Miten Kaupata Kryptovaluutalla (Jopa täysin aloittelijana)

miten kaupata cryptocurrency
”ToimeentuloNinjan päätavoitteena on auttaa lukijoitamme parantamaan heidän taloudellista asemaansa. Olemme yhteistyössä muiden yritysten kanssa, joilla on samanlainen visio. Jotkut näistä linkeistä tässä julkaisussa voivat tulla kumppaneiltamme. Näin me ansaitsemme rahaa.”

Bitcoinin arvo on noussut olemassaolonsa aikana senteistä jopa lähemmäs 20 000 euroon, joten tänään käsittelemme sitä, miten kaupata kryptovaluutalla ja kerromme, miten sinäkin voit opetella tätä.

Mikä on kryptovaluutta ja miksi ihmiset käyvät kauppaa sillä? Miten voit kasvattaa tulosi kryptovaluutan avulla? Ja vielä tärkeämpi kysymys: onko vaikeaa oppia miten kaupata kryptovaluutalla? Tässä artikkelissa opit tarkalleen kaiken, mitä sinun tulee tietää.

Yhteenveto siihen, miten kaupata kryptovaluutalla

Tässä on lyhyt yleiskatsaus siihen, miten kaupata kryptovaluutalla:

lukea ja tutkia

Lue ja tutki kaikki sinua kiinnostavat kryptovaluutat ennen kuin aloitat: Tieto on valtaa

jokainen valuutta vaatii oman ainutlaatuisen lompakon

Aseta itsellesi lompakoita sellaisia kryptovaluuttoja varten, jotka ovat kaupankäyntisi kohteena. Jokainen valuutta vaatii oman ainutlaatuisen lompakkonsa

rekisteröidy ja tarkista käyttämäsi kauppapaikat

Rekisteröidy ja tee käyttämiesi kaupankäyntialustojen henkilöllisyyden vahvistaminen

määritellä tai sekoittaa kaupankäyntistrategiaa pitkällä aikavälillä

Määritä kaupankäyntistrategia, jota käytät pitkällä aikavälillä, lyhyellä aikavälillä tai tee niistä sekoitus

aloita suosituimmista kryptovaluutoista, joilla on vähemmän riskiä

Aloita suosituimmista kryptovaluutoista, joihin liittyy vähemmän riskejä

Vaikka monet ihmiset ovat hyötyneet kryptovaluutan nousukiidosta, ei ole järkevää hypätä tähän mukaan ilman perusteellista taustatutkimusta siitä, miten kaupata kryptovaluutalla. Se voi nimittäin johtaa siihen, ettet tule kasvattamaan tuloasi.

Me käsittelemme jokaista kaupankäyntiin liittyvää elementtiä tarkasti selvittääksemme sinulle parhaimmat keinot, miten kaupata kryptovaluutalla. Siinä tapauksessa, että kryptovaluutan maailma on sinulle täysin uusia asia, saatat olla hieman hämmentynyt… mitä tarkalleen on kryptovaluutta?

Pieni muistutus: Mikä on kryptovaluutta?

Kryptovaluutta on periaatteessa termi digitaaliselle valuutalle, joka ei ole sidottu mihinkään fiat-valuutaan tai keskitettyyn yksikköön. Tämä tarkoittaa, että kryptovaluutta ei ole pankin, keskuspankin tai hallituksen omistama ja siksi se on riippumaton dollarista, eurosta tai jopa kullasta ja hopeasta.

Petosten ehkäisemiseksi ja turvallisuuden takaamiseksi, jotta voisit ansaita rahaa Bitcoinilla, tällä kryptovaluutalla tehdyt transaktiot tallennetaan digitaalisesti muotoon, joka tunnetaan nimellä lohkoketju. Tämä on ikään kuin kryptovaluutan menestyksen salaisuus ja perusta. Se on kuin digitaalisesti painettu lista transaktioista, varsinkin sellaiselle, joka vielä opettelee, miten kaupata kryptovaluutalla.

Kaikki tapahtumat käyvät läpi tiukan vahvistamisprosessin sen varmistamiseksi, että lohkoketjuun lisätään pysyvästi vain aitoja transaktioita, jolloin yksityishenkilöt voivat ansaita tuloja Internetin kautta kaupankäynnillä, sijoittamalla, louhimalla tai ostamalla kryptovaluuttaa.

Näin ollen, miten kaupata  kryptovaluutalla?

miten kaupata cryptocurrency

Miten kaupata kryptovaluutalla ja mestariksi tuleminen

Ennen kuin alat miettimään, miten kaupata millä tahansa kryptovaluutalla, on tärkeää lukea jotain alan teollisuudesta. Bitcoin, Ethereum ja Litecoin ovat kolme monista kryptovaluutoista, joilla voidaan käydä kauppaa eri kaupankäyntialustoilla. Ennen kuin ryhdyt sijoittamaan rahaa ja ostamaan kryptovaluuttaa, on ensiarvoisen tärkeää lukea ja tutkia mahdollisimman paljon aiheesta.

Aivan kuten missä tahansa hyvässä sijoituksessa, kryptovaluuttakauppa ei ole vapaa riskeistä. Itse asiassa se on täynnä riskejä, mutta se voi myös olla hyvin palkitsevaa. Esimerkiksi Winklevossin veljekset olivat ensimmäisiä miljardöörejä Bitcoin-sijoitustensa ansiosta. Ja he eivät ole ainoat, jotka käyvät kauppaa kryptovaluutalla ja pääsevät huipulle! Tämän vuoksi on tärkeää punnita kryptovaluuttakaupankäynnin edut ja haitat ja lähteä mukaan avoimin silmin.

Kun olet tehnyt tarvittavat taustatutkimukset, on melko helppo aloittaa se, miten kaupata kryptovaluutalla. Tarvitset seuraavia asioita:

miten saada rahaa

Yksi tai useampi kryptovaluuttalompakko

Aivan kuten sinulla on tavallinen lompakko, myös kryptovaluuttasi tarvitsee säilytyspaikan eli kryptovaluuttalompakon, jossa säilytetään yksityisiä avaimia. Näiden avulla voit ostaa, myydä ja onnistut siinä, miten kaupata kryptovaluutalla. 

Lompakko auttaa pitämään kryptovaluuttasi turvassa. Yksityinen avain on verrattavissa yksilölliseen viitenumeroon paperilaskussa. Kun ostat tai myyt kyseisellä paperilaskulla tai yksityisellä avaimella, annat oikeuden (tai ansaitset) oikeuden kuluttaa kyseistä kryptovaluuttaa.

Aivan, kuten fyysisen lompakon kohdalla, kryptovaluuttalompakko kertoo sinulle kokonaisvaluuttamäärän jokaisen valuutan osalta ja antaa tallentaa ostettuja kryptovaluuttoja sekä maksaa muille ihmisille. Pidä AINA tavallisen lompakon tavoin kryptovaluuttalompakkosi turvassa!

rahaa nopeasti

Kryptovaluutan kaupankäyntialusta (tai 2-3)

Riippuen siitä, minkä tyyppisellä kryptovaluutalla haluat käydä kauppaa, käytetään yleensä useampaa kuin yhtä kryptovaluutan kaupankäyntialustaa. Osaltaan se johtuu turvallisuustarpeiden täyttämiseltä, mutta usein se johtuu vain siitä yksinkertaisesta syystä, että ei ole olemassa yleistä kaupankäyntialustaa, jossa voi käydä kauppaa kaikilla saatavilla olevilla kryptovaluutoilla.

Ja siinäpä se! Tarvitset vain valitsemasi kryptovaluuttalompakon ja haluamasi kryptovaluutan kaupankäyntialustan tai useampia näitä ja näin voit ryhtyä pyrkimyksessäsi, miten kaupata kryptovaluutalla!

fi-recent-news-banner
ProfitFarmers tuotti meille voittoa 2,141 € vain muutamassa viikossa.
Haluatko nähdä, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa ProfitFarmersin avulla?
ProfitFarmers: Helppo tapa ansaita rahaa verkossa.
Olemme kokeilleet sitä itse, ja mikä oli tuloksemme?
2,141 € voittoa. Alle 25 min päivässä.
Katso arvosteluvideo nähdäksesi, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa

Kaupankäynnin ohjeet aloittelijalle

lue, tutki & lue vielä lisää

Lue, tutki & lue vielä lisää

Kuten aiemmin mainitsimme, ensimmäinen ja tärkein asia mitä sinun tulee oppia, kun opettelet, miten kaupata kryptovaluutalla, on lukea ja tutkia niin paljon kuin mahdollista ennen kuin aloitat varsinaisen kaupankäynnin. Opettele, miten kaikki toimii, sillä terminologia ja jopa kaupankäynnin trendit voivat olla ylivoimaisia, jos hyppäät siihen sokeasti pää edellä.

Jos et tiedä, mitä olet tekemässä, voit helposti menettää paljon rahaa ansaitsemisen sijaan!

opiskele kaupankäynnin strategioita

Opiskele kaupankäynnin strategioita

Kyllä, kaupan käymisen opettelu kryptovaluutalla on hyvin uutta ja eroaa osakkeiden ja joukkovelkakirjojen kaupankäynnistä. Kaupankäynnin strategiat ja jopa trendit ovat kuitenkin samanlaisia. Joten kestää jonkin aikaa oppia joitakin kaupankäynnin strategioita ennen kuin voit oppia soveltamaan niitä ja miten kaupata kryptovaluutalla.

Tämä on osoittautunut todella hyödylliseksi niille, jotka tuntevat markkinoiden merkit, joiden perusteella on paras aika ostaa ja myydä.

aloita suosituimmista kryptovaluutoista

Aloita suosituimmista kryptovaluutoista

Siinä ei oikeastaan ole mitään vikaa, että ostat aluksi suosittuja kryptovaluuttoja kuten Bitcoinia, Ethererumia ja Litecoinia. Vaikka voi olla hieman hermostuttavaa, kun uutisotsikot ovat täynnä tietoa näiden kryptovaluuttojen arvon nousuista ja laskuista, voit myös lukea, seurata ja oppia näistä paljon julkisuutta saavista kryptoista.

Kun opit tekemään kauppoja suosituimmilla kryptovaluutoilla, tiedät mihin kannattaa kiinnittää huomiota tutustuessasi vähemmän suosittuihin altcoineihin. Vaikka altcoineissa voi olla enemmän riskiä, niillä voi myös olla korkeampi tuotto-odotus.

miten kaupata cryptocurrency

Mitä sinun tarvitsee tarkkailla kauppojen suhteen

OK, nyt olet aloittanut pyrkimyksessäsi, miten kaupata kryptovaluutalla. Seuraavassa on muutamia asioita, joita sinun on ehdottomasti pidettävä mielessä, kun haluat edetä kaupankäynnissä.

Riski

Riippumatta siitä, mitä teet ja kuinka turvallinen kryptovaluuttalompakkosi on tai kuinka vahva kaupankäyntistrategia sinulla on – kryptovaluutalla kaupankäynti on riskialtista. Kyllä, voisi sanoa samaa osakkeista ja joukkovelkakirjoista, mutta miten kaupata kryptovaluutalla kannattaa suhtautua erityisen varovaisesti. Tässä syy:

Toisin kuin muilla investoinneilla, kryptovaluutassa volatiliteetti on paljon korkeampi ja dramaattisempi. Artikkelimme alkuvaiheessa mainitsimme, että kryptovaluutta on hajautettu, eikä pankkeja tai varantoja säännellä. Vaikka tämä avaa monia ovia eri mahdollisuuksille, se tarkoittaa myös, että suojatoimenpiteitä on jossain määrin vähemmän.

Kuplajuonittelut, pumppaaminen ja dumppaaminen sekä sensaatiomediat vaikuttavat voimakkaasti kryptovaluutan arvoon tunnista toiseen ja tätä tapahtuu melko usein. Tämä tapahtuu myös osakemarkkinoilla, mutta sääntelyllä pyritään minimoimaan sijoittajiin kohdistuvia vaikutuksia.

Vaikka lohkoketjutekniikka on itsessään turvassa väärentämisestä, kopioinnista tai muuttamisesta, päivittäin luodaan myös monia kryptovaluuttoja, jotka ovat itse asiassa huijausta.

On monia arvokkaita kryptovaluuttoja, joilla on potentiaalia muuttaa tulevaisuus, mutta niiden mukana tulee valitettavasti myös sellaisia, jotka joko huijaavat ihmisiltä heidän sijoituksensa tai jotka yksinkertaisesti vain floppaavat. Tällöin esimerkiksi Bitcoinia vastaan kaupataan ”uutta” altcoinia, joka sitten yhtäkkiä floppaa ja oletkin menettänyt Bitcoinisi.

Siksi on ensiarvoisen tärkeää, että jokainen, joka opettelee, sitä miten kaupata  kryptovaluutalla, on valppaana investoinneissaan, eikä seuraa trendejä vain siksi, että se ovat suosittuja.

Hallituksen määräykset voivat myös vaikuttaa voimakkaasti kryptovaluutan kaupankäyntiarvoon. Jotkut hallitukset eivät suhtaudu avoimesti kryptovaluuttamarkkinoihin ja tietyissä maissa jopa kielletään kryptovaluutan ostamista, myymistä tai omistamista ylipäätänsä.

Yleensä silloin, kun jokin valtio omalta osaltaan sallii tai rajoittaa kryptovaluuttaa, sen määritelty arvo voi nousta tai laskea äkillisesti.

On tärkeää pitää mielessä, että kryptovaluuttatekniikka on edelleen uusi asia. Kyllä, olemme kuulleet paljon sen menestyksestä, mutta siihen liittyy vielä monia riskejä ja Bitcoin, Ethererum tai jopa lohkoketjutekniikka voivat myös epäonnistua.

Älä anna tämän estää sinua sijoittamasta siihen lainkaan. Mutta jälleen kerran, kuten kuka tahansa hyvä sijoittaja tietää, miten kaupata kryptovaluutalla onnistuu suhtautumalla riskeihin avoimin mielin. Joten kun mietit, kuinka paljon haluat sijoittaa tai mitä haluat sijoittaa, älä koskaan sijoita enempää kuin olet valmis myös menettämään.

Ajatuksia kryptovaluuttaan sijoittamisesta

Yleisesti ottaen ei ole mitään syytä, miksi kaupankäyntiä kryptovaluutalla ei pitäisi nähdä investointina. Aiemmin suosittelimme kaupankäyntistrategian löytämistä, jota voit käyttää opetellessasi miten kaupata kryptovaluutalla.

On monia erilaisia strategioita, joista voit löytää itsellesi sopivan kaupankäyntistrategian. Tämä ei välttämättä tarkoita sitä, että sinun täytyy aina olla innokas päiväkauppias, joka seuraa markkinakäyriä. Itse asiassa voit myös käyttää pitkän aikavälin kaupankäyntistrategiaa kryptovaluutalla, jos se kiinnostaa sinua!

kirje

Pitkäaikainen kaupankäyntistrategia

Jos olet kiinnostunut säilyttämään kryptovaluuttaasi pidempiä aikoja (viikkoja, kuukausia tai jopa vuosia), se merkitsee pitkäaikaista strategiaa. Monet, jotka valitsevat tämän vaihtoehdon, uskovat kryptovaluutan nousuun niin paljon, että pitävät siitä kiinni huolimatta lyhytaikaisista arvon nousuista tai laskuista.

b-kirjain

Päiväkauppa tai vuorokauden kaupankäyntistrategia

On selvää, että pitkäaikaisen kaupankäynnin strategia on päinvastainen verrattuna päiväkaupan opetteluun. Päiväkaupassa hyödynnetään kryptovaluuttojen pienempiä nousuja. Eräs etu tässä on, että lyhyen aikavälin kasvu voi tuottaa sijoittajalle paljon voittoa, mikäli se vain tehdään oikein. Ainoa haittapuoli tässä on se, että päiväkauppa on pikemminkin kokopäiväinen työ kuin rento harrastus.

Joten haluatko sijoittaa pitkällä aikavälillä tai tehdä välittömät voittoa oikeastaan riippuu omista mieltymyksistäsi, ja miten haluat kaupata kryptovaluutalla. Ei ole oikeaa vastausta siihen, mikä on paras keino siinä, miten kaupata kryptovaluutalla.

Valitsemasi kryptovaluutan ostaminen ja yhteenveto

Kun olet varma, että olet valmis siinä, miten kaupata kryptovaluutalla, löydät meiltä täydellisiä oppaita kaikille suosituimmille valuutoille. Nämä auttavat sinua pääsemään helposti alkuun kryptovaluutan ostamisessa.

kryptovaluutalla
Osta Bitcoinia
kryptovaluutalla
Osta Litecoinia
kryptovaluutalla
Osta Rippleä
kryptovaluutalla
Osta Ethereumia
monero
Osta Moneroa

Kryptovaluutta on melko uusi ja trendikäs tekniikka, jossa voi saavuttaa suurta menestystä, mutta johon liittyy myös monia riskejä. Kuinka käydä kauppaa kryptovaluutalla ja senopettelu voi olla uskomattoman palkitsevaa omalle salkullesi, ja voit käyttää tietoasi luodaksesi muitakin tulonlähteitä. 

Monet myyvät asiantuntemustaan tarjoamalla konsultaatiota sekä työpajoja ja ansaitsevat rahaa bloggaamalla strategioistaan. Yleisesti ottaen kaikkiin sijoituksiin liittyy paljon riskejä, ja jos teet jonkun virheen, voit menettää alkuperäisen sijoituksesi. Mutta on myös monia keinoja tehdä kryptovaluuttakaupasta onnistunut liiketoiminta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top