Ansaitse rahaa YouNow:lla

Ansaitse rahaa YouNow:lla

Vaikeus:

helppoa rahaa

Aika velvoite:

kuinka tehdä rahaa

Tienauspotentiaali:

kuinka tehdä rahaa

Potentiaalinen tuntitaksa

Puntaje ToimeentuloNinja:

Tekninen ja luova tapa tehdä rahaa sivustolla ToimeentuloNinja.fi.

Ansaitse rahaa YouNow:lla

Voit olla parikymppinen mies istumassa makuuhuoneessasi kylpytakki päällä ja puhua aivan kaikesta, tai sitten et mistään. Silloin tällöin saatat lopettaa puhumisen ja vastaamisen julkaisuihin, jotka ilmaantuvat videon oikeaan sivuun. Tämä on YouNow. Sivusto, jossa voit yksinkertaisesti reaaliajassa streamata elämääsi.

Siellä on myös videoita, joissa on vähän enemmän sisältöä kuten esimerkiksi taiteilija kuvaamassa samalla kun hän piirtää ja katsojat voivat kokoajan katsoa ja kysellä tekniikasta, jota hän käyttää. Samaa sovelletaan myös luonnosteluun, maalaukseen, käsityöläistaiteeseen ja musiikkiin, joissa on myös oppaita monille eri instrumenteille ja tekniikoille. Se on mahtava keino tienata rahaa Freelancerina myös!

Suurin osa ihmisistä joita, tapaat YouNow:ssä, tarjoavat kuitenkin vähän jotain muuta kuin pientä, kommentteja sisältävää kurkkausta omiin elämiinsä.

Miksi haluaisitkaan jakaa elämääsi muiden kanssa tämänkaltaisella tavalla? Antaa nyt maailman katsoa sinua samalla kun ajat autoasi, syöt aamupalaa tai ehkä jotain muutakin? Ehkä vain nauttisit elämäsi jakamisesta muiden kanssa. Toisaalta, ehkäpä teet sitä saadaksesi lisätienestiä, mikä joskus on osa sopimusta.

Jos monet ihmiset päättävät seurata sinun videoitasi, voit oikeasti tehdä rahaa YouNow:ssa.

Se ei ole YouTube

Ensin varmasti huomaat, että videoiden tekeminen ei ole samanlaista, kuin esim. YouTubessa rahan tekeminen. Videoitasi ei todellisuudessa tulla koskaan näkemään.

YouNow:ssa ideana on kuvata itseäsi reaaliajassa ilman editointia tai uusintaottoja. Virität vain kamerasi ja alat kuvata.

YouNow:ssa ei myöskään mainosteta. Tämä on erityisen hyvä asia katsojien kannalta, mutta YouTube-videoiden tekijöille mainokset ovat välttämättömiä, mikäli videoilla haluaa tienata. Miten siis voit ansaita rahaa YouNow:ssa?

Tipeillä. Kaikki tulosi YouNow:ssa riippuvat tipeistä, eikä niiden pyytäminen tai antamaan kehottaminen ole sallittua.

Sivusto on päättänyt sivuuttaa eri mainostusmallit, jotta se voisi täysin keskittyä videoiden tekijöihin.

Katsojat voivat ansaita digitaalisia kolikoita. Kun he kirjautuvat YouNow:hun katsoakseen videoita, he voivat käyttää kolikoita ostaakseen harkkoja, joita he puolestaan antavat videon tekijöille tippeinä. YouNow ottaa noin 30% tipeistä itselleen ennen tippien jakamista streamaajille oikeana rahana.

Kuinka paljon voit tienata YouNow:ssa?

YouNow:sta saatavilla tipeillä eläviä ihmisiä on todellakin olemassa. Esimerkiksi Tayser Abuhamdeh on entinen varastotyöntekijä, joka tienaa nyt jopa tuhat dollaria 45 minuutin pituisesta streamauksesta. Joten on mahdollista tulla rikkaaksi tekemällä tätä!  Toinen striimaaja jätti opettajan työt yliopistossa ja sen mukana tulleet 73 000 dollarin vuositulot ymmärrettyään voivansa tienata enemmän YouNow:ssa.

Kuten arvata saattaa, vastaavanlaiset tulot vaativat todella ison määrän seuraajia ja paljon striimejä. Abuhamdeh tienaa kolme kertaa enemmän aikaisempaan työhönsä nähden ja hänellä on 135 000 seuraajaa YouNow:ssa. Hän striimaa joskus jopa tunteja.

Toinen tapa tehdä rahaa YouNow:ssa on tehdä menestyksestäsi jotain suurempaa.

The New York Times -lehti ennustaa, että kourallinen vuoden 2016 elokuvaa palkkaa debytoivia näyttelijöitä monista sosiaalisista medioista.

Kaksikko ”Benny & Rafi Fine” saivat oman TV-ohjelman Youtube -menestyksensä jälkeen.

TV-mainokset hyödyntävät nyt yhä enemmän erilaisia kotivideoita.

Huolimatta siitä mitä Justin Bieberistä ajatellaan, moni on varmasti unohtanut hänen löytyneen YouTubesta.

Vaikka YouTube on ollut iso kasvualusta monille tähdille tähän asti, ei ole mahdotonta ajatella, että YouNow saattaa pian olla samankaltaisessa asemassa.

Miten pääset alkuun

Luo ilmainen profiili YouNow -palveluun, lataa sovellus ja olet valmis striimaan.

Jotta voit ansaita rahaa, sinun täytyy olla YouNow Partner (kumppani). Tämä vaatii sinua:

  •  Striimaamaan vähintään kaksi kertaa viikossa
  •  Saavuttamaan viidensadan katsojan keskiarvo

>Seuraa sääntöjä:

  •  Älä satuta itseäsi tai muita
  •  Pidä vaatteet ylläsi
  •  Ei vihapuhetta tai kiusaamista
  •  Älä ikinä jaa yhteystietojasi
  •  Älä pyydä tippiä
  •  Kunnioita tekijänoikeuksia
  •  Älä matki muita käyttäjiä

Tuleeko YouNow kestämään?

Jos suunnittelet internet-tähteyttä ja haluat ansaita paljon rahaa, voit aloittaa saman tien.

Kesäkuussa katsojat käyttivät 1.5 – 2 miljoonaa dollaria jakaessaan digitaalisia tippejä, josta sivusto itse piti 30%. Joka tapauksessa sivuston toimivuuteen pitkässä juoksussa skeptisesti suhtautuvia on harvassa.

Jotkut skeptikot ennustavat, että jossain vaiheessa YouNow:n on pakko ryhtyä mainostamaan YouTuben tavoin. Jos näin tapahtuu, voit siitä huolimatta ansaita mainostuloina.

Jos sivusto jatkaa nykyiseen tapaan ja katsojat lopettavat tippien antamisen, sivusto tulee todennäköisesti sulkeutumaan muutaman vuoden sisällä.

Ryhdy siis ansaitsemaan nyt ja tee, mitä suurin osa YouNow:n striimaajista tekevät – muista pitää yllä myös YouTube -tiliäsi, varmuuden vuoksi.

Vieritä ylös