee lisäansioita bloggaamalla

Blogit saavuttavat yhä enemmän suosiota ja jos olet hyvä houkuttelemaan lukijoita blogiisi, voit ansaita myös rahaa. Voit tehdä mainossopimuksia eri yritysten kanssa, jotka maksavat sinulle vastineeksi näkyvyydestä lukijoiden määrästä riippuen. Voit myös hyödyntää kumppanuusmarkkinointia blogissasi – voit suositella ja kokeilla eri tuotteita, joihin mainoksesi viittaavat.

Lue lisää siitä, miten luot lisätuloja blogilla artikkelistamme täällä.

Ansaitse rahaa ruletilla

lisätuloja

Tämä on hieman erikoisempi ja vaihtoehtoisempi tapa hankkia lisätuloja. Tosiasiassa tämä ei ole rahan ansaitsemista, vaan sen voittamista – mutta koska metodi on melko turvallinen, se kuuluu listalle.

Käyttämällä erityistä metodia saat tilastollisen etulyöntiaseman rulettipöydässä ja voit ansaita oikeaa rahaa pelaamalla.

ToimeentuloNinja.fi -sivuston Anton on tehnyt videon, jossa hän näyttää miten voit ansaita rahaa tällä erikoisella metodilla. Voit myös nähdä, miten hän ansaitsee yli 100 euroa tunnissa käyttämällään tavalla. Lue lisää sivulla: Ansaitse rahaa ruletilla.

lisäansioita

Loppusanat

Kaikki eri tavat ansaita voivat luoda tiettyä sekavuutta siitä, mitä tapaa tulisi käyttää.

Paras neuvomme on, että etsit ainakin 2 – 5 eri tapaa ja kokeilet niitä itse. Näin löydät juuri sinulle sopivan tavan.

Jos et vieläkään osaa hankkia lisätuloja, voit ottaa meihin yhteyttä Facebook -sivumme kautta tai käyttämällä tämän sivuston yhteystietosivulta löytyviä yhteystietoa.

Onnea matkaan ansaitsemaan lisätuloja!